Konu: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 07, 2012 5:07 pm
this is not a love story
Herkese merhaba, ben Sky. Sky Poelson. Evet, bildiğimiz, oyuncu olan Sky Poelson. Los Angeles’ta 4 en iyi arkadaşımla beraber oturuyorum. Angel, Lucy, Ocean ve Sonny. Angel Watson, evet şarkıcı olan. Lucy Skein, şu İngiltere’nin milli voleybol takımının dünyaca ünlü takım kaptanı. Ocean Millward, Victoria’s Secret meleği olan. Son olarakta Sonny Lexie, o da oyuncu olanından. Ve bu da bizim hikayemiz, ama unutmayın; Bu bir aşk hikayesi değil.
NOT: Set’le Liam, Zayn’le ben çıkıyoruz. Niall Sonny’nin büyük bir hayranı ve ona aşık. Louis şu anda Eleanor’la çıkıyor, bakalım Ocean ile aralarında ne olacak ? Lucy ve Harry’de eski sevgili, Harry şu an Taylor’la çıkıyor. Hepimiz 19 yaşındayız jkghjfhdsfhgdf Ben Barbara, Benz Candice, Set Demi, Naz Holland ve Rabiş Shay. Ve bu hikaye tamamen Benz’in moralinin düzelmesi için yazılıyor. Mucuklar.
İlk defa bir Cuma akşamı kızlarla aynı anda evde bulunuyorduk. Genellikle ya Lucy’nin antremanı olur, ya da Angel veya Ocean’ın provaları ve Sonny’yle benim çekimlerimiz. Ama bugün büyük bir tesadüf olmuştu hepimizin boş olması. Bence bugün kesinlikle dışarıya çıkmalıydık! Bu uzun bir gece olacaktı. Tabii ilk önce Lucy’i ikna etmemiz lazım. Çünkü o Harry’le ayrıldığından beri –yani yaklaşık 3 aydır- hayata küs diyebiliriz. Sigara içmeye başladı! Tanrım, hangi sporcu sigara içer ki ? Hadi ama! Kafamdaki bütün aptalca düşünceleri attım ve televizyonun karşısına Garfield gibi kurulmuş olan kızları dürttüm.
Sk: “Kızlar lan.” A: “Kızlar lan ne ya lşjklhkgjfh” Sk: “Olm la dışarı çıkalım yea, zaten ilk defa hepimiz evdeyiz.” L: “Hayır yaaağğ, bunalımdayım ben beeeeğğğ!” So: “Su aygırının sevişme seslerini çıkarıyosun sen resmen ya ökhgmjfnhdg” Sk: “Of olm hadi kısa kesinde giyinin. HADİ LAN HADİ!”
Bu uzun çabalarım sonunda bütün kızları ikna ettim ve bir saatlik giyinme merasiminden sonra yaklaşık saat dokuzda evden çıktık. Oy birliği ile Starbucks’a gitmeye karar verdik ve hep beraber Ocean’ın arabasına doluşarak yola koyulduk.
-Sky'ın giydiği-
Spoiler:
-Lucy'nin giydiği-
Spoiler:
-Angel'ın giydiği-
Spoiler:
-Ocean'ın giydiği-
Spoiler:
-Sonny'nin giydiği-
Spoiler:
İçeriye girdiğimizde neredeyse bütün Hollywood’un burada olduğunu gördük. Ne b*k varsa gelmişler, neyse. Bizim çocuklarda buradaydı fakat yanımızda Lucy olduğu için Angel’la yanlarına gidemedik. Ama en önemlisi, Harry’de oradaydı ve Taylor’la birlikte! Tabii Taylor bizim içeriye girdiğimizi gördü. Biz boş bir masaya oturduğumuzda ise hemen yanımıza geldi. Burnu havada bir tavırla, Harry’e bakarak konuşmaya başladı.
T: “Aa, merhaba Lucy, tatlım. Nasılsın ? Bak hayatım, Lucy burada.” Sk: “Merhaba Taylor, defol Taylor.” T: “Ah, sana da merhaba Sky.” L: “Merhaba, Taylor. Nasıl gidiyor ?” T: “Mükemmel, Harry ile gerçekten mükemmel gidiyor.” L: “Güzel.”
Ve Taylor’ın neden yanımıza geldiği belli olmuştu. Neyse ki bir kavga çıkmadan Taylor, Harry’nin yanına gitti ve ortamın gerginliği de bir nebze olsun azaldı. Fakat bu sefer Ocean çok sinirlenmişe benziyordu.
O: “O sürtük bunları bile bile yapıyor!” A: “Biliyoruz Ocean, bunu hepimiz biliyoruz.”
O sırada bize doğru bir çocuk geliyordu. On yedi, on sekiz yaşlarında olmalıydı. Heyecanla masanın önünde durdu ve konuşmaya başladı.
Ç: “Tanrım, Sky Poelson! Bir fotoğraf çekilebilir miyiz ? Ah, seni çok seviyorum!” Sk: “Hehe, tabii.”
Büyük bir sırıtışla genç çocuğu cevapladım ve ona sarılarak fotoğraf çekmesini bekledim fakat o çekmiyordu. Bir şey bekliyor gibiydi.
O beni öperken, bende objektife gülümsedim ve fotoğraf sonunda çekilmiş oldu. Daha sonra çocuk teker teker bizim kızlarla da fotoğraf çekilmek istedi. Onlar fotoğraf çekilirken ben bir an için Zayn’le göz göze geldim. Bakışlarında bir gariplik vardı. Imm… şey gibi… Sanırım kıskançlık. Ona en masum bakışlarımdan birisini ve bir de öpücük gönderdikten sonra çocuğun gitmiş olduğunu ve bütün kızların bana baktığını gördüm.
L: “Sen kime öpücük atıyorsun öyle?” Sk: “Ne öpücüğü yea, tikim var benim tikim.” L: “He zaten ben malım ya, o yüzden Zayn’e öpücük attığını anlamadım.” Sk: “Bende öyle umuyordum.”
Lucy bana öldürücü bir şekilde baktıktan sonra dışarıya, sigara içmeye çıktı. İşte onun bu huyundan nefret ediyordum. Sigara. Iyk.
Lucy’nin Ağzından
Sigara içmek için kafenin dışına çıkmıştım. Hava hafiften soğumaya başlamıştı, rüzgar esiyordu. Sarı saçlarım gözümün önüne geliyor ve görüşümü engelliyordu. Sigaramı dudaklarım arasına aldım ve hafiften içime çekerek yaktım. Halka yaparak dumanı üflemeye çalışırken bir ses dikkatimi bozdu, çok tanıdık bir ses.
X: “Sigara, ha ? Nefret ettiğini sanıyordum.”
-b*kum gibi oldu, suç bensu'nun valla la hadi bitir diyip durdu :((
En son eowyn. tarafından Cuma Ocak 11, 2013 8:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Hazel
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 07, 2012 5:10 pm
OHA OHA OHA!!!!!!!!!!!!!!!! Duygu ağzını yüzünü yediğim oha yerim seni oha Buna hep devam et kanka,bozma durumu oy aşkım oy <3 kanka ya bir tanem canımsın,iyi ki varsın çok sıktım seni :S Oy :S Devam aşkım,devamm!!!!!!!
sexwithjensen Midnight Memories
İsim : ŞİMŞEK Mesaj Sayısı : 3800 Nerden : GAFAM GİRSİN HERYERE Kayıt tarihi : 29/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (150/50000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 07, 2012 5:10 pm
süfer kanka <33
Lullaby*
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 07, 2012 5:48 pm
abiii çok zevkli olmuş ayrıl ondan bana gel aşkım ya <3 <3
bayıldım bu sefer devam et vurarim
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 07, 2012 6:13 pm
Hepinizi yerim lan :'))) Naz vurarım dedi, imana geldim devam ediyorum :SS:S:SSSssS:SS
Auburn
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 07, 2012 6:18 pm
wuhuuuuuuuuuuu! :D
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 07, 2012 7:26 pm
Şarkıcıyım, Liam ile çıkıyorum, Demi görünümlüyüm! Daha ne isterim ya! <3 <3 <3 So: “Su aygırının sevişme seslerini çıkarıyosun sen resmen ya ökhgmjfnhdg” :kahkaha: Şimdi eğer sen bu mükemmel hikayeyi bir yere koyarsan devam etmezsen seni keserim cidden bu mükemmel bir şey olmuş buna bayıldım öldüm bittim. devam et lütfen knks aşkım Ruh Öküzüm benim sdfgh
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 07, 2012 8:58 pm
LAN OHA HİKAYEYE BAK BEN BUNU ÖPER BAŞIMA KOYARIM HEMEN YAZIYOSUN DUYGU HANIM KORUM
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ara. 08, 2012 8:59 am
Ya bu en saçma hikayem oldu ama biraz neşelenelim, eğlenelim diye saçma olucak konusu bilin yeani jkhjgfdghj Set'in, ruh öküzüm, bebekim kuyjthdgsf senlen konuşmam lazım, özlüyom lan ben seni çok fena :(( OOOO RABİŞİM SEN İSTE YETER :sırıtankız:
seymaalan
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ara. 08, 2012 9:02 am
oha :O Abi biz kalkalım o zaman -,- Şu ana kadar okuyupta gözümde canlanan sayılı hikayelerdendi :Alkış: Devam et lütfenn o.o Etmessen ölürüm bak :sırıtankız:
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ara. 08, 2012 9:07 am
Enee çok mutlu oluyom lan siz böyle beğenince :, şu sıralar üşengeçlikte üstüme yok, ama belki yazarım bugün bölüm :sırıtankız: bu arada teşekkür ederim bebek :sırıtankız:
Hazel
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Ptsi Ara. 17, 2012 11:03 am
Korum la sana devam :((88 :S
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Ptsi Ara. 17, 2012 11:04 am
TIYGI DEVAM CNM .S
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 21, 2012 9:04 pm
2.BÖLÜM
Bu, Dan’di. Kızlar ve benim yaklaşık on yıllık yakın arkadaşımız. Onun İngiltere’de olduğunu sanıyordum. O sevinçle yeni yaktığım sigarayı fırlattım ve hemen boynuna atladım. Görüşmeyeli iki geçiyordu ve o bizim gerçekten iyi arkadaşımızdı. Harry’yle ayrıldıktan sonra bile destek olmak için taa buralara kadar gelmişti. Ve şimdi, yine buradaydı! Konuşa konuşa içeriye girdik. Kızlar kendi aralarında sohbet ederken birden Dan’i görmeleriyle onun üzerine atlamaları bir oldu. Herkesin keyfinin yerine geldiği yüzlerinden belli oluyordu. Ben bile o an için Harry ve Taylor’ı unutmuştum, salak salak sırıtıyordum.
So: “Sen nereden çıktın böyle ? Tanrım, çok özledik seni!” O: “Bizi unuttuğunu sanmıştım, ama buradasın!” Sk: “Eneee seni çok özledim ama çişim var benim yea, işeyip geliyom 1 sn.” D: “Hiç değişmemişsiniz siz ya, özellikle de Sky.”
Sky tuvalete doğru koşarken bizde kahkahalarla Dan’in sözlerine gülüyorduk. Olm lan ne değişik arkadaşlarız biz ha. Farklı farklı kişilikler, ama bizi birbirimize bağlayan da bu. Ah ah, neyse hadi ben topu Sky’a atıyorum.
-Sky’ın ağzından-
Teşekkürler Lucy, ehem. Kendimi koşarak tuvalete attım ve çişimi yaptıktan sonra büyük bir rahatlamayla tuvaletten çıkmaya hazırlandım. O sırada kulağıma takılan bir kadın sesi ve konuşmaları, sessizce onları dinlememe yol açtı. Konuşan Taylor’dı ve konuşmalar oldukça dikkat çekiciydi.
T: “Tanrım, Jane! Çocuk o kadar tatlıydı ki! Tabii ki de onunla yattık, tatlım. Bilemiyorum, hamile olabilirim. 2 ay gecikti, neyse. Bugün doktora gitmiştim, sonuçlar çıkınca arayacaktı. Hadi neyse öptüm canım, seni haberdar ederim.”
Ve bu konuşmalara kulak kabarttıktan sonra eminim yüzüm bembeyaz bir şekilde dışarıya atmıştım kendimi. Bunu Lucy ya da Harry’e söylemeli miydim acaba ? Ya da Zayn’e, kime söylemeliydim ? Hiç kimse mi yoksa ? Dalgın bir şekilde bizim masaya giden koridora doğru yönelirken gözümün bir an için karardığını hissettim ve ardından kendimi güçlü kollar arasında buldum. Kendime geldiğimde kafamı kaldırıp bu kişinin kim olduğuna baktığımdaysa ile The Wanted’tan Max’in bana endişeli gözlerle baktığını gördüm. Toparlanmaya çalışırken tanıdık bir ses kulaklarımda çınladı.
Z: “Sky… Lütfen bana bunu yapmış olma, bana, beni şu lanet Max’le aldattığını söyleme! Sk: “Zayn, bir dakika…” Z: “Kapa çeneni, sürtük.”
Bu kelimeleri tükürürcesine söyledi ve bir hışım arkasını dönüp gitmeye başladı. Sözler beynimde yankılanıyordu adeta. Sürtük, kapa çeneni, aldatmak… Bizim ilişkimiz, sadece bu lanet yanlış anlaşılma yüzünden mi bitecekti ? Tanrım, ne hüzünlü… Gözümden bir damla yaş akarken, bilincimin gitmesiyle bayıldığımı hissettim.
-Lucy’nin ağzından-
Bilmem kaçıncı biramı masaya bıraktığımda beynimin biraz daha uyuştuğunu hissettim. Bu garip his, bana oldukça fazla zevk veriyordu. Bütün herkes eve gitmişti, çünkü Sky bayılmıştı. Ben ise her gece olduğu gibi bir bara atmıştım kendimi. Sigaramın son fırtını çekip dumanını burnumdan verdikten sonra yanımda oturan tanıdık yeşil gözlerin içine bakarak konuştum.
L: “Burada ne işin var Styles, yoksa Taylor kıçına tekmeyi bastı mı?”
Bir an için gözlerime acıyla baktığını gördüm, ya da sandım. Bilmiyorum, o an için kafam güzeldi işte. Alaycı bir gülümsemeyle cevabını dinliyordum.
H: “O beni aldatmış, şu anda başka birisinden hamileymiş.”
Kaşlarım şaşkınlık ile kalktı ve dudaklarımı büzdüm. İzmaritimi kül tablasına bastırarak söndürdükten sonra ayağa kalktım ve Harry’nin dibine girdim.
L: “Bu gecelik sana bütün dertlerini unutturabilirim Styles, aynı eski günlerdeki gibi. Ne dersin, ha?” H: “Lucy sen çok sarhoşsun.” L: “Evet çok sarhoşum ve bu kararımdan vazgeçmeden önce eve gidelim.”
Sarhoştum, hemde çok. Böyle şuursuz bir teklif yapacak kadar çok hemde. Ama belki de bu ikimize de iyi gelecekti, eski günleri yad edecektik nasıl olsa. Sabırsızca dudaklarımı onun yumuşak dudaklarına bastırdım ve beni kucaklayarak eve götürmesine izin verdim.
not: bu bölüm benz içindi, ötekisi de set için olucak sonra öyle sıra sıra gidicem :,
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 21, 2012 9:29 pm
OMG! abi olaylara bak yuhunuz çüşünüz max nerden çıktı la ahaha zayn asdfsgsdf tay hamile shsfsfsdhgfsdfsd lucy harry fırsat mı fırsat omg omg.... set içinki bölüm gelsin!! pls.
Unbroken. FOUR
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ara. 21, 2012 9:31 pm
çokzeldi.
Hazel
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ara. 22, 2012 6:14 am
Sarhoştum, hemde çok. Tabiiissiiii <333 :amigo: Böyle şuursuz bir teklif yapacak kadar çok hemde. Ayıkkende yaparım Hericiyim ^^ :sırıtankız: Ama belki de bu ikimize de iyi gelecekti, eski günleri yad edecektik nasıl olsa. Evet çok iyi gelecekti,allaam oyş,eski günlleeerrrrr :sırıtankız: :sırıtankız: L: “Burada ne işin var Styles, yoksa Taylor kıçına tekmeyi bastı mı?” Noldu heri,ha oç!!111 Taylor bitti bana mı geldin :S :sırıtankız:
Kanka öldüm ay salak çokzel olmuş knk ya uf yerim malak of süper devam <33
seymaalan
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ara. 22, 2012 8:58 am
Ohhh!:D Taylor'un foyası ortaya çıktı :sırıt: Divam beybi <3 :D
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ara. 22, 2012 12:25 pm
bence biz manyağız sdfghg :kahkaha: neyse devam...
moonstar79
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Çarş. Ocak 02, 2013 11:05 am
owww çok müthüş olmuş tebrikler :))) :oleyoleyoley:
harrylove
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Çarş. Ocak 02, 2013 4:21 pm
biz bu hikayelerle bozduk valla neyse hadi devam süper
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 04, 2013 8:32 pm
Angel’ın ağzından Sky’ın, Max’in kollarında baygın bir halde yattığını gördüğümüz gibi hastaneye gitmiştik. Şükürler olsun ki bir şeyi yoktu ve yarım saate eve gelmiştik. Sky’ı Dan taşıyordu. İçeriye girdik ve Sky’ı yatağına yatırdıktan sonra herkes etrafında dönmeye, onu rahat ettirmeye çalışmaya başladılar. Ben ise sadece onun başında oturup saçlarını okşuyordum. Sky ağlıyordu. Zayn’le aralarında geçen her şeyi hıçkırarak anlatıyordu. Bunu görmeye dayanamıyordum, o benim her zaman en yakınım olmuştu. Onu böyle görünce benim de kalbim cız ediyor, acıyordu. Tıpkı şu anda olduğu gibi. Ağladığımı görmemesi için onu hıçkırıklarıyla baş başa bırakarak salona attım. Yaklaşık beş saniye sonra kendimi Liam’ın güçlü ve güvenli kollarında buldum ve hıçkırıklarımı sonunda serbest bıraktım. Bu çok kötü bir şeydi, onların arasını ben yapmıştım, bu da ayrıca koyuyordu tabii. Liam, nefes almam için beni bahçeye çıkardı. Sırtını kocaman bir ağacın gövdesine dayadı ve bende kucağına yattım. Gözlerimin içine şefkatle bakıyordu, bir yandan da saçlarımı okşuyordu. Biraz sonra kendime gelebildim ve neler olduğunu ona da anlattım.
L: “Zayn’e neler oluyor böyle?” A: “Bilmiyorum. İnan bana, bilsem ben çözerim her şeyi.” L: “Tamam sevgilim, şimdi gözyaşlarını sil ve o muhteşem gülüşünle dünyamı aydınlar. DJ PAYNE IN THA HOUSE!”
Hafifçe kıkırdadım ve o da bana gülümsedi. Ardından kafasını eğip nazikçe dudaklarıma bir öpücük kondurdu. Onu seviyorum, hem de çok.
Lucy’nin ağzından Harry’nin evindeydik. Üzerimizdeki yorgan vücutlarımızı örtüyordu. Harry beni göğsüne çekmişti ve sıkıca sarılıyordu. Sahiplenici bir sarılıştan çok özlem dolu bir sarılış gibiydi bu, ya da bana öyle geldi. Her neyse. Arada saçlarıma minik öpücükler bırakıyordu. Bense o mükemmel kokusunu ciğerime depoluyordum. Tabii belli etmemeye çalışarak. Artık ne kadar başarılı olduğum konusu da ayrı bir tartışma konusu. Harry’nin konuşmaya başlaması ile başımı yukarıya kaldırdım.
H: “Beni özlemişsin.” L: “Hayır, sadece çok sarhoşum.” H: “Hadi ama Lucy, 3 bardak birayla sarhoş olmayacağını ikimizde çok iyi biliyoruz. Aslına bakarsan, ben seni çok özlemişim.”
Dudaklarıma doğru eğildi ve tutkuyla öpmeye başladı. Karşı koyamıyordum, aksine bende ellerimi, onun kıvırcık saçlarına atmış, karıştırıyordum. Biraz sonra Harry durdu ve yüzüme muzipçe baktı.
H: “Beni unutmadığını biliyordum.” L: “Artık kapa çeneni ve uyuyalım Styles.” H: “Pekâlâ, bende seni seviyorum.”
Dudaklarıma son olarak minik bir öpücük bıraktı ve yine beni kendine çekerek yattı. Evet, onun nefesini ve öpücüklerini saçımda hissetmek bana iyi geliyor. Ayrıca bende biliyorum, onu hâlâ seviyor ve özlüyorum.
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 04, 2013 8:44 pm
Oyy Sky kankam seni çok seviyorum aşkım :( <3 :((((
Yaklaşık beş saniye sonra kendimi Liam’ın güçlü ve güvenli kollarında buldum ve hıçkırıklarımı sonunda serbest bıraktım. eneeeeeem yerim :)))))))))))))))))) ^^:
Bu çok kötü bir şeydi, onların arasını ben yapmıştım, bu da ayrıca koyuyordu tabii. :(((( bir yandan da saçlarımı okşuyordu. oyy kıyamam sevindim şuan :)) <3 <3 <3 :K5
L: “Tamam sevgilim, şimdi gözyaşlarını sil ve o muhteşem gülüşünle dünyamı aydınlat. DJ PAYNE IN THA HOUSE!” AHAHAHA YERİM <3 :D dj payne :Dance
Ardından kafasını eğip nazikçe dudaklarıma bir öpücük kondurdu. Canım ya ne kadar nazik seni seviyorum liam <3
Sahiplenici bir sarılıştan çok özlem dolu bir sarılış gibiydi bu. BURASI ÇOKZEL BAK <3 :))
Ama Harry çok hoş davranmış allahım bunlar ne kadar nazik <3 :)))
Yazan kişiyi yerim, salak ama çok yetenekli :C kankam of süperdi ya BA-YIL-DIM. Mıncırcam seni <3
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 04, 2013 8:46 pm
Ahahahhaha knkm ya nasıl seviyom seni belli değil xdxd yerim slk yha..s.s.s..s.s.s ay knkm of aşkım kabardı 1 sn teşekkür ederim slk ruh oküsüm :'))
Unbroken. FOUR
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 04, 2013 8:55 pm
Ben hikayeyi okudum okudum orada ki THA'ya takılı kaldım ben ne çeşit bi malım