Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!

+7
Yelena
beyourself`
Lullaby*
Mary Jo
eowyn.
Hazel
Chelsea
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 7uke3n0/0Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp2125/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (125/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 22, 2013 6:17 pm

Senin canındır :DD
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

İsim : Captain*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 7uke3n0/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp2500/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 22, 2013 6:21 pm

"esmer tanrı"na saksı olmanın faydaları filminde bayıldım
ilk kez izledim adamı çok yetenekliydi
okurken de o mimikleri geldi aklıma
çekingeliği felan
yani diceğim çok iyi yazmışsın yazarım
my author
tebrikler

ne bu kadar resmi konuştum bilmiyorum .mke
http://dylanobrien.turkforumpro.com/
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 7uke3n0/0Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp2125/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 22, 2013 6:23 pm

Seni ayrı, Logan'ı ayrı yerim. Diğer filmlerini de izle kankam, cidden çok iyi. "Benim yazarım" :')) Yazarın seni yer :')
Grenade
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi
Grenade

İsim : sinem
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 7uke3n750/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (750/5000)
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp2760/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (760/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 22, 2013 6:24 pm

OO ASKIM BIRAZ GEC OLDU AMA OKUMAYA BASLADIM SONUNDA,
COK IYI HOH YERIM:')))
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 22, 2013 6:36 pm

Yerim aşkım, çok sağol :')
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 7uke3n5000/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp25000/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 22, 2013 7:23 pm

Endless. demiş ki:
Bu chelsea'yı anlamıyorum arkdşlr, biz burda forever alone kız orada bulmuş çocuğu istemem yan cebime koy diyor asdfghjk güldüm.
eneeee bu Gage, Gage=ben asdfghjk sonra Daniel, Daniel= sefkilim asdfgh yerun canısı :D.d.dDDd.
Olm lan Daniel Chel'i yanaktan öptü,,,,,,, ehuhehuhe kıskanmıyorum tmm o onun kızkardeşi gibi olyr o yüzden 
Logan pis kereta "Seni budala, o basket topu beyninde patlasın da gör!"  ahahahhah patlamasın lo olmyr byle sdfg
devam çok pls knkm seviyorum sni 
not: imzana bakıp bakıp you think diyorum çok şeker olmuş la bu kız  
Kabalığını affetmedik, hadi toz ol buradan, dememek için kendimi zor tutarken Logan elini bana uzattı. 
ayrıca burası da çok iyiydi sşilfdk
ÇOK SEVDİİM
http://www.demiselena.1talk.net
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 22, 2013 7:25 pm

Sağol aşkııım
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 12:22 am

Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Ph319
3-Sürpriz misafir.
Summer ve Gage ile kafeteryada oturup sohbet ederken basket seçmelerini bekliyorduk. Üçümüzün de dersi bitmişti ama Gage'in izlemesi gereken bir Daniel'i, benim izlemem gereken bir Logan ve Summer'ın izlemesi gereken tüm erkekler vardı. O sırada kafeteryaya giren kızıl saçlı kıza baktım. Bu Ocean'dı. Heyecanla yerimden kalkarken Gage ve Summer'ın anlamsız bakışlarını görmezlikten gelmiştim. Hızla kafeterya girişine yürürken Ocean da beni fark etmişti. Sevinçle bana sarılırken Summer kuzeninin geldiğini daha yeni fark etmişti. Ah, budala. Kıkırdayıp Summer ve Ocean'ın birbirine sarılmasını izliyordum. Birbirlerine çok benziyorlardı, onları görseniz kuzen değil de ikiz sanırdınız. Göremeyeceğinize göre size onları betimleyeyim millet. Ocean'ın da Summer gibi uzun ve kızıl saçları vardı. İkisi de iri, yeşil gözlere ve burunlarının çevresine yayılan minik çillere sahiptiler. Ocean, Gage ile de uzunca sarıldıktan sonra yeniden masamıza döndük. Hepimiz doğal olarak Ocean'a bakıyorduk. Ocean, Londra'da yaşıyordu. Okulun birinci döneminin ortasında neden New York'a geldiğini merak ediyorduk. Ocean meraklı bakışlarımızı fark edince kıkırdadı ve arkasına yaslandı.
"Artık burada yaşayacağım."
Gage ve Summer ile aynı anda çığlık atınca Ocean kahkaha attı.
"Sen ciddi misin Oce?"
"Gayet ciddiyim kuzen."
"Nereden çıktı bu kızıl?"
"Matt ile ayrıldık. Uzaklaşmaya ihtiyacım vardı. Zaten lisede son senem, hem sizinle olmak bana iyi gelecektir."
"Tabii ki iyi gelecek güzelim!"
Gage'in tavrına ve cümlesine kahkaha atarken Summer şüpheyle Ocean'a baktı. 
"Oce, üç yıldır berabersiniz. Sen bu kadar çabuk pes etmezsin, sorun ne?"
"Sorun, o beyin fukarasının beni aldatması."
Gage ile Matt'e güzel ve sıkı bir küfür savururken Ocean ve Summer güldü.
"Sizin dersiniz mi var?"
"Hayır, aslında izlememiz gereken bir maç var."
Ocean soran gözlerle bize bakınca Gage araya girdi.
"Nihayet Dan'i ayarladım Oce!"
"İşte benim kızım!"
Gage ve Ocean sırıtarak ellerini birbirine tokuşturdular. O sırada Daniel Gage'in boynunu öptü ve Gage arkasını dönerek sevgilisinin dudaklarına yapıştı.
"Gidin başka yerde sevişin." 
İğreniyormuşcasına ikisine bakarken kahkaha attılar.
"Seçmeler başlıyor hanımlar, sizi tribüne alalım."
Hepimiz çantalarımızı alıp kalkarken Daniel Ocean'a baktı. Gage de araya girerek Ocean'ı tanıttı.
"Bu Ocean, Summer'ın kuzeni."
"Merhaba."
"Merhaba."
Ocean ve Daniel'in de tanışma faslı bitince basket sahasına doğru yürümeye başladık.
"Topla bütünleşme sarı kafa!"
Koç Anderson sahadaki çocukları biraz azarlayıp biraz da çocuklara taktik verirken biz de tribünde oturmuş onları izliyorduk.
"Hey, şu çocuk kim?"
Summer koluma vurup eliyle koçun yanında bulunan grubu gösterdi.
"Hangisi?"
"Şu Chel, çenesi biraz tuhaf olan."
"Tyler Posey, Daniel'in favori adamı."
Benim yerime Gage cevap vermişti. Aslında iyi olmuştu, çünkü kim olduğunu ben de bilmiyordum.
"Çok seksi."
Gözlerimi devirip Ocean ve Gage'e baktım. Onlar da gözlerini devirip yeniden maçı izlemeye başladılar.
"Hey, Oce. Dylan sana mı bakıyor?"
"O kim?"
Summer'ın cümlesi üzerine gelen soru Gage ile kahkaha atmamıza neden olmuştu. O kim, sorusundan sonra Summer'ın yüz ifadesi çok komikti. Sanki herkes Dylan'ı tanımak zorundaymış ve Ocean mp3 ile kiliseye girmiş gibi bakıyordu.
"Sevimli olan."
"Teşekkürler Sum."
Ocean gözlerini devirip yeniden maça odaklandı, hepimiz öyle. Tam o sırada Logan'ın maça girdiğini gördüm. Heyecanla yerimde doğruldum. Gage bana bakıp sırıtınca dil çıkardım. 
"Hey, şu çocuk da seninki mi?"
Ocean'ın gösterdiği tarafa bakınca Logan'ı işaret ettiğini fark ettim. Kaşlarımı kaldırıp Nereden anladın, bakışı atınca sırıttı.
"Pek zor olmadı, maça girerken sana bakıp gülümsedi."
"Ah, o kısmı Gage sayesinde kaçırdım!"
Gage masumca gülerken gözlerimi devirdim.
"İşte, büyük an!"
Tamam, belki de şu beyin patlama olayını ortaya atmamalıydım. Ama benim hatam yoktu ki, sonuçta Dan'e Logan'ın kafasına basket topunu fırlat dememiştim. Belki de demişimdir. Tamam, demedim. Tanrım! Bedduamla çocuğu revirlik etmiştim. Şaşkınca hala olanları düşünürken başımdaki hemşire beni dürttü.
"Sevgilin artık iyi, onu buradan götürebilirsin."
Logan ile göz göze geldik. Kahkaha atınca hemşire sorarcasına baktı. 
"Sevgili değiliz."
"Her neyse, gidin buradan. Boşuna yer işgal etmeyin."
Ah, seni pis koca g-tlü. Sabah programlarını izleyeceğim demiyor da yer işgalinden bahsediyor. Gözlerimi devirip Logan'ın sedyeden kalkmasına yardım ettim. Koluna girmiş, koca adamı kaldırmaya çalışıyordum. Evet, gerçekten çalışıyordum. Logan fazla güçlüydü.
"Bana yardım etmek istersen, buradayım."
Kıkırdayıp kendini öne attı ve ayağa kalktı. Sağ koluna girmiş revirden çıkarken koridorun boş olduğunu fark ettim.
"İyi misin?"
"Hemşire iyi olduğumu söylüyor."
"Eminim bu meslekle alakası yoktur, pis suratlı."
"Pis suratlı, ha?"
Kahkaha atarken onu izledim. Gülüşü muhteşemdi. Saçmaladığımı Summer'ın sesini duyunca fark ettim. Gözlerimi devirip arkamı döndüm. Summer, koridorun başından bize el sallıyordu. Koridor boyunca, hatta kafeterya yolu boyunca Logan'ın kolundaydım.
"Üzgünüm adamım."
Kafeteryaya geldiğimizde kendimi koltuğa atıp Dan'in Logan'dan özür dileyişini izledim. Aslında hiç de üzgün görünmüyordu, gayet mutluydu. Neden Logan'a bu kadar sert davranıyordu? Kaptanlığı kapacak diye mi? Dan'ın bunu kafasına takacağını sanmıyordum. Bu işte bir olay vardı ve ben bunu deli gibi merak ediyordum.
"Bomba haberi bilmiyorsun Chel, Ocean bu okula kaydını yaptırdı!"
Çığlık atarak Ocean'ın üstüne atladım. Hepimiz kahkaha atarken Ocean beni üstünde atmaya çalışıyordu. Bense, yerimden gayet memnundum.
-Flood için üzgünüm.

En son kingmathers. tarafından Paz Haz. 23, 2013 7:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

İsim : Selen*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp2250/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (250/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 8:17 am

Oceaaan hoşgeldin knkm!!!1 boşver Mtt'i mis gibi dylan var burda asdfghj
ehuhehueuhe evt bn Dan'i ayarladım biz her gün sevişiyoz asdfghjkl 
Oha Dan? Chelsea La bedduan ciddi tuttu lo asdfgh
Dan niye atıyon çocuğun kafasına topu.... 
haha kadında sevgili sandı ikinizi çok hoş D::D:d
sonuç olarak logn seçildi mi kanka ben anlamadım asdfghjk 
bölüm çok güzeldi ki bu kadar hızlı bölüm yazmanı beklemiyordum çok ani olduşoka
uğradım dvm pls
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 7uke3n0/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp2500/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 10:17 am

lelelelelelelelelele ben geldim açılın kamkimler
oğlum dylan tatlı çocuksun
gamz kamkim kuzenz hany
Gage DAN'i ayarladın karşim elal üper evam :D
chelsae Logan'a iyi devran beeeeeeeeeee abeeeeeeeeee
Grenade
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi
Grenade

İsim : sinem
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 7uke3n750/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (750/5000)
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp2760/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (760/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 10:26 am

yine yaktın dilaram
ağağağağğağağa ben niye böyle yazamiyorum olm:'((
super devam <33
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 7uke3n5000/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp25000/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 10:32 am

Şu adam kim çenesi tuhaf olan lşdklşdk
Bu bölüm çok iyiydi
Nazla akarun 
çok sevdim hızlı bölüm yazınca şoke oldum ya :DD çok iyi bölümdü :DD
gage ile dan dşlk
atara atar gidere gider chel dşldfl loganı ezerun 
bölüm bekliyorum bak :D
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 11:52 am

Yerim yorumlarınızı kamkiler, çok teşekkür ederiiim. Sinemaşkım sen de güzel yazıyosun ya :DDDD Biliyorum şaşkınsınız bölüm erken geldi diye, bundan sonra böyle :DDD Sayfa 5'te yeni bölüm, hadi kamkiler :3
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Tjpp2250/5000Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Vbjs  (250/5000)
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 11:57 am

sayfa 5'e yeni bölüm.
oha.
bismillahirahmanırrahim...........
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 12:42 pm

Sayfa  5 ben olacağım mübarekler
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 1:24 pm

hayır ben olacağım kekolar
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 5:18 pm

Beş olduğuna göre söz dilarada :DD
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 5:30 pm

dilara koysna bölümü 
not: gamze knk avatar çok güzel
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 5:34 pm

not:kanka sağol , scott ile isaac li vardı birde yarında onu koycam sşdlf
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 7:32 pm

Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Phvuf
4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!
Dün olduğumuz biyoloji sınavıyla ilk sınavları atlatmıştık. Bunun verdiği çakır keyiflikle okulu asmıştık. Beraber bowling oynamaya gidecektik. Tabii Ocean evden çıkabilirse. 
"Hadi ama Oce!"
Gage, ben ve Summer salonda eylem başlatacakken Ocean nihayet aşağıya indi. Artık o da bizim okulluydu ve Summer'da kalacaktı. Summer'ın annesi ve babası işteydiler. Summer okula gitmeden evden çıktıkları için şanslıydık. Çantalarımızı az önce fırlattığımız yerden aldık ve nihayet evden çıkabildik.
"Erkekleri çağırdığınıza inanamıyorum."
Bize doğru gelen Daniel, Logan, Tyler ve Dylan'a bakarken sinirle nefesimi verdim.
"Summer çağırmamı söyledi."
"Tanrım! Beni sattın!"
Summer, Gage'in saçını karıştırırken kahkaha attık. 
"Daniel ve Tyler neyse de Dylan ve Logan'ı nasıl çağırdınız?"
"Telefon keşfedeli çok oldu Chel, sende de var bir tane!"
Gage'e kaşlarımı çatıp baktım. Daniel sevgilisi, Tyler da sevgilisinin bir numaralı adamıydı. Ama gözlemlediğime göre Dan, Logan'dan nefret ediyordu.
"Daniel'e Logan'ı senin için çağırmasını söyledim." Gözlerimi irice açıp Gage'e bakarken, Gage Ocean'a döndü. "Dylan da geleceğini duyunca plana dahil olmuş."
"Seni boğabilirim Gage."
"Hepsi Summer'ın fikriydi!"
Summer'a öldürücü bakışlar fırlatırken erkekler yanımıza, Daniel de Gage'in dudaklarına ulaşmıştı. Bowling salonuna girerken Logan yanımdan yürümeye başladı. 
"Seçildim."
"Anlamadım?"
"Seçmeler, basket?"
"Ha, sevindim."
Gülümsemeye çalışırken içimden kendime bir küfür savurdum. Ha ne demek abi, ha ne yani? Ama seçildiğine gerçekten sevinmiştim. Bana ne oluyorsa.
"Küçük bir sorunumuz var."
Tüm gözler bana çevrilmişti. Utanmaktan yanaklarımın kızardığını Gage'in bana bakarak sırıtmasından anlamıştım.
"Bowling oynamayı bilmiyorum."
Hepsi Bu muydu, bakışı atarken Summer inledi. 
"Tanrım, bowling fikri senden çıktı!"
"Öğrenirim diye çıktı Sum."
"Kavga etmeyin hanımlar, ben öğretirim."
"Hayır Dylan," Gage, Summer ile aramıza giren Dylan'ı kolundan çekti. "Logan öğretir."
Gage'e şaşkınlıkla bakarken, şaşkınlığın yerini sinir almıştı. O ise sırıttı ve Logan'ı üzerime doğru itti. Tam üstüme düşecekken yana çekildim. 
"O zaman, hadi."
Korkarak bowling topunu elime aldım. Almam ve bırakmam arasındaki olay o kadar kısa ve hızlıydı ki topun elimden düştüğünü yerde yuvarlanırken fark etmiştim. Logan topu yakaladı ve kahkaha attı. Bense dil çıkararak somurttum. 
"Bak, parmağını buraya ve buraya sokacaksın."
Arkama geçip topu elime bıraktı ve parmaklarımı deliklere yerleştirdi. Onu takip edemiyordum, o sıra parfümünü koklamakla meşguldüm. 
"Tamam mı?"
Anlamsızca ona baktım. Bir müddet bana baktıktan sonra güldü ve ilerideki kukaları gösterdi.
"Yavaşça koş ve topu kukaların üzerine doğru bırak."
Bir kukalara, bir Logan'a bakıyordum. Tam topu bırakacakken Logan korktuğumu anlamış olacak ki yeniden arkama geçerek topu tutmama yardım etti. Bana öyle bakmayın, topu zor tutuyordum!
"Peki, beraber yapalım."
Logan'ın komutlarına uyarak hareket ederken Bırak, dediği an elimi deliklerden çektim. İkimiz de topun gidişini izlerken tüm kukaların devrildiğini görünce çığlık atıp Logan'a sarıldım. Ne yaptığımı ellerini belimde birleştirince anlamıştım. Hafifçe yerimde kıpırdandığımda benden ayrıldı. Logan'ın arkasına baktığımda bizimkilerin oturduğu masayı fark ettim. Dylan Ocean ile koyu bir sohbete girmiş, oldukça eğleniyor görünüyorlardı. Gage ve Daniel ise koyu sohbetini Daniel'in kucağında gerçekleştiriyordu. Summer ise Tyler ile konuşurken arada bana bakıp sırıtıyordu. Summer'a sırıtarak karşılık verirken sağ tarafımdan gelen keskin çığlıkla kulaklarımı kapattım. Sağ tarafıma baktığımda savrulan sarı saçlar ve başında dikilen koca bir adam. Logan hızla adamın yanına giderken ben de kızın yanına gittim ve az önceki tokatla düştüğü yerden kaldırdım. Logan ise adama yumruk atmıştı. Kızın yemyeşil gözleri ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Adam beni itip kızın kolundan tuttu. Logan'ın görevini devralan Daniel, adama kafa attı.
"O bir kız, seni p-ç kurusu!"
"İyi misin?"
Yanıma gelen Summer, Gage ve Ocean'a baktım.
"Ben iyiyim, onları durdurun."
Başımla adamın başında dikilen ve tetikte olan Daniel, Logan, Tyler ve Dylan'ı gösterdim. Ocean ve Gage hızla onların yanına giderken Summer yanımda kalmıştı.
"Sen iyi misin?"
Başını omzuma gömüp ağlayan kız, yavaşça başını kaldırdı. Başını sallayarak İyiyim, cevabını verirken konuşmaya hali olmadığını fark ettim. Ben sağ, Summer da sol koluna girerek onu masaya götürdük. Kolları incecik ve güçsüzdü. Ayrıca mosmordu. Boynuna baktığımda kızarıklıklar vardı. Bir yanağında da parmak izleri. İçimden adama söverken Summer, kıza su içiriyordu.
"İyi misin Chelsea?"
Başımda dikilen mavi gözlere bakıp gülümsedim.
"İyiyim Logan."
"Adamım, sağlam bir yumruktu."
Dylan, Logan'ı tebrik ederken Tyler da onayladı ellerini tokuşturdular. Hepimiz masaya oturduk ve masaya yeni gelen Gage&Daniel çiftine baktık.
"Buranın güvenliği oldukça sağlam, adamları hiçbir şey olmadığına zor ikna ettik."
"Daniel sinirden neredeyse adamın k-çına bowling topunu sokacaktı."
"Öhöm."
Kahkaha atan arkadaşlarıma yanımda oturan kızı işaret ederken Kesin şu aptal kahkahayı, mesajım iletilmişti. Hepsi susmuş, kıza bakıyordu. 
"Daha iyisin, değil mi?"
Kız bana bakıp gülümsedi.
"İyiyim."
Nihayet ses tonunu duyduğumda gülümsedim. Bir insan bu kızın sesine ve gülüşüne aşık olurdu, nasıl dayak atmaya kıysın? 
"İsmin ne?"
Soruya soran Tyler'a bakıp cevapladı.
"Hazel."
"O adam kimdi Hazel?"
Gelen soru Ocean'dandı. Kız bu sefer Ocean'a dönüp cevapladı.
"Üvey babam."
"Annen nerede?"
Hazel'in gözlerinin dolduğunu fark edince Summer'a bakıp Bravo, diye fısıldadım.
"Sorun değil, annem geçen sene öldü. Ben de üvey babamla yaşamak zorunda kaldım. Annem yaşarken de beni döverdi ama annem öldükten sonra daha çok dövmeye başladı. Beni çalıştırdı ve kendisi evde arkadaşlarıyla iğrenç kart oyunlarını oynadı. Beni de eğlenceleri yaptılar."
Duyduğum son cümleyle şok olmuştum. Bu iğrençti. Çok iğrençti. Şu an o adam burada olsaydı Dan'in tekniğini kullanıp k-çına bowling topu sokabilirdim. Tatlı olarak da kukaları alabilirdi. 
"Artık bizimle kalıyorsun Hazel."
Hazel de dahil olmak üzere tüm masa bana bakıyordu. Bu kızı sokakta bırakamazdım. Hele o p-çin eline asla vermezdim. Nasıl olsa annem ve babam Londra'da yaşıyordu. Annemle ve babam geçen sene babamın işi için Londra'ya taşınırken biz okul için burada kalmıştık. Sage için de sorun olmazdı. Hazel önce kabul etmese de attığım bakışlardan korkunca kabul etmişti. 

*Sage Chel'in erkek kardeşi. Yazım hatam varsa üzgünüm kızlar. Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar!
gamze.
Kurucu
Kurucu
gamze.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 7:38 pm

Ay çok sevindim yeni bölüme çok iyi olmuş bu
Arkadaş ortamı felan
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 7:41 pm

Sağol kankam
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 8:40 pm

vayyyyyyyyyy karşim harika olmuş
bi solukta bitti
bayıldım
huzlı yazman da hoşuma gitti <3
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 8:51 pm

Gage ve Daniel ise koyu sohbetini Daniel'in kucağında gerçekleştiriyordu.
ehuheuhuuehueuh  tabi abicim başka yer mi var asdfghjk 
olum çok sevdim ben bu bölümüü hızlı yazıyorsun ya inanamadım 
dvm dilara knkm 
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!   Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 23, 2013 9:03 pm

Çok sağolun aşkımlar, bundan sonra hızlı yazmaya çalıscam :')

Dokuz Numara*4-Okulu as ve yeni bir ev arkadaşı edin!
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki