Konu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Salı Haz. 11, 2013 3:42 pm
Son bavulu da içeri sokunca benim bavullar bitmiyo hacı gardrop taşıyom ben yanımda sdfgh şaka bir yana ben yatılı okul gidiyordum 1 hafta için 2 bavul götürdüğümü hatırlarım neyse "E, Matt ile nasıl gidiyor?" "Biz ayrıldık." anaam adelia üzülme lan matt'lerin biri gider biri gelir asdfgh Tepkisini görmek için tek gözümü açarken bana bakmadığını fark ettim ya tam bu sahnede aklıma çok şeker bir hazel profili canlandı.
ben çok eyi yemek yaparım ha asdfghj Kime rakip geliyor abim? Çakarun korkuyorum lan deme böyle öperun asdfghj oğlum bölüm çok cici çok hoştu bak boş anıma denk getirdim uzun uzun yorum şeyettrdim. ellerine sağlık muck
Chelsea
Konu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Salı Haz. 11, 2013 5:53 pm
Yerim olm sizi, çok teşekkür ederiiim.
Lullaby*
Konu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Salı Haz. 11, 2013 6:26 pm
çok güzel olmuş devamlari bekliyorummmss
Chelsea
Konu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Çarş. Haz. 12, 2013 10:43 am
Sağol Nazım, iki yorum sonra yeni bölüm o zamaan.
gamze.
Konu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Çarş. Haz. 12, 2013 10:49 am