Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ocak 05, 2013 11:12 am
Angel’ın ağzından Sky’ın, Max’in kollarında baygın bir halde yattığını gördüğümüz gibi hastaneye gitmiştik. Şükürler olsun ki bir şeyi yoktu ve yarım saate eve gelmiştik. Sky’ı Dan taşıyordu. İçeriye girdik ve Sky’ı yatağına yatırdıktan sonra herkes etrafında dönmeye, onu rahat ettirmeye çalışmaya başladılar. Ben ise sadece onun başında oturup saçlarını okşuyordum. Sky ağlıyordu. Zayn’le aralarında geçen her şeyi hıçkırarak anlatıyordu. Bunu görmeye dayanamıyordum, o benim her zaman en yakınım olmuştu. Onu böyle görünce benim de kalbim cız ediyor, acıyordu. Tıpkı şu anda olduğu gibi. Ağladığımı görmemesi için onu hıçkırıklarıyla baş başa bırakarak salona attım. Yaklaşık beş saniye sonra kendimi Liam’ın güçlü ve güvenli kollarında buldum ve hıçkırıklarımı sonunda serbest bıraktım. Bu çok kötü bir şeydi, onların arasını ben yapmıştım, bu da ayrıca koyuyordu tabii. Liam, nefes almam için beni bahçeye çıkardı. Sırtını kocaman bir ağacın gövdesine dayadı ve bende kucağına yattım. Gözlerimin içine şefkatle bakıyordu, bir yandan da saçlarımı okşuyordu. Biraz sonra kendime gelebildim ve neler olduğunu ona da anlattım.
L: “Zayn’e neler oluyor böyle?” A: “Bilmiyorum. İnan bana, bilsem ben çözerim her şeyi.” L: “Tamam sevgilim, şimdi gözyaşlarını sil ve o muhteşem gülüşünle dünyamı aydınlar. DJ PAYNE IN THA HOUSE!”
Hafifçe kıkırdadım ve o da bana gülümsedi. Ardından kafasını eğip nazikçe dudaklarıma bir öpücük kondurdu. Onu seviyorum, hem de çok.
Burda kopuyosss DJ PAYNEEEEEEE!!!!!!!!!!111V :oley: :partiiii: Olm AngeLiam çok şeker lan ay yerim tam yemelik aksdfj :kızmelek: Zayn mınakorum !!!! :S Sky annem dur Harry'le işimiz bitsin gelcem yenına :((((((((((8888 :erkekmelek:
Öhöm Öhöm bayanlar baylar;
Lucy’nin ağzından Harry’nin evindeydik. Üzerimizdeki yorgan vücutlarımızı örtüyordu. Harry beni göğsüne çekmişti ve sıkıca sarılıyordu. Sahiplenici bir sarılıştan çok özlem dolu bir sarılış gibiydi bu, ya da bana öyle geldi. Her neyse. Arada saçlarıma minik öpücükler bırakıyordu. Bense o mükemmel kokusunu ciğerime depoluyordum. Tabii belli etmemeye çalışarak. Artık ne kadar başarılı olduğum konusu da ayrı bir tartışma konusu. Harry’nin konuşmaya başlaması ile başımı yukarıya kaldırdım.
H: “Beni özlemişsin.” L: “Hayır, sadece çok sarhoşum.” H: “Hadi ama Lucy, 3 bardak birayla sarhoş olmayacağını ikimizde çok iyi biliyoruz. Aslına bakarsan, ben seni çok özlemişim.”
Dudaklarıma doğru eğildi ve tutkuyla öpmeye başladı. Karşı koyamıyordum, aksine bende ellerimi, onun kıvırcık saçlarına atmış, karıştırıyordum. Biraz sonra Harry durdu ve yüzüme muzipçe baktı.
H: “Beni unutmadığını biliyordum.” L: “Artık kapa çeneni ve uyuyalım Styles.” H: “Pekâlâ, bende seni seviyorum.”
Dudaklarıma son olarak minik bir öpücük bıraktı ve yine beni kendine çekerek yattı. Evet, onun nefesini ve öpücüklerini saçımda hissetmek bana iyi geliyor. Ayrıca bende biliyorum, onu hâlâ seviyor ve özlüyorum.
Olm bu ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 :parmaklar: Oha lan çok cikkiiisssss :oley: Ulan Harry,mına koduğumun ayısı senin sahiplenme gücünü yalarım askdfghfdjkfjgkfkgl :sırıt:
Allahım yorgan,cıbıldak vücut falan ehehehehehehehhe :sırıt: Tamam kabul sarhoş geğilim hıamına Odun öküs hericiğim,ağzını yediğim yi beni ara beni mustom benim <33333333333333
Tuygı kanka yalarun aşkım çok mıstıka bir bölüm hanyy xdd
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ocak 05, 2013 2:40 pm
benz yorumlarını var ya kjtyfgdhfgdgahjf salak ya yerim xdxd
Auburn
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ocak 05, 2013 2:43 pm
oha ben senin **** koyayım duygu bu nasıl bi hikayedir devam et lan! ben neden daha önce okumadım!
edit: bi sn okumuşum lan :D
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ocak 05, 2013 2:54 pm
Lan salak ya yerim seni şapşal jkghjfghdfgsatdskghjfhdg Öteki hikayeye devam edicem gelecek hafta da, sıra sıra olm xdxd
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 11, 2013 8:42 pm
Flood için sorry 1 yorum sonra bölüm gelir. Bu arada ben kendi karakterimi Selena'dan, Barbara'ya değiştirdim xd
Hazel
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 11, 2013 8:49 pm
Evet,bekliyorum <33333333333
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 11, 2013 9:15 pm
Sky'ın giydikleri
Spoiler:
Lucy'nin giydikleri
Spoiler:
Angel'ın giydikleri
Spoiler:
Harry'nin giydikleri
Spoiler:
Zayn'in giydikleri
Spoiler:
Liam'ın giydikleri
Spoiler:
Sky'ın ağzından Yeni filmimin setinden çıkar çıkmaz arabama atlatıp bizim kafeye doğru sürmeye başladım. Lucy aramış ve derhal oraya gelmemi, önemli olduğunu söylemişti. Şu lanet olası set makyajımı ve kıyafetimi çıkarmak için eve bile gidemiyordum! Sinirle sürmeye devam ettim ve denk geldiğim bütün kırmızı ışıklara okkalı küfürler saydırdım. Bir süre sonra kafeye varmıştım ve seri hareketlerle arabadan çıkıp otomatik anahtarla kilitledim ve yürümeye başladım. Topuklu ayakkabılar acıtıyordu, bunlarla bütün gün ayaktaydım. Her zamanki gibi bir sürü gazeteci peşime takılmış, fotoğrafımı çekiyorlardı. Flaş gözümü rahatsız ettiği için yüzümü saklayıp içeriye girdim. Her zamanki masamızda sadece Angel ve Liam oturuyorlardı. Hızla onların yanına gittim ve oturdum.
S: “Lanet olası Lucy nerede?!” L: “Vay canına, Sky! Sen makyajlısın!” A: “Eve gitmedin mi?” S: “O sarışın aptal direk buraya gelmemi söyledi. Ah, selam Harry!”
Bize doğru gelmekte olan Harry’e gözüm takıldı ve hemen ona selam verdim. Lucy onun yanında değildi ama, hadi ama nerede bu aşağılık şıllık ?! Kendime çilekli bir milkshake ısmarladım ve bizimkilerle konuşarak diğerlerini beklemeye başladık. Ocean ve Sonny’nin çekimleri vardı. Bir VS meleği ve popüler bir oyuncu olmak kolay değil azizim. Beklemeye devam ederken kapı açıldı ve içeriye çok iyi tanıdığım esmer birisi girdi. Evet, Zayn Javadd Malik. Yanında yeni sevgilisi, Bella vardı. Bir an için kalbime bıçak saplanmış gibi hissettim, bu normal bir şey mi ? Hemen onların ardından Lucy içeriye geldi. Asıl şok, antreman kıyafetleri üzerindeydi! Harry’nin gözleri sinirle ve şaşkınlıkla açıldı. Bizimde ondan farkımız yoktu tabii.
L: “Üzgünüm geciktim, antreman bitmedi. Bitince de daha fazla geç kalmamak için böyle gelmek zorunda kaldım.” H: “Keşke biraz daha geç kalmak uğruna değiştirseydin.” S: “Aman be neyse, noldu ki la neden geldik ?”
Lucy gözlerini etrafta gezdiriyordu. Belli ki bir şeyler arıyordu. Bende onun baktığı taraflara bakmaya başladım. Bakışları Zayn’de sabitlendi ve sinirli bir bakış fırlattıktan sonra onun yanına doğru gitti.
S: “Lucy, neler oluyor?!” L: “Zayn, seni aptal! Ben sizi barıştırmak için çağırıyorum, sense gidip yeni sürtük kız arkadaşını mı getiriyorsun ?!” B: “Sensin sürtük, kıyafetine bak önce, sarışın!” L: “Kapa çeneni, sürtük!” B: “SÜRTÜK!” H: “Hey, kızlar sakin olun.” L: “Kes sesini, Styles!”
Kavga alevlenmiş, Angel ve Liam’da araya girmişti. Uğultu gittikçe artıyordu. Bu çok can sıkıcı, diye düşündüm. Onunla barışmak istemiyordum. Hadi ama dostum, adam sevgilisini takmış koluna, geziyor! Derin bir nefes aldım ve ayağa kalkıp var gücümle bağırdım.
S: “HEPİNİZ KAPAYIN ÇENENİZİ!”
Herkes susup dikkatlerini bana verdikten sonra sakinleşmek için derin bir nefes daha aldım ve gözlerimi açıp kapadıktan sonra konuşmaya devam ettim.
Ve-BOM! Lucy kızın üstüne atlayıp saçına yapıştı. Te allam, asabi ya. Kızı bildiğin dövüyordu ve Zayn gerçekten onları ayırmakta güçleniyor gibiydi. Sabırsızca Lucy’nin yanına gidip ona bir cimdik attım. Sonunda ayrıldıklarında sinirle konuştum.
S: “Ben eve gidiyorum Lucy, evde görüşürüz. Görüşürüz çocuklar.” Z: “Yoksa evde Tom mu bekliyor seni ?” S: “Zavallısın. O kadar zavallısın ki, benim sana hâlâ delicesine âşık olduğumu bile anlamak istemiyorsun. Ama boşver, Zaynie. Artık önemi yok. Artık, biz diye bir şey yok.”
Ve kendimden emin adımlarla arabama doğru ilerlemeye başladım. Arkamdan koşan Zayn’i ve onun arkasından koşan Bella’yı umursamadan arabama atlayıp gaza bastım ve oradan hızla uzaklaştım. Çok kötü bir gündü, fazlasıyla.
Lucy’nin ağzından Sky eve gitmişti ve Zayn onun ardından. Angel ve Liam’da dışarıya çıkmışlardı. Harry ve ben tek başımıza kalmıştık. En son 1 hafta önce –yani onunla yattığımızdan beri- görüşüyorduk ve sevgili gibi bir şeydik.
H: “Hiç giyinmeseymişsin.” L: “Seni ilgilendirmez, Styles.” H: “Ah, öyle mi ? Bal gibi de ilgilendirir Lucy, sen benim sevgilimsin!”
Bu son lafını duyuna ürpermiştim. Bana sevgilimsin demişti. Tabii mutluluk verici bir ürpermeydi benimkisi. O da bunu anlamış olacak ki sandalyesini bana yaklaştırdı ve elimi tuttu. Yavaşça dudaklarıma eğildi ve dudaklarımız buluştuğunda her şey yavaş çekime girdi benim için. Ayrıldığımızda ise ikimizde sırıtıyorduk. Ve o anda ona, sürprizimi söylemenin fırsatı olduğunu düşündüm.
L: “Harry, biz Londra Ligi’ni kazandık ve maçlar için Amerika’ya gidiyoruz. Uzun bir süre için.”
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 11, 2013 9:43 pm
Karşımda Harry ve şaşkın yüzü vardı sadece. Konuyu değiştirdim ve başka konular açtım. Bu kadar şoka gireceğini tahmin etmiyordum, neyse. Yaklaşık iki saat daha oturduktan sonra beni eve bıraktı ve bende duşumu alıp doğruca yatağıma yattım. Gerçekten çok yorulmuştum.
SABAH Kalktığım gibi elime yeşil bir elma alıp, üstüme de şort ve tişört geçirdikten sonra sabah koşusuna çıktım. Birkaç gün sonra Amerika’ya gidiyorduk ve benim formumu kaybetmemem gerekiyordu. Yanıma anahtarlarımı, telefonumu ve sigara paketimi alıp çıktım. Temiz hava sabah sabah çok iyi geliyordu. Derin bir nefes alıp koşmaya başladım. Yaklaşık bir saat sonra bir marketten su alıp soluklanmak için çimenlere oturdum. Sigara paketimdeki son sigarayı da alıp içime çekerek yaktım. Ciğerime sigaramın ilk fırtını çekip halka şeklinde dışarıya vermeye çalıştım. Bu benim en büyük eğlencemdi. Kendi kendime eğlenirken arkamdan gelen bir sesle yerimden sıçradım.
X: “Voleybolcular ve Harry Styles’ın biricik sevgilisi olanlar sigara içmemeli bence. Günaydın sevgilim.”
Harry yanıma oturdu ve dudaklarıma bir günaydın öpücüğü kondurdu. Güldüm ve onu takmadan sigaramı içmeye devam ettim.
H: “İçme şunu ama.” L: “Seni yakarım, Styles.”
Ve sigaramı onun üstüne doğru götürerek onu korkutmaya çalıştım. O ise fazla hareket ettiği için sigaranın külleri koluna değdi ve bir inilti çıkardı. Bense telaşla sigarayı arkaya fırlattım ve onun kolunu üflemeye başladım.
L: “Tanrım, Harry! Sen iyi misin? Çok aptalım, lanet olsun!” H: “Ah, çok acıyor.” L: “Sevgilim, özür dilerim. Buz bulalım.” H: “Aslında beni iyileştirecek başka bir şey var…”
Ve Harry’nin beni çimenlere yatırıp üstüme eğilmesi bir oldu. Kahkaha atıyorduk beraber ve boğuşuyorduk. Çok eğlenceliydi ama yanımızdan geçerken bize uzaylı gibi bakan insanlar için pek fazla eğlenceli değildi sanırım. Birbirimizi gıdıklarken keyifle gülüyorduk. Birden Harry durdu ve o tapılası yeşil gözlerini gözlerime dikti.
H: “Seni her şeyden çok seviyorum, her şeyim.” L: “Bir daha beni terk edersen, seni öldürürüm Styles.” H: “Öyle bir şey olmayacak hayatım, emin olabilirsin.” L: “Umarım.”
Sonrası da malumunuz işte, öpüşmeye başladık. Son zamanlarda çok sık öpüşüyorduk ama bu hoşuma gitmiyor da değildi. Sonunda düşüncelerimi bir kenara bırakıp, öpüşmemizin zevkini çıkarmaya başladım. Seviyorum bunu yahu.
Hazel
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 11, 2013 9:50 pm
İlk bölüm
Olm,ben bu Bellayı yolarım. sdkfgjfkgjfkgjk Sky çok atarééééésin annem :(((88 Olm iyi daldım hanyxd AngeLiam yakıonus hanyy xddd Zayn o ettiğin lafları bi tarafına sopayla montelerim cnm :)))999 Ve ben geç kaldım, antenman kıyafetlerim yakıor hanyy xddd olm styles, sanane lan sanane he hehe :((88 ŞAKA YAPTIM İBNE GEL BURAYA DUYGU SENİ YALARUN :sırıtankız: bizim kafe yakıyor hany xd Ay heri beni öptü,falan içim bi şey oldu ayh,yerim,yalarun :oley:
İkinci Bölüm şeysia sdlfgjkfl
Gidiyosss, gidiyosss :DDDDDD Londraya gidiyoruz,kendimel gurur duydum <3333333 Ay heri ile şakalaşıyossss xdddd yiyişiyoss seviyorum seni ibne aşkım gel yalarun seni zıgara içiyom ayısss ay çok malım,kül koluna geldi,kıllarını yaktım aşkım sori salak sende oynaşma it accık adam ol kopek askdfgjfkl Ay heri yalarun seni aşkım of salak kes :((88 Tıygı,aşkm devam pls pls!!!!!!!!111
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Ocak 11, 2013 9:52 pm
Ay ben bi' şu yorumunu sindiriyim knkm 1 sn khjfghdsastryulktjrhegwyr
seymaalan
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Ocak 12, 2013 6:47 am
Vuhuu tam bir harika :D -Nese tamam sakin- Harikaa devam ettt <3 Bu arada o Bella yı öldürürüm :kafayavur:
Hazel
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Şub. 16, 2013 4:21 pm
Buna devam etmen gerek hemen :S
harrylove
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Şub. 16, 2013 5:31 pm
Öncelikle o bellanin saclarını yolar ağzına veririm ikincisi Zayn harbi salak sky da çok tatlı hala Zayn i sevio ama Zayn bilmio neyse yine harikaydi buna kesinlikle devam ediyon
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Şub. 16, 2013 8:14 pm
Her zamanki masamızda sadece Angel ve Liam oturuyorlardı. Ah yerim :)
Bellayı döverim ha...
Asıl şok, antreman kıyafetleri üzerindeydi! Harry’nin gözleri sinirle ve şaşkınlıkla açıldı. Ahahah :D
S: “Lucy, neler oluyor?!” L: “Zayn, seni aptal! Ben sizi barıştırmak için çağırıyorum, sense gidip yeni sürtük kız arkadaşını mı getiriyorsun ?!” B: “Sensin sürtük, kıyafetine bak önce, sarışın!” L: “Kapa çeneni, sürtük!” B: “SÜRTÜK!” H: “Hey, kızlar sakin olun.” L: “Kes sesini, Styles!” OHA BELLA'NIN SAÇLARINI SÜRTER KIVILCIM ÇIKARIRIM.
S: “Lucy, barışmak yok. AngeLiam ikilisi, sakin olun. Zayn, kes sesini. Bella, sen sürtüksün.” :Alkış: :Alkış: :Alkış: :Alkış: :Alkış:
Ve-BOM! Lucy kızın üstüne atlayıp saçına yapıştı. BEKLERİM <3
Z: “Yoksa evde Tom mu bekliyor seni ?” S: “Zavallısın. O kadar zavallısın ki, benim sana hâlâ delicesine âşık olduğumu bile anlamak istemiyorsun. Ama boşver, Zaynie. Artık önemi yok. Artık, biz diye bir şey yok.” OHA AĞLICAM AMA :(
Vay LUCY HARRY <3 <3 <3
2. bölüm..
L: “Tanrım, Harry! Sen iyi misin? Çok aptalım, lanet olsun!” H: “Ah, çok acıyor.” L: “Sevgilim, özür dilerim. Buz bulalım.” H: “Aslında beni iyileştirecek başka bir şey var…” KIYAMAM LA :(
H: “Seni her şeyden çok seviyorum, her şeyim.” L: “Bir daha beni terk edersen, seni öldürürüm Styles.” H: “Öyle bir şey olmayacak hayatım, emin olabilirsin.” L: “Umarım.” :))))))))))))))
YA BEN BUNU NASIL OLURDA 2 BÖLÜM KAÇIRMIŞIM LA CİDDEN YENİ GÖRDÜM OHA BANA KANKAM AŞIRI GÜZEL LÜTFEN DEVAM YA :(
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Paz Şub. 17, 2013 1:43 pm
Ulan benim böyle hikayem mi varmış :DD
Hazel
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Paz Şub. 17, 2013 3:14 pm
Evet ev acilen devam etmen gerek
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Paz Şub. 17, 2013 3:37 pm
eowyn. demiş ki:
Ulan benim böyle hikayem mi varmış :DD
DEVAM ETMEYENLE KÜSÜYOZ LAN
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Salı Şub. 19, 2013 6:15 am
Oha tamam haftasonu devam edicem :D
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Mart 08, 2013 5:43 pm
eowyn. demiş ki:
Oha tamam haftasonu devam edicem :D
KAÇINCI HAFTA SONU? YALANCI SALAK :(
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Mart 08, 2013 5:51 pm
khjgkmjfhdgd Kes be kes imzama bak sen :kızmelek:
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Mart 08, 2013 6:27 pm
Yaz hemen! Baktım, ölüyorum arkdşlr. :K5
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Mart 08, 2013 6:28 pm
İlham olmayınca olmuyor nabayım ha nabayım :(( Asıl sen yaz pislik..........
Reason&.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. Cuma Mart 08, 2013 7:38 pm
Ben hep yazıyorum, yazacağımda ama sen hiç
eowyn.
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Mart 09, 2013 3:30 pm
Kızlar hafif kurgu değişimleri yaptım hikayede. Lucy'nin ismi Hazel oldu. Sky'ın oynayacağı film bir müzikal film, hikayede şan dersleri falan geçerse şaşırmayın yani.
S: Haydi ama Hazel, uçak kaçacak senin yüzünden! H: Ay geldim Sky, geldim!
Bugün Londra’ya uçuyoruz, Hazel ve ben. Londra’da çekilecek olan bir film teklifini değerlendirip kabul ettim ve Hazel’in takımı da Londra Ligi’ne yükseldi. En azından bir süre için Los Angeles’tan uzaklaşmak bana iyi gelebilir diye tahmin ediyorum, umarım öyle olur. Kızlar bizimle gelmeyecekler, sonuçta onların da bizden bağımsız hayatları var. Vedaları sevmediğimiz için Hazel’le hızlıca kapıdan çıktık ve taksi çevirdik. Harry’le de vedalaşmak istemedi Hazel, duygusal anlar ona göre değil. Yaklaşık yarım saat sonra havaalanına vardık ve uçağımızı beklerken en az on hayranımızla sohbet ettik. Ama sonra uçağımız geldiğinde, kariyerimizin dönüm noktası olacak olan, o buzdan şehre, bizi baştan yaratacak olan Londra’ya bir adım daha yaklaşmış olduk.
Londra’da
Uçaktan inmiştik ve valizlerimizi alarak kiraladığımız eve doğru yola çıkmıştık. Mevsimin yaz olmasına rağmen hafif yağmur çiseliyordu. Oldum olası yağmurdan ve kapalı havadan nefret etmişimdir. O yüzden adımlarımızı sıklaştırarak yeni evimizin kapısına geldik ve içeriye girdik. Müstakil, çift katlı, şirin bir evdi. Geniş, yemyeşil bir bahçesi vardı. İçerisi oldukça geniş ve aydınlıktı, beyaz mobilyalarla, zevkli bir şekilde döşenmişti. Hazel elindekileri bir kenara fırlattı ve kendisini geniş, beyaz koltuğa attı.
H: Sanırım Londra’yı sevebilirim.
İkimizde kıkırdadık ve bende kendimi koltuğa attıktan sonra havadan sudan konuşmaya başladık. İkimizde işe pazartesi günü başlayacaktık ve bugün günlerden cumaydı. Yani bütün hafta sonu alış veriş yapacaktık! Bir saat kadar sonra kalktık ve yukarıya, odalarımıza çıkıp eşyalarımızı yerleştirdik.
Akşam
İkimizde yemek yapmaya üşendiğimiz için dışarıdan pizza söylemiştik. Salonda televizyon izleyerek akşam yemeğimizin gelmesini bekliyorduk. Hazel bir sigara yapmıştı ve keyifle onu içiyordu, ben ise onu izliyordum.
S: Cidden güzel bir şey mi ki şu sigara? H: Benim için harika bir şey, başlamanı tavsiye etmem ama. S: Sen niye başlamıştın ? H: Harry ile ayrıldığımız için. S: O halde bende Zayn ile ayrıldığım için başlayabilirim, bir tane versene.
Hazel gülmüş ve bir sigarayı çıkartıp vermişti paketten. Bende yakmış ve öksüre öksüre içmeye başlamıştım. Tadı hiçte fena değildi doğrusu, alışabilirdim. O sırada kapı çaldı ve Hazel koşarak bakmaya gitti. Ardından bir çığlık duyuldu. Hazel’e bir şey olduğunu sanıp koşmuştum, ama kapıda gördüğüm şey yüzünden bende kocaman bir çığlık atmıştım.
-ilham yok abi, yok işte gelmiyor kaç zamandır. b*kum gibi oldu
Hazel
Konu: Geri: This is not a love story, yeah. C.tesi Mart 09, 2013 3:52 pm
OHA! PSİKOPATIZ DUYGU HANY KANKAM YAKIYORUZ YA HAZELHAZEL!!! NOLDU YA DIŞARIDA??!!!!11 OHA SİGARAYI TÜTTÜRÜYOZ OHA OHA KANKAM YAZMANI ÖZLEMİŞİM YERİM SÜPER DEVAM!