Şimdi bana diyeceksiniz ki "Duygu amele misin, Set'in doğum günü 12 Eylül. İvet, biliyorum ama ben şimdi bi' hikaye yazmaya başlıcam ve tam 12 Eylülde, muhteşem bir finalle bitiricem! Bikauz ay em zeki. Tabii Set'te benim doğum günümde Zayn'i getiricek bizim eve, fotoğraflarını atarım :, Sadece 2 tane ana karakter ve bizim çocuklar olucak. Çünkü gerçekten kaliteli bir hikaye yazmak istiyorum ve ne yazık ki çok kişiyle yapamıyorum. Şimdi karakter tanıtımına geçiyoruz efenim.
Melis -Mia- Phelps Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybettiği için İzmir'de, teyzesiyle birlikte yaşıyor. Ünlü müzik prodüktörü Nathaniel Phelps'in torunu. Babası İngiliz, annesi Türk'tü. Şarkı sözleri yazıyor, hatta bir tane çok gizli söz defteri var. Ama sözlerinin çok saçma olduğunu düşündüğü için kimse bilmiyor bu şarkıları, yalnızca en yakın arkadaşı Esila biliyor.
Esila Vardar Melis'in en yakın arkadaşı, bebeklikten beri arkadaşlar. Yan evlerde oturuyorlar. Her zaman Melis'in yanında oldu bu zamana kadar, hayatındaki en değerli kişi olduğunu söyler hep ona. Dans etmeyi çok seviyor, tek tutkusu budur diyebiliriz. Ve odasında, herkesten gizli bir şekilde şarkı söyler çoğu zaman. Melis'ten bile gizli bir şekilde.
Bölüm yazdım ondan görmemişim :( Kanka öncelikle çok mutlu olduğumu adın kadar biliyorsundur. Evet bende Zayn'i getiricem sdfghjkş harbiden ben ne yapıcam hala düşünüyorum lan :(
Ve karakterler hakkında diyeceğim; DEMILEY! AŞKLARIM, ISIRIRIM ONLARI <3 Ünlü müzik prodüktörü Nathaniel Phelps'in torunu. Burayı okuyunca böyle bir gerçekcilik hissi geldi <3 Şarkı sözleri yazıyor, hatta bir tane çok gizli söz defteri var. Ve anında Mitchie songs geldi direk aklıma :') Ama sözlerinin çok saçma olduğunu düşündüğü için kimse bilmiyor bu şarkıları, yalnızca en yakın arkadaşı Esila biliyor. Tabiki sen bileceksin sadece :')
Melis'in en yakın arkadaşı, bebeklikten beri arkadaşlar. Yan evlerde oturuyorlar. Keşke gerçekten böyle olsaydık, çok istiyoruz ama...... Her zaman Melis'in yanında oldu bu zamana kadar, hayatındaki en değerli kişi olduğunu söyler hep ona. Aynen, sonuna kadar! Dans etmeyi çok seviyor, tek tutkusu budur diyebiliriz. Ve odasında, herkesten gizli bir şekilde şarkı söyler çoğu zaman. Melis'ten bile gizli bir şekilde. Ay çok tatlı ama len *-*
Kesinlikle çok güzel olmuş en birincim *-* Hadi bölüme başla, hadi. Seni çok seviyorum lan, iyi ki varsın :K5
Leleleleleeleley ben diyorum sana İzmir'e gel doğum günümde diye vallahi :dans: Yazarım bölüm sanırım bugün ama LOL'ü izliyorum dün yarım kalmıştı az kaldı bitmesine sonra yazarım ahey :dansedenmuz: Sende iyi ki varsın kankam :halayımsı:
E: Bir kere de zamanında hazırlansan keşke Melis… M: Tamam geliyorum bekle bi saniye!
Esila salondan bana cırlıyordu. Dışarıya çıkacaktık ama sanırım ben henüz hazırlanamamıştım. Üzerime bir şort ve tişört geçirerek çıktım odamdan. Zaten mevsim yaz olduğu için Çeşme yeterince sıcaktı. Beyaz tişörtümün içine giydiğim pembe bikini belli oluyordu ve bu beni gıcık etmişti. Esila ise beni sürüklüyordu.
M: Hayır olmaz değiştirmeliyim! E: Salak insan, zaten plaja gidiyoruz neyin kafası bu?! M: He tamam o zaman.
Esila bana gözlerini pörtlettikten ve ben güldürten sonra teyzeme haber verip dışarıya çıktık. Allasen, gelmişiz 18 yaşına hâlâ bi’ büyüklere haber verme çabası falan. Aman neyse, girmeyelim hiç o konulara. Esila bana hoşlandığı çocuğu anlatıyordu, dans derslerindenmiş falan. Bense sadece hıhı diyordum. Aşk konuları biraz sıkıntıya sokuyor beni. Ee, sonuçta aldatılmış bir kızım. Hem de en yakın arkadaşı tarafından. Evet, eski sevgilim ve en yakın arkadaşım. Aman ne hüzünlü, peh. Açıkçası ikisinin de canı cehenneme. Plaja vardığımızda havlularımızı yere serdik ve güneş yağı sürdükten sonra uzanarak çene çalmaya başladık. Gündem konumuz Esila’nın doğum gününde ne yapacağımızdı. Harbiden la, napıcaktım ben kızın doğum gününde?
E: Hımş… Düşünelim bakalım… M: Hımş hjgfhdgsajfhg E: Öf kes be, bak bak fikrim geldi. Doctor’la tanıştır beni. Ya da dur, Beyonce’yle! Imm, Johnny Depp, hayır hayır Justin Timberlake! Ya da.. Sıkı dur geliyor fikir… ONE DIRECTION! M: O dediklerinle ben bile tanışmadım la daha, yuh. E: E o zaman o çok beğendiğim elbiseyi alırsın yani… M: He ne hö?! Para s*çıyom mu yazıyo lan benim alnımda?! Hem sen onu nerde giyeceksin? Kırmızı halı elbisesi gibi o ve ayrı- E: Tamam lanet olsun sus pislik cimri, yeter ki sus bi şey istemiyom. M: Şaka yaptım la ya. Aslında yaz tatilinde olduğumuza göre, Los Angeles’a gide- E: Ve orada alış veriş yapabiliriz! M: Zeka fışkırıyor ya, zaten alışveriş için oraya gideriz ya hep. Seni belki o kişilerle tanıştıramam ama büyük babamı ziyarete gidebiliriz. E: Büyüksün Melis! M: Evet evet, biliyorum. Hadi şimdi denize girelim yoksa kızarmış tavuk gibi gideceğim Amerika’ya. E: Emredersiniz, leydim.
Salak Esila’yla gülerek denize girip birbirimize su atmaya başladık. Bunu çok seviyorum, kazanan genelde ben oluyorum çünkü hehe. Yaklaşık bir saat sonra sıkılıp denizden çıktık ve eve doğru yürümeye başladık. Konuştuğumuz şeyi teyzeme söyleyince iki gün sonraya biletlerimizi aldık. Büyük babama sürpriz yapacaktık. Bu Esila’yla ilk gidişimiz değil ama yine de eğleneceğimize çok eminim. Bikauz biçız lav keyk.
*şimdi sonu ne alaka derseniz, Decisions'ı söylüyordum o yüzden şey oldu jkghjfhdgs Hemen Amerika olsun diye böyle saçma salak bi' bölüm yazdım, şimdi Amerikalı bölümü yazıyorum kjhjfghd
M: Hayır olmaz değiştirmeliyim! E: Salak insan, zaten plaja gidiyoruz neyin kafası bu?! Ahaha burası çok ama çok şeker :')
Esila’nın doğum gününde ne yapacağımızdı. Harbiden la, napıcaktım ben kızın doğum gününde? Ahahaha olm aynen lan aynen :D
E: Hımş… Düşünelim bakalım… M: Hımş hjgfhdgsajfhg Lan sen bildiğin bizi yazıyorsun <3 Abi o diyaloglar tamamıyla bizim hareketlerimiz :D
Büyük babama sürpriz yapacaktık. Bu Esila’yla ilk gidişimiz değil ama yine de eğleneceğimize çok eminim. Bikauz biçız lav keyk. Burayı çok sevdim yalnız. BITCHES LOVE CAKE! :muck:
Her bölüme yorum yapmak isterdim ama kalabalık olmasın lan sdfghjkl Harika olmuş kaka boklu ya, yerim seni. :sırıtankız: Ha bide yeni bölümü de yazıyormuşsun, Allah cezanı ya kalbim...