EN BÜYÜK DEĞİLSİNİZ BAŞKA BİR 1D FORUMU VAR VE +4000 ÜYESİ VE+ 300.000 MESAJI VAR BÜYÜK SANMAYIN
gamze.
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 11:11 am
Biz açıldığımızda 1 tane bile 1D fan yoktu Sadece 1D fanları vardı Yetkinforumda hala en büyüğüz canım Beğenmiyorsan girmezsin biz bu aile içerisinde çok mutluyuz Kocaman bir ailemiz var ve hala çok büyüğüz iyi forumlar
Abracadabra. Take Me Home
İsim : Merve Mesaj Sayısı : 2134 Yaş : 28 Nerden : Niall'ın Kalbinden Kayıt tarihi : 13/04/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (230/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 2:05 pm
+4000 üyesi varsa var. Bize ne. Biz kendi aramız da çok mutluyuz. Marifet değil, başka forumlara gidip ezmek. Bu forumda çok fazla emek var. Burada kiler gidip başka bir formun emeklerini hor görmüyor.
İyi Forumlar.
#BratQueen Midnight Memories
İsim : Ebren :P Mesaj Sayısı : 3246 Nerden : Meltem Kayıt tarihi : 20/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (50/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 2:09 pm
En büyük forum olmaya biliriz.
Kendi aramızda sevgimiz çok büyük.
Diğer forumlara gidince buradaki samimiyeti arıyorum ben , başka bir şeyi değil.
Marifet en büyük forum olmak değil bunu da unutma , samimiyet ve sevgi daha önce gelir.
Her neyse , umarım bunları aklından çıkarmazsın.
İyi forumlar.
gamze.
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 2:24 pm
Aynen mesaj atılır üye bulunur Ne bu yarış ben anlamıyorum varsa o kadar üyeniz mesajınız ne güzel hayırlı olsun Kendinize saklayın, niye önemli birşey yapmışsınız gibi birde mesaj atıyorsunuzki Çekemeyenlere,beğenmeyenlere kapımız kapalı bizim Burdaki sıcak ortam yetiyor bize
Mary Jo FOUR
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 2:27 pm
nokta bir şey söylemem lazımdı, boş boş duramam :DSF:
KAVGAMI İSTİYON, KAMOON
gamze.
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 2:29 pm
Tamam arkadaşlar kavgaya gerek yok Normalde böyle şeyleri sevmiyorum cidden çöplerdim ama bu son damlaydı
#rain
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 2:29 pm
nononono demiş ki:
EN BÜYÜK DEĞİLSİNİZ BAŞKA BİR 1D FORUMU VAR VE +4000 ÜYESİ VE+ 300.000 MESAJI VAR BÜYÜK SANMAYIN
facebook adresi falan varmı birşey denicem de sen hangi forumun adminisin ama kıskançlar !
StylesFan.
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 2:32 pm
Demek ki bir yerlerine batmış, gelip laf ediyorsun .
eowyn.
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 2:52 pm
Bu forum açıldığında ilk 1D forumuydu. Ben bu forumun en eski üyelerindenim. Ne olursa olsun, biz burada bi' aileyiz ve sizin gibi kendisini bir bok sanarak buraya gelip, kendini tatmin etmeye çalışan "zavallı" insanları takamayacak kadar mutluyuz o.o Mümkünse gelme bu foruma o.o
Reason&.
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 3:05 pm
Arkadaşlar hepinize tek tek katılıyorum ama uzatmayalım konuyu hiç gerek yok. Çekemeyen onlar demek ki, gelip buraya yazıyorlar. Hiç kimseyle yarışımız yok bizim, samimiyetimiz var. Beğenmiyorsun niye buraya gelmeye zahmet ediyorsun o zaman? Biz bunlara çekememezlik diyoruz işte.
sweetebru
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 3:57 pm
ağğ: Aynen Set bende katılıyorum.
Reason&. demiş ki:
Arkadaşlar hepinize tek tek katılıyorum ama uzatmayalım konuyu hiç gerek yok. Çekemeyen onlar demek ki, gelip buraya yazıyorlar. Hiç kimseyle yarışımız yok bizim, samimiyetimiz var. Beğenmiyorsun niye buraya gelmeye zahmet ediyorsun o zaman? Biz bunlara çekememezlik diyoruz işte.
Chelsea
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 5:18 pm
Kaybol küçüğüm, git kendi en büyük sitende oyalan, bozma rahatımızı
Hazel
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 7:06 pm
ooo ziyaretçi knkm,mesaja gel bi ayar çekelim:))99 kaybol lan bi dağıttırma beynini yada mesaja gel knkm boyunu ölçelim büyük bir aile olarak uza,ikile
gamze.
Konu: Geri: NO Ptsi Haz. 17, 2013 7:31 pm
Tamamdır arkadaşlar destekleriniz için sağolun Sanırım anonimciğimizde anladı hatasını Kilit