Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 9:14 am
Teşekkür ederim canım ^^
beyourself`
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 9:18 am
huhuhhuuh çok iyi yazıyosun içim kıpır kıpır olduu :M :D Devaam :PC
eowyn.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 10:18 am
Bunu dinleyerek okuyun, iyi gider.
BİZE HER YER LOS ANGELES
Kahvaltı sakin geçti. Olağan bir aile kahvaltısı gibiydi işte. Kahvaltıdan sonea Liam, Harry ve Zayn bizi Los Angeles’ı öğretmeye götürdüler. Yıldızlar kaldırımında çok zaman harcadık. Ehem, ben biraz Johnny Depp ve Demi Lovato’nun yıldızı önünde fazla oyalandım sanırım. Demi Lovato’nun yıldızı önünde her zamanki gibi göz yaşlarıma hakin olamadım. Yüzümü Zayn’in boynuna gömdüm ve sakinleşmeye çalıştım. Sakinleştikten sonra Zayn’in karmaşık yüz ifadesine baktığım zaman açıklama yapmam gerektiğini düşündüm.
G: “Demi benim için çok ama çok önemli ve değerli. Annem ve babamı kaybettiğim zaman onun sayesinde yıkılmadım ben, ayakta kaldım. Bana güçlü olmayı öğretti, o hayatımdaki en önemli kişi. O benim hayatım, meleğim. Her neyse, -gözyaşlarımı silerek- hadi devam edelim.” Z: “Tamam bir tanem, gel hadi.”
Zayn elimi tuttu ve bizimkilerin yanına doğru yürümeye başladık. O bana iyi geliyordu, nedenini bilmiyorum ama o benim ilacım gibiydi. Ya da başka bir şey, her neyse. Siz ne derseniz.
-Melis’in ağzından-
Gece ve Zayn geride kalmışlardı, biz öteki yıldızlara bakmaya devam ediyorduk. Liam bir saniyeliğine bile elimi bırakmıyordu. O çok… İyi ve duygusal bir çocuk. Ona gerçek anlamda âşığım. Yani, dünden beri sürekli sırıtıyorum., kalbim bir hoş oluyor.. Onun kokusunu içine çekerek uyanmak nedir bilir misiniz ? Hayır, bilmezsiniz tabi ki de. Ve hiçbir zaman bilmeyeceksiniz, o benim sevgilim. Ben kendi iç sesimle savaşırken Liam beni öptü ve konuşmaya başladı.
Li: “ Ne oldu sevgilim, iyi misin ?” M: “Beni bırakma…” Li: “Seni yeni bulmuşken bırakmak ha? Anca ölüm ayırabilir bizi.” M: “Öyle söyleme, sana bir şey olursa yaşayamam.” “Senin yaşamadığın anda ölürüm ben asıl. Seni seviyorum, meleğim.”
Evet biliyorum, mükemmel bir erkek arkadaşım var. Ve ben onu çok seviyorum, her şeyden çok.
-Bihter’in ağzından-
Harry ile Starbucks’a girdik. Sanırım bizimkiler hâlâ yıldızların oradalardı. En son gördüğümde Melis ve Liam sarılarak geziyorlardı ve Gece'de Zayn'le ele ele geziyordu. Her neyse, şu ana bakalım biz. Harry siparişleri vermeye gitti ve sonra hemen döndü ve oturmadan önce beni öptü. Güldüm ve bende öptüm. O mükemmel birisi. İlk görüşte aşk desen değil, değişik bir duygu benimki. Harry’nin sesi ile kendime geldim.
H: “Sen ne biçim bir şeysin böyle ? Uzaydan mı geldin doğru söyle ? Ben ne güzel vuruldum böyle.” B: “Bu şimdi hakaret mi yoksa iltifat mı Harold ? –gülerek-“ H: “-elimi öperek- Sana hiç hakaret edebilir miyim hayatımın anlamı ?”
Gülümsedim ve hafifçe elini sıktım. Onu çok seviyorum, hemde çok. Gerçekten çok.
KARAKTER RESİMLERİ
Bihter'in kıyafeti
Spoiler:
Gece'nin kıyafeti
Spoiler:
Melis'in kıyafeti
Spoiler:
Jamentha.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 11:07 am
Of ne biçim heyecanlandım noluyo bana be -.- İçim kıpır kıpır oldu :D çok güzel be bu devam
eowyn.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 11:44 am
ÜŞÜYORUM, SARIL BANA ŞAPŞAL
-Gece’nin ağzından-
Melislerle beraber Starbucks’a, Bihterlerin yanına gittik. Arkadaşlar herkesin içinde koklaşıyorlardı. Melisle kıkırdadık ve yanlarına oturduk.
M: “Merhaba çifte kumrular.”
Bihter ve Harry bir an için bize baktılar ama sonra oynaşmaya (ahahaha kfkmdjndyrkjrtfkı) devam ettiler. Ben kahkaha atmamak için dudağımı ısırıyorken Melis kendini tutamayıp gülmeye başladı. Biraz sonra Zayn ve Liam ellerinde kahvelerle yanımıza geldiler. Melis Liam’ın verdiği kahveyi aldı ve teşekkür ederek onu öptü. Bende Zayn’in elinden kahveyi aldım ve teşekkür ettim.
Z: “Sadece teşekkür mü ? Nirde benim öpücüğüm?!” G: “Bu gece görürsün artık.” Z: “Yani beni gece öpücek misin?” G: “Yoo, belki rüyanda görürsün diye şeyetmiştim.”
Harry ve Liam gülmeye başladılar. Zayn onlara peçete fırlattı ve bende kıkırdadım. Yaklaşık bir saat sonra oradan kalktık ve arabaya doğru yürümeye başladık. Sadece bir arabanın içinde sıkışarak gelmiştik, hangi akla hizmet bunu yaptık bilmiyorum ama.
B: “Kim tek arabayla gelme fikrini öne sürmüştü acaba ? Hangi uzaylı ?!” M: “Sen Bihterciğim, sen.” B: “Ehem, neyse ya hadi gidelim biz.”
Melis’le beraber güldük ve arabaya bindik. Arabayı ben kullanıyordum. Sürücüğü koltuğunun yanındaki koltuğa Zayn oturdu ve arkadakileri kendi kaderlerine bıraktık.
B: “Ah, Melis ayağımı ezdin salak!” M: “Koca ayağını benim narin ve güzel ayaklarımın altına koyma o zaman!” G: “Kocaman arabaya sığamadınız be, susun yoksa atarım sizi arabadan te allam.” M: “Sen önüne baksana be.” G: “Tövbest, fesüphanallah te allam.” B: “Napıyon la, hatim mi indiriyon kjfjndhdsfhdtjh” G: “Birisi atsın şunu arabadan allasen ya.”
Söylene söylene eve vardık. Kendimi arabadan dışarıya attım ve herkesin çıkmasını bekledim. Zayn arabadan çıktı ve beni kucaklayarak 10-15 adım önümüzdeki havuza attı. Çığlık çığlığa ona yapıştım ama yine de ıslanmaktan kurtulamadım. Fakat öcümü aldım, o da benimle beraber havuza düştü. Yüzeye çıkabildiğimde Zayn’in hâlâ aşağıda olduğunu gördüm. Daldım ve neler olduğuna baktım. Gözleri kapalıydı, öylece duruyordu. Birden panikledim ve Zayn’i tutarak yukarıya çekip havuzun kenarına yatırdım. Melis ve Bihter koşarak yanıma geldiler.
M: “Neler oluyor?!” B: “Ölmüş mü lan?!”
Gözümden yaşlar süzülüyordu sessizce. Korkuyordum. Tekrar hayatımdaki en değerli insanı kaybetmekten korkuyordum. Titreyerek ve korkarak kulağımı kalbine dayadım ve bileğine parmaklarımı koyup nabzına baktım. Aynı anda ise yalvarıyordum Tanrı’ya, onu benden almaması için. Nabzı atıyordu.
H: “Suni tenefüs müdür ondan yapsana, ölücek vallahi çocuk.”
Başımı salladım ve o dedikleri şeyden –her ne kadar nasıl yapıldığını bilmesem de- yapmaya çalıştım. O sırada Zayn beni öpmeye başladı. Kendimi geri çektim ve ölümcül bakışımı attım.
G: “Seni öpmem için yaptın!” Z: “Bende seni seviyorum hayatım.”
Bir hışımla onu havuza geri ittim ve tek kaşımı kaldırıp zafer gülümsememi takındım. Birkaç dakika sonra herkes kıyafetleriyle havuza atlamıştı. Liam Melis’i omzuna aldı ve Melis bağırmaya başladı.
M: “Hadi deve güreşi!” G: “ Deve güreşi nedir lan ? ıkyfhjdhbsdjdyj” B: “Ya hani omuzda güreşiliyor falan.” G: “Haha tamam olur.”
Harry Bihter’i, Zayn’de beni omzuna aldı ve kızlarla güreşmeye başladık. Melis durup durup eğiliyor ve Liam’ı öpüyordu. Bizde Bihter’le fırsattan istifade Melis’i düşürdük.
M: “Ama haksızlık!” G: “Öpüşmeseydin be, te alam.”
Şimdi Bihter ve ikiniz salak salak hareketler yaparak güreşiyorduk. Bihter bir ara arkamı gösterdi ve konuşmaya başladı.
B: “Oha şu geçen Johnny Depp değil mi?!” G: “Hani nerede ? Johnny?!”
Arkamı dönmemle suyu boylamam bir oldu. Hain Bihter hile yapmıştı. Harry’nin yanına gittim ve onu gıdıkladım ve Bihter’de suya düştü. Melis’le bende çak bir beşlik yapıp Bihter’e dil çıkardık. Havuzdan çıktığımız zaman bir rüzgar esti ve iliklerime kadar titrediğime yemin ederim! Zayn’e sarıldım ve içeriye girip hepimiz kurulandık. Oturma odasında oturuyorduk. Liam Melis’in dizlerine yatmıştı, konuşuyorlardı ve Melis Liam’ın saçlarıyla oynuyordu. Bihter’de Hatty’nin göğsüne yatmıştı ve onlarda kendi aralarında kıkırdıyorlardı. Bense Zayn’in kucağına yatmıştım ve hepimizin üzerinde battaniye vardı. Ben kendi battaniyemi yana attım ve Zayn’e sokuldum.
G: “Üşüyorum, sarıl bana şapşal.”
Zayn güldü ve beni de battaniyesiyle sarıp bana sarıldı. Ne var, neden öyle bakıyorsunuz ? Bende aşık oldum işte, bu kadar. Kızlara baktığımda onlarda çok mutlu gözüküyorlardı. Ah ne güzel ne güzel seni sevmek, ah ne güzel ne güzel.
beyourself`
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 12:11 pm
G: “Bu gece görürsün artık.” Z: “Yani beni gece öpücek misin?” G: “Yoo, belki rüyanda görürsün diye şeyetmiştim.”
Buna bayıldııım adsfasd :D Çok iyi çok iyii devaam. :PC
eowyn.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 12:25 pm
Haha, artık bugünlük bu kadar yazabildim, yarın uzuuun uzuuuun bir sürü bölüm yazıcam :M
beyourself`
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 12:51 pm
tamamm olley uzun bölüüm. :D
DenisseHope
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 6:46 pm
Çok güzeldi..Devam :)
Reason&.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Perş. Haz. 28, 2012 7:24 pm
Melis benim burda kızlar ayıks ağğ: :,
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Listen to your HEART. Cuma Haz. 29, 2012 8:55 am
Setoş anladık ya :lol!: Ben de Bihter (!) bu arada :lol!:
Reason&.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Cuma Haz. 29, 2012 10:12 pm
Kes be ben çok heycanlanıyorum okuyunca falan :PC liam'ım kuzuuuuuum, aşkım beniim :L
jonaz
Konu: Geri: Listen to your HEART. Paz Tem. 01, 2012 10:39 am
çok güzeldi YB istiyoruz :D
~Nurşah~
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 02, 2012 12:38 pm
Bayıldım senaryoya ellerine sağlık . Yeni bölüm bugün gelsin , lütfen . yey:
eowyn.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 11:21 am
Gençler bu hikayeyi çok sevdim lan, çakzel yazmışım hykgjmfdggjfnjndhs Eğer istek olursa buna devam etmeyi planlıyorum ^^
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 11:44 am
Bebeğem ölürüm vallaha devam et lan salak kankam benim.
eowyn.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 11:51 am
Heleley devam edicem yehoooo, durun biraz fikir alıyım sizden khgjfhdgzfdfgh
Hazel
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 1:33 pm
Fikir için bana gel bebeğim dghhbjejfjttjrjhdfr
eowyn.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 2:47 pm
Aşklarım bir kaç yorum atın, upuzun bir bölüm geliyor ;))
Blondie.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 2:52 pm
Oha! barbara ve one direction var ve ben bunu daha yeni görüyorum ya inanamıyorum :S Hemen bölümleri okuyacağım şimdi çok özür dilerim :PC Sende yeni bölüm yaz noleeeeeeer kız hemen okumalıyım :O :PC hadi devam
Unbroken. FOUR
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 2:55 pm
Lan yaz kriz geçirecem kankam öperim seni yerim aşkım bebeğim hadi bak ölcem balım bebeğim hadi lan yaaaaz ! Neyse saçmaladım bb.
eowyn.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 3:04 pm
SENİNİM, HER ŞEYİMLE, BEDENİMLE
-Melis’in ağzından-
Uyandığım zaman salonda değildim, Liam ile oldukça rahat, çift kişilik bir yatakta yatıyorduk. Liam başını boynuma gömmüştü. Uyandığımı fark ettiğinde ise boynuma küçük ve etkili bir öpücük kondurarak kafasını kaldırıp gözlerimin içine bakmaya başladı. Doğruca gözlerin içine, o bakışları beni içten içe eritiyordu. Gülümsedi ve elini yüzümde gezdirmeye başladı. Baş parmağını dudaklarıma götürdü ve okşamaya başladı. Elleri sıcacık ve yumuşacıktı. Doğrudan gözlerinin içine bakmaya devam ederken ona gülümsedim. Ona istediğini verip vermeme konusunda kısa bir süre için tereddüte düştüysem de şöyle bir düşündüğümde olabileceği kanısına vardım. Sonuçta kalbim artık sadece ona aitken, bedenimin de ona ait olması kötü bir şey değil, öyle değil mi ? En azından benim için öyle. Ona gerçekten çok güveniyorum ve seviyorum. Gülümsemeye devam ederken dudaklarımı onun o yumuşak ve tatlı dudaklarına götürdüğümde, her şeyi akışına bırakmıştık bile. Başlamadan önce dudaklarımdan sadece şu kelimeler döküldü:
M: “Seninim, her şeyimle, bedenimle.”
-Gece’nin ağzından-
Uyandığımda bir odadaydım, bir koltukta öylece yatıyordum. Tanımadığım bir evdi burası. Karışık bir ifade ile etrafı süzmeye başladım. Hiç ses yoktu, biraz daha dikkat kesildiğimde yan odadan televizyon seslerinin geldiğini işittim ve ayağa kalkarak normal adımlarla öteki odaya ilerledim. Burası oturma odasına benziyordu, oldukça büyüktü ve gerçekten çok güzel bir şekilde dekore edilmişti. Meraklı bakışlarla burayı süzmeye devam ederken kanepede oturan iki kişi dikkatimi çekti. Öpüşüyorlardı, dünya umurlarında değil gibiydi. Bu kişilerin yüzlerine dikkat ettiğimde ise erkeğin esmer, siyah saçlı –saçlarını dikmiş-, mükemmel yüz hatları olan bir Tanrı güzelliğindeki Zayn olduğunu gördüğüm zaman kalbimden vurulmuşa döndüm. Kızıl saçlı bir kız ile öpüşüyordu. Bir müddet ses çıkaramadım fakat sonra yavaşça fısıldadım.
G: “Za-zayn?”
Zayn bakışlarını umarsızca bana sabitledi ve dudakları kibirle yukarıya doğru kıvrıldıktan sonra yüzüne alaycı bir hikaye takındı. Tek kaşını kaldırarak beni süzmeye devam etti. Yanındaki kız da başını kaldırarak bana baktı ve alaycı bir şekilde tiz bir kahkaha attı. Gözlerimin dolmaya başladığını hissedebiliyordum. Zayn’de bunu hissetmiş olacak ki güldü ve konuşmaya başladı.
Z: “Ah, Gece, tatlım. Ne sanıyordun yani, sonsuza kadar beraber olacağımızı mı ? Seni öptüm, iddiayı kazandım, istediğimi aldım ve her şey bitti. Seni uyanık bir kız sanmıştım.”
Ardından midemi bulandırmaya yeten, o iğrenç kahkahasını attı beni gözümden bir damla yaş süzülürken. Bu bana çok fazlaydı, bir iddia için benimle çıkmıştı ha ? Nasıl bu kadar aşağılık olabilmişti ? Ya da, ben nasıl kanabilmiştim bu şerefsize! Sesim güçsüz bir şekilde çıkıyordu, ben bile zar zor duyabiliyordum.
G: “Neden Zayn?”
Zayn ve yanındaki s*rt*ğün kahkahaları kulakları tırmalıyordu adeta. İşte o anda bilincimi kaybettim, her şey karardı benim için ve o bilindik boşluğa düşme hissi kapladı bütün benliğimi. Sıçrayarak uyandığımda ise göz yaşlarım Zayn’in tişörtünü sırılsıklam etmişti bile. Zayn uyanmıştı ve beni yavaşça kollarının arasına sardı. Hızlıca kalktım ve bağırmaya başladım.
Hıçkıra hıçkıra ağlayarak odama gittim ve kapıyı çarparak kilitledim. Zayn ise kapının önündeydi ve kapıyı yumruklayarak açmam için yalvarıyordu. Adeta sinir krizi geçirircesine ağlıyordum. O anda gerçek dünya ve rüyayı ayırt edemiyordum. Kafam fazla karışmıştı, hemde çok fazla.
-Melis’in ağzından-
Liam’ın çıplak göğsüne yüzümü gömmüştüm, sarılarak yatıyorduk. O benim hayatımın anlamı diye geçirdim içimden. Onu gerçekten çok seviyordum ve kaybetmeyi de asla göze alamazdım. Liam ise adeta düşüncelerimi okumuşcasına bana sıkıca sarılıp saçımdan öptü. O huzurlu anı ise Gece’nin bağırış ve ağlaması ile kapıların yumruklanma sesi bozdu. Gece’ye bir şey olduğunu sanarak üzerime hemen bir şeyler geçirip kendimi dışarıya attım. Bihter ve Harry’de Gece’nin odasının önünde Zayn’le birlikteydi. Zayn ağlıyordu, koskocaman Zayn Malik, gerçekten içten ağlıyordu. Hıçkıra hıçkıra… Harry ve Liam’da teselli verircesine ona sarılmıştı. Birkaç cümle geveledi yalnızca ağzında hıçkırırken.
Bihter ile bakışlarımız buluştuğunda ise ikimizinde gözleri dolmuştu ve suratımızda aynı ifade vardı.
-Bihter’in ağzından-
Zayn karşımızda öylesine içten ve acı ağlıyordu ki, gerçekten yüreğimin yandığını hissedebildim. Melis’le yavaşça birbirimize baktığımızda benim gözümdeki yaşlar yavaşça yanağımdan süzüldü ve Zayn’in yanına giderek onların bilmediği şeyleri açıklama zamanımız geldiği düşünerek konuşmaya başladım.
B: “Zayn, Zayn ne olursun sakin ol. O seni terk etmedi tamam mı ? Sadece şu anda büyük bir depresyonun içinde. O ailesini kaybetti, gözlerinin önünde annesi, babası ve annesinin karnındaki kardeşini kaybetti. Onun için düzelmek gerçekten zor oldu. Gece şu anda bir psikiyatriden yardım alıyor, gerçekle rüyayı ayırt edemiyor kullandığı ilaçlar sayesinde. Sadece ona destek olmalıyız tamam mı ?”
Çocuklar şaşkın bir ifadeyle bana baktılar. Zayn göz yaşlarını sildi ve şaşkınlıkla bize baktı, Melis’te Zayn’e gülümseyip kolunu destek verircesine sıktı. Ben kapıya doğru yöneldim ve son kez Zayn’e baktığımda açmamı söyler gibi başını sallayıp gülümsedi. Bense içeride, sesi kısılan Gece’ye seslendim.
B: “Hayatım biz buradayız. Kapıyı aç hadi, o sadece bir rüyaydı. Bunu sende biliyorsun.”
İçeriden derin bir nefes alma sesi geldi ve ardından kapının açılma sesi. Zayn bir adım attı ve Melis onu kolundan tutup durdurdu. Gece, kızarmış gözlerle dışarıya çıktı ve bize boş gözlerle baktı. Zayn’i gördüğünde ise yüzüne, gözlerine tekrar o canlılık geldi ve dolu gözlerle gidip ona sıkıca sarılırken konuşmaya çabaladı.
G: “Özür dilerim, özür dilerim. Seni seviyorum, gerçekten özür dilerim. Beni affet, beni bırakma Zayn. Özür dilerim.”
Hıçkırıklar arasında konuşurken Zayn onun başını nazikçe sağ eliyle kaldırdı ve gözlerinin tam içine baktı. İkisinin de yüzündeki ifade değişti ve Zayn narince Gece’nin dudaklarını kavradığında, Gece bunun bir tür “seni asla bırakmayacağım” demek olduğunu düşündü ve gülümseyerek kollarını Zayn’in boynuna sardı.
Unbroken. FOUR
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 3:08 pm
KANKA SEN NASIL BİR ŞEYSİN ?! Oğlum bu nasıl bir bölüm mükemmel olmuş ya ! Harikasın harikasın kanka devam et nooluursuun çook güzeldii.
eowyn.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 3:14 pm
Heee kandırıkçı :!: Ehey neysem, çok sağol kankam. Saçmaladım vallahi ama neysem, yeyeyeyeye yorumları bekliyossssss yey:
Reason&.
Konu: Geri: Listen to your HEART. Ptsi Tem. 23, 2012 3:28 pm
OMG. Mükemmel olmuş, HARİKA! ağğ: Kanka heyecandan ölüyordum, Zayn seni aldattı sandım ta ki sen rüya olduğundan bahsedene kadar. Ödüm patladı. :M Liam ve ben omg'lık durumdayız sdfgh çok seviyorum onu ya ahahah <3 ^^: kanka en sonu çok güzeldi, çok duygulandım. :W devam et kesinlikle.