Karısından 4 yıl önce boşansa da,amaçsızca onu özleyen bir adam.. Matematik dahisi ve harika bir mimar.. 18 yaşında baktığı kızına çok aşık ve onun için elinden gelen her şeyi yapar.. Sadece istediği şey,onun biraz daha uysal olması..
"Hazel Cries-Benz"
O kızını çok özleyen bir anne aslında.. Sevdiği devlet lisesinin,çok sevilen İngilizce öğretmeni.. Gençlik yıllarında Eroin sorunu vardı ve o hep kırılgan biri oldu..
"Chelsea Styles-Dilara"
Annesinin bütün huyunu almış bir genç kız olması,Harry'yi deli ediyor. Biraz utangaç ama fazla asi. Annesi ile görüşmüyor ama onu çok özlüyor.. Sarı saçları beline uzanıyor ve masmavi gözleri ile herkesi kendine hayran bırakabiliyor..
"Dylan O'Brien"
Harry ile ortak. Harika evler çizip hayata geçiriyorlar.. Oğlu ile her zaman gurur duymuş bir adamdır.. Komiktir.. Fazla komik.. Karısına fazlası ile aşık.. Gerçi arada ettikleri ufak tefek kavgalar sayılmazsa.. Küs olduğu bir babası var,onu özlüyor ama umursamamaya çalışıyor..
"Ocean O'Brien-Naz"
Kocasının yanında fazla olamıyor.. Kaptan olmasına karşı çıkan çok oldu ama bu onu umursamadı ve istediğini elde etti.. Kızıl saçları ile her zaman dikkat çekmiştir Ocean. Ve hırslıydı,çok hırslı.
"Daniel O'Brien"
18 yaşında.. Üniversiteye yeni başladı. Ve başlar başlamaz harika bir genç kız ile sevgili oldu. Okulunu seviyor,ailesini çok özledi ama yapması gereken tek şey hayatına bakmak.. Piçliği çok fazla ve fazla komik.. Oda yeri geldiğinde acı çekti..
"Justin Bieber"
Sarı ve havaya dikik saçları ile oldukça ideal bir adam. İdeal bir eş ve baba. Elektronik aletler ile arası küçüklükten beri iyi olduğu için Bilgisayar Mühendisi olmak istedi. Başarmayı seven bir adam.. Ona göre yaptığı meslek fazla kolay. Ve bu işte oldukça başarılı.. İşi olmadığı günlerde karısına yardım etmeyi çok sever. Şu sıralar tek sorunu,anlaması gereken bir kızı olması..
"Auburn Bieber-Damla"
Kafesinde oldukça mutlu bir kadın.. İnanın bana oldukça kötü bir geçmişi olsa bile,onu bu bataktan alıp çıkarıp mutlu eden adama çok ama çok aşık.. Asi bir kızı olduğu için duygusal olabiliyor. Yine de harika bir anne.. Öyle olmak zorunluluğunda..
"Angel Bieber-Setenay"
18 yaşına yeni girdi. Lise son öğrencisi ve fazla içine kapanık ve utangaç bir kız. Ailesini çok seviyor ama bu utangaçlık ile onlara bile açılamıyor. Galiba aşık olduğu birisi var ve kimseye söyleyemiyor.. Chelsea en iyi arkadaşı. Hayatının sonuna kadar babasına aşık olmak isterdi ama bunu başaramadı.
"Jensen Ackles"
Harika bir gülüşü var. Etrafında ki herkes gülüşüne aşık. Fazla komik bir adam ve karısına romantik şeyler yapmak yerine onu güldürüyor. Doktor olması belki de onun ciddi olması gerektiğini gösterir ama o bunu asla umursamadı. Her zaman güldü ve başarabileceğini gösterdi.
"Sky Ackles-Duygu"
Oğluna çok önem veren bir anne. Evine çok bağlı. Sigara problemi var ve bunu kocasından saklıyor. Çünkü Jensen bunlardan her zaman nefret eder.. Normalinde güler yüzlü bir kadın ama yalnız kaldığı zaman hep ağlar..
"Tyler Ackles"
Çevresinde çok kız olsa da,asla karar veremeyen bir yakışıklı. Umursamaz. Kimseyi umursamaz ve hayatına bakar. Bu umursamazlığı ailesini çıldırtabilir. Bazen kendide çıldırabilir ama önüne geçmedi gerekende o. Aynen annesi gibi hukuk okuyor.
"Adelia-Selen"
Daniel'in sevgilisi. Henüz birinci sınıf ve üşengeç bir kız. Kafası dumanlı ama bunu Daniel'e söylemekten korkuyor.. Ona fazlasıyla aşık ve onu bırakmak istemiyor. Daha nereye kadar devam edeceksin Adelia?
"Tiffany-Gamze"
Sağlıkçı olarak doğmuş deseler yeridir. Kesinlikle bir hemşire olacak ve emeline ulaşmasına az kaldığı için çok mutlu. Umursamaz bir adama aşık olmayı o istemezdi ama kalbine söz geçiremedi.. Henüz birinci sınıf..
"Logan Lerman"
Lise son öğrencisi ve futbol takımı kaptanı olan bir yakışıklı. Oysa ki başına neler geleceğinden fazla habersiz..
"Liam Payne"
Fazla komik ve piçin teki. Belli etmese de onunda duyguları vardır aslına.. Basketbol oynamaya bayılır ve kaptan.. Bakalım neler olacak..
En son Ivyblues tarafından Perş. Haz. 27, 2013 10:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bunuda sakın arşivlemeyin merakla bekliyoruz arşive atıyorsunuz Kesinlikle devam istiyoruz bak tamammı arkdşlr ..s.s Çok iyi olmuş tanıtımlar bu aradaaa
-Neden sana anlatayım? -Bilmem bazen anlatmak iyidir. -Kaybol taş kafalı futbol adamı, gerek yok.
Logan ayaklandı.
-Pekala.
Sonra da koşarak uzaklaştı. Chelsea iç çekip peşinden baktı, sonra da kafasını eğdi.
Tyler bavulunu çektirirken o kızlı göz gözü geldi. Her zaman onu keserdi ama kız asla ona bakmazdı. Ama şimdi okulda değillerdi, havaalanında sorun olacağını düşünmedi ve ilerledi.
-Merhaba.
-Selam Tyler. -Adımı biliyor musun?
Tiffany kıpkırmızı oldu ve başını çevirdi.
-Vay canına adımı biliyorsun. -Evet ne olmuş. -Yok yok bir şey. Her zaman benim farkımda değilmişsin gibi gelir. -Senin farkında değilim. Sadece adını biliyorum.
Tyler gülümsedi.
-Pekala Tiffany. -Adımı biliyorsun. -Evet çünkü her zaman senin farkındayım.
Hazel
Konu: Geri: Hayatın Arkasında..-5- Ptsi Haz. 24, 2013 11:35 am
Abiiii,çok iyi olmuş ya harika! Harry canım sen üzülme :''')))999 Evet babalar güzel yorum,güzel bölüm
Chelsea
Konu: Geri: Hayatın Arkasında..-5- Ptsi Haz. 24, 2013 11:36 am
Lan yerim çok şeker olmuuuş, ne kazma adamım Logan'a nasıl davrandım o.o
Hazel
Konu: Geri: Hayatın Arkasında..-5- Ptsi Haz. 24, 2013 11:37 am
Hazel kafeden içeriye girdi. Auburn kafeyi yaklaşık 10 dakika önce açtığı için malzemeleri yerleştiriyordu. Hazel'i görünce ufak bir çığlık attı ve Hazel'e koştu. Sıkıca sarıldılar.
-Seni çok özledim.
-Bende hayatım.
Auburn gülümsedi ve beraber oturdular.
-Ne içersin?
-Hmm,kahve olabilir.
Auburn gülümsedi ve içeriye gitti. Geldiğinde sıcak kahveyi Hazel'in önüne sürdü. Hazel gülümsedi.
-Teşekkür ederim.
-Lafı bile olmaz.
Hazel derin bir nefes verdi ve dudaklarını bükerek Auburn'e baktı.
-Aslında bir derdim var.
-Evet gayet iyi anladım.
Gülüştüler.
-Harry ile 4 yıl önce boşanmış olabiliriz ama Chelsea'yı çok özlüyorum.
-Hazel.. Bak..
Hazel yere eğik olan kafasını kaldırdı. Mavi gözleri kızarmıştı.
-Onsuz olmuyor.
Ardından tüm güzelliği ile mavi gözlerinden yaşlar akmasına izin verdi.
-Onsuz yapamıyorum.
Auburn ne diyeceğini bilemedi,kadının minik ellerini kavradı.
-Onunla konuşmaya çalış Hazel.. Baktığın yerden sana koşmasını bekleme..
-Bana çok kızgın Auburn. Onun karşısına çıkamam.
-Onu özlüyorsun ama. Onun sana gelmesini istiyorsan bir şeyler yapman lazım. Bu çabanı görüp fikirleri değişecektir. Oldukça olgun bir kızın var.
Hazel burnunu çekti ve dudaklarını yaladı.
-Dört yıl oldu. Koskoca dört yıl neler çektim bilemezsin..
-Seni oldukça biliyorum ve anlıyorum Hazel ama senin güçlü durman gerek.
ENEEE NAZ KAYNANAM OLDU ASDHJHGFD BEN NAZ'IN GELİNİ OLDUM SDFGH NAZ GELİNİNİM ASDFGH evet tamam bu kadar yeter snrm ehuhehuehuh kafam dumandan geçilyiır knklar dağ gibiyim mübarek - çaktınız mı espiriyi çok inceydi asdfgh- olum olum Hazel la üzülüyorum ona kızını 4 yıl görmemiş la benim anamdan bahsetmemişsiniz ben onun üveysi olurum öyle atıştırmalık falan asdfghj la chelsea neden böyle ypıyor? odun musun kızım sen. olm tyler la tiffany çok şeker la valla çok sevdim D::D:D:D:D:d kızlar bölümlerin hızlı gelmesi+mükemmel yazmanıza hayranım devam pls. Not:sizi seviyorum not2: dilara knkm imzan çohoş hatta pörfekt :sırıtankız:
Vay Damla benim annem dfghjk Justinde babam hay maşallah :kihkihkih: ben aşıkmışım bide vohoo Liam'ı çok doğru tanımlamışsın kenks sşlaksa 1. bölümde sonuna bayıldım naz, yerim. Hazel kanka bencede konuş Dilara terslemez :)))))))))999 Of Dylan çok iyi ya adamım La ben hikayeyi sevdim cidden, devam etsenize bakiyim yeah: