Hehe yeni hikaye, başlıyım mı laaa ? hjfghdsghjykg
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 5:18 pm
Illucumusun la :sırıtankız: Yeni Dünya Düzeni falan :utan:
Hazel
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 5:20 pm
Başlaaaa bende olam asjdfhdj :D
eowyn.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 5:21 pm
Ahahhahaha, slm cnm bn illü .s.s ljgkhjfdsdujkfg Var ya açtım başlığı ama o kadar çok hikayem var ki yazdığım, hangisini şeyetcem bilmiyom :utan: olcanız la hepiniz olcanız, rabia lan knkm seni nick'le mi yoksa zayn'le mi yaptığım hikayeyişeyediyim bilemedim la jkghjfdgs
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 5:22 pm
Olm sen kendini Zayn ile şeyet.Benim kisi taş olsun yeter yani knkm sorun mu yapıyon :sırıtankız:
eowyn.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 5:26 pm
Oy ben onu şey ederim falan, yarın yazarım o zaman kankiler hehey salya:
Hazel
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 7:22 pm
Harry is mine
Auburn
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 7:28 pm
Justin is mine .s.s Başla cınııım .s.s :D <3
Reason&.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 8:30 pm
- Liam sevgilim, geri döndüm! - Bismillahirrahmanirrahim geri döndü!!
al ilk bölüm benden kanki :kahkaha: allahım başla soru mu :silah: ay tekrar hikayeler ve yorumlarımız ya çok özledim çok :utan:
eowyn.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 8:47 pm
Ay lan durun 1 sn heyecan yaptım kghjfdrsetdfıkglkhfjgd yarın yazıcaaam lukgyjftdhrgs
Unbroken. FOUR
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 9:28 pm
Benim bütün hikayeleri kaldırıp atar mısınız bomba gibi bir dönüş yapıcam. :sırıtankız:
Reason&.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 16, 2012 9:42 pm
bekliyorum dört gözle :zıp zıp:
eowyn.
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 17, 2012 6:13 am
Oo yes, Rabiaşkım bekliyossss salya: allah yareppi yazıcam bende inşallah bu yıl mhfgnjhdzsd
Auburn
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 17, 2012 8:32 am
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 17, 2012 12:33 pm
Hadi salak mal çıkıcam :S
Reason&.
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 17, 2012 3:35 pm
Yazıcam dedi yazamadı............ :küs:
eowyn.
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 12:04 pm
Yazıyom la yazıyom, bi' yorum atın sonra tanıtım+karakterler geliyo :D
Unbroken. FOUR
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 12:13 pm
LA LA LA LUPSY HADİ YAZ :halayımsı:
eowyn.
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 12:59 pm
GİRİŞ “Yeter! Tamam mı ? Bıktım, yeter artık. Bitti, anladın mı ? Her şey bitti.” Gözümden birkaç damla yaş akmasına izin verdim ve karşımdaki çocuğa baktım. Bu, o muydu gerçekten de ? Sevgilim, benim Javadd’ım mıydı karşımda duran ? Kaçıncı kez basmıştım onu bir kızla ? Beş, ya da altı ? Ya da daha fazlası… Ve her zaman affetmiştim, çünkü aşk bu. Bilirsiniz işte, böyle bir şey. Ama bu defa bitmesi gerektiğini hissediyordum. Hayatımın sonuna kadar böyle onu başka kızların koynundan toplayamazdım. Ya o beni bitirmeliydi, ya da ben onu. Ve ona attığım bu tokat, benim onu bitirdiğimin göstergesiydi. Yüzüne değil dokunmaya, bakmaya kıyamazken ona böylesine vurmak, inanın benim canımı onunkinden daha çok yakmıştı. Ama olmuştu işte, ve devamı da gelmeliydi kesinlikle. Emin bir şekilde sırtımı ona döndüm ve yürümeye başladım. Ardıma bakmadan, bakmaya cesaret edemeden. Çünkü biliyorum ki, eğer dönüp bakarsam asla bırakamam. Belki de böylesi çok daha iyidir ikimiz için. İşte bu da benim hikayem. Ben kim miyim ? Sky Poelson, geçmişteki sersem aşık. Şimdiki çapkın psikoloji öğrencisi.
Sky Poelson -ben- 19 yaşında, Psikoloji bölümünde okuyor. Geçmişte çok canı yanmış. Bunları unutmak için o bar benim, bu bar senin geziniyor geceleri. Çapkın aslında, kışkırtıcı da. Ama bilmiyor ki, asla geçmişi kafasından söküp atamaz.
Angel Cloe -set- 19 yaşında, İngiliz Edebiyatı okuyor. Duygusal bir kız, bütün duygularını şarkılarına döker. Sesi çok iyi olduğu halde bunu sadece samimi oldukları kız arkadaşları bilir.Elinden her türlü iş gelir.
Ocean Skein -naz- 19 yaşında, tiyatro bölümünde okuyor. Şakacı ve muzip bir kişiliği var. Fakat bir o kadar da anaç bir kız. Denizi çok seviyor, en büyük hayallerinden birisi de dünyayı bir yaz tatili boyunca gemiyle gezmek.
Lucy Lexie -benz- 19 yaşında, başarılı bir diş hekimliği öğrencisi. En büyük amacı ailesine yakışır bir doktor olmak. Aşka inanmaz, güler geçer. Fakat içten içe bir gün beyaz atlı prensini bulabilmeyi umar. Güzel kız, seksi.
Queen Felton -rabiş- 19 yaşında, tiyatro bölümünde okuyor. Bale onun en büyük tutkusu. Marjinal bir tip, görünüşü öyle olmasa bile duyguları aykırı. Renkli bir kişilik, herkesle geçinebilir. Tabii önce sizin onunla geçinebilmeniz lazım.
Daisy Zause -damla- 19 yaşında, moda tasarımı okuyor. Tam bir moda ikonu! Mükemmel bir tarzı var, göz kamaştırıcı. Kızlara ne giyip giymemelerini söyler. Rüküşlük onun için ölüm demektir. Her renk, her çeşit eşyası vardır.
Sahra Paerria -pınar- 19 yaşında, kimya okuyor. İnek, ama sevimlisinden. Fotoğrafçılığa ayrı bir ilgisi var. Fotoğraf çekmeye ve doğaya bayılır. Kıpır kıpır, sevimli bir kız. Fazla sevimli ve iyi kalpli. Neşe topu gibi bir şey hatta.
NOT: Erkeklerden ise 1D, Justin Bieber ve Jonas Brothers var. Jonaslar kızların arkadaşları, Juzzy ise Damla'nın sevgilisi şu an hikayede. Zayn ile Sky -yani ben kfjdghjdj- ise Zayn X Factor'e katıldıktan yaklaşık bir hafta sonra, yani grup daha kurulmadan ayrıldılar. 1D üyeleriyle tanışan yok daha onun dışında, ama ilerde tabii karşılaşıcaklar lkmjdjjtlktg
Reason&.
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 1:07 pm
Sky kankim ya kıyamam ben sana, Allah'ım tokat falan :S İngiliz Edebiyatı okuyor, gerçekte de öyle kankim biliyor yazıyor ya :kihkihkih: Oooo sesim çok iyi :D Müzik sevilmez mi, duygusalım. Tamam bu benim. :H Oha sen Zaynle ayrılmışsın anam ya of :S :S :S :S :S Ay çok güzel danıştır gangnam bizi shfsddsf liam yarebbim aşkım bekliyorum cnm.s.s Bölüm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unbroken. FOUR
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 1:09 pm
Ayayayaya oha çığlık attım resmen ! Olm ben Shay'im lan ! yeah: Çakzel çakzel çabuk devam.
eowyn.
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 1:12 pm
Olm niye o kadar hızlı okuyon ya, ben bunun için 1 saat uğraştım!!!11!!!! :((( ingiliş edebiyatı yeah salya: o da beni aldattı kanki, pislik o la :(( Enee ben bunun yeni bölümünü bugün yazmama çatlayın hehe :(( hehe rabiaşkım sen yaz benje bölüm :,
Unbroken. FOUR
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 1:12 pm
Yazıjam.
Reason&.
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 1:37 pm
İkinizde yazın, istiyorum lan liamı özledim adsghdssdafds töbesteyşın :(((( SHUT UP AND LOVE ME KANKALAR :((
Auburn
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 2:42 pm
Of ne kadar güzelim ya ağğ: İnternetsiz evden internetliye geçince bide bölüm geldiyse böyle seviniyorum işte :D Oyoyoyoyoyo seni yerim Duyguuuğ! <3 Sevgilim Justin Bieber bitches! .s.s.s <3 Moda benden sorulur, lütfen :D Gerçekten karakterimi çok sevdim ya ölürüm devam et <3