Konu: Write it on the sky. Salı Ocak 22, 2013 10:47 am
Sky Poelson:
Sky Poelson: 24 yaşında, Poelson üçüzlerinin ilki. Reklamcı, üçüzlerinden erkek olanı ile -Justin- Los Angeles'ta kurdukları bir reklam ajansları var. Hayali hep bir balerin olmaktı fakat şu anda işini aşkla yapıyor. Köpeği Joey ve ailesine çok düşkün.
Lucy Poelson:
Lucy Poelson: 24 yaşında, Poelson üçüzlerinin ikincisi. Londra'da özel bir holdingde mimar ve oldukça başarılı. İşi nedeniyle kardeşleriyle farklı şehirlerde oturuyorlar. Az görüşüyor olsalar bile en değerlileridir kardeşleri.
Angel Poelson:
Angel Poelson: 25 yaşında, Poelsonların ablası. New York Times'ta çevirmen. Kardeşleriyle aralarında bir yaş olsa da büyük anne damgası yemekten hiçbir zaman kurtulamıyor. Olgun birisi fakat renkli saç uçlarıyla eğlencelidir de.
Justin Poelson:
Justin Poelson: 24 yaşında, Poelson üçüzlerinin sonuncusu. Sky ile beraber Los Angeles'ta kurdukları reklam ajansında çalışıyor. Gecelerin adamı diye bilinir LA'ta. Tek gecelik yaşar her şeyi. Kesinlikle bir aşk adamı değildir.
Zayn Black:
Zayn Black: 30 yaşında, kariyerine ve çocuklarına adaklanmış oldukça başarılı bir avukat. 4 tane erkek kardeşi var. Karısını 3 yıl önce bir trafik kazasında kaybetmiş. Ondan kalan sadece üç şey var; 14 yaşındaki kızı, 5 yaşındaki oğlu ve anıları.
Harry Black:
Harry Black: 30 yaşında, kariyerinin en iyisi olan bir mimar. Karısı ile 4 yıl önce boşanmış. İki tane canından çok sevdiği kızı var; Daisy ve Darcy... İkisi de onun melekleri. Yaklaşık iki yıldır beraber olduğu bir sevgilisi var.
Liam Black:
Liam Black: 32 yaşında, ünlü ve çok başarılı bir doktor. Kardeşlerin en aklı başında olanı olarak bilinir. Hayatında hiç aşık olmamış, kendisini mesleğine adamış fakat küçük kardeşinin evlenmesiyle birlikte o da aşkı tadacak.
Niall Black:
Niall Black: 31 yaşında, bir bilgisayar mühendisi. Her zaman hayata pozitif bakar ve çok eğlencelidir. Eğer Niall'la bir günlüğüne takılırsanız, emin olun ki gülmekten karın kası yapabilirsiniz. Aşık olmaktan korkuyor, geçmişi yüzünden.
Louis Black:
Louis Black: 34 yaşında, babalarından kalma Black Holdign'in yöneticisi. Ciddi bir adam gibi gözükür ama Niall'dan daha eğlencelidir aslında. Yeğenlerini çok sever ve onlara her fırsatta hediye almaya bayılır. Onları herkese sevgililerim diye tanıtır.
Darcy Black:
Darcy Black: Harry'nin kızı, 14 yaşında. En iyi arkadaşı, kuzeni Hope. Asi ve içine kapanık bir kız, sigara ve alkol kullanıyor.
Daisy Black:
Daisy Black: Harry'nin kızı, 5 yaşında. Babasına benziyor, herkesin sevgilisi. Özellikle Niall ve Louis amcasının.
Hope Black:
Hope Black: Zayn'in kızı, 14 yaşında. Annesini çok özlüyor ve babasını kimseyle paylaşmak istemiyor. Normal bir genç kız.
Axel Black:
Axel Black: Zayn'in oğlu, 5 yaşında. Ailedeki tek erkek çocuk olduğu için herkeste yeri farklı. Daisy ile çok iyi anlaşıyorlar.
başlangıç Genç kadın, hayranlıkla karşısında duran sevgilisine bakıyordu. Orta yaşlı bir adam olmasına karşın nasıl böyle mükemmel olabiliyor diye düşünmekten kendini alamıyordu saatlerdir. Kıvırcık saçlar, buğday rengi ten, pespembe dudaklar, gülünce yanaklarında oluşan derin çukurluklar ve muhteşem bir çift yeşil göz. Hayranlıkla sevgilisine bakmaya devam ediyordu. Genç adamın da Lucy'den farkı yoktu tabii.
H:"Buraya neden geldiğimizi merak etmiyor musun, sevgilim ?"
Bir an durup etrafına baktı Lucy. Sahi, Harry bu dağ evine niye getirmişti ki onu ? Bugün onların tatil günüydü ve Harry ona hazır olmasını, bir yere gideceklerini, sürpriz olduğunu söylemişti. Sonra da işte bu doğanın güzellikleriyle iç içe olan dağ evine gelmişlerdi. Gece olmuştu ve şöminenin başında battaniyelere sarılarak karşılıklı kırmızı şarap içiyorlardı. Normalde bu kadar romantizmi kaldıramazdı Lucy. Ama Harry için bir nebze katlanmaya çalışıyordu. Doğruyu söylemek gerekirse, bu olay onun da hoşuna gitmeye başlamıştı.
L: "Aslına bakarsan, fazlasıyla merak ediyorum. Burada ne işimiz var Styles ? " H: "Romantizmi sevmediğini biliyorum ama buna değecek, eminim." L: "Nasıl ya-" H: "Lucy Poelson, benim Bayan Black'im olur musun ? Sonsuza kadar."
Harry'nin elinde durmakta olan açık yüzük kutusuna büyük bir şaşkınlık ile bakıyordu Lucy. Kocaman, tektaş pırlanta yüzük ona ışıltıyla göz kırpıyordu. Yüzünü kaldırıp Harry'nin yüzüne baktığında onun gülümsediğini gördü.
H: "Ne dersin Lucy, benimle evlenir misin ? "
Cevap vermek yerine uzanıp, dudaklarını sevgilisinin dudaklarına bastırdı genç kadın. Ve hemencicikte karşılığını almaya başladı. Yavaş yavaş kendilerini gecenin akışına bırakırken, Harry Lucy'i çoktan kucaklayıp yatak odasına taşımıştı bile.
not: öteki bölümlerde birkaç tane daha karakter eklenecek kankiler, haberiniz olsun xx bu hikaye benz salağı için yazılıyor, zorlama yani şkjfcjdjdhdujkıtuı o yüzden kötü bu kadar
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. Salı Ocak 22, 2013 1:27 pm
1sn ölüyorum Allahın cücüğü yerim ol zorla morla yazcan oç!!!!!!!!! Tabii,sen hamile kalcan ya oho :DDDD
Ay benim üvey kısım ne kadar sersery böyle xdéé knkm alkol kullanmasın la oha .s.s.s.s.s. Ay cnm,louis niall yerm oys .s.s.s Ay heri ve bn svişiyorsn ouf .s.s.s Mal çokzel lan :DDD OHA CASTEEEEEEEEEEEEEEEEEEN <33333333333 (ONLYBELİEBER<333) BRO LAN ÇOZKEL OLMUŞ,AY EVLENİYOS :oley: bölüm pls!!!!!!!!!
Reason&.
Konu: Geri: Write it on the sky. Salı Ocak 22, 2013 3:49 pm
Ablanızım ayıks :D New York Times'ta çevirmen <3 Liam Black: 32 yaşında, ünlü ve çok başarılı bir doktor. Kardeşlerin en aklı başında olanı olarak bilinir. Hayatında hiç aşık olmamış, kendisini mesleğine adamış fakat küçük kardeşinin evlenmesiyle birlikte o da aşkı tadacak. <3333333333333333333333333333 <3 <3 süper lan :D dün telefonda anlattığın buymuş enee :D
harrylove
Konu: Geri: Write it on the sky. Salı Ocak 22, 2013 3:58 pm
Öncelikle mükemmel ve ben Daisy yerim o ne öyle çok tatlı bak duygu iyi ki benz seni zorlamış aferin kız Bensu
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. Salı Ocak 22, 2013 4:03 pm
Hehe teşekkürler bebeklerim yorumlar içiiiiin <3333 Benz ya salaksın yb yarın yazarım xdxd Bence telefonda anlatamadığım şeydi klhjgjfndgzdtsdfj İletişim kopukluğu yaşıyoruz knkm................... Seliiiiin çok teşekkür ederim canıııım :D <3
Auburn
Konu: Geri: Write it on the sky. Salı Ocak 22, 2013 10:04 pm
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağn! Harika! <3
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. Salı Ocak 22, 2013 10:12 pm
Senide castine alırız askdfgjkf
Auburn
Konu: Geri: Write it on the sky. Salı Ocak 22, 2013 11:28 pm
He onu dicektim unuttum. Ohaa Justin Poelson foooooor! :kahkaha: :erkekmelek:
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. Çarş. Ocak 23, 2013 7:40 am
Hehe zaten ilerleyen bölümlerde seni, Pınar'ı falan alıcam o yüzden karakter eklencek dedim zekiyim ayıkssssss :sırıtankız:
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. Çarş. Ocak 23, 2013 8:43 am
ertesi gün -Justin’in Ağzından-
Gecenin bir körü lanet olası telefonumun sesiyle uyandım. Başım ağrıdan çatlamak üzereydi ve yanımda adını hatırlamadığım, hatırlamaya tenezzül bile etmediğim güzel bir kız yatıyordu. Sessizce yataktan kalktım ve telefonumu pantolonumun cebinden alıp kimin aradığına bakmadan açıp sessizce fısıldadım.
J: “Alo?” L: “Sevgilim!” J: “Hey, Lucy!” L: “Ne habersin bebek?” J: “Farkında mısın bilmiyorum ama saat burada gecenin bilmem kaçı, ne halt yemeye aradın yine?” L: “Ama seni çok özlemiştim………….” J: “Lanet olsun, bende bebeğim. Napıyorsun bakalım orada?” L: “JUSTIN BEN EVLENİYORUM!”
Ve bu cümleyi duyduktan sonra olduğum yerde mıhlanıp kaldım. Lan ya, Lucy mi evleniyordu ? Olm ama ben onu kimseye vermem ki, banane be evlenmesin kırsın bacağını otursun. Üzüldüğümü ona belli etmemeye çalışarak boğazımı temizledim ve konuşmaya başladım.
J: “Lucy, o herifle aranızda 6 yaş var!” L: “Teşekkür ederim canım, bende çok mutluyum sağol yani.” J: “Üzgünüm, ama bilirsin işte seni vermek istemiyorum.” L: “Hadi ama, ne olursa olsun sen benim hep küçük kardeşim olarak kalıcaksın!” J: “Sky ve benden yalnızca 5 dakika büyüksün, Lucy.” L: “5 dakika da önemli bir zaman dilimi canım benim. Neyse, kapatmalıyım. Ha bu arada, birkaç gün sonra Harry’nin kardeşleriyle tanışmanız için bir yemek düzenlemeyi düşünüyoruz. Ona göre alın biletlerinizi. Seni seviyorum bebek!” J: “Bende seni seviyorum, salak.”
Telefonu kapatıp masanın üstüne koydum ve yatağa geri döndüm. Vay be, Lucy evleniyor ha ? Büyüdük vallahi azizim, büyüdük.
-Darcy’nin Ağzından-
D: “Ne demek Lucy’le evleniyorum, baba ?! Gerçekten evlenecek misin o sarışınla ?!” H: “Lucy, onu seviyorum. Ve sende artık büyüdün böy-“ D: “ONUNLA EVLENMENİ İSTEMİYORUM BABA ANNEMDE EVLENDİ VE ŞU ANDA BİZİMLE İLGİLENMİYOR, SENDE ÖYLE OLACAKSIN!” H: “Darcy, tatlım…” D: “O LANET OLASI SÜRTÜĞÜ İSTEMİYORUM!” H: “Darcy, düzgün konuş ve sesini bana yükseltme! Daisy’i uyandıracaksın!” D: “UMURUMDA DEĞİL!” H: “DARCY BLACK, YUKARIYA ODANA ÇIK! DERHAL!”
Ve babamın bağırmasıyla sinirden gözlerimden bir damla yaş aktı. Onu ilk defa böylesine görüyordum. Belki de sınırımı fazla aşmıştım. Ama onun evlenmesini istemiyordum. Aslında Lucy’i sevmediğimden de değil. Evet, ona sürtük demiş olabilirim ama o sinirdendi. Sadece… Babamın da bizi bırakıp gitmesinden korkuyorum. Hızla odama çıktım ve kapımı kilitledim. Bilgisayarımı açıp Hope’a mesaj gönderdim. Telefondan da gönderebilirdim ama lanet olsun ki onu aşağıda unutmuştum. Bugün Hope ile gece kaçıp biraz kafa dağıtmak belki iyi gelebilirdi. Mesaj kutusunu açtım ve Hope’u arayarak bulduktan sonra yazmaya başladım.
D: “Hey, bebek! Bugün belki de akşam kafamızı dağıtmalıyız. Sana bomba haberlerim var! Moonlight Cafe’de buluşalım. Xx.”
Ve parmağımla gönder tuşuna bastıktan sonra IPod’umdan bir şarkı açarak kendimi yatağıma attım.
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. Çarş. Ocak 23, 2013 8:57 am
Olm ,Catin yerim la kedi canını!!!!!!!!!!!!1111 Kimi attın yine yatağa şerefsiz??!!é"" Ay Darcy kızım yapma böyle alışırsın vallaha :( Oha Harry atarleeéééé Ay duygu mal yerim,blm,pls!!!!!!!!!!!!!!!
Auburn
Konu: Geri: Write it on the sky. Çarş. Ocak 23, 2013 10:25 am
La La Land dinliyidim. İyi gitti bölümle :D Abi çok güzel olmuş lan. Justin boşver ismini öğrenme canım. Öğrenmezsin değil mi? Öğrenme lan! İlk bölüm mühtişemdi cınıım <3 Hemen devam isterim <3
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. Çarş. Ocak 23, 2013 10:28 am
Öyle kuru kuru istemek yok, sen var yazmak sonra ben var yazmak xdd
Auburn
Konu: Geri: Write it on the sky. Çarş. Ocak 23, 2013 10:29 am
Bunu tahmin etmiştim. Vallahi bak yorumu yazarken aklımdan geçmedi değil. Neyse, ben yazmaya gideyim o zaman. :koşcinalikoş:
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. Çarş. Ocak 23, 2013 10:30 am
Konu: Geri: Write it on the sky. Perş. Ocak 24, 2013 1:11 pm
J: “Lucy, o herifle aranızda 6 yaş var!” L: “Teşekkür ederim canım, bende çok mutluyum sağol yani.” :D:d.:D:D::D:D:d sdhgfsdgsfsh L: “Hadi ama, ne olursa olsun sen benim hep küçük kardeşim olarak kalıcaksın!” J: “Sky ve benden yalnızca 5 dakika büyüksün, Lucy.” ahahahahhah :D süperdi kankam :D
sexwithjensen Midnight Memories
İsim : ŞİMŞEK Mesaj Sayısı : 3800 Nerden : GAFAM GİRSİN HERYERE Kayıt tarihi : 29/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (150/50000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Write it on the sky. Perş. Ocak 24, 2013 1:18 pm
anam yeni gordum lan tiygi sufer bolum plz. bu arada bende yeni hikayeye basladim bakarsiniz artik .ss
Auburn
Konu: Geri: Write it on the sky. Perş. Ocak 24, 2013 8:24 pm
Eee, yazdığıma göre senden bölüm bekliyorum :ıslık:
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. Perş. Ocak 24, 2013 9:40 pm
Pislik yapma yaaa :(:((::(((( Tamam yarın bölüm geliyo knklar xdxd
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 9:49 am
Yeaaaaaaaaaaahh xxx
sexwithjensen Midnight Memories
İsim : ŞİMŞEK Mesaj Sayısı : 3800 Nerden : GAFAM GİRSİN HERYERE Kayıt tarihi : 29/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (150/50000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 10:09 am
yarın oldu...........
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 5:31 pm
Hadi olm...............
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 8:56 pm
selam, ben âşık olacağın adam -Sky’ın ağzından-
Yaklaşık yarım saat önce Los Angeles-Londra seferli uçağımıza binmiştik Justin ile birlikte. Ben onun omzuna başımı dayamıştım ve beraber müzik dinliyorduk. Olağan, sakin bir yolculuk geçirdik ve sonunda Los Angeles’a vardık. Jetlag yüzünden biraz sersemlemiştik fakat onun dışında iyi gidiydik. Havaalanından bir taksi tuttuk ve bavullarımızı da yanımıza alarak Lucy’nin evine doğru yol aldık. Yarım saat sonra kapının önündeydik ve çok fazla yağmur yağıyordu. Benim üzerimde ise yalnızca bir kot şort ve Justin’in mor bir tişörtü vardı. Şu anda sıçan gibi göründüğüme eminim, umarım Biscolata erkekleri beni bu halimle görmez. Sonunda kapı açıldı ve Lucy bizi içeri almak yerine bir kahkaha krizine girdi.
L: “Ahahahahhahhahaha şu halinize bakın, ne oldu size böyle jkhgjfhdhjk” S: “Anan oldu anan, çekil be önümde slk.s.s” J: “Mal aşgım ya, selam bebek.” A: “Enee, gelmişsiniz!” S: “Angeeeeeel, aşgıııım :’))” A: “Oha rsmn gl svşlm ddi.s.s” S: “………………”
Bu kadar salak konuştuğumuza bakmayın, bir araya geldiğimizde hep böyle olur. Hadi ama, bizde normal bir aileyiz işte! Sonunda kızların elinden kurtulup valizlerimizden kuru kıyafetler alıp odalarımıza giderek kurulandık. Birkaç saat sonra yemeğe gidecektik zaten. O yüzden ben üstüme yemekte giyeceğim kıyafetleri geçirdim. Hazırlanmam her zaman uzun sürer. Ah, bir kadın klasiği. Öyle değil mi ? Ben makyajımı yaparken saçıma sardığım bigudilerin düşmemesini sağlamaya çalışıyordum. Kızların hazırlanma seslerini duyuyordum, ve Justin’in içeride televizyon izlediğini. Yaklaşık yarım saat sonra bütün hazırlıklarım bittiğinde salona gittim ve Justin ile Angel’ın orada oturduğunu gördüm.
S: “Bu kadar resmi giyinmene gerek yoktu, biliyorsunuz değil mi çevirmen hanım?” A: “Markete gidiyor gibi giyinmekten iyidir.” S: “Çakarım ağzına olm.” A: “Büyüğüm ben sus, sen benim kölemsin lkyjthyrgt”
Güldüm ve kendime bir bardak su almak için mutfağa yöneldim. O sırada da Lucy hazırlanmış olacak ki hızla aşağıya indi ve ceketini aldı.
L: “Haydi hızlı olun gençler, geç kaldık sayılır.”
Ve hızla çıkıp arabaya atladık. Yağmur durmuştu. Londra’nın havası çok garip, tabii insanları da.
-Yemekte-
Yemek yiyeceğimiz restauranta varmıştık ve sakince içeriye girdik. Hoş bir teması olan şirin bir yerdi. Lucy etrafına birkaç saniye bakındıktan sonra gülümseyerek sağ tarafa yürümeye başladı, tabii bizde peşinden. Gittiğimiz masada Harry dışında 5 erkek ve 2 kadın vardı. Harry bize gülümsedi ve teker teker sarıldı.
Ve kendi ayağını gösterdi. O da bir çift beyaz converse giymişti. İkimizde kıkırdadık. Tanrım, converse gibi rahat ayakkabılar varken topuklu ayakkabılar da neyin nesi ?
H: “Tanıştırayım çocuklar, bunlar kardeşlerim Louis, Niall, Liam ve Zayn. Bu bayanlardan esmer olan Niall’ın kız arkadaşı Sahra, mavi gözlü olan ise Sahra’nın kardeşi Sasha. Ve bunlarda Angel, Sky ve Justin.”
Herkes “merhaba”laştıktan sonra oturduk. Harry’nin kardeşleri çok şekerdi ve hepsi ayrı bir alemdi. Niall ve Louis çok komiklerdi, Liam ise çok sevecen. Ve Zayn… O ise çok çekici. Bana kızmayın, hormonlarıma söz geçiremem! Kızlar da çok tatlılardı. Gayet iyi zaman geçiriyorduk. Birkaç hafta sonra hepimiz birleşerek gerçekten büyük bir aile oluşturacaktık. Zayn ile yan yana oturuyorduk ve sohbet ediyorduk.
Z: “Kaç yaşındasın ?” S: “24. Artık yaşlandım sanırım. Sen ?” Z: “30 yaşında, iki çocuğu olan seksi bir adamım.” S: “Hayır, sen çok ukalasın.”
İkimizde güldük. Çok hoş bir gülüşü vardı ve- Tanrım! O evli miydi ? O zaman karısı neredeydi ? Gerçekten şanslı bir karısı var. Bende onun karısı olmak isterdim. Ne diyorum ben böyle, o Harry’nin kardeşi! Henüz neyim olacağını bilmesem de –aile terimleri konusundan hiç iyi değilim- bu yakışık almaz gibime geliyordu. Düşüncelere dalmışken Louis’in sesiyle kendime geldim.
Lo: “Sevgilini çok mu özledin Sky?”
Ve gülme sesleri. Bende gülümsedim ve başımı yana çevirdiğimde Zayn’in bakışlarıyla karşılaştım. Değişik bakıyordu, hayal kırıklığına uğramış gibi. Ya da ben şizofrenimdir, kim bilir ? Benim tek bildiğim bir şey var ama, sanırım âşık oluyorum.
En son eowyn. tarafından Cuma Ocak 25, 2013 9:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 9:03 pm
Oha knkm konuşmamızı yerim ahfgdshdg SprsprHll!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Of Zaynin karısı öldü ğağağağa :(((((((((((((((((88888 HeriveBen <<<<<<<<<<< CASTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN <3333333333333 Angel büyük korum ha !!!!!!!!!!!!!!!!111 Angelime laf yok :)
Reason&.
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 9:09 pm
Şu anda sıçan gibi göründüğüme eminim, umarım Biscolata erkekleri beni bu halimle görmez. düşüncelerini yediğim aşgım sdhgfxcgvhbj A: “Enee, gelmişsiniz!” S: “Angeeeeeel, aşgıııım :’))” A: “Oha rsmn gl svşlm ddi.s.s” S: “………………” AHAHAHAHAHHAA XFHGCSHBFDKGLHKDFGF :D:d:D:d S: “Bu kadar resmi giyinmene gerek yoktu, biliyorsunuz değil mi çevirmen hanım?” A: “Markete gidiyor gibi giyinmekten iyidir.” S: “Çakarım ağzına olm.” A: “Büyüğüm ben sus, sen benim kölemsin lkyjthyrgt” EHEHEHHEH <3 ALLAM YAA AHAHAHA ABİ SÜPERDİ. <3