Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim, bu arada diğer hikayemin yeni bölümü yarın gelecek. Maalesef zamanım kısıtlı :S
Bölüm 1-School the Next GroupZilin çalmasıyla yattığım sıradan kalktım ve eşyalarımı toplamaya başladım.
"Bayan Gray," dedi Bay Brown durmamı işaret ederken. Sınıfta kimse yoktu ve ben de bu aptal Matematik sınıfından çıkmak için can atıyordum.
"Dersime ilginizi arttırmalısınız yoksa dersimden kalacaksınız."
"Peki efendim." derken kafamı hafifçe önüme eğdim. Bu, tabii ki beni bir an önce bırakması içindi.
"Gidebilirsiniz." dediği an sınıftan çıktım.
"Aptal herif." diye mırıldandım dolabıma doğru yürürken.
"Birileri matematik dersinden çıkmış gibi duruyor!" diye yanıma geldi Grace. Güldüm ve koridorda yürümeye devam ettik.
"Biyoloji dersi kalkmalı!" diye yakınırken bize yetişti Serena.
"Kimyadan A- almışım, inanamıyorum!" dedi Marissa sinirli dolu bir sesle tonuyla. Gözlerimizi irice açmış ona bakıyorduk, o ise gözlerini devirmekle yetindi.
"Müzik dersinde çok sıkıldım kızlar! Bu bir kıyamet alarmı olmalı!" Bu, tabii ki Hermonie'ydi.
"Aptal geometri dersi kalkmalı." dedi Tess.
"Anlaşılan herkesin dersi berbat geçmiş, hadi kendimizi ödüllendirelim!" diye gülücükler saçtı Grace.
"Nereye Grace?"
"Tabii ki Sun Cafe'e!"
Tam bu sırada Müdür Bay Cook'un sesini işittik. Koridor anında sessizleşmişti, çünkü Bay Cook kolay kolay anons yapmazdı.
"Merhaba Sun Park Lisesi öğrencileri, lütfen sessizliği sağlayın ve beni dinleyin."
Biraz durduktan sonra devam etti:
"Okulumuza imza töreni için bir grup gelecek. Hepiniz biliyorsunuz ki semtimizin en büyük okulu biziz. Bu nedenle grup, bizi uygun görmüş. Grup 2 hafta sonra gelecek, tüm bu 2 haftada vizelerinizi vermek zorundasınız. Gelecek grubun ismi: One Direction."
Bir an bütük koridor çığlık attı. Neler olduğunu anlayamamıştım. Hepimiz Hermonie'e baktık; müzikle haşır neşir olan oydu malum.
"One Direction, 2010 yılında çıkan ünlü bir İngiliz grubu. 5 çocuktan oluşuyor: Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Liam Payne. Grup, X Factor yarışmasında bir araya geldi."
Sanki bir kitaptan okuyormuş gibi anında sıraladı cümlelerini.
"Hepinize iyi dersler!"
Bay Cook, duyurunun bittiğini anlatırmış gibi iyi dersler dilemişti.
"Etkinliğin organizatörü olmak için Bay Cook ile konuşmalıyım kızlar, sonra görüşürüz."
"Hey Grace, peki Sun Cafe?"
"Sonra Tess!" dedi ve koridordan sağa döndü.
"E madem öyle, biz gideriz!" derken sırıtıyordu Serena.
*********"Etkinlik tamamen onlardan sorumluymuş." dedi hayal kırıklığıyla bir sandalye çeken Grace.
"Grace, tüm bu sorumluluklardan sıkılmıyor musun?"
"Hayır Hermonie, iyi hissetmemi sağlıyor."
"Her neyse, şimdi herkes evine gidiyor ve vizeleri için çalışmaya başlıyor."
"Bari biraz otursaydık Marissa. Daha yeni geldim."
"Hayır Grace, hadi hadi!" derken hepimizi kaldırmaya çalışıyordu.
Gözlerimi devirdim ve telefonumu da elime alıp sandalyeden kalktım.
"Kuzen, bugün sizdeyim."
"Harika beraber çalışırız Tess!" dedim ve sırıttım.
-Farkındayım, baya kısa oldu ama dediğim gibi zamanım kısıtlı. Sizi seviyorum, iyi okumalar :* Takipte kalın!