Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.

+4
Lullaby*
seymaalan
Hazel
Chelsea
8 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n0/0The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp2125/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (125/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Empty
MesajKonu: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePtsi Mayıs 27, 2013 6:51 pm

The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Njpfj
The Pinnacle of Life
Kulağımdaki rahatsız edici kulaklığı çıkarırken kaşlarımı kaldırıp Josh'a bakmayı sürdürdüm. Ne zaman bir şey söylemeye çekinse dudağını ısırırdı. Ah benim şapşal menajerim.
"Sorun ne Josh?"
"Chelsea, yeni bir film teklifi var."
"Ve?"
"Başrolü onunla paylaşıyorsun."
Kulaklığı kenara bırakıp ellerimi göğüs hizasında birleştirdim. Yanaklarımı şişirirken Josh'un sıkıldığımı anlamasını umuyordum.
"Konuş artık Josh."
"Onunla işte," Gözlerini yerden ayırıp yeniden gözlerime dikti. "Logan Lerman ile."

Allam acaba bu kadar hikayeyi nasıl yazacağım? Kızlar karakterler gelecek, bunu ciddi anlamda devam ettirmek istiyorum. Umarım okursunuz, mucuk.

En son kingmathers. tarafından Salı Haz. 11, 2013 1:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

İsim : Bensu
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n4000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (4000/5000)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp23000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (3000/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Mayıs 28, 2013 12:44 pm

Enee çakzel
Devams
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

İsim : Şeyma
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n0/0The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp20/0The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (0/0)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Mayıs 28, 2013 1:17 pm

Okuruz :D
Devaamm
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

İsim : Captain*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n0/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp2500/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Mayıs 28, 2013 1:26 pm

okuruz tabi oğlum yaz yeter k
http://dylanobrien.turkforumpro.com/
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n5000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp25000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Mayıs 28, 2013 1:57 pm

Ay yerim takipteyiim
http://www.demiselena.1talk.net
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp2125/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Mayıs 28, 2013 4:57 pm

The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Nklvl
1-Dream beautiful and unusual.
Güneşin sarı ışıkları odamın tamamını doldururken bundan rahatsız olarak gözlerimi kırpıştırdım. Nedeni bilinmez, güneşi sevmezdim ama deniz favorimdir. Yatakta doğrulurken dün gece hakkında hiçbir şey hatırlamıyordum. Sadece Hazel'den yediğim büyük fırça aklımdaydı, bir de derin baş ağrısı. Şakaklarımı ovuşturdum ve ayaklarımı yataktan aşağıya doğru sarkıttım. Yerde duran telefonumu elime alıp cevapsızlara baktım. Josh tam 9 kere aramıştı. Gözüm hemen soldaki tarihe takılınca yataktan fırladım. Bugün 27 Mayıs'tı! Bir çizgi filmin seslendirmesini yapacaktım ve ben tam 1 saat geç kalmıştım. Tam duşa girerken Casey odama girdi.
"Tanrım, teşekkür ederim!" Ellerimi minnetle birleştirip gözlerimi yukarı diktikten sonra yeniden Casey'e döndüm. "Geç kaldım Cas, ben duşa giriyorum. Giyeceklerimi ayarlar mısın?"
Cevabını beklemeden kendimi banyoya attım. Arkamdan söylendiğini biliyordum ama inanın şu an cevap veremezdim. Hem yardımına ihtiyacım vardı, hem duşa girmek zorundaydım ve hem de geç kaldığım süre sayısını uzatamazdım.

Casey'in yatağımın üstüne bıraktığı beyaz, tüllü elbiseyi üzerime geçirdikten sonra toz pembe topuklularımı giydim. Dudaklarımı pembe rujla süslerken eyeliner ve maskarayla tamamladım. Saçlarımı elime daldırıp tuhaf şekiller sürecinden geçirdikten sonra nihayet düzgün bir şekil verebilmiştim. Beyaz çantamı aldım ve aşağıya indim.
"Günaydın!"
Angel tüm samimiyetiyle gülümserken sırıttım.
"Geç kaldım!"
"Biliyorum!"
"Teşekkür ederim!"
"Arabayı hazırlattım!"
"Yeniden teşekkür ederim!"
"Yemeğini de arabaya götürdüm!"
"Seni seviyorum Angel."
Hazır cevap oyununu bitirip Angel'a sarıldım. Ayrıldığımda hala sırıtıyordu. Kıçına vurdum ve kahkaha attım. O bundan nefret ederken, ben bayılırdım.
"Hoşça kal!"
Aceleden kızların nerede olduğunu sormadığımı fark edince somurttum. Arabaya girdikten sonra Jake'e selam verdim. Gülümsediğini gördükten sonra sandviçimi yemeye başladım. Bir yandan da Josh'u aramakla meşguldüm.
"Neredesin sen Tanrı aşkına?"
"Biliyorum, geç kaldım. Üzgünüm!"
"Tam yarım saat sonra burada ol Chelsea!"
Suratıma kapanan telefondan rahatsız olunca telefonu karşı koltuğa fırlattım ve Hazel'in hazırladığından emin olduğum lezzetli sandviçimi yemeye devam ettim. Geç kalmak umurumda değildi, elimde Hazel'in şaheserlerinden biri duruyordu!

Büyük, tamamı camlarla kaplı binaya girmek üzereyken kapının önündeki kalabalığı tamamen gözden kaçırmıştık. İnsanlar beni görünce çığlık atmaya başlamıştı. Jake, kapıdaki güvenliklerin hangi cehennemde olduğunu merak ederken beni kolunun altına almıştı.
"Birkaç imza verebilirim Jake."
"Tabii, bir sonraki imzanı cennet ya da cehennemde atarsın sanırım."
Dil çıkarttım ve beni içeri götürmesine izin verdim. İçeri girdiğimde camın arkasından dudağımı büzüp dışarıdaki kalabalığa el salladım. Birkaç kızın üzerindeki tişörtte resmimin oluğunu görünce kızlara doğru gidip cama yapıştım.
"Geç kalıyoruz Chelsea."
Jake'e aldırmadan kızlara öpücük attım. Çığlık attıklarını görünce gülmemek için yanaklarımın içini ısırdım ve Jake'in yanına gittim. Hemen yanımızda ince, sarışın bir kız bitmişti. Gülümsedi ve bizi yönlendireceğini söyledi. Hatun resmen gözümün önünde Jake'i kesiyordu. Aslında haklıydı, Jake bir Esmer Tanrı'ydı. Hayranlarım benden sonra şoförüm Jake'e hayrandı. Hatta bazılarına göre Jake onlar için birinci sırada, bense ikinci sıradaydım! Düşüncelerimi Josh'un karşı koridordan gelen yüksek sesi bölmüştü. Sırıtıp azar yememek için dua ederken beni kolumdan tuttu ve bir odanın içine soktu. Kaşlarımı çatıp ona baktığımda sırıttı.
"Az sonra yönetmen seninle tanışmak için gelecek, bir yere kaybolma."
Dil çıkarttım ve kendimi koltuğa attım.

Odaya giren John Lasseter görünce sevinçle ayağa kalktım.
"Sonsuzluk ve ötesine!"
Buzz Lightyear'ın taklidini yaptığımı gören Oyuncak Hikayesi'nin yönetmeni kahkaha attıktan sonra ellerini açarak sarılmama yardımcı oldu.
"Ben de senin bir hayranınım Chelsea, seninle çalışmaktan çok mutluyum!"
"Teşekkür ederim John, ben de öyle."
"Filmin adını biliyorsun, Buz Kralı. Kiminle seslendireceğini de biliyorsun değil mi?"
"Evet, Jaden Smith?"
Kafasını salladı ve gülümsedi. Tam o sırada kapı yeniden açıldı ve içeri hayran olduğum adamın oğlu girdi.
"Sonunda gelmişsin! Merhaba!"
Pozitifliği bana da yansırken kahkaha attım.
"Bekletmeyi severim."
"Jaden Smith."
"Chelsea Dwight."
El sıkıştıktan sonra gözlerini devirdi ve kollarını açıp boynuma sarıldı. Babası kadar yakışıklıydı ve de komik.

Kulağımdaki rahatsız edici kulaklığı çıkarırken kaşlarımı kaldırıp Josh'a bakmayı sürdürdüm. Ne zaman bir şey söylemeye çekinse dudağını ısırırdı. Ah benim şapşal menajerim.
"Sorun ne Josh?"
"Biraz dışarı gelebilir misin Chel?"
Jaden önce bana sonra Josh'a baktı.
"Hey, sorun değil. Zaten acıkmıştım."
Gülümsemesine sırıtarak karşılık verirken bana da bir şeyler almasını söylediğimde o da sırıttı.
"Chelsea, yeni bir film teklifi var."
"Ve?"
"Başrolü onunla paylaşıyorsun."
Kulaklığı kenara bırakıp ellerimi göğüs hizasında birleştirdim. Yanaklarımı şişirirken Josh'un sıkıldığımı anlamasını umuyordum.
"Konuş artık Josh."
"Onunla işte," Gözlerini yerden ayırıp yeniden gözlerime dikti. "Logan Lerman ile."
Duyduğum isim kulaklarımda çınlarken yüz hatları gözümün önüne gelmişti. Dudaklarımı ısırmayı kesip hayal dünyamdan çıktıktan sonra Josh'a döndüm.
"İstemiyorum."
Kulaklığı yeniden takmak için elime alırken Josh kulaklığı elimden aldı.
"Ama bu film dönüm noktan olabilir Chelsea. Çok iyi bir kadroya sahip. Ayrıca kurgu çok iyi."
"İstemiyorum dedim Josh."
"Pekala, bunu akşam kızlarla beraber yeniden düşüneceğiz. O zaman net bir cevap yollarız. Kadrodaki ismi duyduğunda Hayır, diyemeyeceğini bildiğim için şimdi cevap yollamayacağım."
Gözlerimi devirdim ve Jaden gelene kadar koltukta uyuklamanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Josh odadan çıkarken ben de yattığım koltuktan kalktım. Aptal film teklifi, kafamın içinde beynimi kemiriyordu ve bir müddet gitmeyeceğini şimdiden belli ediyordu.

*Okumanıza çok sevindim kamkiler, teşekkür ederim. Karakterler yavaş yavaş gelmeye devam edecek. Casey, Gamze bu arada lrwejsşerjslker Bu arada şu Buz Kralı filmini ben uydurdum, ona göre sıkjreşujerşlesşl Yazım hatam varsa üzgünüm, iyi okumalar!
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n4000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (4000/5000)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp23000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (3000/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Mayıs 28, 2013 5:33 pm

Çok sevdim kanke
Harika
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n5000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp25000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Mayıs 28, 2013 6:12 pm

Çok sevdim zevkle okudum yaratıcı değişik ve kusursuz olmuş herşeyi düşünmüşsün
Ben best friend rolündemisin kank sdlşkf
Tekrar söylüyorum çok sevdim ve kesinlikle takipteyim KESİNLİKLE
eowyn.
Moderatör
Moderatör
eowyn.

İsim : duygu
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n2050/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (2050/5000)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp22500/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (2500/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeÇarş. Mayıs 29, 2013 5:04 am

oha bayıldım, aşık oldum, çok sevdim la!
buna kesinlikle hep devam etmelisin, sonuna kadar okurum bunu la!
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n0/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp2500/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeÇarş. Mayıs 29, 2013 5:39 am

vays be çok güzel olmuş oğlum
zipit diye oldum bitti hemen çok iyiydi
devam hemen
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePerş. Mayıs 30, 2013 3:43 pm

The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Nmkyt
2-I'm a dreamer.
Buz Kralı filminin seslendirmesi nihayet bitince, en azından benim bölümlerim için kendimi hızla dışarı attım. Kapıda beni bekleyen Jake'e sorarcasına baktım.
"Hala buradalar."
"Şaka yapıyorsun değil mi?"
"Hayır Chel, hala buradalar."
"İnanamıyorum."
Sanırım 5 saattir falan buradaydık ve hayranlarım hala dışarıda beni bekliyordu. Yüzüme yayılan sırıtmayı engelleyemezken Jake bu halime gülmüştü. Dış kapıya doğru ilerlerken sarışın hatunun Jake'e el salladığını görünce kahkaha attım. Çığlık sesleri yükselince dışarı bakıp gülümsedim.
"Umarım aklından geçeni yapmayacaksın Chelsea."
"5 saat Jake, tam 5 saattir buradalar."
"Dışarı çıkarsan seni oracıkta ezerler."
Gözlerimi devirip somurttum ve yeniden onlara baktım. Çığlıkları kuvvetli camı geçiyor, kulaklarımda yankılanıyordu.
"Şu sarışın sana mı sesleniyor?"
Jake arkasını döner dönmez kapıya doğru koşmaya başladım. Çantamı oradaki güvenliğe fırlatırken dış kapıyı açtım ve dışarı çıktım. Bir güvenlik görevlisi her ihtimale karşı arkamdan gelmişti. O hayranlarımın üzerime çullanmasını engellerken, bense bir kızdan kaptığım kalemle imza dağıtıyordum.
"Bunun için büyük azar yiyeceksin Chelsea Dwight."
Jake'e bakıp dudak büktüm. Hemen yanımda duran kız çığlık attı.
"Çok şekersin Chelsea!"
"Sen daha şekersin bebeğim!"
Gülümseyip tişörtünde gösterdiği yere imza attım ve arkadaşına uzattığı telefona bakıp sırıttım. Fotoğrafa baka baka benden uzaklaşırken hala sırıtıyordum. Onları seviyordum, ciddi anlamda çok seviyordum.

Saate baktığımda akşam 8'e doğru geliyordu. Jake, ikimiz için kahve almaya gittiğinde ben de arka koltukta mayışmış onu bekliyordum. Artık gelmesi için lanet ve dua kavramlarını bir arada kullanırken cama vuruldu. Yerimden fırlayıp öne doğru uzandım ve kapıyı açtım.
"Nihayet Jake!"
"Senin şoförün olmak birkaç çığlığa neden olabiliyor Chel, üzgünüm."
Sırıtıp bana uzattığı kahveyi elinden aldım ve yol boyunca kahvemle düzenli ilişkimi bozan etmenlerden uzak durmaya çalıştım, telefon gibi. Ama olmadı maalesef, Ocean arıyordu.
"Efendim Ocean?"
"Neredesin sen Tanrı aşkına, Casey'in bizi yemesinden korkuyorum."
"Geliyoruz Ocea-"
"Evet Chel, hep geliyorsun. Her zaman geliyorsun! Her aradığımda geliyorsun!"
"Ama bu sefer ger-"
"Gerçekten geliyorsun değil mi? Önceki aradığımda da aynı muhabbet geçmişti, farkındasın değil mi?"
Ocean hala bana söylenirken Jake'in garaja çektiği arabadan indim ve çantamı aldım.
"Ocean, sakin ol."
"Olamam! Açız Chelsea!"
"Ama ben ge-"
"Geldin mi yoksa?"
Alaycı ses tonunu fark edince zile basmak üzereydim. Bastıktan hemen sonra kapıyı açan Ocean'a bakıp sırıttım.
"Geldim Ocean!"
"Ah, Tanrı'ya şükür! Hemen ellerini yıka!"
Beni eve sokup popoma vururken yukarıyı gösteriyordu.
"Ah, naber adamım?"
Jake'in eve girdiğini görünce yumruklarını tokuşturdular, bunu hep yaparlardı. Kızlara dönüp "Neler oluyor?" bakışı fırlatınca, bakışlarıma sadece Hazel yanıt vermişti. Dudaklarını okuduğumda Louis ismini çıkarmıştım. Bu çocuğu öldürecektim. Her kavga ettiklerinde Ocean bize ciddi anlamda çektiriyordu. Ayrıca bu sıralar kavgaları sıklaşmıştı ve ben kötü şeyler olmasından korkuyordum.
"Sen hala burada mısın Tanrı aşkına?"
Ocean'ın sesini duyunca Hazel ile bakışmayı kesip çantamı kenara bıraktıktan sonra hızla yukarı koştum. Duyduğum tek şeyse arkamda bıraktığım ve bana ithaf edilen kahkahalardı.

Ocean sayesinde duşa girmekten korkunca ellerimi ve yüzümü birkaç defa yıkadım ve üzerime şort-tişört ikilisini yerleştirdim. Telefonumu da cebime sıkıştırıp aşağıya indim. Aşağıya indiğimde Josh, Jake, Casey, Hazel, Ocean, Sky ve Angel masada beni bekliyordu. Masadaki yerimi alınca yemek öncesi duamızı edip yemeğe başladık. Bu Hızlı ve Öfkeli'den kalan bir alışkanlığımdı. Her zaman bu film serisine aşık olan ben, ister istemez filmden bir şeyler almıştım. Keşke Paul'u da alabilseydim. Düşüncemin saçmalığına gülerken Sky kaşlarını kaldırıp bana baktı. Bir şey yok, anlamında başımı sallarken sırıttım.
"Evet, herkes buradaysa film hakkında konuşabiliriz."
Gözlerimi Josh'a diktim. Eğer istemiyorsam, büyütmenin bir anlamı yoktu. Eğer o varsa, oynamayacaktım. Bu kadardı.
"Ne filmi?"
"Logan Lerman'ın oynadığı film."
Angel'ın sorusunu yanıtlarken tüm gözler benden sonra Josh'a çevrilmişti, tüm sinirli gözler. Bunun verdiği keyifle çatalıma bir yığın salata alıp ağzıma tıktım.
"Hayır, Paul Walker'ın oynadığı. Vin Diesel'in oynadığı. Ludacris'in oynadığı. Michelle Rodriguez'in oynadığı. Jordana Brewster'in oynadığı. Tyrese Gibson'in oynadığı. Sung Kang'ın oynadığı ve Jason Statham'ın oynayacağı film."
Paul Walker isminden sonra ağzıma tıktığım salatayı yutmakta zorlanmış ve gelen diğer isimlerden sonra da yutamamıştım.
"Hızlı ve Öfkeli mi?"
Josh kafasını sallarken kızlarla birbirimize bakıp aynı anda çığlığı bastık. Bunu çok seviyordum, hayallerinin gerçekleştikten sonra getirdiği küçük sürprizler. Ve ben büyük bir hayalperesttim.

*Çok teşekkür ederim, okumanıza cidden çok sevindim. Yazım hatam varsa üzgünüm kızlar, uçtum biraz farkındayım ama hikaye işte. Böyle yansıtıyorum ancak hayatımı. İyi okumalar!
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePerş. Mayıs 30, 2013 5:16 pm

Anlatımın çok güzel çok beğendim bebeğiim
devaam
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePerş. Mayıs 30, 2013 5:54 pm

Neonlights demiş ki:
Anlatımın çok güzel çok beğendim bebeğiim
devaam
kesinlikleee o kadar güzel yazıyorsunki ne yazsam yorum olarak basit kalacak :D
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeCuma Mayıs 31, 2013 5:43 pm

OLM YERİM LAN, ÇOK SAĞOLUN
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

İsim : Selen*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp2250/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (250/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeCuma Mayıs 31, 2013 7:41 pm

çok sevdim konusunu yazış tarzını falan ne bileyim çokzel
bu hikaye bir harika bebek!
devam et hemen :)
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeC.tesi Haz. 01, 2013 10:15 am

Çok sağol kankam!
Auburn
Çevirmen
Çevirmen
Auburn

İsim : Damla
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. 7uke3n1000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (1000/5000)
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp21000/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (1000/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePtsi Haz. 03, 2013 10:14 am

OH MY GOD!
OH MY GOD!
OH MY GOD!
OH MY GOD!
OH MY GOD!
uzuyor bu böyle sonsuza kadar.

SEN NE YAPTIN GIZIM.
YAĞMIIIR :aaaaaa:
BU KADAR OLUR AQ
O KADAR GÜZEL Kİ! YANİ ANLATAMAM ACAYİP OLMUŞ ÇOK BEĞENDİM.
ÖZELLİKLE SMITH
BENDE DİYORDUM Kİ ARTIK ALMA'YI Bİ FİLMDE OYNATMAK LAZIM. SMITH AİLESİNİN OLDUĞU Bİ FİLMDE. BUGÜNDE TESTTEN CANIM SIKILDI GELDİM HİKAYENİ OKUDUM.
ACAYİP TESADÜF OLDU.
KONU ÇOK GÜZEL, ANLATIMIN ÇOK GÜZEL, HER ŞEY ÇOK GÜZEL.
DEVAM EDECEĞSUN :silah:
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePtsi Haz. 03, 2013 2:27 pm

Durumlardan dolayı yazamadığını biliyorum haklı olarak
Umarım en kısa sürede devamı gelir
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePerş. Haz. 06, 2013 4:26 pm

The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. P13b6
3-Bleh, no one cares.
Bugün cumartesiydi ve hiçbir işim yoktu. Bunun verdiği mutlulukla yatağımda biraz daha gerindim ve tüm gün yapacağım işleri kafamda sıralamaya başladım:
*Yatmak,
*Dizi&film izlemek,
*Yatmak,
*Yemek yemek,
*Yatmak ve bir daha kalkmamak.
Çalınmadan hızla odama giren kişiye anlamsızca baktım.
"Kapılar birinin müsait olup olmadığını öğrenmek için genellikle üzerine birkaç kez vurulan tahta türlerinden, biliyorsun değil mi Hazel? Çelik olanları da var tabii."
Kafasını sallarken yatağıma atladı.
"Seninle bir şey konuşmam gerek, Chel."
Yatakta doğrulup kaşlarımı kaldırdım.
"Ben bir teklif aldım."
Çığlık atarak üzerine atladım ve ellerimi boynuna doladım.
"İnanamıyorum, ne teklifi?"
"Bir klip teklifi. Bruno Mars'ın klibi için."
Duyduğum isimle bir çığlık daha attım. Hazel kıkırdarken ümitsizce bana bakınca aklıma gelen Styles ile somurttum.
"İzin vermedi, dimi? Öküz."
"Aslında henüz sormadım, biraz çekiniyorum."
"Bruno Mars'tan bahsediyoruz Haz, Bruno Mars!"
"Biliyorum, o adamı sevdiğimi de biliyorsun ama Harry işte. Ne kadar kıskanç olduğunu biliyorsun."
Son cümleyle geçen yaz Hazel'in beyaz, kısa elbisesi için kavga eden Harel çifti gözümün önüne geldi. Yeniden somurttum.
"Sen de mutlu bir anında sor."
"Yarın cevabımı bekliyorlar Chel."
"Haklılar."
Başını olumlu anlamda sallarken dudağını büktü.
"Bruno Mars, seni klibinde oynatmak istiyor Hazel! O aptal mimiğini düzeltir misin?"
"Bilmiyorum Chelsea."
Omuzlarından tutup bana bakmasını sağladım.
"Sen istiyor musun?"
Karşımda gözleri parıldayan sarışınıma baktım.
"O zaman oyna. Bir kıvırcık için isteklerini köreltme. Seni yönlendirmesine izin verme."
Kaşlarını kaldırıp bana baktı.
"Evet biliyorum, seni yönlendirmesine izin vermezsin!"
Sağ ellerimizi havaya kaldırıp Kıvırcıklar Aşkına! diye bağırdık. Bunu Harry'nin yanında yapmak her zaman daha eğlenceli oluyordu, yeşil gözlerini kısıp bize bakan bir Styles görmek her zaman mümkün olmuyordu maalesef.
"Kızlar biliyor mu?"
"Henüz değil."
"Bu teklif sana ne zaman geldi Tanrı aşkına?"
"Dün."
Kaşlarımı çatıp ona baktım. O ise şirin gülümsemesini suratına yerleştirmiş bana bakıyordu. Gözlerimi devirdim ve yüzümü yıkamaya devam ettim.
"Gidip söylesene."
Tamam, anlamında başını salladıktan sonra gelip bana sarıldı. Minik elleri boynumdayken, ellerimle ince belini sıktım.
"Seni seviyorum Chel."
"Ben de seni Haz."
Yanağından öptükten sonra el sallayıp odamdan çıkışını izledim. Üzerime beyaz şortumu ve Batman tişörtümü giyerken kızların çığlıklarını duyup sırıtıyordum. Onları seviyordum, Amerikan aksanımı işin içine katarsak; onlar benim kızlarımdı.

Kahvaltımızı yapıp televizyon karşısına kurulduğumuzda Hızlı ve Öfkeli filminde rol alacağımdan ve Haz'ın Bruno'nun klibinde oynayacağı konusunda dedikodu yapıyorduk. Ah, bir de haftaya olacak MTV Müzik Ödülleri'nden.
"Kesinlikle Rihanna alır."
Casey'i onaylarken Haz'ın telefonu çaldı.
"Harry."
"Bence şimdi bir buluşma ayarla ve konuş. Uzatmanın bir anlamı yok Hazel."
Hepimiz Sky'ı onaylarken Hazel gözlerini devirdi ve telefonu açtı. Hepimiz Hazel'in cevaplarından Harry'nin söylediklerini seçmeye çalışıyorduk.
"İyiyim canım sen, kızlarla dedikodu yapıyoruz, evet Ocean da burada, o da Louis'i öpüyor, tamam sevgilim, müsaitsin değil mi, bir sorun yok sadece özledim, pekala bekliyorum, seni seviyorum."
Seni seviyorum kısmında Sky ile birbirimize bakıp kusuyormuş gibi yaptık. Hazel kafamıza aynı anda yastık fırlatırken hala bunu nasıl yaptığını çözmeye çalışıyordum.
"Beni almaya geliyor."
"Nihayet!"
Angel kahvesini içerken nefesini verip hepimizin yerine tepki vermişti. Kapı çalınca birbirimize baktık.
"Bu kadar çabuk gelemez, değil mi?"
Casey merakla Hazel'e bakarken Hazel başını olumsuz anlamda salladı.

*Farkındayım, kısa oldu. O yüzden bunu bölümü part'lı yapacağım. Hepinizi yavaş yavaş sokmaya çalışıyorum kızlar, hepinizi bir anda sokamam üzgünüm. Hepiniz üzerinde tek tek yoğunlaşacağım ama laerjflkserhlkser Yazım yanlışım varsa üzgünüm, iyi okumalar!

En son kingmathers. tarafından Salı Haz. 11, 2013 1:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePerş. Haz. 06, 2013 6:18 pm

Çok iyiydi ya
-seni yönlendirmesine izin verme haz ! bruno bu boru değil şlsdfk
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePerş. Haz. 06, 2013 6:22 pm

"Seni seviyorum Chel."
"Ben de seni Haz."

Abi.
SANA AŞIĞIM.
Gavurdun cigerimi sıtaylıııııııııııs:D
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePerş. Haz. 06, 2013 6:53 pm

broooooooo süper abim ya harika hızlı yaz biraz şunu
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

İsim : Selen*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Tjpp2250/5000The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Vbjs  (250/5000)
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimePerş. Haz. 06, 2013 7:17 pm

enee çok sevdim ya eheh şu harryle konuşma kısmı beni bitirdi asdfghj
bölüm çok güzeldi ama dediğin gibi kısaydı lan
bölüm yaz hemeen
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Haz. 11, 2013 1:08 pm

The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. P1385
3, Part II-Live your dreams.
Kızlarla birbirimize bakarken kapı üçüncü kez çalındı. Evde bizden başka kimse yoktu ve açıkçası hepimiz korkuyorduk. Gözlerimi devirip dördüncü kez çalan zil sesiyle ayağa kalktım. Kapıyı açtığımda sarışın bir kız arkasını dönmüş etrafa bakıyordu.
"Kime bakmıştınız?"
Kız sesimi duyunca bana doğru döndü ve aynı anda çığlık attık.
"Chelsea!"
"Adelia!"
Kuzenimle birbirimize sarılırken kızlar da sesleri duyunca yanımıza geldiler. Ben ve Hazel bavullarını içeri sokarken diğerleri Adelia'a sarılıyordu.
"O benim kuzenim."
Son bavulu da içeri sokunca Adelia'nın omzuna elimi atıp onu içeri çektim. Kızlar kıkırdarken kapının önüne yaklaşan araba gözlerimizin kısılmasına neden olmuştu.
"Bu Harry," Hazel dudaklarını birbirine bastırıp bana baktı.
"İyi şanslar meleğim."
Hazel'e tek tek sarılıp yolcu ettikten sonra arabanın yanındaki Harry'e sırıtıp el salladık. Nihayet gittiklerinde hepimiz içeri geçtik.
"E, Matt ile nasıl gidiyor?"
"Biz ayrıldık."
Sky sorduğu soruya lanet ederken Adelia ona öpücük attı. Sorun değil, anlamında başını sallarken hepimiz bunun bir sorun olduğunu biliyorduk. En azından Adelia'nın yaşlı gözleri böyle söylüyordu.

Hazel*

Arabadaki sessizlikten o kadar bunalmıştım ki sürekli tırnaklarımla uğraşıyordum. Harry sanki bir sorun olduğunu biliyormuş gibi önce benim konuşmamı bekliyordu, bense onun. Konuya nasıl gireceğimi bilmiyordum. İnanın bana, şu an arayıp klipte oynamak istemediğimi söyleyebilirdim. Bu iğrenç stresi yaşamaktansa oynamazdım daha iyi.
"Sorun ne Haz?"
"Bir sorun yok sevgilim."
Yoldan gözlerini ayırıp bana baktı ve kaşlarını kaldırdı.
"Bundan emin misin?"
"Harry, bunu arabada konuşmak istemiyorum."
"Pekala," dedikten sonra arabayı durdurdu ve gözleriyle arkamı işaret etti. Buraya ne zaman geldiğimizi geçin, sahile sürdüğünü bile bilmiyordum. Hiçbir şey söylemeden arabadan indim ve derin bir nefes aldım. Belki de ben büyütüyordum, belki de kabul edecek ve benim adıma sevinecekti. Yanıma gelip elimden tuttu ve karşıya geçerken beni sürüklemeye başladı. Banka oturduğumuzda başımı omzuna gömdüm ve konuya nasıl gireceğimi düşünmeye başladım.
"Hadi ama Hazel."
Styles'ın bıkkın ses tonu kötüye işaretti ve sinirlenmeyeceği bir konuyu bile büyütürdü.
"Ben bir teklif aldım."
Bıkkın ses tonundan korktuğum için içimden geçen ilk cümleyi dışa vurmuştum ve çok saçma bir ortam yaratmıştı. Harry, merakla bana bakarken şaşkınlığını gizleyemiyordu.
"Ne teklifi?"
Ne olacaksa olsun, kafasıyla hareket edip tüm cümleleri ardı ardına sıralamaya başladım. Gözlerim kapalı, Harry'e her şeyi anlatıyordum.
"Bruno Mars'ın klibinde oynamak için. Aşık bir kızı canlandıracakmışım."
Tepkisini görmek için tek gözümü açarken bana bakmadığını fark ettim. Denize bakıyordu, ilk defa duygularını çözemiyordum.
"İstiyor musun?"
Gözlerini denizden ayırıp benimkilere dikti. Yeşil gözler bana bakarken konuşamıyordum. Derin bir nefes alıp verdikten sonra başımı olumlu anlamda salladım. Harry elimi tutup öptükten sonra bana sarıldı.
"İstiyorsan, oynarsın."
Bu tepkiyi beklemiyordum. Gerçekten. Ben ortalığı dağıtan bir Styles bekliyordum. Ama öyle olmamıştı, fikirlerime saygı duyuyordu. Karşımdaki olgun Styles'a bir kez daha aşık olurken dudaklarımı dudaklarına bastırdım.

Chelsea*

Adelia'nın aç olduğunu duyunca birbirimize bakmıştık. Hazel yoktu ve doğrusunu söylemek gerekirse bu evde hepimiz toplasanız 5 kere mutfağa yemek yapmak için girmiştik. Bu girişimimiz de felaketle sonuçlanıp Hazel'den fırça yemiştik. Adelia durumu anlayınca gözlerini devirdi ve üzerindeki ceketi çıkarıp saçlarını bileğindeki toka yardımıyla at kuyruğu yaptı. Mutfağa doğru giderken hepimiz önce onu izleyip ardından peşine düşmüştük.
"Ne yani, yemeği sen mi yapacaksın?"
"Hadi ama! Sen Casey'den bile kötü yemek yaparsın!"
Casey, Ocean'ın omzuna vururken Sky ile kol kola girmiş onlara bakıp gülüyorduk. Angel merakla Adelia'nın ne yaptığına bakarken zil çaldı.
"Hazel'dir."
Ocean elini kaldırıp Ben bakarım, mesajını verirken biz hala Adelia'yı izliyorduk. Hazel mutfağa girip çığlığı koparınca kulaklarımı kapadım.
"Çık mutfağımdan Adelia!" Hazel dışarıyı gösterirken durumu yeni anlamış ve bir çığlık daha atmıştı.
"Bunu yapmaya devam edecek misin Haz?"
Sky, Hazel'in çığlık atmasından şikayet ederken kıkırdadım.
"Adelia!"
Hazel, Adelia'nın boynuna atlarken hepimiz Adelia'nın yapmaya çalıştığı yemeğin ne olduğunu anlamaya çalışıyorduk. Pek de zor değildi, makarna. Hazel önce tezgaha daha sonra Adelia'ya baktı.
"Bu zamana kadar çoktan mutfağı mahvetmen gerekiyordu ama sen suyu kaynatmışsın bile!"
Adelia kıkırdarken bir yandan da makarnayı kaynattığı suya döküyordu. Döktükten sonra biraz tuz ekleyip makarna sosu için malzeme çıkarmaya başladı.
"Hadi ama! Adelia, sen misin?"
Hepimiz Adelia'a şaşkınlıkla bakarken Adelia'a salonu gösterip Def olun buradan, demek istiyordu. Hazel kaşlarını çatıp Adelia'a baktı.
"Burası benim çöplüğüm kızım!"
Hepimiz kahkaha atarken Adelia, Hazel'e Sen kalabilirsin, gibi bir şey söylüyordu. O sıralar cidden ne dediğini anlayamamıştım çünkü Hazel'in mimikleri birkaç dakika bağırarak gülmemize neden olmuştu. Gülerek salona doğru gittiğimizde 10 dakika sonra Adelia soslu makarnamızı getirmişti. Makarna müthişti, Hazel'e rakip geliyor millet!

*BU BÖLÜM BİRAZ HAZEL&HARRY AĞIRLIKLI OLDU, BİR DE SELEN KANKAMI ALDIM FALAN. YAZIM HATAM VARSA ÜZGÜNÜM KANKAMLAR, İYİ OKUMALAR!
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.   The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams. Icon_minitimeSalı Haz. 11, 2013 2:08 pm

Kime rakip geliyor abim?
Çakarun
Ay styles ay yering ayayayayayaya:S
AY çokzel olmuş devam aşkım:===)))))))))))))

The Pinnacle of Life*3, Part II-Live your dreams.
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Change my life, baby.
» LONDON LIFE RPG FORUM