-2-
Daniel kalkıp çevresine baktı, kendi posterlerini süzüp gülümsedi .
-Harikasın Daniel.
Sonra etrafına bakındı .Karnı gurulduyordu .
-Aldeliaaaaa!!!!
O kadar tiz ve gıcık birsesle bağırdı, Aldelia hemen kapıda bitti .
-Kaptan?
-Omletim nerede?
-Maya kizartiyor .
-Mojito?
Aldelia elindeki bardağı uzatti. Daniel tek dikiste bitirdi ve kalbine giren soğuk kasilmasina aldırmadan çığlık atti.
-Go Gators!
Aldelia çığlıkla inledi ve yüzünü eksitti .
-Sen e banyoyu hazırla .
-Elbette ,Daniel .
-Ve icinde beni bekle .
Aldelia seksi bir şekilde güldü .
-Ayay Kaptan!
Daniel gülümsedi ve o çıkarken k*cina saplak atti. Ardından kalkıp Gator Yurdunun ana salonuna geçti. Mutfak kısmında Maya omlet yapıyordu .Daniel gelince tabağa koyup önüne sürdü .
-Günaydın kaptan.
-Günaydın taş kız .
Maya kikirdadi .Daniel omleti bir nefeste midesine indirdi. Ardından Maya'ya göz kirpip banyoya ilerledi .
O sirada Tyler Gators Yurdu'na girdi.
-Selam taş kız .
"Taş Kız" Maya'ya konmuş bir lakapti,elbette Daniel koymustu. O da bunu kaslı bacakları ile hak ediyordu .
-Ne istiyorsun yedek!
"Yedek" tabiri Tyler'ın hoşlanmadığı bir durumdu .Diğer ponpon kızlar yedek as ayirmazken ,Maya buna önem verirdi.
-Sadece, selam.
Kızlar altında ezilmek Tyler'a göre degildi , Dolaptan bir bira aldı ve içmeye başladı. Dylan içeri girdi.
-Tyler bir anlaşma yapalım. Selam Taş Kız!
Maya ona gülüp göz kırptı.
-Konuş.
-As olabilirsin .
-Saçmalama ,buna biz karar veremeyiz .Jensen ne derse o!
Dylan omuz silkti .
-O zaman kararı cabuklastiririz .
Aldelia kikirdarken kapı açıldı, Daniel ve Aldelia ciplakti .Kapıda Dylan göründüğü zaman, Aldelia susarken Daniel tiz bir çığlık atti. Dylan kapıyı kapattı.
Az sonra kapı açıldı, Köpüklü Daniel kıç bölgesine havlu baglamisti.
-Ne var!
-As olmak istemiyorum.
-Umrumda değil.
Daniel kapıyı çarpıp kapattı. Dylan öyle kalakaldi .
-*m beyinlisin .
-Değilim.
-Oylesin ,bu işi böyle birakamazsin .
-As olmak istiyor musun?
-Evet.
Dylan bir şey demeden gitti.
Antrenman zamanı geldiğinde Dylan en kötü oyununu koydu .Koç Ackles oyunu kesip yanına gitti.
-Görevini Pose'ye mi kaptırmak istiyorsun g*toglani!
-Koç bence bu iş bana göre değil.
Koç yapabildiği en yüksek tonda konuştu.
-Eğer bu sahada c*kunle g*tun arasına dikiş atılana dek oynamazsan seni öldürürüm O'Brien!
Dylan yüzüne gelen tukrugu sildi. Koç uzaklaştı .Dylan gene en kötü oynunu koydu.
-Ne yapıyorsun g*tbeyin?
-Daniel, as olmak istemiyorum!
-Oyna, oynamazsan Gator Yurdunu göremezsin!
Dylan yutkundu ,s*xten de uzak kalamazdı .Yeniden harika bir oyun koydu ortaya .Tyler bu değişimi görünce sinirleri tepesine çıktı. Son gücüyle yere tükürdü.
-Şimdi eğilip o tukrugu yerden almazsan, kafanı g*tune sokarim ve öyle ölürsün Posey!
Tyler koça bakarak eğildi ve tukurdugu yeri avucladi .Bi miktar çim koparıp çöpe atti. Sonra da elini üstüne sürdü .
Gator Yurdu'nda parti zamanı geldiğinde Dylan e yapacağını şaşırmış haldeydi. Logan yanında oturuyordu .
-Maskot olmak harika dostum, işin yok, ders yok, kızlar var.
Dylan ona kötü bir bakış atti. Logan başını sallayıp uzaklaştı .
-Selam Chelsea .
-Uzaklaş Maskot!
Logan ellerini teslim olur gibi yaptı ve gitti. Chel Dylan'ın yanına oturdu .
-Nasıl gidiyor Dylan?
-Seviselim mi?
-Olur .
İkisi Daniel'ın odasına gittiler. Parti bitip herkes dagildiginda devam diyorlardı .Daniel odasına girdi.
-O'Brien!
-Kaptan.
Chelsea birden kalkıp toparlandı .
-İkiniz de odamdan s*ktir olup gidin!!
O kadar tiz bağırdı ki ikisi de çıplak halde koşarak çıkmak zorunda kaldilar .Büyük salonda Tyler ile karsilastilar .Tyler de bu anı kaçırmayıp Dylan'ın penisinin resmini çekti.
-Hey saçmalama !
-Öyle mi kankilop? Sonra görüşürüz...