Konu: Üyelerin Site Hakkında Görüşleri Paz Nis. 29, 2012 6:10 pm
Eğer siteye üye olmaya emin değilsen bir de üyelerimizi dinle deriz :)
StylesFan.
Konu: Geri: Üyelerin Site Hakkında Görüşleri Cuma Haz. 21, 2013 10:56 pm
Şimdi benden başka yorum yapan yok, yorum yapmak istedim :D . Buradaki arkadaşlık ortamı çok güzel . İlk başta geldiğinizde dışlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz, bu çok normal çünkü sitenin üyeleri çok samimi davranıyorlar ^^ . Siz soğuk davranırsanız bir yıl içerisinde anca iki üç arkadaş edinirsiniz . Azıcık samimi davranırsanız kaç arkadaş edineceğinizi buraya yazamam :D . Yani hemen arkadaş edinebilirsiniz . Sitenin teması filanda çok güzel ayrıca :D . Buraya kimse bakmaz bence . Üye olmazsanız çok şey kaçıracaksınız diyemem, çünkü bana göre bu bir zorlama cümlesi . Ama bence, gelin üye olun ^^ .
#rain
Konu: Geri: Üyelerin Site Hakkında Görüşleri C.tesi Haz. 22, 2013 1:08 am
Evet gençler üye olmamak fikri hiç iyi bir fikir değil bence kesinlikle üye olun burası mükemmel bir forum inanılmaz dostluklar inanılmaz muhabbetler :)
#BratQueen Midnight Memories
İsim : Ebren :P Mesaj Sayısı : 3246 Nerden : Meltem Kayıt tarihi : 20/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (50/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Üyelerin Site Hakkında Görüşleri C.tesi Haz. 22, 2013 8:17 am
Söylemek istiyorum ki gerçekten çok güzel bir site. Üyelerinden temasına kadar ! Bazen vazgeçmeyi deniyorum siteden ama olmuyor işte , bu ortam çok arattırıyor kendini...
Üye olunca başlarda dışlanıyor gibi hissede bilirsiniz , ama sonraki gün neredeyse sitede tanımadığınız kalmıyor !
Beyzayn.
Konu: Geri: Üyelerin Site Hakkında Görüşleri Salı Tem. 09, 2013 2:19 pm
Çok teşekkür ederiz. :) Bizi sevmene çok sevindik :))
Biakarm
Konu: Geri: Üyelerin Site Hakkında Görüşleri Salı Ağus. 06, 2013 3:59 pm
bi site bu kadar sıcak olur herkes aşkımdır en iyi one direction forum değil en iyi forum diyorum.
Mary Jo FOUR
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Üyelerin Site Hakkında Görüşleri Salı Ağus. 06, 2013 5:11 pm
Her üyenin bir sıcaklığı vardır. Tartışmalar olur, anlaşmazlıklar olur ancak burada ki arkadaşlık hepsini katlar. Directioner'ın alası da vardır, rock dinleyenlerin kralı da. Uzatmıcam işte gel lan.
aesthethick
Konu: Geri: Üyelerin Site Hakkında Görüşleri C.tesi Ocak 10, 2015 11:02 pm