Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mythological Relations; by eowyn.

+5
Hazel
Lullaby*
Fighter.
Adelia
eowyn.
9 posters
YazarMesaj
eowyn.
Moderatör
Moderatör
eowyn.

İsim : duygu
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n2050/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (2050/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp22500/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (2500/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
Mythological Relations; by eowyn. Empty
MesajKonu: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 4:20 pm

TANITIM

Bir rivayete göre, Olimpos Dağı’nın tepesinde bir yerlerde Tanrılar yaşıyordu. Binlerce Tanrı, fakat bizim hikayemizi ilgilendiren sadece altı Tanrı ve bu Tanrıların birbirinden güzel Tanrıça kızları. Arada bu Tanrılar bile iyi anlaşamazken, bu altı genç kız nasıl olduysa zıt kişiliklerine rağmen iyi arkadaş olmayı başarabilmişlerdir. Ben en iyisi sizlere bu genç kızları tanıtayım. Herkesin evet dediğini duyabiliyorum, ve sen hayır diyen çocuk, senin sorunun ne acaba ?

Mythological Relations; by eowyn. Kcndk
İlk olarak tanıtacağım Tanrıça, müzik Tanrısı olan Apollo’nun biricik kızı, Violetta. O da babası gibi geleceği görebilmekte. Her daim sakin ve huzurlu, mutlu bir Tanrıça olabilmeyi başarmıştır. Babasıyla birlikte, evrendeki tüm sanatı kontrol etmektedirler. (damla)

Mythological Relations; by eowyn. Mgunf
Daha sonra, hırslı, okyanusların Tanrısı Poseidon var elbette, ve onun kendisinin minik bir kopyası olarak tanımlanan güzel kızı, Mixy. Cin gibi fikirleri ve o bitmek tükenmek bilmeyen hırsıyla tanınır Tanrılar Diyarı’nda. (kaptan)

Mythological Relations; by eowyn. Mgu1c
Aşk Tanrıçası Aphrodite’i de unutmamak lazım tabii. Ve onun saf aşktan oluşan biriciği, kızı Nemesis’i de. Saf aşkın yanı sıra intikam hırsının o müthiş hazzı da dolaşmakta tabi damarlarında, tıpkı annesi gibi. (set)

Mythological Relations; by eowyn. Mguhc
Ah, çapkın hava Tanrısı Zeus’un çapkın kızı Phoebe’yi de unutmayalım azizim! Evrenin en güzel ve en çapkın Tanrıçası olarak ünlenmiştir ve istisnasız öyledir de. Erkeklerin etrafında pervane olup durmaları o kadar çok hoşuna gider ki; bir oyuncakmışçasına oynar oğlanlarla. (benz)

Mythological Relations; by eowyn. Mhn4s
Zeus’un ikinci bir kızı da var tabii, Helena. O da biricik ikiz kardeşi gibi çapkındır oldukça, gülüşü, saçları, bakışları, gözleri, dudakları, kokusu yani kısacası her şeyiyle büyüler etrafındaki tanrıları. Ama tabii biricik Helena’mız bir tanesiyle yetinmez asla, gözü yükseklerdedir daima. (diloş)

Mythological Relations; by eowyn. Mgusw
Ayrıca toprağın büyülü ve güzel Tanrıçası Demether’in kızı; Alyssa var bir de. En sevecen olanları da odur aralarında. Hemen benimser karşısındakini. Aynı toprak ana gibi, içine alır bütün sevgiyi, güzel enerjileri. (rabiş)

Mythological Relations; by eowyn. Mhn6r
Asıl bombayı ise sona sakladım sizin için; yeraltı tanrısı Hades’in, o hırslı, her şeye sahip olmak isteyen, –ki şüphesiz olan da- biricik kızı, Neria. Gerçekten, tam anlamıyla bir yeraltı Tanrıçası olmayı başarabilmiştir her zaman. Sinirli olduğu zaman kıyamet kopar adeta, ve hiç sadık olmamıştır hayatı boyunca, belki de denememiştir bile, kim bilebilir ? Ve ayrıca kim bilebilir, belki de düzelecektir. (ben xd)

Ah tatlı ve hırstan gözü dönmüş olan Neria, bütün hikaye senin sayende başladı aslında…

-Ve altı kafadar verince el ele, Atlas’ı kandırıp atıldılar Tanrılar Dünyası’ndan, Dünya’nın en ucra köşesine.

En son eowyn. tarafından C.tesi Nis. 27, 2013 11:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

İsim : Selen*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n0/0Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp2250/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (250/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 4:36 pm

oha oha daughter of poseidon..... of amk poseidon babam olsun ne diyom ya
mitolojiiiiiiiiiiii abi benim konum ya of mitoloji = ben
yerim amk cohoş neria kim la benim eski nickim di o tanrının ışığı demek
neyse bölüm bekliyorum ben ona göre
eowyn.
Moderatör
Moderatör
eowyn.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n2050/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (2050/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp22500/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (2500/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 4:42 pm

Slmslm Neria benim :):):)):)):).9:)) ltglkufgjfjtut
Oooo kanki okey seni de bir kaç bölüm sonra sokarız :dans:
Hof bu hikaye konusunu bende çok seviyom yjdyhyhdk
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

İsim : Selen*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n0/0Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp2250/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (250/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 4:45 pm

oğlum neria cohoş bir isim seviyom :sırıtankız:
he ya iyi olur kanka :D
mitoloji beni neden bu kadar etkiliyor hala çözemedim neyse bölüüüm !!
eowyn.
Moderatör
Moderatör
eowyn.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 4:55 pm

Bölüm 87648769876789 yıl sonra herkes okuyup yorumladıktan sonra xdxd
Fighter.
What Makes You Beatiful
What Makes You Beatiful
Fighter.

İsim : RABİA
Kadın

MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 5:22 pm

ayy çakzel :kalp:
Olm senin hikayelerini çak seviyom
ben ne tatlıyım ya yrm kendimi :kalp:
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

İsim : Captain*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n0/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp2500/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 6:43 pm

fikir babası benim
isimleri de tanrilari da ben bulmuştum
ay eylül
hey gidi zamnlar
11 eylül hatta
sınava gittigim gün
hatırla duygumsu
yavrum
iyi oldu yaz bu kez
seni seviyorum cokss hem de
http://dylanobrien.turkforumpro.com/
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

İsim : Bensu
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n4000/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (4000/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp23000/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (3000/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 8:02 pm

Hatırlaıdm benunu leğn
Kendime aşık oldum 1sn
Çokzelli
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp2125/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeCuma Nis. 26, 2013 9:18 pm

PERCY JACKSON! Duygu neaptın olm sen ya? Bölüm istiyorum kanka!
eowyn.
Moderatör
Moderatör
eowyn.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeC.tesi Nis. 27, 2013 8:15 am

EHEH EHEHE XDXD
NAZ KANK BÜTÜN GÜN DÜŞÜNMÜŞTÜK YA LA...... BENDE ÇAK SEVİYOM SENİ :'))
RABİA KANKS EHE MUCK XD
BENZ EHEH YERİM
DİLARA KANK HEHE PERCY'İ OKUMADAN ÖNCE YAZMIŞTIK BİZ BUNU AMA ÇAKZEL XDXD
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp2125/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeC.tesi Nis. 27, 2013 12:21 pm

Aklıma direk Percy geldi olm, e hadi bölüm?!
eowyn.
Moderatör
Moderatör
eowyn.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeC.tesi Nis. 27, 2013 7:19 pm

OLM İNSANLAR OKUMADI DAHA UTYJGFRHDS
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeC.tesi Nis. 27, 2013 7:41 pm

Okudular olm, hadi sjflgşshdfjgselfk
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

İsim : Captain*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n0/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp2500/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimePaz Nis. 28, 2013 11:17 am

haciosman yaz artık
hadi bu boklar okumuyorum
beni de okumuorlar ben yazıyom
dilarayla benz yetiyor bana
kliklikliklik
http://dylanobrien.turkforumpro.com/
#rain
Süper Moderatör
Süper Moderatör
#rain

İsim : Meltem
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n500/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (500/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp21255/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (1255/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimePaz Nis. 28, 2013 12:36 pm

ama bende istiyorum olum bak ben hiç girip de okumam hikayeleri yeni olsalar da ama senin ki çok dikkatimi çekti beni de alsana o.o illa ki düşman birileri olur deme beni düşman da yapabilirsin ama hemen ölmiyim :sırıt:
Auburn
Çevirmen
Çevirmen
Auburn

İsim : Damla
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n1000/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (1000/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp21000/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (1000/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimePaz Nis. 28, 2013 5:24 pm

Kızlar siz bana bakmayın rpg sitesinde puan almaya çalışıyordum kaç gündür :D
Sky Poelson hanginiz söylesin bana. Taa 2012'de kayıt olmuş bi Sky Poelson gördüm. Selena'lı takım yapmış kendine xxdd Sen misin tıygı <3

Geliyorum hikayeye SÜPER ABİ. gerçekten süper. Karakterime nasıl ısındım lan! Tıygı hemen başla tıygı keserim tıygı! <3
eowyn.
Moderatör
Moderatör
eowyn.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimePtsi Nis. 29, 2013 5:03 am

YEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, DEMI ALDILAR DİYE SELENA ALMIŞTIM ÇOK SİNİRLİYİM, B,' OLAY OLDU ONDAN BERİ GİRMİYORUM O SİTEYE XDXDXD
HALLAH, ALIRIZ MELTEM BEYB salya:
TAĞAM LAN, BU HAFTA İÇİ BAŞLICAM :,
#rain
Süper Moderatör
Süper Moderatör
#rain

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n500/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (500/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp21255/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (1255/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimePtsi Nis. 29, 2013 2:26 pm

eowyn. demiş ki:
YEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, DEMI ALDILAR DİYE SELENA ALMIŞTIM ÇOK SİNİRLİYİM, B,' OLAY OLDU ONDAN BERİ GİRMİYORUM O SİTEYE XDXDXD
HALLAH, ALIRIZ MELTEM BEYB salya:
TAĞAM LAN, BU HAFTA İÇİ BAŞLICAM :,

anam yirim o.o
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. 7uke3n5000/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Mythological Relations; by eowyn. Tjpp25000/5000Mythological Relations; by eowyn. Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeSalı Nis. 30, 2013 2:24 pm

Yerim, net.

Giflerin güzelliği, hikayenin güzelliği, yazışının güzelliği.......
E başlasan iyi olur öküsüm....
Olm Meltem'i al lan ya, yerim Meltem sdfghjklşlkjhgfd
https://onedirectionfan.forumdizini.com/
#rain
Süper Moderatör
Süper Moderatör
#rain

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeÇarş. Mayıs 01, 2013 12:23 am

nightingale. demiş ki:
Yerim, net.

Giflerin güzelliği, hikayenin güzelliği, yazışının güzelliği.......
E başlasan iyi olur öküsüm....
Olm Meltem'i al lan ya, yerim Meltem sdfghjklşlkjhgfd

anam set bende seni yirim o.o

Ama ben ilk bölümü çok merak ettim hep fantastik hikayeler dikkatimi çekiyo onun için çok çok merak ediyorum valla
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Mythological Relations; by eowyn.   Mythological Relations; by eowyn. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 04, 2013 7:58 pm

ŞUNA Bİ DEVAM ET LAN

Mythological Relations; by eowyn.
1 sayfadaki 1 sayfası