Konu: The Acayips. - Bölüm Bir Perş. Haz. 06, 2013 4:08 pm
Dünya’daki insanlar ikiye ayrılırlar. Acayipler ve Acayip olmayanlar olarak isimlendirilen iki grup. Acayip olmayanlar; günlük yaşamınızda her an karşılaştığınız insanlar. Durakta her gün bekleyen sıradan bir talebe, öğretmeniniz, bakkal amca sadece birkaç örnek. Acayip olanlar etrafımızda mı peki? Tabiki de; EVET! Ama onları asla ayırt edemezsiniz. Biraz önce saydığım kişiler ya Acayip kişi olmuşlarsa? Merak etmeyin, onlar size zarar vermezler. Onlar yalnızca mutant, kurt adam ya da vampir. Şey, aslına bakarsanız tehlikeli olabilirler. Böö! Sizi kandırdım, evet. Sizi yiyebilirler. Ama yalnızca Kötücüller. İyiciller her zaman, siz fark etmeseniz de sizi korurlar. Yani onlar için Koruyucu Melekler’in beden bulmuş halleri diyebiliriz. Peki sizce, normal bir insan ve Acayip bir kişi aşk yaşayabilir mi? Hayır, buna cevap vermeme imkan yok. Yalnızca, okuyun ve kendiniz öğrenin.
NOT:
*başlığı neden böyle yaptım bilmiyom ama çok eğlendim :D:D yorumlardan sonra bölüm geliyor, karakter tanıtmıcam. bölümlerin içinde kendiniz tanıcaksınız. kurgum hazır, yavaş yavaş yazıcam bunu çok hevesle kurguladım
En son lightweight. tarafından Paz Haz. 09, 2013 11:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Adelia
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Perş. Haz. 06, 2013 4:13 pm
Böö! Sizi kandırdım, evet. Sizi yiyebilirler.
güldüm piç, varsın edward olsun kanka içsin kanımı yesin bitirsin beni asdfh vampir zehrini paylaşırız sonunda.
Yani onlar için Koruyucu Melekler’in beden bulmuş halleri diyebiliriz.
oha koruyucu melek falan PATCH GÜLÜM ORDA MISIN? patch koruyucu meleğim olsun abi banane asdfg -neyin tribini yaşıyosam bende-
hadi bölüm yaz ben çok sevdim bunu nedense :)
Chelsea
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Perş. Haz. 06, 2013 4:14 pm
Lan başlığı görünce kesin komik bişey sandım, fantastik olduğunu görünce şaşırdım şsdjflksşejrlkfşe DEVAM AŞKISIM.
gamze.
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Perş. Haz. 06, 2013 4:47 pm
Bölüm gelsin hepsini birlikte okuycam:D
Hazel
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Perş. Haz. 06, 2013 6:54 pm
Abi bööö ni yering devam aşkımasgdjs
Lullaby*
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Perş. Haz. 06, 2013 6:59 pm
abi sen bence konuları tek olumlu hikayelere yaz hepsine hevesle başlayıp tanıtım yapıp bırakıyon ya bu kez farklı taktik deniyom
yazamaz ki ezik mal bro yazamicak bi bölüm bile yazamicak ezoooooo
eowyn.
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Perş. Haz. 06, 2013 7:27 pm
Ahahha salak çocuk ya:D:D Bölüm 1 defterimde yazılı, şu an üşendiğim için geçirmedim yarın yazıcam :D
gamze.
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Perş. Haz. 06, 2013 8:28 pm
Haha naz şdslkg Hadiii duygu
eowyn.
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Paz Haz. 09, 2013 11:12 am
Acayip Kişiler, 1600'lü yıllarda, Mario Guisanté adlı çılgın bir bilim insanı tarafından yaratılmış mutantlardır. Günümüzde bir çok dizi ve filme konu olan vampirler ile kurt adamlar, bu bilim insanı sayesinde oluşmuştur. Kurt adam ırkını köpek spermi ve dişi insan yumurtası ile kaynaştırarak, vampir ırkını ise yarasa spermi ve dişi insan yumurtasını birleştirerek oluşturmuştur. Ve diğer ırkı (mutant ırkını) ise bir takım radyasyon ve insan kimyasını bozan dalgalar kullanarak oluşturmuştur. Öncelerinde insan kanı ile beslenen vampir ırkının nefsini yontmuş ve onları kan yerine, kendi laboratuvarında oluşturduğu bir içeceği içmeye alıştırmıştır. Fakat bu evcilleştirmeyi kurt adam ırkına yapmayı başaramamıştır. Kurda dönüştükleri zaman etraflarındaki her şeyi parçalamaya, yemeye devam eden bu kendi yarattığı ırkı, yine kendi elleriyle yok etmiştir. Ya da yok ettiğini sanmıştır. Mutantlar ise profesörün her zaman sağ kolu olmuşlardır. Çünkü bir insandan yaklaşık iki milyon kat daha zekidirler ve süpersonik yetenekleri ardır. Mesela hız, güç, görme, duyma... Ve hepsi ölümsüzdür. Yok edilebilirler, ama ölmezler. Ve yaklaşık 400 yıldır mutantlar insan ırkının gelişebilmesi adına, kurt adamlar intikam almak amacıyla ve vampirler ise insanları korumak için mücadele verirler.
DİP NOT: Ölümsüzlük iksiri Profesör Guisanté tarafından tekrar bulunmuştur ve kendisi hâlâ hayattadır.
BÖLÜM BİR
-Hey Guisanté! Topu at!
Esmer kız, kıvrak bir hareket ile yanlarına gelmekte olan voleybol topunu eğilerek yerden aldı ve biraz ötede voleybol oynayan kız-erkek karışık gruba fırlattı. Daha sonra gözlerinin önüne gelen karemel kahverengi, beline doğru uzanan saçlarını, bileğinde taktığı beyaz bir toka ile özensiz bir at kuyruğu yaptı. Beden derslerini ve voleybol oynamayı o da seviyordu ama yıl sonu balosu için dans edecekti ve partneriyle, salonun bir köşesinde çalışmak zorundaydı. Genç kız hasretle voleybol sahasına bakarken, partnerinin hemen arkasından gelen sesi onu ürküttü.
Jazmin, sevgilisine sarılırken içtenlikle gülümsedi. Taylor'da karşılık olarak gülümsedi ve genç kızın tepesine bir öpücük kondurdu. Jazmin ve Taylor, 1. sınıftan beri çıkıyorlardı. Şimdi ise 3. sınıf olmuşlardı. Taylor esmer vücudu, açık kahverengi gözleri, muhteşem gülüşü ve kasları ile bütün kızların dikkatini çekse de, o yalnızca kız arkadaşını seviyordu. Genç kızında ondan aşağı kalır yanı yoktu. Latin bir aileden gelen esmer, incecik, ortalamadan biraz uzuncacık, güzel bir kızdı. Aslında başlarda voleybol takım kaptanıydı, sonra ise sevgilisiyle dans kurslarına gitmeye başladı. Bu yüzden voleybol onun için artık platonik bir aşka dönüşmüştü. Latinlere özgü o kıvraklığı sayesinde, tangoyu hemen öğrenmişti. Okul müdürlerinin de ricası ile -rica görünümlü bir emir aslında- yıl sonu balosunda dans edeceklerdi. Eğer Taylor çok kıskanç olsaydı, emin olun ki erkeklerin, dans ettiği zaman Jazmin'e yönelttikleri bakışlar yüzünden onların gözlerini oyardı. Son bir prova almak için genç kız müzik çaların başlatma tuşuna bastı ve kendini dansın ritmine bıraktı.
400 yaşındaki vapir, Los Angeles Lisesi'nin çatısında, her zamanki gibi etrafa göz atıyordu. Her duyduğu sese karşı tetikte olan vampir, etrafın güvenli olduğundan emin olduktan sonra küçük cam pencereden, aşağıya doğru baktı. 400 yaşında olmasına rağmen, 19 yaşında vampir olduğu için dışarıdan bakınca sıradan, 19 yaşında Amerikalı bir genç gibi gözüküyordu. Açık kumral rengi saçlara ve kahve rengi, delici bakışları olan gözlere sahipti. Yakışıklıydı, her genç kızı baştan çıkartabilirdi. Ama o zaten âşıktı. Hem de gözlerinin önünde büyüyen birisine. Doğduğundan beri onu izliyordu. Çocukluğunu, ergenliğini, her şeyini görmüştü. İlk konuştuğu zamanı, yürüdüğü günü, okula başladığı zamanı ve ilk öpüşmesini, hepsini biliyordu. Onun göreviydi kızı kurt adamlardan korumak. Emir aldığı için de korumuyordu artık, sevdiği için koruyordu. Canının yanmaması için.
-Justin, durumlar nasıl ?
Vampir, belindeki telsizden gelen sese dikkatini verdi. Profesör, her yarım saatte bir yaptığı durum değerlendirmesini soruyordu. Kurt adamlar Profesör Guisanté'nin bütün ailesini katletmişti. Şu an yaşayan yalnızca Jazmin ve teyzesi vardı. Yaşlı adam da o yüzden geri kalan bu iki kişilik ailesini korumaya çalışıyordu. Justin tekrar etrafına bakıp bir şeyler olup olmadığını kontrol etti. Olmadığından emin olduktan sonra konuştu.
-Güvanilir, Profesör. -iyi nöbetler evlat.
Justin telsizi tekrar belindeki yerine koydu ve açık pencereden, genç kıza bakmaya devam etti. Salaş beyaz tişörtü, siyah kısa taytı, spor ayakkabıları ve öylesine toplanmış uzun saçları ile dans ediyordu. Bu halileyken bile o kadar güzeldi ki, hafif bir tebessüm oluştu Justin'in kusursuz yüzünde. Son 17 yıldır tek eğlencesiydi onun, ona hayatı tekrar sevdiren tek şeydi. İçinde onu koruma güdüsü vardı. Onun canını yakacak herhangi bir kişiyi parçalayabileceğini hissetti Justin. Bunu büyük bir memnuniyetle yapardı hemde, sadistçe bir şekilde mutlu olarak. Zilin çalmasıyla beraber yavaşça boşalan spor salonunu izledi bir müddet. Daha sonra da hayatının anlamını daha yakından koruyabilmek uğruna, okulun içine girdi.
Esmer kurt adam, avdan yeni gelmiş ve son 17 yıldır yaptığı gibi, kızı gözetlemek için liseye geri dönmüştü. Büyükbabasının ve büyük amcalarını öldüren Profesörden öclerini alabilmek adına seçişlerdi Zayn'i. Öteki aile üyelerinin hepsini kardeşleri öldürmüştü. Şimdi teyzesini ve genç kızı öldürme görevi bu esmer kurt adama kalmıştı. Ama kurt adam, Profesör'e karşı kin beslemiyordu. Büyük babasının insanları nasıl canice bir şekilde katlettiğini hatırlıyordu. Kendisi insanları seviyordu. Hatta en olmadık insana aşıktı. Öcünü alması gerekene, Jazmin Guisanté'ye. Küçüklüğünden beri onu izliyordu. Yaşları yakın sayılırdı şu an. 20 yaşında dönüşmüştü kurt adama. Hâlâ da 20 gösteriyordu. Yıllarca hem genç kızı izlemiş, hem de salak vampirden gizlenmişti. 17 yıldır dibinde olmasına rağmen o salak kan emicinin onu görmemesi çok gülünç geliyordu Zayn'e. Kendisi yırtıcı bir kurt adam değildi. Dönüşürken ve kurtken kendine hakim olabilmeyi öğrenmişti. İnsanla değil, hayvanla besleniyordu zaten. Sırf onun içindi bunca zahmet. Ama olsun, onun için değerdi kurt adama göre. Ve biliyordu ki, ona zarar verecek olan olursa, ilk insan cinayetini işleyecekti. Bu aşkını kimse bilmiyordu. Babası ve tüm ailesi, genç kız ve teyzesini öldürmek için onları takip ettiğini sanıyordu. Eğer durumun öyle olmadığını öğrenirseler, genç kızı ve teyzesini hemencik öldüreceklerini biliyordu. O yüzden, onu korumak için kimseye söylememişti. Yavaşça, tırmandığı ağaçta birkaç dal yukarıya çıktı. Mühürlendiği mükemmel kızı buradan daha rahat görerek izlemeye başladı.
Lullaby*
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Paz Haz. 09, 2013 11:45 am
vay be gayt güzel haffi bellaedwardjacob vari olsa da özgünlüğü de gayet var sevdim başarılarının devamını diliyorum süpanke dinimiz amen
Adelia
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Paz Haz. 09, 2013 12:41 pm
Eeheh çok iyi olmuş lan bu devam et
eowyn.
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 8:07 am
Naz allah razı olsun knk ama yok la bu öyle bir şey olmıcak:D:D Selen allah razı olsun yavrum oluıkujyhtgsshdf :oley: Yorum yapın la mübarekler etmiyom devam işte
Grenade
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 9:16 am
konusu cok cekıcı geldı asik oldum:D devaam
eowyn.
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 9:21 am
sağol knkm :D
gamze.
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 9:31 am
Lullaby* demiş ki:
vay be gayt güzel haffi bellaedwardjacob vari olsa da özgünlüğü de gayet var sevdim başarılarının devamını diliyorum süpanke dinimiz amen
aynen bende biraz benzettim ona bakalım nasıl devam edecek değişik olmuş devam istiyoruuz
Auburn
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 11:09 am
anam ne de güzel bi hikaye bu böyle! <3 gerçekten kitap okur gibi hissettim kendimi. Anlatımından ziyade, tanıtımda ve birinci bölümden önce koyduğun açıklamalarda. İsmi de harika. Ben çok beğendim bu hikayeyi devam et kuzum <3
Hazel
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 11:37 am
yazdığını yering fredi sana artık fredi dicem duygu cenabetlikten çıkaracam seni ajdhsjkfhddj
eowyn.
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 11:52 am
Allahım yorumlara öyle bi' mutlu oluyorum ki lan :')) Gamzem allah razı olsun beyb Damlam çok teşekkür ederim nasıl mutluyum var ya :')) Benz salak ya kıhljgjfdh Sıpaydi jklhkgjfdhgs
Hazel
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 11:59 am
Ayh cnm sipaydin olam ağ atam sana.s.s.s.s.
Chelsea
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Ptsi Haz. 10, 2013 7:05 pm
MÜTHİŞ OLMUŞ LAN, ÇOK BEĞENDİM. CİDDEN DİĞER FANTASTİK HİKAYELERDEN ÇOK DAHA BEĞENDİM. DEVAM KANKAM.
Adelia
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Salı Haz. 11, 2013 3:24 pm
Neonlights demiş ki:
Ayh cnm sipaydin olam ağ atam sana.s.s.s.s.
amk ya gülüyom piç asdcvbnjk
Chelsea
Konu: Geri: The Acayips. - Bölüm Bir Paz Haz. 23, 2013 1:42 am
KANKA NERDE ACABA YENİ BÖLÜM, BÖLÜMÜ GEÇTİM SEN NERDESİN, Bİ SN BÖLÜMÜ GEÇMEDİM, GEL VE BÖLÜM YAZ DUYGU :angrymom: