Bölüm 6-Lovebirds
Halley*"Sa-"
"Demek buradasınız küçük hanımlar!"
Hazel'in sözünü kesen içeri giren koca korumalardan biriydi.
"Neler oluyor Paul?"
Harry, beyaz olan korumaya baktı.
"Bu küçük bayanlar bizi oyuna getirip kulise girdiler Styles."
Çocuklar aynı anda bize döndüğünde gülmemek için dudağımın kenarını ısırdım. Gülmemek? Gülecek durumda mıydım Tanrı aşkına? Onları görmek için o kadar heyecanlıydık ki, korumaları tamamen unutmuştuk. Durumu fark ettiklerinde ne yapacağımızı unutmuştuk!
"Gerçekten mi?"
Liam sessizliği bozarken kızlarla birbirimize bakıyorduk.
"Siz en çılgın fanlarsınız!"
Niall'ın cümlesinin ardından Louis konuştu.
"Ve ben sizi çok sevdim!"
Çocuklar gülünce biz de hiç bozuntuya vermeden onlara katıldık.
"Bırak kalsınlar Paul."
"Ama kulis biletleri olan hayranlar sorun çıkartıyor Zayn."
Zayn kaşlarını kaldırdı ve aklına bir fikir gelmişcesine ayağa fırladı.
"Bizimle yarın öğleden sonra buluşabilir misiniz?"
"Elbette!"
Zayn'e cevap veren Dorrit'e bakıp kıkırdadım. Heyecandan ne yapacağını şaşırmış gibi görünüyordu.
"O zaman bana bir kağıt uzat Hazza."
Harry masaya en yakın olan kişi olduğu için sırıtıp masadaki kalem ve kağıda uzandı.
"Alın bakalım."
Ayağa kalkmış Zayn'e bakıyorduk. Bizim kalkmamızla onlarda ayaklanmıştı. Nancy, Dorrit'i dürtüp Zayn'in uzattığı kağıdı almasına yardımcı oldu.
*********"İnanamıyorum!"
Konser alanını terk ettiğimizde kızlarla çığlık atıyorduk.
"Onlarla buluşacağız!"
"Bizden etkilendiklerine yemin edebilirim kızlar!"
Paris'in lafı üzerine hepimiz biraz duraksadıktan sonra kahkaha attık. Soğuk hava yüzüme vururken ne kadar hafiflemiş olduğumu hissediyordum. Onun karşısında güçlü kalmıştım.
"Candice'e mesaj attınız mı?"
"Ben kulise girerken atmıştım." dedim Dorrit'in sorusunu yanıtlayarak.
"Bekleyin, ben arıyorum."
Hazel el çantasından telefonunu çıkardı ve dokunmatik telefonunda parmaklarını gezdirdikten sonra kulağına götürdü.
"Candice!" diye çığlık attığında kıkırdadık.
"Gelince anlatacağız her şeyi, bir şeyler lazım mı? Tamam kardeşim, ben de seni seviyorum, görüşürüz."
Candice*"Demek Bieber ha?"
Kahvesini yudumladıktan sonra başını sallayıp sırıttı. Zil çalınca kahvemi masaya bırakıp oturduğum koltuktan kalktım.
"Yarın da onlarlayız!"
Paris çığlık atarak içeri girerken çığlıklarından seçebildiğim tek cümle buydu.
"Hey, bu da kim?"
Hazel'in gözlerini takip ettim.
"Auburn."
"Justin Bieber'in yeni kız arkadaşı olan Auburn'den bahsediyoruz değil mi?"
Halley gözlerini irice açarak Auburn'e bakıyordu. Auburn kıkırdayıp başını salladı.
"Yan komşunuz!"
Auburn tüm sevecenliğiyle ayağa kalkıp kızlara sarılmaya başladı.
"Ona güvenebilir miyiz?"
Fısıldayan Hazel'e baktım.
"Henüz bilmiyorum ama çok sevimli. Bence güvenebiliriz."
Auburn'e baktığımızda tek tek kızlarla tanışıyordu.
*********"Yine de ona hiçbir şey anlatmak yok! Londra'da bir arkadaş iyi olabilir ama sırrımızdan bahsetmek yok!"
Hepimiz Nancy'i onaylarken kahvemizi içiyorduk. Auburn'den bahsediyorduk. Kızlar da benim gibi Auburn'u sevmişti ama ona güvenmek için henüz çok erkendi.
"Zayn'in yazdığı kağıda bakmak istiyorum!"
Aklıma gelen 1D üyeleri, kağıtla beraber aklıma gelmişti. Dorrit heyecanla cebinden kağıdı çıkardı ve bana uzattı. Paris alayla Dorrit'e baktı.
"Onu yanında taşıdığına inanamıyorum!"
"Nialler'den bahsetmeyeyim istersen, ha?"
"Tamam."
Paris ellerini yana açtığında kahkaha attık.
"Numarasını mı verdi?"
"Evet!"
Dorrit heyecanla ellerini birbirine vurdu.
"Elinde bir adet Malik telefon numarası var Bayan Watson, duygu ve düşüncelerinizi alabilir miyiz?"
Elimi mikrofon şekline getirip oturduğum koltuktan kalkıp Dorrit'in yanına gittim.
"Öncelikle bunu bana veren Malik'e çok teşekkür ediyorum! Sana aşığım Bay Malik! Gelecekteki Bayan Malik'ine el salla!"
Dorrit yaptığı taklitle bizi güldürürken zil çalmıştı. Hepimiz duvardaki saate bakarken gecenin 11'inde kimin geldiğini deli gibi merak ediyorduk.
"Burada kalın."
Nancy yine korumacı tavrıyla bize emir verirken hepimiz ayağa kalktık. Nancy gözlerini devirdi ve kapıya doğru yürümeye başladı. Onu takip ettik.
"Hoş geldiniz yeni çifte kumrular!"
Kapıdaki Justin ve Auburn kahkaha atarken kızlar da onlara katılmıştı. Hazel ise bana şüpheyle bakıyordu.
-AŞKISIM, DAMLAM HİKAYEDE OLMADIĞI HALDE OKUYUP YORUM YAPIYOR!1!1! ARTIK HİKAYEDESİN BEBEĞİM :))) YENİ BÖLÜM BU, ÇOK İĞRENÇ OLDU AMA ÇOK YAZASIM VARDI ONDAN ŞEY ETTİM. YAZIM HATAM VARSA ÜZGÜNÜM, İYİ OKUMALAR!