@mLtm oğlum sevincinden de ben yokum ama okuom ben olmadiklairmi da okuyorum sen kitabı içinde varsin diye mi okuyorsun ya da bi filmi bu yüzden mi izliyoruz
@duygumsu yerim lan tsk hll spr dwm
lan olum olay öyle değil :sırıt: sen seviyon okumayı ben karakterleri şey ederken 1 haftam geçiyor o kimdi bu kimdi şu o muydu falan :sırıt:
Sky bara girdiği zaman gözlüğünü çıkartıp bir masaya oturdu. Sapkasi hala başındaydı, emin olana dek bekledi ve onu da çıkarttı. Yüzünde bir flash patlayinca başını çevirdi.
-Ne yapıyorsun!
Logan korku ile fotoğraf makinesini indirdi.
-Sadece resmini çekiyorum.
Sky ona baktı, sanırım bu genç adam onu tanimamisti.
-Adın ne? -Logan.
Logan yine elini uzatti, Sky bu kez sıktı.
-Sky.
Bir süre bakistilar. Logan hala tanimamisti.
-Resmimi ne yapacaksın? -Bütün günümü bu barda harcıyorum, resim çekiyorum çok ilginç kareler yakalıyorum ve sergi açacağım. -Tek işin bu mu?
Logan başını salladı.
-Para kazanmıyor musun? -Hayır, para için bunu yapmam. Ailem bana bakıyor. -Vay canina, artık iş hayatına atilman gerekmiyor mu?
Logan omuz silkti.
-Belki.
Sky gözlerini kıstı ve ona çantasından çıkarttığı bir kartı uzatti.
-Adım Sky Fabray. -Söylemiştin. -Ben bir modelim ve oyuncuyum, yarın arada yazan adres gel, belki sana özel fotoğrafçım olmanı teklif edebilirim.
Logan kartı masaya koydu.
-Hayır, dediğim gibi bunu para için yapmam.
Gülümsedi ve yürüyüp gitti. Sky agzi açık peşinden baktı, herkes onun sohretinden yararlanmak isterdi Sky istemezdi, şimdi Sky onu istiyordu ve Logan istemiyordu. Sky gerçek bir şok yaşıyordu.
-Ağzın neden bu kadar açık?
Sky gülümsedi, Zayn karşısına oturdu.
-Hiç. Nasılsın? -Harika hissediyorum, Şapkan ve gözlüğün yok öyle mi?
Sky omuz silkti.
-Biraz insan gibi yaşamak istiyorum. -Haklısın hayatim, ne icersin? -Mojito. -Hemen geliyor.
Zayn bara yurudu. Sky umutsuzca peşinden baktı. Ona aşık değildi ve Zayn köpek gibi Sky'ın peşinden koşuyordu. Neden yapıyordu bunu? Parası ya da şöhreti için olmadığına emindi ve her ihtiyacı olduğu anda Zayn hep dibindeydi.
Tyler viskisini içerken Maya yanına oturdu.
-Sevgilim.
Tyler onu boynundan opunce Tyler kıkırdadı.
-Ben buradayım.
Tyler başını kaldırıp Ocean'a baktı.
-Artık anlatıyor musun? Son bir saattir karşında oturuyorum ve beni görmezden geliyorsun. -Ah ışte geldi.
Dylan bara girince, Ocean dönüp baktı.
-Anlat dedim. -Neyi anlatıyor? -Dylan ile ilgili bir şeyler biliyor ve bana söylemiyor. Biliyor musun kardeşim sen konuşana kadar onun dibinden ayrılmayacağım! -Ocean!
Ocean ona eğildi ve fısıldadı.
-Ve onunla çığlık atarak sevişirken ne burada viski içiyor olacaksın!
Tyler kıpkırmızı keserken Ocean gitti.
-Selam. -Nasılsın? -Teşekkür ederim sen? -Normal.
Gulumsediler ve bir masaya oturdular.
-Gayet iyi biri gibi, neden kötü dedin Tyler? -Inan Maya bu muhitteki her pisliği tanırım. -Bu işleri bıraktın sanıyordum.
Tyler onu öperken güldü.
-Elbette bıraktım.
-Kardeşin bana neden öyle bakıyor? -Boşver onu, senin iyi biri olmadığını söylüyor. -Sana ne anlattı. -Aslında hiçbir şey.
Dylan elini yumruk yapıp masanın altına vurmaya başladı.
-Keser misin şunu? -Ocean bana yalan söyleme sana ne anlattı? -Dylan ciddiyim hiçbir şey.
Dylan gözlüğünü çıkarıp gözlerini ovdu. Sonra da masada sinir bozucu bir ritim tutmaya başladı.
-Neler oluyor? -Sadece... Benim...Atak...
Konusamazken Tyler'la göz göze geldi ve dayanamayıp masada duran acı sosu onu öperken kafasına fırlattı. Ocean bir çığlık attı, ama neyseki Tyler egilmisti.
-Sen ne yapıyorsun!
Tyler koşarak geldi.
-Cik dışarı şerefsiz çabuk çık!
Dylan dayanamayıp ona bir ymruk attı. Tyler sendeledi. Maya onu tuttarken Ocean da Dylan'i tutuyordu. Tyler agzi kanayarak lavaboya götürülürken Ocean ve Dylan bakisti. Ocean başını salladı, Dylan dönüp gitti. Genç kız ne yapacağını şaşırmış halde bir masaya oturdu. Logan da onun birkaç güzel pozunu yakaladı.
Sky olaylar olurken ayaklandı.
-Benim yüzümden mi paparazziler mi?
Zayn onu tutup oturttu.
-Hayır otur şöyle, kimse yok, paparazzi değil kimse.
Sky şapkasını ve gözlüklerini taktı.
Ocean dayanmayip lavaboya girdi ve herkesi çıkarttı. Kardeşi bir tuvalette oturuyordu, Ocean kapıya dayandı.
-Artık anlatmak zorundasın.
Tyler başını ellerinin arasına aldı ve boğuk bir sesle konuşmaya başladı.
-Bu adam çocukken o kadar çok dayak yiyormuş ki bir zaman sonra panik atak hastalığı olmuş. Sürekli kalp krizine benzer krizler geçirip bayiliyormus. Ömrü boyunca babasına kizgin olduğu için uyuşturucu ve alkol kullanmış. Ve zamanla öfkesini kontrol edemez olmuş, sonra da manik atak hastalığına çevirmiş. Büyük depresyon dönemlerinden sonra, o kadar artmış ki hastalık babasının yanına gidip onu dövmeye başlamış. Gözü öylesine dönmüş ki onu duvarda duvara çarpmış ve adamı öldürmüş. Uzun bir hapis dönemi yaşamış ama her günü olaylı geçmiş. Çok fazla adam yaralamış ve öldürmüş. Onu rehabilitasyon almışlar, beyaz odada bile kalmış. Sinir krizleri manik krizleri derken yavaştan iyileşmiş ve şimdi de çıktı.
Ocean kollarını göğsünde bağladı.
-Aslında babası hak etmiş.
Tyler ayağı ile kapıya vurdu.
-Kapat çeneni Ocean! Sinirlendiği zaman neler yapabileceğini gormuyor musun? Ya sana da yaparsa?
Ocean sustu. İceriden bir burun çekme sesi gelince ayagiyla kapıya vurup açtı. Ama Tyler çoktan kokaini çekmiş ve başını geri atmıştı.
-İcmiyordun artık? -Agri kesici niyetine. -O kadar güvenilmez bir adamsın ki, sana da inanmıyorum!
Basıp gitti, Tyler kafasını yine geri attı ve kokainin vücuduna karışmasına müsaade etti...
ABİ CİDDEN ÇOK İYİ, ÇOK FARKLI. KARAKTERLERİ YERİM AQ, HEPİMİZİ YERİM. İŞLER KIZIŞTI, ABİ O DEĞİL LOGAN HER YERDE RESİM ÇEKİYO AQ SJHRTGDYUHRFTUYJRTYHWS
Enee allam çok güzeldi yine. Logan kanka ya ılukytjfthd Bende şizofrenim aq her yerde paparazi var ıyutıyfjudyg Heh, bu sefer de Zayn köpeğim olsun hehe :sırıtankız: Oha Dylan kıyamam la... Yalnız Tyler'ı kötü rollere hiç yakıştıramıyom:D:D Ocean abi sözü dinle, Naz devam beybi
ABİ SÜPERDİ TEK KELİME İLE ŞUANA KADARKİ EN İYİ HİKAYEN BU BENCE ÇOĞUNU OKUMADIM AMA YANİ OKUDUKLARIM İÇİNDE TYLER I BEN SERSERİ ROLÜNE ÇOK YAKIŞTIRIYOM BİRDE OKURKEN OLANLARI GÖZÜMDE CANLANDIRIYORUM SDŞLKG
BAYILDIM! KAVGA SAHNESİ HARİKA OLMUŞ DUYGU VE ZAYNE DE GÜLDÜM AFDGSGDSH BU TYLERİ YOLARIM HA MAYAYA DA SÖYLERİM ADAM OLUN DEVAM ETMEN GEREKTİĞİNİ LUGATINA YAZ SAYGILAR.
Orta yaşlı adam ayağa kalkıp sallanarak bara ilerlerken yalpaladi ve yere düştü. Daniel ucarcasina yanına kostu ve kaldirdi. Adam elini teslim olur gibi kaldirdi.
-Tamam gayet iyiyim, bırak beni.
Daniel onu bırakınca adam yine yalpaladi ama dusmeden Daniel onu tuttu.
-Tamam tamam iyiyim, gayet iyiyim. -Lütfen oturun.
Daniel onu oturtmaya çalıştı, ama ama istemedi.
-İçmem gerekiyor, bana viski ver. -İcmeseniz daha iyi olur.
Tuvaletten pantolonunu düzelterek gelen Tyler bunu ordu ve koşar adım yanlarına geldi.
-Neler oluyor? -Beyefendi çok içmiş, yürüyemiyor. Ama hala içmek istiyor. -Polisi ara.
Daniel onu kolundan tuttu ve çekti.
-Dalga mi geçiyorsun Tyler! İçki ruhsatimiz zaten sallantida.
Tyler başını sağa sola yatırıp kutletti.
-Tamam rahat koltuklara uzat adamı, telefonuna bak arayacak kimse var mı?
Daniel başını salladı ve adamı kaldırıp rahat koltuklara yatırdı. Adam mücadele eder gibi olduysa da sızdı. Daniel adamın telefonunu aldı ve son aranan listesine baktı, "Kızım" yazisini görünce aradı.
-İyi geceler. -Siz kimsiniz? Babam nerede? -Babanız sızdı. Gelip onu alır mısınız? -Evet geliyorum, nerdesiniz? -McFloria. -Tamam.
Daniel telefonu kapatıp masaya bıraktı. Sonra da adama son kez bakıp tezgaha döndü. O esnada age tezgaha yaklaştı ve bir bar sandalyesine oturdu.
-Hoş geldin. -...
Daniel onun cevap vermemesine şaşırdı ve yüzüne baktı.
-Hala nasıl yüzüme bakıyorsun? -Neden? -Yalanların... Bu hayatta nefret ettiğim tek şey yalandır.
Daniel başını eğdi ve önündeki bira bardaklarini kurulamaya başladı.
-Bir aciklaman yok mu? -Madem yalandan nefret ediyorsun, bu barda hala işin ne? Burası gece hayatı güzelim, yalanlar da yanında gelir.
Gage sandalyeden indi.
-Bu sondu!
Koşar adım bari terk etti. O çıkarken genç bir kız içeri girdi. Babasını görünce kostu. Onu kaldırmayı denedi. Herkes gibi o da yüzünde patlayan flashla sarsildi.
-Ne yaptığını sanıyorsun!
Logan bu muhabbetten sıkılmıştı. Fotoğraf çekiyordu ışte, anlamayacak ne var!
-Vay canına, ciddi misin? Fotoğraf makinesi ile yemek yapılmıyor muydu?
Logan bu kez güldü. Genç kız babasını kaldırmaya uğraştı.
-Sana, sana yardım edeyim.
Logan adamı sirtlarcasina kaldirdi, kız da masadaki telefonu aldı ve dışarı çıktılar.
-Işte bu arabam.
Logan adamı arka koltuğa uzatti.
-Onu eve götürebilecek misin? Gelmem gerekiyor mu? -Hayır gerekmez teşekkür ederim. -Bu arada adım Logan. -Chelsea.
Gulumsediler, kız arabaya bindi ve gitti. Logan peşinden baktı ve içeri girdi.
Chelsea eve geldiği zaman arabadan indi ve garaja yurudu. Hortumu çıkarıp arabanın içine doğru püskürttü. Babası birden uyandı, Chelsea onun bu haline güldü.
-Kızım! -Günaydın baba, hadi eve gel.
Chelsea garajdaki kapıyı kullanıp eve girerken, babası da arabadan indi ve peşine düştü.
Ocean ve Dylan barın önünde karşılaştığı zaman Ocean onu drudurdu.
-Tyler'ı öldürmek için mı geldin? -Ne? Hayır.
dylan güldü.
-Aslında seni görmek için geldim, özür dilemek için. -Pekala. Umarım bunu söylemem garip kacmaz ama... Kaç kişiyi öldürdün?
-Pekala. Umarım bunu söylemem garip kacmaz ama... Kaç kişiyi öldürdün?
abi asdfghj ya sen nasıl bir şeysin çok rahat sordu soruyu :D logan espiriler patliyo havada koçum gage ya azcık sabret şu dan'e sevişin gitsin asdfgh bölüm çok güzeldir kank en kısa zamanda gelmsi dileklerimle
oğlum daha yorum yapalı 2 sn bile olmadı ne ara okudun ne ara yorum yaptın ne ara gönder tuşuna bastın tipini yediğim nasıl yapıyon bunu amk eposta bildirimi falan mı var sdfg
-Bu nereden çıktı? -Tyler bana anlattı, babanı ve hapiste birkaç kişiyi öldürmüşsün Tam olarak bir sayı istiyorum.
Dylan onun gözlerini baktı ve tereddüt etmeden cevapladı.
-Beş.
Ocean'ın gözleri doldu.
-Neden gerçeği söylüyorsun, inkar etsen sana inanirdim.
Dylan kaşlarını çattı.
-Ben yalan söylemem, hayatim boyunca hiç söylemedim. -Buna inanıyorum, yoksa hangi san hiç tanımadığı birine bakıp ben rehabilitasyondan çıktım der.
Genc adam güldü, Ocean da eslik etti. Dylan ellerini uzatti.
-Hadi git, nasılsa artı, benle durmak istmezsin.
Ocean onun gitmesini işaret eden ellerini tuttu ve ona yaklaştı.
-Hayır kalmak istiyorum. -Neden? -Seni beğeniyorum. -Beğeniyor musun, öyle mi?
Çevresinde baktı, yanlarından geçen gençlere bağırdı.
-Hey çocuklar o beni beğeniyor.
Çocuklar güldüler ve alkışladılar.
-Kes şunu.
Ocean gülüp onu susturmaya çalışırken, Dylan birkaç kez daha bağırdı. Sonra susup Ocean'a baktı.
-Buna bir isim koymadan önce düşünmeni istiyorum? Gerçekten ıstiyor musun?
Ocean uzanıp onun gözlüklerini çıkarttı hafif uzamış saçlarına şekil verdi.
-Bence şimdi daha iyi oldun. -Ama göremiyorum.
Ocean ona yaklaştı.
-Şimdi görüyor musun? -Hayır sanirimbiraz daha yaklaşman gerek.
Genç kız daha çok yaklaştı. Nefesleri birbirine karışmıştı.
-Oldu mu? -Bi saniye suna bi baksam...
Derken Dylan onu öpmeye başladı, Ocean da karşılık verdi.
-Hey suna bak.
Diyen Maya, Tyler'a ikisini işaret ediyordu. Tyler sigarasını yere ayı koşup onları ayirdi.
-Kardeşimden uzak dur.
Dylan kaşlarını çattı.
-Sana zarar vermek istemiyorum, benden uzak dur. -Umrumda bile değil.
Dylan yumruklarını sıktı. Tyler onu tahrik edici birkaç söz daha kullanınca dayanamayıp ona vurdu. Tek adimda Tyler yere serildi. Maya onları ayırmak isterken Ocean Daniel'ı çağırmıştı. Tyler kipirdayamiyordu, Dylan ağzı yüzü dağılana dek onu dövdü.
Daniel onu alıp yana attığı zaman Dylan özür dileyerek yere coktu. Ocean başına geldi ve onu sakinlestirmeye çalıştı, ama Dylan saçlarını olmaya başlamıştı ve özür diliyordu. Ocean onun ellerini tuttu, rahatlatmayi denedi ama olmuyordu.
Maya da Tyler'ın yaralarini kontrol ediyordu. Gözleri dolmustu.
-Ne güzel, tablo! -Hazel.
Hazel elini kaldırıp Daniel'î susturdu. Tyler'ın başına gelip tükürdü.
-Sen de kim oluyorsun?
Hazel Maya'ya baktı, ardında Tyler'a baktı. Adam başını hayır anlamında salladiysa da Hazel kararlıydı.
oha dylan resmen dövdü çocuğu lan yuh, lan nasıl yani hazel tyler ın çocuğunu mu taşıyor yok artık! abi kavga sahnesi çok iyiydi. şu dylan göremiyor ya gözlükle yaklaş yaklaş falan asdfgn allahım çok zekice devaam