Konu: Geri: One Direction -9- Ptsi Nis. 15, 2013 2:48 pm
-İçinde bir hayvan besliyorsun Niall. -Sanırım.
xxxxxxxxxxxxxxxddddddddddddddddddddddd koptum bi kaç bölümdür yorumö yapamıyom diye okumuyom sanmıyon di mi la? :(
Reason&.
Konu: Geri: One Direction -9- Ptsi Nis. 15, 2013 7:08 pm
Harry canımsın :') Ve over again'i gördüm orada yerim :')
Louis ve Niall şok olmuş bir şekilde ona baktı. -Şey ben çaldığınızı duydum ve böyle devam etmeli dedim. -Liam, sen mucizesin. Şunu tekrar et. ÇÜNKÜ O LEEYUM PAYNE ÇÜNKÜ O SEVGILIM SDFGH
Lan bana ne oldu merak ettim, kavga mı ettik? vov. Zayn'de benle geliyo knkm kıyamam.
Bölüm çok güzeldi aşkım, devam çatlarım *-*
eowyn.
Konu: Geri: One Direction -9- Salı Nis. 16, 2013 1:33 pm
LELELELELELE YENİ Bİ' MUHTEŞEMLİ BÖLÜM:')) HOF HİKAYE OKUYUNCA ÇOK MUTLU OLUYOM KLJHKGJFDGS LEE VE IRIS KAVGA MI ETMİŞ :OOO ZAYN NABIYON AŞGIM YA? DEVAM ETMELİSİN KAPTAN :ıslık:
Hazel
Konu: Geri: One Direction -9- Perş. Nis. 18, 2013 5:40 pm
Harika bir bölüm bu kaptan yes ol rayt Yine komik yine akıcı ve yine bitiful adamımsın!
Lullaby*
Konu: Geri: One Direction -9- Cuma Haz. 28, 2013 3:27 pm
Zayn kafeye girdiği zaman Hilary'yi tezgahın arkasında kahve doldururken gördü. Yavaşça yanına yaklaştı.
-Hill.
Hilary başını kaldırıp Zayn'a baktı. Birden gözlerinin dolduğunu hissetti.
-Şey, sen izin alabilir misin?
Genç kız başını salladı ve izin almaya gitti. Az sonra kafeden çıktılar ve yürümeye başladılar.
-Liam yeni bir kızla tanıştı. İsmi Iris. Bir süreliğine bizde kaldı, aslında iki gün. Neyse. Ona senden bahsettim ve bana vazgeçmemin aptalca olacağını söyledi.
Hilary başını salladı ve gözünden süzülen yaşı sildi. Zayn durup onu kendine çevirdi.
-Bana bak.
Genç kız başını kaldırıp ona baktı.
-Senden ayrıldığımdan beri tek yaptığım binbir çeşit kızla yatmak oldu. Ev genelev gibi. -Yapabilirsin Zayn, bana neden anlatıyorsun? -Çünkü aklım sıra senden öç almaya çalışıyorum. Ama asla alamam. Hiçbir kız senin gibi hissettiremez bana.
Elini uzatıp onun saçlarını okşadı.
-Hiçbir kızın saçları böyle güzel kokmuyor, gözleri bu kadar güzel bir kahve değil... Olmuyor Hilary, sensiz adım atamıyorum. -Seni aldattım.. -Biliyorum söyleyip durma. Ama ben de sana bunu artık umursamadığımı söylemek için geldim. -Yeniden aldatmamdan korkmuyor musun? -Aptal değilsin ya yapmazsın!
Hillary gülmeye başladı. Zayn de ona katıldı.
Telefonu çalınca Niall uzanıp açtı.
-İnanamıyorum ayağınla değil, elinle aldın.
Niall ona susmasını işaret etti.
-Hallo. Ich vermisse dich. Was? Kommen s*e nach England? Wirklich? Ich würde gerne.Ich liebe dich so, ich küsste, Bye-bye.
Niall telefonu kapattı. Louis ona şok olmuş biçimde bakıyordu.
-Ne zaman bu kadar Almanca öğrendin? -Sabahtan akşama dek konuşursan öğrenirsin. -Ne dedi de bu kadar sevindin? -Geliyor. -Was? -Vaaay Almanca! -Eee o kadar da olsun. -Wenn?
Niall onun tek kelimelik Almanca'sına güldü.
-İki gün sonra. -Senin gitmene gerek kalmadı. -Embesil değilsin Louis, neden böyle sorular soruyorsun? -Ich liebe dich! -Ben de beni seviyorum, sağ ol! -İnek.
Niall sırıttı ve odasına gitti. Kapı çalınca Louis kalkıp açtı.
-Mia? -Selam kido.
Mia onun saçını karıştırıp içeri geçti. Louis de peşinden geldi.
-Evi nerden... Harry! -Ondan senle takılabilir miyim izni aldım, o da verdi -Tamam. Beni bardan kovdun.
-Evet Mia devam et. -Lütfen beni affet Louis, yalvarırım. -Barda bir hafta bedava bira içerim. -Kabul. -Sınırsız. -Tamam.
Mia kalktı ve el sıkıştılar. Niall alkışladı.
-Şimdi gidip bir oda bulun. -Bu dünyada sevişmek dışında şeyler de var.
Niall başını salladı.
-Evet mesela Inna gibi. Welcome to India. Dararara India.
Louis ve Mia kahkaha attılar.
Liam parkta oturmaya devam ediyordu. Umudu Iris'in geri dönmesinden yanaydı.
Kapıyı Louis açtı. Harry ve Iris içeri girdiler.
-Siz birlikte, ne? -Saçmalama kapıda karşılaştık. -Iris nerdeydin? Liam seni saatlerdir parkta bekliyor. -Parkta mı? İş bulmaya çıkmıştım. -Gittiğini sandı. -Sanırım şimdi parka gidip onu getirmem gerekiyor.
Niall başını salladı.
-Evet genelde böyle olur.
Iris evden çıktı. Harry kanepeye uzandı.
-Selam Mia. -Selam depresyon!
Harry gülüp ona göz kırptı.
Iris koşarak parka girdi ve Liam'ı buldu.
-Hey Payne burada ne arıyorsun? Seni evde bekliyordum!
Hazel
Konu: Geri: One Direction -9- Cuma Haz. 28, 2013 4:00 pm
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAY FEVRIYT STORİ İS BEK ALMANCAYI DİEĞRLERİNDEN DAHA İYİ IOKUDUM YERİM HARİKASIIN
Lullaby*
Konu: Geri: One Direction -9- Cuma Haz. 28, 2013 4:08 pm
ne yazıyo orda Almanca çok basit cümleler gerçi
eowyn.
Konu: Geri: One Direction -9- Cuma Haz. 28, 2013 4:25 pm
Enee bu hikaye geri dönmüş
Hazel
Konu: Geri: One Direction -9- Cuma Haz. 28, 2013 4:27 pm
-Merhaba,seni çok özledim. Ne? İngiltereye mi geleceksin? (ya da gelecek misin )Gerçekten mi? Bunu isterim. Seni çok seviyorum. Seni öpüyorum,bay.
-Ne? -Ne zaman? -Seni seviyorum
:Dddd
Lullaby*
Konu: Geri: One Direction -9- Cuma Haz. 28, 2013 4:40 pm
Hallo. Ich vermisse dich. Was? Kommen s*e nach England? Wirklich? Ich würde gerne.Ich liebe dich so, ich küsste, Bye-bye.
-Alo. Seni özledim, Ne? İngiltere'ye mi geliyorsun? Gerçekten mi?Çok sevindim, seni çok seviyorum, öptüm, bye.
aferin nerdeyse aynı mke. aferin
Reason&.
Konu: Geri: One Direction -9- Cuma Haz. 28, 2013 9:33 pm
Oha geri döndü, ay çok sevindim şuan ben bunu hatırlıyorum adım gibi sghj Hilary ve Zayn sonunda, ah çok sevindim <3 Ahaha Niall ve Louis Of Niall öldürcek insanı sdfghjk Liam dfghjk dertlim benim ya, kıyamam Ay sonu çok güzel olm, of ben bu hikayeyi çok seviyorum devam et ağağağ
Lullaby*
Konu: Geri: One Direction -9- C.tesi Ağus. 03, 2013 1:59 am
Liam genç kızı görünce gözlerini devirdi.
-Ciddi misin? Evde mi bekliyordun?
Iris başını salladı. Liam yerden aldığı bir taşı onun bacağına fırlattı. Kız acı içinde kıvranırken Liam kalkıp yürümeye başladı.
-Hey, hey nereye gidiyorsun? -Uzağa.
Liam yürürken Iris peşinden koştu. Bir süre böyle arka arkaya yürüdüler. Liam birden döndü.
-Neden haber vermeden basıp gittin? -Tamam özür dilerim; ama iş bulmam gerekiyordu. -Ben ayarlardım. -Şahane şöhretini mi kullanacaktın? -Iris, hayır. Boşver.
Basamakları çıkıp evin kapısını açtı. Birlikte girdiler.
-Problem var mı?
Liam omuz silkip yukarı çıkarken Louis Iris'e baktı. Genç kız dudak büktü. Sonra da geçip kanepeye oturdu.
-Selam. -Ben Mia. -Iris.
Mia ona parmak uçarıyla el sallarken, Louis gelip onun dizine yattı. Iris gözlerini kısıp ikisine bakarken Harry bir şey yok der gibi kafa işareti yaptı. O sırada Niall elinde iki takımla geldi.
-Siyah gömlek, kot pantolon, siyah kravat mı yoksa mavi gömlek, kot pantolon mu? -Pembe gömlek, yeşil pantolon. -Lütfen götlük yapmadan cevap verelim Styles!
Harry gülme efekti yaparken Iris siyahlı takımı işaret etti.
-Hayırdır? -Kahterine geliyor, iki gün sonra, karşılarken giyeceğim kıyafeti planlıyorum. -Henüz iki gün var.
Niall iç çekti.
-Çok az!
Koşarak odasına çıkarken, diğerleri güldüler. Kapı açılıp Zayn içeri girerken Louis birden doğruldu.
-Alıştırarak söyle. -Barıştık! -Alıştırarak dedim! -Ba-rı-ş-tık. -Bu daha iyi.
Zayn gözlerini devirip Iris'in önünde durdu.
-Senin sayende çok teşekkür ederim.
Iris gülümsedi ve onun yanağını sıkıp odaya çıktı.
-Gel Louis konuşmalıyız. -Dedikodu yapılan kişi olmak istemiyorum. -Yürü!
Louis ve Zayn giderken, Mia Harry'ye döndü.
-Demek her şeyi Iris ayarlıyor. -Bize melek gibi geldi...
Mia gülümsedi; ama gülümsemesinin altında başka şeyler gizliydi...
Hazel
Konu: Geri: One Direction -9- Paz Ağus. 04, 2013 11:20 am
AND NAZ IS BACK BABY! HİKAYELERİNİ OKUMAYI AŞIRI ÖZLEDİM. HAYATIM DEVAM ET,SENİ SEVİYORUM