Konu: Change my life, baby. Salı Ocak 29, 2013 6:31 pm
Kızlarla beraber kapıyı tıklatıp içeriye girdik. Mr. Garfield bizi çağırmıştı, o bizim patronumuz. İçeriye girdiğimizde her zamanki gibi The Wanted üyelerinin de orada olduklarını gördüm. Nathan her zaman yaptığı gibi gözlerini bana dikmişti, umursamıyordum. Onları her gün gördüğüm için alışmıştım. Çünkü Mr. Garfield, TW grubunun anlaşmalı plak şirketinin sahibiydi ve bizde onun için çalışıyorduk. Bu sessizlikten rahatsız olmuş olacak ki, Angel boğazını temizleyip konuşmaya başladı.
A: "Evet Mr. Garfield, bizi çağırmışsınız." G: "Evet kızlar, size yeni bir görev vermek için çağırdım." S: "Sizi dinliyoruz, efendim." G: "One Direction'ı yok edin. Ne olursa olsun, o grubu dağıtın."
harrylove
Konu: Geri: Change my life, baby. Salı Ocak 29, 2013 7:23 pm
Omg harika ama şu mr. Garfield ı sevmedim one direction i dağıtmış ha adam ben seni dağıtmadan bence sen çeneni kapa ;)
Adelia
Konu: Geri: Change my life, baby. Salı Ocak 29, 2013 7:51 pm
konusu çok farklı ajan hikayesi baby huuuu devaam xx
sendies#
Konu: Geri: Change my life, baby. Salı Ocak 29, 2013 8:18 pm
çok heyecanlı olacağa benziyor canım whovianım :)) hemen bekliyorum bölümü hemen ayrıca bu uzun süre sonra okuduğum ilk hikaye olacak !! :D
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Change my life, baby. Salı Ocak 29, 2013 9:21 pm
Ho-hov. İşin içinde TW var. O grubu severim :D::DS:D:d Çok ekşınlı. Devam hemen.
Reason&.
Konu: Geri: Change my life, baby. Salı Ocak 29, 2013 11:33 pm
İşte bu hikaye çok heyecanlı olacak, konusu çok iyi <3 Bekliyorum kankam, devam et yeeey :sırıtankız:
Hazel
Konu: Geri: Change my life, baby. Çarş. Ocak 30, 2013 9:37 am
Kızlar gözlerini kuşkuyla karşılarında duran patronlarına dikmişti. Bunu nasıl yapabilirlerdi ? Milyonlarca hayranları olan, dünyaca ünlü bir boybandden bahsediyorlardı sonuçta, bu mümkün değildi. “Bu adam çıldırmış olmalı” diye düşündü Selly, çünkü hiçte akıllıca bir istek değildi bu. Lucy sinirlenmişti. Adam resmen onlarla dalga geçiyordu, bu kabul edilemez bir şeydi. Angel’da bu istekten rahatsız olmuştu, çünkü bunu yapamayacaklarını düşünüyordu. İçlerinden en sessizi Sky’dı. Çünkü o, bunu yapmanın bir yolunu düşünüyor, kafasında bir plan tasarlıyordu o anda. O, yenilgiyi kabul edemezdi. Ne olursa olsun bu işi yapacaklardı. Kızlara sakin olun dercesine bir bakış attı ve konuşmaya başladı.
S: “O işle Ocean ilgileniyordu sanıyordum, efendim.” G: “Ocean bu işi fazla uzattı. Sizden istediğim Ocean sayesinde o çocuklarla yakınlaşmanız. O bu işi halledemeyecek gibi, o yüzden bu görevi size devrediyorum. Yarın sabah hazır olun, Londra’ya uçuyorsunuz.”
Ocean, kızların arkadaşıydı. O da Mr. Garfield için çalışıyordu. Yaklaşık on ay önce onu grubu dağıtması için Londra’ya göndermişlerdi. Louis’le çıkmaya başlamışlardı, fakat grubu dağıtmak adına hiçbir şey yapmıyordu. Mr. Garfield’ın sabrı dolmuş olmalıydı. Sky anlayışla başını salladı. Kızlar tam gideceklerken onları Mr. Garfield’ın sesi durdurdu.
G: “Bu arada, kimlik değiştirmeniz gerekiyor. Siz amatör bir Amerikan müzik grubusunuz, ve adınız, hmm bir düşünelim. The Rhythm, evet. Uyduruk bir Amerikan müzik grubu adı. Size güveniyorum.” L+S+A+S: “Teşekkürler, Mr. Garfield.”
Kızlar odadan çıktılar ve arabalarına doğru yürüdüler. Bu grup fikri kızlara saçma gelmişti, kim inanırdı ki bu uyduruk yalana ? Seslerinin bile iyi olduklarından şüphelilerdi. O sırada kızların telefonuna aynı anda mesaj geldi, Mr. Garfield’dan.
L: “Sizce bunu başarabilecek miyiz ?” S: “Haydi ama kızlar, çocuk oyuncağı.” Se: “Hiçte kolay olmayacak gibime geliyor.” A: “Bunu halledebiliriz kızlar, yalnızca… Aşık olmamamız gerek. Yani, Ocean gibi.” S: “Benden yana sıkıntı yok o zaman.” L: “Aşk ve ben ? Şaka yapıyor olmalısınız.” Se: “Kendimi tutabilirim, sanırım.” A: “Asla âşık olmam.”
Kızlar Sky ve Lucy’nin âşık olmayacaklarını biliyorlardı, çünkü onlar gerçekten âşık olmazlardı. Fakat Selly ve Angel hakkında şüphe duyuyorlardı. Çünkü ikisi de biraz… Bilirsiniz işte, şıpsevdilerdi. Bilinmezlikler içinde arabalarına bindiler ve evlerine doğru sürmeye başladılar. Bunu yapabilirlerdi, biliyorlardı.
**Karakterler gözünüzde canlansın diye betimleme yapacağım, belli bi' ünlü koyarak karakteri sabitlemek istemedim bu sefer.
Sky: Sarı saçlarını Londra'ya gittikten sonra mora boyatıyor, beline kadar gelmese de uzun. (şu sıralar mor saç takıntım var xdxd) Gözleri yeşil, ve minnacık bi' burna sahip. Boyu 1.75 falan. Beyaz tenli. Ocean: Kahverengi saçlı, kahverengi gözlü. Esmerlik ona fazlasıyla yakışıyor. Onun boyu da 1.75 civarlarında. Beline kadar, dalgalı saçları var. Dudakları hafif kalın ve gamzesi var. Angel: Kızıl saçlara ve mavi gözlere sahip, süt beyazı teni var. Saçlarının uçları dalgalı, belinden yaklaşık bir karış kadar yukarıda. Yanaklarında çok hafif çilleri var ve boyu 1.73 civarında. Lucy: Sarışın ve mavi-yeşil renkli gözlere sahip. Yanağında güldüğünde ortaya çıkan hafif gamzeleri var, buğday tenli. Saçları dümdüz ve belinden bir kaç santim kadar yukarıda. 1.74. Selly: Kahverengi saçlı ve mavi gözlü. Saçları omuzlarından birkaç santim daha aşağıda ve fazla dalgalı. Buğday rengi tene sahip, dudakları doğuştan kırmızı. 1.72 boylarında.
A: “Asla âşık olmam.” Bok musun lan, Liam diyoz Liam. Kendime laf sokmalar sgfsysd
Fakat Selly ve Angel hakkında şüphe duyuyorlardı. Çünkü ikisi de biraz… Bilirsiniz işte, şıpsevdilerdi. hahaha Pınar kank biz.. :kihkihkih:
Angel: Kızıl saçlara ve mavi gözlere sahip, süt beyazı teni var. Saçlarının uçları dalgalı, belinden yaklaşık bir karış kadar yukarıda. Yanaklarında çok hafif çilleri var ve boyu 1.73 civarında. Oy çok şeker :')))
ÇOK MÜKEMMEL AŞKIM LAN, YERİM RUH ÖKÜZÜM!! DEVAM LO :sırıtankız: