Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Revenge *6-Lovebirds

+4
Auburn
Reason&.
Hazel
Chelsea
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

İsim : Bensu
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 7uke3n4000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (4000/5000)
Rep Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tjpp23000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (3000/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 7:59 pm

ÇABUK ÇABUK ÇABUK!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 7uke3n0/0Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tjpp2125/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 7:59 pm

Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 L5n3h

Bölüm 6-Lovebirds
Halley*

"Sa-"
"Demek buradasınız küçük hanımlar!"
Hazel'in sözünü kesen içeri giren koca korumalardan biriydi.
"Neler oluyor Paul?"
Harry, beyaz olan korumaya baktı.
"Bu küçük bayanlar bizi oyuna getirip kulise girdiler Styles."
Çocuklar aynı anda bize döndüğünde gülmemek için dudağımın kenarını ısırdım. Gülmemek? Gülecek durumda mıydım Tanrı aşkına? Onları görmek için o kadar heyecanlıydık ki, korumaları tamamen unutmuştuk. Durumu fark ettiklerinde ne yapacağımızı unutmuştuk!
"Gerçekten mi?"
Liam sessizliği bozarken kızlarla birbirimize bakıyorduk.
"Siz en çılgın fanlarsınız!"
Niall'ın cümlesinin ardından Louis konuştu.
"Ve ben sizi çok sevdim!"
Çocuklar gülünce biz de hiç bozuntuya vermeden onlara katıldık.
"Bırak kalsınlar Paul."
"Ama kulis biletleri olan hayranlar sorun çıkartıyor Zayn."
Zayn kaşlarını kaldırdı ve aklına bir fikir gelmişcesine ayağa fırladı.
"Bizimle yarın öğleden sonra buluşabilir misiniz?"
"Elbette!"
Zayn'e cevap veren Dorrit'e bakıp kıkırdadım. Heyecandan ne yapacağını şaşırmış gibi görünüyordu.
"O zaman bana bir kağıt uzat Hazza."
Harry masaya en yakın olan kişi olduğu için sırıtıp masadaki kalem ve kağıda uzandı.
"Alın bakalım."
Ayağa kalkmış Zayn'e bakıyorduk. Bizim kalkmamızla onlarda ayaklanmıştı. Nancy, Dorrit'i dürtüp Zayn'in uzattığı kağıdı almasına yardımcı oldu.

"İnanamıyorum!"
Konser alanını terk ettiğimizde kızlarla çığlık atıyorduk.
"Onlarla buluşacağız!"
"Bizden etkilendiklerine yemin edebilirim kızlar!"
Paris'in lafı üzerine hepimiz biraz duraksadıktan sonra kahkaha attık. Soğuk hava yüzüme vururken ne kadar hafiflemiş olduğumu hissediyordum. Onun karşısında güçlü kalmıştım.
"Candice'e mesaj attınız mı?"
"Ben kulise girerken atmıştım." dedim Dorrit'in sorusunu yanıtlayarak.
"Bekleyin, ben arıyorum."
Hazel el çantasından telefonunu çıkardı ve dokunmatik telefonunda parmaklarını gezdirdikten sonra kulağına götürdü.
"Candice!" diye çığlık attığında kıkırdadık.
"Gelince anlatacağız her şeyi, bir şeyler lazım mı? Tamam kardeşim, ben de seni seviyorum, görüşürüz."

Candice*

"Demek Bieber ha?"
Kahvesini yudumladıktan sonra başını sallayıp sırıttı. Zil çalınca kahvemi masaya bırakıp oturduğum koltuktan kalktım.
"Yarın da onlarlayız!"
Paris çığlık atarak içeri girerken çığlıklarından seçebildiğim tek cümle buydu.
"Hey, bu da kim?"
Hazel'in gözlerini takip ettim.
"Auburn."
"Justin Bieber'in yeni kız arkadaşı olan Auburn'den bahsediyoruz değil mi?"
Halley gözlerini irice açarak Auburn'e bakıyordu. Auburn kıkırdayıp başını salladı.
"Yan komşunuz!"
Auburn tüm sevecenliğiyle ayağa kalkıp kızlara sarılmaya başladı.
"Ona güvenebilir miyiz?"
Fısıldayan Hazel'e baktım.
"Henüz bilmiyorum ama çok sevimli. Bence güvenebiliriz."
Auburn'e baktığımızda tek tek kızlarla tanışıyordu.

"Yine de ona hiçbir şey anlatmak yok! Londra'da bir arkadaş iyi olabilir ama sırrımızdan bahsetmek yok!"
Hepimiz Nancy'i onaylarken kahvemizi içiyorduk. Auburn'den bahsediyorduk. Kızlar da benim gibi Auburn'u sevmişti ama ona güvenmek için henüz çok erkendi.
"Zayn'in yazdığı kağıda bakmak istiyorum!"
Aklıma gelen 1D üyeleri, kağıtla beraber aklıma gelmişti. Dorrit heyecanla cebinden kağıdı çıkardı ve bana uzattı. Paris alayla Dorrit'e baktı.
"Onu yanında taşıdığına inanamıyorum!"
"Nialler'den bahsetmeyeyim istersen, ha?"
"Tamam."
Paris ellerini yana açtığında kahkaha attık.
"Numarasını mı verdi?"
"Evet!"
Dorrit heyecanla ellerini birbirine vurdu.
"Elinde bir adet Malik telefon numarası var Bayan Watson, duygu ve düşüncelerinizi alabilir miyiz?"
Elimi mikrofon şekline getirip oturduğum koltuktan kalkıp Dorrit'in yanına gittim.
"Öncelikle bunu bana veren Malik'e çok teşekkür ediyorum! Sana aşığım Bay Malik! Gelecekteki Bayan Malik'ine el salla!"
Dorrit yaptığı taklitle bizi güldürürken zil çalmıştı. Hepimiz duvardaki saate bakarken gecenin 11'inde kimin geldiğini deli gibi merak ediyorduk.
"Burada kalın."
Nancy yine korumacı tavrıyla bize emir verirken hepimiz ayağa kalktık. Nancy gözlerini devirdi ve kapıya doğru yürümeye başladı. Onu takip ettik.
"Hoş geldiniz yeni çifte kumrular!"
Kapıdaki Justin ve Auburn kahkaha atarken kızlar da onlara katılmıştı. Hazel ise bana şüpheyle bakıyordu.

-AŞKISIM, DAMLAM HİKAYEDE OLMADIĞI HALDE OKUYUP YORUM YAPIYOR!1!1! ARTIK HİKAYEDESİN BEBEĞİM :))) YENİ BÖLÜM BU, ÇOK İĞRENÇ OLDU AMA ÇOK YAZASIM VARDI ONDAN ŞEY ETTİM. YAZIM HATAM VARSA ÜZGÜNÜM, İYİ OKUMALAR!

En son Mathers. tarafından Paz Mart 17, 2013 8:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 7uke3n4000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (4000/5000)
Rep Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tjpp23000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (3000/5000)
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:03 pm

OHA DAMLAM GELMİŞ!
BEN HER ZAMAN ŞÜPHECİYİMDİR
ÖLÜRÜM HİKAYENE
BENDE BÖYLE GNEÇLİK YAZICAM ULAN!
YERİM YA YERİM
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 7uke3n0/0Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tjpp2125/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:07 pm

Aşkısım bence senin lise hikayen gayet iyi! Ayrıca şu polisiyeye devam et, yicen yumruğu :'))) Ben de sana ölürüm lan!
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:07 pm

Liseliyi çöp yaptım :))9
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:08 pm

Derdin neydi?!?!?!!?
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:08 pm

Olmuyorduxdxd
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:09 pm

Oluyodu! Konu çok iyiydi olm, mal mısın!?!?!?!?!?
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:10 pm

Daha güzel gençlik bulurum ayıpsınxd
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:12 pm

O zaman bekliyos k5
Auburn
Çevirmen
Çevirmen
Auburn

İsim : Damla
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 7uke3n1000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (1000/5000)
Rep Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tjpp21000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (1000/5000)
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:12 pm

Lovebirds mü? ahey ahey ahey :parmaklar: :kuş:

bi dakka. şimdi ben az önceki lovebird'ü yazarken bölümü okumaya yeni başlıcaktım unutmadan belirteyim demiştim.
Şimdii... Şey... Öncelikle birazdan satırlarım içinde vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Cidden bak.

ABİ BANA BUNU YAPMAYIN ARTIK HER GÜNÜM 1D, DEMI, JUSTİN, BEYONCE OLDU YEMİN EDERİM OKULDA POSTER GETİRİYOLAR GEÇEN JUSTİN POSTERİNİ YIRTIYODUM ÜSTÜNE ATLARKEN. ARKADAŞLARIN HEPSİ HARRY'DEN SONRA İKİNCİ OLARAK JUSTIN'İ ÇOK SEVDİĞİMİ BİLİYO. ALLAH'IM BİLEREK Mİ YAPIYONUZ LAN!! ABİ NASIL SEVİNDİM LAN! OF YERİM YA ALLAH'IM SEVGİLİYİZ YA OF AMAN YARABBİM YA!
ŞU SIFATA BAK YA ŞUNA BAK AMK HİKAYEDE BU BENİM SEVGİLİM.....
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tumblr_medbxeurQj1qi9acuo1_r4_500
ŞAPŞİK LA BU ŞAPŞİK! GÜZELLİĞE ZARAFETE BAK ALLAH ADAMI KİBAR YARATMIŞ ÖZENMİŞ BEZENMİŞ!
ZATEN KONSERE GİDEMİYOM OF YA. ABİME DİYOM GİDELİM BARİ KONSER GÜNÜ ELEKTİRİK DİREKLERİNE TIRMANIRIZ STADIN DÜZ DUVARINA TIRMANIRIZ FALAN.

evet sakinim ve nasıl sevindim bilemezsin çok sağol aşkım çok sağol ya <3
seni de katıyorum hemen öyle ya da böyle'ye. söz bak şu hafta bitsin yarın ineklemeye başlıyom çünkü sınavlar var.
dur yani lovebirds biz mi oluyoz :parmaklar:
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:15 pm

amk yazma bana böyle :(888
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 17, 2013 8:17 pm

Auburn demiş ki:
Lovebirds mü? ahey ahey ahey :parmaklar: :kuş:

bi dakka. şimdi ben az önceki lovebird'ü yazarken bölümü okumaya yeni başlıcaktım unutmadan belirteyim demiştim.
Şimdii... Şey... Öncelikle birazdan satırlarım içinde vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Cidden bak.

ABİ BANA BUNU YAPMAYIN ARTIK HER GÜNÜM 1D, DEMI, JUSTİN, BEYONCE OLDU YEMİN EDERİM OKULDA POSTER GETİRİYOLAR GEÇEN JUSTİN POSTERİNİ YIRTIYODUM ÜSTÜNE ATLARKEN. ARKADAŞLARIN HEPSİ HARRY'DEN SONRA İKİNCİ OLARAK JUSTIN'İ ÇOK SEVDİĞİMİ BİLİYO. ALLAH'IM BİLEREK Mİ YAPIYONUZ LAN!! ABİ NASIL SEVİNDİM LAN! OF YERİM YA ALLAH'IM SEVGİLİYİZ YA OF AMAN YARABBİM YA!
ŞU SIFATA BAK YA ŞUNA BAK AMK HİKAYEDE BU BENİM SEVGİLİM.....
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tumblr_medbxeurQj1qi9acuo1_r4_500
ŞAPŞİK LA BU ŞAPŞİK! GÜZELLİĞE ZARAFETE BAK ALLAH ADAMI KİBAR YARATMIŞ ÖZENMİŞ BEZENMİŞ!
ZATEN KONSERE GİDEMİYOM OF YA. ABİME DİYOM GİDELİM BARİ KONSER GÜNÜ ELEKTİRİK DİREKLERİNE TIRMANIRIZ STADIN DÜZ DUVARINA TIRMANIRIZ FALAN.

evet sakinim ve nasıl sevindim bilemezsin çok sağol aşkım çok sağol ya <3
seni de katıyorum hemen öyle ya da böyle'ye. söz bak şu hafta bitsin yarın ineklemeye başlıyom çünkü sınavlar var.
dur yani lovebirds biz mi oluyoz :parmaklar:
Yorumunu yerim laaan evet lovebirds siz oluyonus :parmaklar:
Olm ben istediğim için kattım, karşılık beklemeden ama yine de yerim seni dflhgselkrjhler
Seni de, Justin sevgini de yerim, huhu!
Abinle tırmanma planınıza da yarıldım abi xlkjhaedljhfselr
KISKANMA KARICIM!
eowyn.
Moderatör
Moderatör
eowyn.

İsim : duygu
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 7uke3n2050/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (2050/5000)
Rep Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tjpp22500/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (2500/5000)
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Mart 22, 2013 2:30 pm

Allam allam allam ölüyom!
"Elinde bir adet Malik telefon numarası var Bayan Watson, duygu ve düşüncelerinizi alabilir miyiz?"
Elimi mikrofon şekline getirip oturduğum koltuktan kalkıp Dorrit'in yanına gittim.
"Öncelikle bunu bana veren Malik'e çok teşekkür ediyorum! Sana aşığım Bay Malik! Gelecekteki Bayan Malik'ine el salla!"

Ahahaaaha abi öldüm şuraya ljgkhjfdhsghfdjf Gelecekteki Bayan Malik :sırıtankız:
Ya bu siteden valla çok yazar çıkar ha, vallahi bak
Devam et knkm lan ya hof ısırırım
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 7uke3n5000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tjpp25000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Mart 22, 2013 7:50 pm

"Gerçekten mi?"

Ahahahaha nasıl güldüm :kahkaha:

Nancy, Dorrit'i dürtüp Zayn'in uzattığı kağıdı almasına yardımcı oldu.
Olm lan Duygu hof sdfghjklş :kihkihkih:

Lan Damla geldi yerim valla yerim of sdfghjkl

HUNHARCA GÜLDÜM, YEMİNLE :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

OLM MÜKEMMEL LAN AY BULUŞCAZ, YES!!
Damlanın yorumuna FOR?!!!!!!! :D:d:D:dD.D
https://onedirectionfan.forumdizini.com/
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Mart 22, 2013 8:48 pm

HADİ!!!!!!!!!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Mart 23, 2013 12:52 pm

eowyn. demiş ki:
Allam allam allam ölüyom!

Ahahaaaha abi öldüm şuraya ljgkhjfdhsghfdjf Gelecekteki Bayan Malik :sırıtankız:
Ya bu siteden valla çok yazar çıkar ha, vallahi bak
Devam et knkm lan ya hof ısırırım
Yerim lan, sağol aşkısıım

Reason&amp;. demiş ki:
"Gerçekten mi?"

Ahahahaha nasıl güldüm :kahkaha:

Nancy, Dorrit'i dürtüp Zayn'in uzattığı kağıdı almasına yardımcı oldu.
Olm lan Duygu hof sdfghjklş :kihkihkih:

Lan Damla geldi yerim valla yerim of sdfghjkl

HUNHARCA GÜLDÜM, YEMİNLE :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

OLM MÜKEMMEL LAN AY BULUŞCAZ, YES!!
Damlanın yorumuna FOR?!!!!!!! :D:d:D:dD.D
EVET OLM, BULUŞCAKSINIZ HOBA!

Hazel&amp; demiş ki:
HADİ!!!!!!!!!
KARIM SİNİRLENİYO, +1 YORUMA YENİ BÖLÜM :)999))9
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Mart 23, 2013 1:50 pm

HADİ!!!!!!!!!!!!!!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Mart 23, 2013 1:53 pm

mrb Bensu :)))
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Mart 23, 2013 5:18 pm

:)))999
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 7uke3n5000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Tjpp25000/5000Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Revenge *6-Lovebirds   Revenge *6-Lovebirds - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Mart 24, 2013 12:10 pm

Dilara dersleri dolayısıyla kilitlememi istedi, kilit.
https://onedirectionfan.forumdizini.com/

Revenge *6-Lovebirds
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3