19 yaşında, başarılı bir diş hekimliği öğrencisi. En büyük amacı ailesine yakışır bir doktor olmak. Aşka inanmaz, güler geçer. Fakat içten içe bir gün beyaz atlı prensini bulabilmeyi umar. Güzel kız, seksi.
O yeaaaahhh . İşte bu salak aşkım,süpersüper! Joe lucy Harry üçgeni istiyorum,devam etmezsen seni beceririm! Devam bebeğim harika ! :oley:
Reason&.
Konu: Geri: New World Paz Kas. 18, 2012 7:00 pm
Bence ben bu sucuğun yaptığa yoruma karşılık devam ederdim dfhfdhsd :sırıtankız: yerim sdjgffds :sırıtankız:
Lullaby*
Konu: Geri: New World Çarş. Kas. 21, 2012 2:50 pm
duygu suit in up!!!! wooaawww sonunda başarılı bir durum sonunda senden yeni hikaye inşallah devam eder yani abi ya ben de yazmayı özledim ah ulan ah <3<3<3
tiyitrocuyum ayık olun
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: New World Çarş. Kas. 21, 2012 3:12 pm
Merhaba sayın yazar.Biz bölüm bekliyorduk da,sanırım gecikti.
İŞTE DUYGU VE GICIKLIKLARI??? yazar mısın benim güzel aşkım :(((((((((((88888
Hazel
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 6:53 pm
Duygu senin dalağını sana yediririm oç :((((((((((8888 Yaz şunu :((((((((((8888
eowyn.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 7:04 pm
YEMİN EDİYOM FİKRİM YOK :(((
Reason&.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 7:42 pm
Millete yaz diyon kendin yazmıyon aşkım kankam bokum......
sexwithjensen Midnight Memories
İsim : ŞİMŞEK Mesaj Sayısı : 3800 Nerden : GAFAM GİRSİN HERYERE Kayıt tarihi : 29/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (150/50000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 8:19 pm
yaz lan şunu! getirtme beni oraya! adamı atarlandırttırmayın! yazamadım da zaten! :D
eowyn.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 8:27 pm
YENİ KARAKTER
Crystal Mathers -yağmur- 19 yaşında, hukuk okuyor. Kendisinden ve hayattan, hayatından nefret ediyor. Öylesine bir nefret ki bu, kendisini sigara ve alkole vermiş. Aşka inanmaz, hemde hiç. Bir barda barmenlik yapıyor, kızlar bunu her ne kadar istemese de o bunu eğlenceli buluyor. Gecelerin kızı.
NOT: Eşi Chace olucak, soyadını yazamıyom ya anlayın işte khöjgkmfndghf
En son eowyn. tarafından Cuma Kas. 23, 2012 8:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Reason&.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 8:29 pm
Yağmur geldi, o gif çok şeker ayrıca devam aşkım
İsim : ŞİMŞEK Mesaj Sayısı : 3800 Nerden : GAFAM GİRSİN HERYERE Kayıt tarihi : 29/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (150/50000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 8:33 pm
ehehe miraba ben geldim :x set hikayeme bak. duygu sende hikayeni yaz. xd
Reason&.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 8:38 pm
baktım kankam xoxo duygu yazacak inşallah <3 :(
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 8:42 pm
he inş. :( bu yıl felan...
eowyn.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 9:55 pm
Spoiler:
HATE AND LOVE
TAM 2 YIL SONRA Zayn’in Ağzından Nefes nefese kendimi, yataktaki boş tarafa doğru bıraktım. Yanımda çıplak bir şekilde yatıyor olan adını bile bilmediğim –Vicki miydi, hayır sanrım Melanie’ydi, her neyse-, hatırlamaya tenezzül etmediğim kıza sırtımı dönüp yorganı üzerime örttüm. Kız uyuduktan sonra tüyecektim. Son iki yıldır sayısız kızla beraber oldum, hepside tek gecelik ilişkilerdi benim için. Sky’dan sonra aşık olamadım, ciddiyim. Hatta bu kadar çok kızla beraber olduğum için çocuklar bana kendi aralarında lakap taktılar, “Seks Tanrısı”. Onlar, her ne kadar en yakınlarım olsalar bile Sky’ı ne kadar çok özlediğimi bilmiyorlar, daha doğrusu kimse bilmiyor. Bu işler böyledir dostum. Birisi gelir, aşık olursun ve hayatına sıçar gider. Fakat burada hayatımıza sıçan kişi benim, o yüzden özlemeye de hakkım yok. Bugün, ayrılık yıl dönümümüz. 2 yıl oldu, dile kolay. Yavaşça yatakta oturdum ve yatağın yanındaki masadan cüzdanımı aldım. İçini açıp, hemen başına koyduğum resme baktım. 2 yıl önce, yanımda o vardı. Gülümsüyordu. Meleklere benziyordu, çok güzeldi. Bu son fotoğrafımızdı, son görüşmemizde çekilmiştik. Gerçekten mutluydu, ve bende öyle. Her şeyi berbat ettiğim için pişman mıyım peki ? Evet, hem de deliler gibi, köpekler gibi pişmanım. Arkamı dönüp kıza baktığımda uyumuş olduğunu gördüm. Hızlıca üzerimi giyindim ve dışarı çıktım. Hızlıca, ama ses çıkarmadan. Kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı, belki Liam’la bir bara gidebiliriz düşüncesiyle bir taksi çevirdim ve eve doğru yol almaya başladık.
Sky’ın Ağzından Her zamanki gibi, sabahın köründe, muhteşem uykumdan uyandırıldım. Daisy böğürüşüyordu kendi çapından. Geceden kalma olduğum için başım çatlamak üzereydi, fakat artık alışmıştım. Bu bana zevk veriyordu, evet değiştim ben. Hem de çok. Yine de geleneğimi bozmamak adına Daisy’ye okkalı bir küfür ve ardından bir yastık fırlattım. Ardından kafamı tekrardan yumuşacık yastığıma döktüm. Yüzüme dökülen soğuk su ise, bardağı taşıran son damla olmuştu.
S: “Ne var lanet olası, ne ?!” D: “Zayn’in yeni röportajını okudun mu ?” S: “Of abi bana ne be, iki yıl oldu onun benim için ölümü. Hatta bugün yanlış hatırlamıyorsam, ölüm yıldönümü.” D: “Ölüm yılı mübarek olsun da, okuman lazım kesin.” S: “Eğer o röportajda ‘Eski sevgilim Sky’ı aldattığım için dünyanın en kaliteli onun bunun çocuğuyum, o yüzden intihar ediyorum. Dünyadan bir piç eksilsin bari’ demediyse seni 240 parçaya bölüp, gözlerini kaşıkla oyup, en yakın dağa atarım.” D: “Boş yapmada kalk, hadi.”
Oflayarak kalktım ve gece pireler üşüşen yerimi kaşıya kaşıya salona gittim. Kızlar koltuğa Nazilli bardağı gibi sıralanmıştı, Nick, Joe, Kevin ve Justin’de buradalardı ve bulduklara yerlere sıkışmışlardı. Ne oluyor lan, heyet toplanmış ? Sabahın köründe ne işleri var bu işsizlerin burada ? Neler olduğunun daha idrakına varamadan herkes çığlık çığlığa konuşmaya başladı.
“İYİ Kİ DOĞDUN SKY!” S: “Lan ben daha geçen yıl kutladım doğum günümü, bu yılda mı doğmuşum?” A: “Al işte, geri zekalı.”
Yaptığım espriye böyle cevap verdiği için Angel’a yastık fırlattım. Daha sonra büyük bir açlıkla içeriye getirdikleri pastamı –pasta dediğime bakmayın, browni üstünde üç-beş tane mum vardı sadece- üfledim ve ağzıma attım. Herkes bağırmaya başladı hepsini ben yedim diye, bende ağzımdakileri göstererek çemkirmeye başladım.
S: “Hadi lan, almışsınız kuş kadar kek, sonra çığınıyonuz. Cimri, şişman, bencil pislikler.” L: “Allah belanı, pis mındar!” Q: “İğrenç yaratık, kus bari oküs!” O: “Hay senin, aç!” C: “Ayı mısın la ?” Sa: “Öğk, kusucam lan.” A: “Medeniyetsin su aygırı!”
Kahkaha atarak ve ağzımdakileri göstermeye devam ederek doğum günümü kekimi bitirdim ve Joe’nun elindeki suyu, itiraz edişlerine rağmen aldım ve bir dikişte bitirdim.
S: “Vay be, demek doğum günümde terk edilmiştim.”
Salonda büyük bir sessizlik oldu. Çünkü herkes bu konunun beni hâlâ çok üzdüğünü düşünüyordu. Her ne kadar bunu inkar etsem de, inadına onlar da inkar ediyordu.
S: “Hadi ama çocuklar, bu konu artık beni üzm-” Q: “Hey, bu akşam nereye gidiyoruz ?” C: “Bizim bara gelin, birazda size hizmet edeyim anasını satayım, bir günde size hizmet edeyim.” Çocuklar: “Süper olur valla.”
Herkes konuyu değiştirmek için seferberlik oluşturmuştu. Başarılı olmuşlardı da, herkes büyük ve hararetli bir tartışmaya girmişti. Bende kaşla göz arası odama gidip uykuma devam edebilmiştim.
AKŞAM Liam’ın Ağzından Zayn eve daha yeni gelmişti ve hiçte iyi gözükmüyordu. Geldiğinden beri ölü gibi yatıyordu evde. Nedenini tahmin edebiliyorum elbette, onun yakın arkadaşıyım. Sky yüzünden, nam-ı değer 2 yıl önceki kız arkadaşı, şimdiki eski sevgilisi. O, buna hâlâ üzülüyor. Onu çok iyi anlayabiliyorum. Bende kız arkadaşımdan ayrıldım çünkü. Bu beni gerçekten yıktı. Saçlarımı kazıttım, dövmeler yaptırıp kendimi içkiye verdim, gecelerin adamı olma yolunda hızla ilerliyorum. Ama Zayn bunları yapmıyor –ya da ben öyle sanıyorum-. Acısını içinde yaşıyor ve bu ona daha fazla zarar veriyor. Kafasını dağıtmak için bugün onu dışarıya çıkarmalıyım.
Her zamanki gibi önerimi ses çıkartmadan kabul etti ve odasına hazırlanmaya çıktı. Bende öyle.
Angel’ın Ağzından Herkes hazırlanıyordu, çünkü bugün Crystal’in çalıştığı bara, Sky’ın doğum gününü kutlamaya gidecektik. Yarım saat sonra herkes hazırdı ve yola çıktık. Queen ve Lucy Nick’in arabasına, ben ve Sky Joe’nun, Ocean Kevin’in, Daisy’de Justin’in arabasına binmişti. Crystal erken gitmişti, iş prensibi. Bir saatin sonunda, saat on birde, mekana varmıştık. Kolayca içeriye girdik. Çocuklar kaybolmamamız için hepimizin ellerinden tuttular. Bir masaya oturduk ve siparişleri verdik.
A: “Juzzy ve Daisy, en önemlisi Crystal nerede ?” O: “Paparazilere yakalanmışlardır, Crystal’de çalışıyordur. Birazdan gelir merak etmeyin.”
Ocean soruma etrafı tarayarak cevap vermişti. Ama gözü bir yerde takılıp kalmıştı. Ters giden bir şeyler vardı. Bakışlarımı onun baktığı yöne doğru çevirdiğimde Eros çoktan kalbime en etkili okunu saplamıştı bile. Ama ondan önemlisi, orada Zayn’de vardı.
A: “Orada…”
Başka kelime çıkmamıştı ağzımdan, çıkamamıştı. Zaten Sky’da hemen baktığım yöne bakmıştı, o da anlamıştı ters giden bir şeyler olduğunu.
Sky’ın Ağzından Lucy ve Queen ile muhabbet ederken Angel bir şeyler mırıldandı ve bakışlarını bir yöne kilitledi. Bende o tarafa baktığımda ise bunu hiç beklemiyordum. Zayn ile göz göze geldim. Koskoca 2 yıl boyunca onu sadece gazetelerde, televizyonda ve internette görmüştüm. Kalbim bir an duracak sandım. Dile kolay, 2 yıl boyunca karşıma çıkmamıştı. Ve bugün mü çıkıyordu ? Doğum günümde, ayrılma günümüzde, onun benim için ölüm gününde. Onun bakışlarından da düpedüz şaşkınlık okunuyordu. Kızlar ve çocuklar da anlamıştı ne olduğunu.
N: “Sky, haydi kalkalım.”
Nick, kolumu çekiştiriyordu. Hayır, kalkmayacaktım. Ben güçlüyüm, asıl güçsüz olan o. Bana acı çektiren, ama sonunda da güçlü olup ayakta durmamı sağlayan o. Yarası olan o, gocunacak olan, güçsüz olan taraf o. Gitmiyordum, her şeyi ödetecektim ona. Hayır, ya da ödetmeyecektim. Sadece pişman edecektim. Onun kadar seviyesiz olamam, sadece pişman olmasını sağlayacaktım.
Kendi bardağımı aldım ve bardağın kenarındaki tuzu emip içkiyi diktim. Burada kalacaktık, zaten bizimkiler de oturmuşlardı fakat endişelendikleri her hallerinden belliydi.
S: “Endişelenmeyin, bir şey olmayacak. Sadece o pişman olacak. Hem de çok.”
En son eowyn. tarafından C.tesi Kas. 24, 2012 9:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 10:03 pm
OHA SEN NAPTIN AGA YA SÜFER OLMUŞ :düşcinalidüş: DEVAMDEVAMDEVAM :halayımsı:
Reason&.
Konu: Geri: New World Cuma Kas. 23, 2012 10:15 pm
Ah zayn ah :( Kızlar koltuğa Nazilli bardağı gibi sıralanmıştı asdfghk :kahkaha: S: “Lan ben daha geçen yıl kutladım doğum günümü, bu yılda mı doğmuşum?” A: “Al işte, geri zekalı.” ama şimdi doğruya doğru gerizekalı ya asdfgh :kihkihkih: lan pasta ay fakiriz ha :((( yalnız çok pis saydırmışız ay koptum :H Kafasını dağıtmak için bugün onu dışarıya çıkarmalıyım. iyi yaparsın bebeğim :)))999 Ocean soruma etrafı tarayarak cevap vermişti. Ama gözü bir yerde takılıp kalmıştı. Ters giden bir şeyler vardı. Bakışlarımı onun baktığı yöne doğru çevirdiğimde Eros çoktan kalbime en etkili okunu sağlamıştı bile. Ama ondan önemlisi, orada Zayn’de vardı.
aman allahım süper şuan olaylar!!!!!!!
BAYILDIM BAYILDIM ABİ BU SÜPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KANKA AĞAĞAĞ!!!!!!!!! YERİM!!!!!!!!!!!!!! ÇOK BEĞENDİM!!!!!!!!
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 24, 2012 8:05 am
hikayenin etkisinden çıkmaya çalışıyorum bi sn. OHA ABİ SÜPERDİ DEVAM!
Auburn
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 24, 2012 8:09 am
A: “Juzzy ve Daisy, en önemlisi Crystal nerede ?” O: “Paparazilere yakalanmışlardır, Crystal’de çalışıyordur. Birazdan gelir merak etmeyin.” Papa-papa-paparazzi... :parmaklar:
Kızlar koltuğa Nazilli bardağı gibi sıralanmıştı, Nick, Joe, Kevin ve Justin’de buradalardı ve bulduklara yerlere sıkışmışlardı. Ne oluyor lan, heyet toplanmış ? Sabahın köründe ne işleri var bu işsizlerin burada ? Haha çok komikti burası :kahkaha: Nazilli bardakları, heyet, işsizler :D iyiydi :D
Aşkem çok güzeldi ya devam et devam! <3
Hazel
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 24, 2012 8:14 am
Abi çok güzel olmuş ya ahah koptuuum Harrryy <333333333 Joeeeeeeee <33333333 Aşklarım duygu korum sümügü devam edejen :S Devam aşkım beniiimmm <3
eowyn.
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 24, 2012 9:25 am
Allam yorumları tekrar tekrar okuyup mutlu oluyorum ağağağağaağağ :(( Dün hayvan kadar yazdım, bütün hafta tekrar tekrar okuyun, yeni bölüm haftaya jkghfdfjy
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 24, 2012 11:19 am
senin kafana varya taşa sürüp kıvılcım çıkartırım, tecavüz ettirip, gelinlik giydirip çalılara atarım, sonra ortadan ikiye böler, yarısını bizim kızlara verip, yarısını da yakıp küllerini piranaların olduğu denize atarım, kalanını da, kurda kuşa yem yaparım! yaz şu bölümü beni cinlendirme!
eowyn.
Konu: Geri: New World C.tesi Kas. 24, 2012 11:40 am