Misafirlerimiz sadece bu bölümü görebilirler daha fazlası için lütfen üye olup Ailemize katılın <3.
Damla Misafir
Konu: Geri: Misafirler Paz Nis. 22, 2012 4:13 pm
Ya benim Enchanted. Başka bilgisayardan giriş yaptım. Sitedeki kayıtlı kullanıcılar olarak adımı veriyor ama ben üye olmamış gibiyim. Yani sadece ziyaretçi defterini görüyorum. Üstteki yazılarda da özel mesajlar falan yok. Üye ol, Giriş bölümnü var sadece. Bi yardıım :scratch:
aesthethick
Konu: Geri: Misafirler Paz Nis. 22, 2012 6:57 pm
bilgisayardan kaynaklanan bir durum :S
Melek Misafir
Konu: Geri: Misafirler Çarş. Haz. 20, 2012 11:24 am
Ovv sitesi varmış benim 1D'min bekleyin hemen üye oluyorum. :,
aesthethick
Konu: Geri: Misafirler Çarş. Haz. 20, 2012 11:47 am
Merhaba acaba dost site alımlarınız var mı? :L Ama şuan site yeni ve aktif değil :U
gamze.
Konu: Geri: Misafirler Ptsi Ağus. 20, 2012 11:06 am
Dost site alımımız mevcut sürekli :D Üye olup bana ulaşırsan ilgilenirim
S.ayk?z Misafir
Konu: Geri: Misafirler C.tesi Ocak 12, 2013 9:52 pm
Site gerçekten muhteşem gürünüyor. Ben eski bir Miley Fan sitesi kurucusu olarak tema işlerinden de anladığım için söylüyorum daha iyisi olamazdı. Başarılarınızın devamını dilerim. :muck:
Reason&.
Konu: Geri: Misafirler Cuma Ocak 25, 2013 11:08 am
Aaa Seher ben senin sitene üyeyim, orasıda oldukça muhteşem. Temayı beğenmene çok sevindim, eserim :D Çok sağol :)
aesthethick
Konu: Geri: Misafirler C.tesi Şub. 02, 2013 1:17 am
S.aykız demiş ki:
Site gerçekten muhteşem gürünüyor. Ben eski bir Miley Fan sitesi kurucusu olarak tema işlerinden de anladığım için söylüyorum daha iyisi olamazdı. Başarılarınızın devamını dilerim. :muck:
Seher ben Kübra! hatırlarmısın bilmiyorum ama o kadar çok nick değiştirmiştim ki :D Tuğçenin yaptığı temalar kadar güzel olmasınlar Teşekkür ederim o.o