Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 9:32 pm
benim ol Gecenin sonunda herkes sarhoş olmuştu. Sanırım en sarhoşlarımız Zayn ve bendik. Damarlarımda dolaşan alkolü hissedebiliyorum, bu çok havalı! Justin ve Sasha beraber bar kısmına gitmişlerdi, herkes bir yere dağılmıştı. Ben ise salak salak Zayn’e bakıp gülüyordum. O ise iyi olmadığımı söylüyordu.
Ve kolumdan tutup beni dışarıya çıkardı. Bir arabaya bindik ve şehrin içine doğru gitmeye başladık. O arabayı sürerken, bende onu izliyordum. Çok yakışıklıydı ve onu istiyordum. Alkolün bendeki yan etkilerinden birisi, bu hormonal bozukluk. İçince böyle bi’ şey oluyo’ bana kuduruyorum sanırım. (1 sn aqlıyom jhghfdgtsghjyfk)
S: “Beni eve götürür müsün ?” Z: “Yanında anahtar bile yok, Sky.” S: “Lütfen beni eve götür, uyumak istiyorum.” Z: “Tamam, seni kendi evime götürüyorum.”
Z: “Evime hoş geldin!” S: “Güzelmiş.”
Sendeleyerek içeriye girmeye çalıştım. Zayn belimden tutup yürümeme yardım ediyordu ve birden ayaklarım birbirine dolandı ve kendimi yerde, Zayn’in üstünde buldum. Ne olduğunu anlamadan dudaklarımız birleşti ve bu sefer kendimi altta, onu üstte buldum. Bu yaptığım yanlıştı belki, ama kimin umrunda ? Ondan hoşlanmıştım ve 24 yaşında özgür bir kadınım. İstediğimi yapabilirim. Zayn’in kucağında yatak odasına giderken de bunları düşünüyordum.
-Lucy’nin ağzından-
Kızları ve Justin’i restaurantın içinde bırakıp dışarıya çıkmış ve bir oyun parkına gelmiştik. Ben kendimi hemen bir salıncağa atmış ve sallanmaya çalışmaya başlamıştım. Harry ise bana bakıp kahkaha atıyordu. Bu sinirimi bozunca ben ise ayakkabılarımı çıkarıp onu koşturmaya başladım. Koskoca 30 yaşındaki adam, resmen benimle kovalamaca oynuyordu! Birkaç dakika koştuktan sonra onu yakaladım ve sırtına atladım. O ise hâlâ gülüyordu.
Lu: “Bu kadar gıcık olabilmeyi nasıl başarıyorsun?” H: “Seni severek.”
Ve bu sefer bende kıkırdadım. Beni kucaklayıp koşmaya başladı ve çimenlerin üzerine yatırdıktan sonra o da yanıma oturdu. Onu kendime çekip dudaklarını dudaklarımı bastırdım. Sırıtarak o da bana karşılık verdi ve sonra karnıma yattı.
H: “Senin en çok hangi huyuna âşığım biliyor musun, sevgilim ?” Lu: “Yoo.” H: “Ben çocuk gibiyken senin olgun olmana. 30 yaşında çocuk gibi davranan bir adamı kim çekebilir ki, Tanrı aşkına?” Lu: “Ben?” H: “Evet, sen.”
Ve sonra amaçsızca ikimizde kahkaha atmaya başladık. Bende ilişkimizin en çok bu yönünü seviyorum işte, romantik olmayışını. Kahkahayı, asla bir kırmızı güle değişmem. Asla.
*saçmalamanın dibi khgjfdhjgk ilk bölümler b*k gibi oldu, ötekileri düzeltirim herhalde
Reason&.
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 9:41 pm
Zayn ve Sky mükemmel bayıldım <3 Harry ve Lucyde mükemmel.. hepsi mükemmel bayıldım <3
Auburn
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 9:47 pm
ay mavi gözlü olan dedi mavi gözlü olan dedi mavi gözlü benim :oley: castinle bara gittik :sırıtankız: CASTİN YANİ. CASTİN. :kihkihkih: kanka motoru takmışın gitmişin çok güzeldi bölümler :halayımsı:
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 9:50 pm
Olm la sen yaz diye yazıyom ben hep khfjgdhgshjklkghjfd mavi gözlü ve castinin yâri sensin :sırıtankız:
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. Cuma Ocak 25, 2013 10:07 pm
Oha çok güzel olmuşlar. Harry ve ben ayyyyyyyyyyyyyyyyyy................................ SKYZAYN vay hınzırlar Casten kuzum :( Heri çok romantiksin ağqım yerim oy yalarun pls! Aşkm dvmdvm
eowyn.
Konu: Geri: Write it on the sky. C.tesi Ocak 26, 2013 3:24 pm
senden hoşlandım -Sky’ın ağzından- Sabah tanımadığım bir evde, esmer bir adamın kollarının arasında uyandım. Dün gece neler olduğunu hatırlamaya çalışırken bir yandan da yanımdakinin kim olduğunu anlamaya çalışıyordum. Tanrım! Yoksa… Zayn’le gerçekten de yatmış mıydım ? Olamaz! Ürkekçe yataktan fırladım. Üstümde iç çamaşırlarım vardı. Ben kıpırdanınca Zayn’de uyanmış olacak ki şaşkınca bana baktı.
Z: “Sky ? İyi misin ?” S: “Hayır! Seninle ben… Tanrım, bunu nasıl yaptık ?” Z: “Sakin olur musun biraz ?” S: Hayır olamam, sen Harry’nin kardeşisin ve Lucy’le birkaç hafta sonra evlenicekler. Biz yasal olarak ne olacağız bilmiyorum ama bu doğru bir şey değil.” Z: “Senden hoşlandım.”
Hafifçe yüzümü kaldırıp Zayn’in yüzüne baktım. O da yüzüme bakıyordu. Hafifçe kaşlarımı çattım ve Zayn’i süzdüm. Duyduklarım doğru muydu ? Benden gerçekten hoşlanmış olabilir miydi ?
S: “Ciddi misin, yoksa her yattığın kadına söylediğin öylesine bir söz mü bu ?” Z: “Ciddiyim Sky. Ve hissedebiliyorum, sende benden hoşlandın.” S: “Ne? Hayır! Azıcık, belki de biraz. Her neyse.” Z: “O halde şimdi yanıma gelip yatar mısın ? Sonra beraber kahvaltı yaparız.” S: “Çocukların nerede ?” Z: “Harry’lerde kalacaklardı. Haydi gel.”
Pes edip Zayn’in yanına tekrar yatıp yorganı üzerime çektim. Yüzüm ona dönüktü ve aramızdaki mesafe çok azdı. Ilık nefesi nane kokuyordu. Kim sabah sabah nane çiğner ki, uyanır uyanmaz ? Cevap, Zayn. Her neyse, belimde onun elini hissedince birden irkildim. Gerçekten ondan etkilenmiştim. Belki aramızda bir şeyler olabilirdi, bilemiyorum. O ultra romantik anımızı benim başucumdaki, çalan telefonum bozdu. Ekrana baktığımda Lucy’nin aradığını gördüm.
S: “Efendim Lucy?” L: “Sky! Neredesin sen?” S: “Hiç, Zayn’le biraz takıldık ve uyuyakalmışız.” L: “Zayn’le mi berabersin şu anda?” S: “ Evet, anne.” L: “Neyse tamam kes be, sonra görüşürüz.” S: “Görüşürüz.”
Telefonu kapattım ve bu sefer yatmak yerine kalkıp eşyalarımı yerden alıp üzerime geçirmeye başladım. Zayn ise şaşkınlıkla bana bakmakla yetiniyordu.
Z: “Ne oldu ?” S: “Artık gitmeliyim, Zayn.” Z: “Kahvaltı yapsak, beraber ?” S: “Gerçekten gerek yo-“ Z: “Lütfen.”
Yüzüne baktım ve çaresizce nefesimi sabırsızca dışarıya verirken pes etmiş şekilde ellerimi yukarıya kaldırıp teslim olduğumu ifade eden o saçma hareketi yaptım.
S: “Pekâlâ.”
Zayn ışık hızıyla kalkıp üzerine dolaptan çıkardığı kıyafetlerden geçirmeye çalıştı. Gülerek ona bakıyordum. Pek başarılı bir kombin yaptığı söylenemezdi, yanına gittim ve güldüm.
S: “Kombin yapmanda yardım edebilirim ?” Z: “Süper olur.”
Gülümsedim ve Zayn’in üzerindeki tişörtü çıkardım. Elim tenine değince bir tuhaf oluyordum. Teni çok sıcaktı. Ben dolaba bakarken o da bana bakıyordu. Kafamı çevirip bende ona baktım. Sımsıcak bir şekilde gülümsedikten sonra belime kollarını dolayıp narince beni kendisine çekti. Başımı eliyle hafif bir şekilde kaldırıp gözlerinin içine bakmamı sağladı. Ona karşı koymak… Çok zor. Yavaşça dudaklarıma eğilip öpmeye başladı. Ah, tabii ki de karşılık verdim. Geri çekildiğinde o muhteşem gülümsemesiyle bana gülümsüyordu.
S: “İlk görüşte aşka inanır mısın, Zayn ?” Z: “İnan bana, düne kadar inanmazdım.” S: “Peki şimdi ?” Z: “O aşkın içindeyim.”
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. C.tesi Ocak 26, 2013 3:33 pm
oha knkm çokzel olmuş eheheheh sevmişmişler "Sky kes,görüşürüz" sdfjgkfdkjgkfl knkm yerim snei of zalak ay of yerim duygu kes blm pls
Reason&.
Konu: Geri: Write it on the sky. C.tesi Ocak 26, 2013 5:30 pm
ay okurken hayal ettimde ne tatlısınız lan :(( devam..
Auburn
Konu: Geri: Write it on the sky. C.tesi Ocak 26, 2013 7:11 pm
Bölüm ultra romantikti. Gerçekten. <3 Evde olsam ben de yazcaktım bölüm ama değilim <3 Devaam <3
harrylove
Konu: Geri: Write it on the sky. C.tesi Ocak 26, 2013 9:38 pm
Tum bölümler varya beni başka yerlere sürüklüyor gerçekmiş gibi ve bu inanılmaz hikaye gercekten ultra süper
Hazel
Konu: Geri: Write it on the sky. Ptsi Mart 25, 2013 5:55 pm