Bölüm Başkanı : Julia Griwnick (Şekil değiştirme uzmanı)
Kurucu : Frederic Spike
Amblem : Siyah bir alan üstüne, altın rengi iki başak.
Renkler : Altın ve siyah
Binanın yeri : Ana binanın solundaki ilk kuledir. On katlidir. En üst katta erkek yatakhanesi, altıncı katta kız yatakhanesi ve sekizinci katta da ortak salon vardır. Diğer katlarda bölüm hocalarının özel odaları ve yatak odaları bulunur.
Savunduğu yol : Spike'a gelen çocuklar cesaretli, çalışkan ve dürüst olurlar.
-Phoenix
Bölüm Başkanı : Cliff Shane
Kurucu : Dragon Phoenix (İksir uzmanı)
Amblem : Yeşil bir alan üstünde, siyah bir anka kuşu
Renkleri : Yeşil ve siyah
Binanın yeri : Ana binanın hemen solunda bulunur Şekil.yatakhaneler ve eğitmen odaları Spike:ın kuruluşu gibidir. Sadece mabede giden yol bu binadan geçmektedir.
Savunduğu yol : Phoenix'e gelen çocuklar dik başlı, kararlı ve bencil olurlar.
-Viento
Bölüm Başkanı : Harry Pittsburg (Sihirli Yaratıklara karşı savunma uzmanı)
Kurucu : Stewen Viento
Amblem : Mavi bir alan üstünde, gümüş rengi altı kanat.
Renkleri : Mavi ve gümüş.
Binanın yeri : Spike binasının arkasındadır. Kuruluşu aynı onun gibidir.Ayrı bir özelliği yoktur.
Savunduğu yol : Bayraktaki kanatların sayısı kadar erdeme sahiptir, caliskanlik, özgüven, başarı, cesaret, dürüstlük ve özveri.
-Hiedra
Bölüm Başkanı : Peter Drewy
Kurucu : Neill Hiedra
Amblemi : Kırmızı zemin üzerine siyah bir sarmaşık
Renkleri : Kırmızı ve siyah
Binanın yeri : Phoenix binası arkasında ve kuruluşu aynen onun gibidir.
Savunduğu yol : Bu bölüme gelen çocuklar sakin ve mantıklı olurlar.
Dersler ve hocalar sonra gelecek.
Noooottttt : Hayattan kesitler ve Wigzards hariç tüm hikayelerimin kitlenip arsivlenmesini istiyorum, teşekkür ederim.
gamze.
Konu: Geri: Wizardings -X- Cuma Mayıs 17, 2013 8:45 pm
Yine süpersin takipteyiim
gamze.
Konu: Geri: Wizardings -X- Cuma Mayıs 17, 2013 8:49 pm
Bu arada dediğin gibi hayattan kesitler dışında hepsini çöpledim
eowyn.
Konu: Geri: Wizardings -X- Cuma Mayıs 17, 2013 8:52 pm
Bi' şey diyim mi, okumadım şu an ama HP gibi lan bu, çığlık attım hallah! Dur okuyup geliyom:D:D
edit: nazım okudum, allahım sana geliyom! abi lan harry potter lan harry potter! lan allahım buna bugün başlar mısın? nolursun başla lan, allahım bari karakterleri yaz! :((
Lullaby*
Konu: Geri: Wizardings -X- Cuma Mayıs 17, 2013 8:58 pm
yazmam bu alet bozuluyo sarı yok bunu zor yazdim :(
Lullaby*
Konu: Geri: Wizardings -X- Cuma Mayıs 17, 2013 8:59 pm
sagol gamzem
gamze.
Konu: Geri: Wizardings -X- Cuma Mayıs 17, 2013 9:01 pm
Merakla bekliyoruuz yazmıyorsun madem bende uyuyayim artık iyi geceleer tablettenmi yazıyorsun yoksa :o
Lullaby*
Konu: Geri: Wizardings -X- Cuma Mayıs 17, 2013 9:02 pm
he ya ama bozuk atiyo piç
Adelia
Konu: Geri: Wizardings -X- Cuma Mayıs 17, 2013 9:32 pm
oha hp a çok benziyor, çok güzel lan hemen bölüm hemen
Lullaby*
Konu: Geri: Wizardings -X- C.tesi Mayıs 18, 2013 8:27 am
Sihirli Yaratıklara Karşı Savunma : S.Y.K.S. Olarak tanımlanır. Amacı büyücüler dışındaki bütün sihirli Yaratıklara Karşı nasıl savunulacagini ogretmektir. Arboga, Chupacabra, Kujata, Leprikon bunlardan bazilaridir. Mitolijik zamanlardan beri yaşayıp, Fransız Devimi sıralarında ölen onlara Steven Viento bu yüzden mitolojik isimler vermiştir. Ve o zamandan beri bu derse Viento bölüm başkanı girer, şimdi de Harry Pittsburg bunu devam ettirmektedir.
Şekil Değiştirme : Frederic Spike sahane bir şekil değiştiren olduğu için bu derse hep şekil değiştirme uzmanı girmektedir ve bu derse giren hoca Spike'ın başkanı dır. Dersin amacı her öğrencinin içindeki şekil degistireni keşfetmek ve iyi ve kötü huylu şekil değiştirenleri onlara göstermektedir. Profesör Spike altın renkli bir kaplana dönüşmesi ile bilinir. Şimdiki öğretmeni Julia Griwnick ise altın renkli bi kediye dönüşmektedir.
İksir : Dragon Phoenix zamanın en iyi iksir uzmanı olduğu için bu bölümün dersi iksirdir ve iksir uzmanı yıllardır bu derse girer. Dersin amacı her türden iksiri n karistirilip yapılmasıdır. Çok zor ve meşakkatli bir derstir. Simdiki öğretmeni Cliff Shane de öğrencileri çok zorlamaktadır. Ve bazı beşinci sınıflar da dahil olmak üzere hala birinci sınıf dersini alan öğrenciler vardır.
Sihir Tarihi : Derler ki yüz yıllardır hala Neill Hiedra'nin yazdığı sihir Tarihi kitabı okutulmaktadir. Profesör Hiedra yaşamı boyunca sihirin nasıl doğduğuna kafayı takmistir. Bu dersin amacı da öğrencilere köklerini ogretmektir. Okulun en sıkıcı dersi sayılır. Derse şimdi giren Peter Drewy de oldukça yaşlı ama iyi bir adamdir ve dersine aşıktır.
Sihirli Otlar : Dersi Candy Halle vermektedir.Aynı zamanda okulun en genç ve güzel hocasidir. Dersin amacı yardım durumunda ya da şekil değiştirme durumunda yardımcı olacak sihirli otlar yetistirmektir.
Kehanet : Geleceği herkesten iyi gören ve okulu hep uyaran Natalie Durrey bu dersi vermektedir. Görünüşü insanın içini karartan bir sınıfta ders gorulmektedir ve Bayan Durrey de pek normal değildir.
Asa Ve Süpürge Bakımı : Gayet kolay ve sırf not için seçilen bu dersin öğretmeni Drew Salle Aynı zamanda okulun en az derse sahip hocasidir. Amacı isminden anlaşılabilir.
Sihirli Meteryaller : Büyü yapımında kullanilan, dört büyük kurucunun tasarladığı ya da buldugu kutsanmis aletlerdir. Bir kılıç ya da taş olabilir. Ancak normal işi dışında kullanılırsa Phoenix'in koyduğu tüm lanetler gerçek olur. Derse um çocukların hitap ettiği şekilde İhtiyar Henry girmektedir. Ama bu Henry adı onun gerçek adı mi yoksa soyadımı kimse bilmiyor.
Sihirli Yaratıkların Bakımı : Bazı yaratıklar dosttur. Örneğin tek boynuzlu atlar, baykuslar gibi... Bunların nasıl bakilacagini öğreten derstir. Dersi veren William Swcheir'dir.
Gelecek Seçimi : Buyuculukle ilgili bazı mesleklerin öğretildiği. Dördüncü sınıftan itibaren alınan rehberlik tarzı bir derstir. Derse olun müdürü Samuel Watterproof gitmektedir.
Bilmeniz gerekenler bunlar. Yaratıkları ve karetlerleri bölümlerle öğreneceksiniz.
gamze.
Konu: Geri: Wizardings -X- C.tesi Mayıs 18, 2013 8:53 am
Süpersin cidden hogwards gibi bir okul bu ! devam eet
eowyn.
Konu: Geri: Wizardings -X- C.tesi Mayıs 18, 2013 11:00 am
Şimdi şeyi merak ettim, adamlar 7 yıl mı okuyor kanks? 11 yaşında mı başlıyorlar Hogwarts gibi? Muggle diye hitap edilen sihirsiz insanlara burada muggle denmiyor mu? Eğer deniyorsa Muggle Bilimleri dersi olacak mı -sonradan eklenecek mi- yoksa hiç mi olmayacak? En sevdiğim Hogwarts dersleri Muggle Bilimleri ve KSKS (Karanlık Sanatlara Karşı Savunma) idi. KSKS'de mi olmayacak hiç? Ama dersler mükemmel! Dur ben binaların özelliklerini ezberliyim bi kfvdgdhn
Lullaby*
Konu: Geri: Wizardings -X- C.tesi Mayıs 18, 2013 11:40 am
Harry Potter i yazmıyorum yavrum. ne karanlık sanatlar var ne de muggle. tabi safkanlar la sonradan büyücüler ayrılıyo ama harry deki gibi değil. bi de beş sene 13 yaşında başlıyorlar. öyle ışte
eowyn.
Konu: Geri: Wizardings -X- C.tesi Mayıs 18, 2013 11:49 am
Heh tamam kaptan o halde, bölüm bekliyoz :dans:
Chelsea
Konu: Geri: Wizardings -X- C.tesi Mayıs 18, 2013 8:07 pm
NAZ SEN NAPIYON?! ABİ YERİM, HARBİ YERİM. DERSLER TANITIM FALAN HER ŞEY MÜTHİŞ. DEVAM AŞKIM <33
Hazel
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 10:36 am
Çok güzel,değişik beğendim çok güzeeellss devamss
gamze.
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 10:40 am
Naaaz
Lullaby*
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 1:23 pm
-I-
Jeff kitabından gözünü ayirmiyordu. Babası ise televizyonda basketboll maçı izlemekle meşguldü. Jeff, ağrıyan gözünü dinlendirmek için kitaptan başını kaldırdığı zaman telefonu gördü. Kırmızı renkteki telefon yavaş yavaş maviye dönüyordu. Birden inledi.
-Baba...
Babası Galile Hufrey başını kaldirdi ve oğlunu kaşı ile işaret ettiği telefona baktı. Sonra gülümsedi.
-Zaman geldi. -Gerçekten mi? -Evet. Hadi gidip sana kocaman bir bavul hazirlayalim.
Işte Wardhaft'a gitmenin yolu buydu. Buyucu ailelerinin evinde, kırmızı birer telefon bulunurdu. Aramaya yaramıyor elbette ama Wardhaft'la iletişimin yolu buydu. O telefon maviye dondugu zaman yeni buyucunun okula gelme zamanı gelmiş demekti. Jeff gitmekten korkuyordu. Babası ve annesi safkan iki iyi buyucuydu, özellikle babası çok yürekli bir adamdı ama Jeff biraz içine kapanik bir çocuktu.
Onu siyah saclari ve kahverengi büyük gözleri ile hemen ayır edebilirsiniz. Burnunun çevresinde sevimli çiller toplanmıştır. Boyu yaşıtlarından kısa olsa da zekası olculemez derecede gelişmiştir. On üç yaşında olmasına rağmen üstündeki olgunluk gurur duyulasi bir durumdur.
Wardhaft'a gitmek için limanda bir sürü aile ve minik çocukları bekliyordu. Jeff bu kalabalığı görünce urktu ve babasının elini tuttu, Annesi kömür karası kıvırcık saçlarını okşadı. Babası ona döndü.
-Sen Galile Hufrey'in oğlu Jeff Nicholson Hufrey'sin bunu unutma oğlum. Annen de ben de bu okulu derece ile bitirdik. Harika iki buyucu olduk. Şimdi büyü yapamasak da sana güzel bir gelecek bıraktık. Değerini bil ve cesur ol.
"Şimdi büyü yapamasak da!" evet ışte bunun adı kırılma noktası. Galile ve Mixy birbirlerini her zaman çok sevdiler, aralarında harika bir aşk vardı. Phoenix bencillerin buluştuğu mekan gibi bilinse de Galile aralarındaki kibar çocuk olmayı bilmişti ve gönlünü Spike'dan Mixy 'ye kaptırmıştı. Bu yüzden herkesi karşılarına almışlardı ve Phoenix ile Spike'deki bazı öğrenciler onların üstüne bir lanet koydular. Çocukları olursa, bütün büyü güçleri ellerinden gidecekti. Ve Jeff dünyaya geldiği zaman yağmur bastırdı ve bu yağmur laneti ile birlikte büyüklerini de alıp götürdü. Ancak Jeff şanslıydı, onun buyusu hala içinde bir yerde duruyordu. Şimdi onu çıkartma zamanıydı.
Saat üç olduğu zaman gemi hareketlendi. Jeff o kadar mutsuzdu ki, kamarada oturup kaldı. Wardhaft İngiltere'den yok uzakta Yunanistan yakınlarında kocaman bir adada kurulmuştu. O ada hiçbir haritada geçmez, çünkü dört büyük kurucu yaptıkları büyü ile adayı haritadan sildiler. O adaya giden tek gemi her Eylül ayının 12 sinde saat 3 te kalkar ve sise karışır.
Jeff kamaranin yuvarlak minik camına bir sakız yapisinca yerinden zıpladı. Kapı yavaşça açılırken kalbi güm güm atıyordu.
-Özür dilerim.
Kapıda Jeff'ten uzun sarı düz saçlı, yeşil gözlü, çok güzel denebilecek bir çocuk vardı. Jeff onun porselen gibi tertemiz yüzüne şok ifadesi ile baktı, Muhtemelen aynı yastalardi ama Jeff 'in yüzüne çoktan sivilceler patlak vermişti. O ise tertemizdi.
-Önemli değil.
Çocuk içeri girip yaklaştı.
-Benim de kamaram bu. Adım David Patterson. -Jeff Hufrey.
El sıkıştılar.
-İlk yılın mı? -Evet. -Benim de öyle.
Çocuk bir yatağa oturdu.
-Ne dersin çıkıp biraz dolasalim mı?
Bir haftalık yolları vardı, Jeff şimdiden sıkılıyordu. Ama bir arkadaş iyi olacaktı, Başını salladı ve odadan çıktılar. Güvertede başlarını sarkitip temiz havanın gücüne saçlarını bıraktılar. Ama birden David'in yüzüne saçlar çarptı. David gözlerini tutup ah çekerken genç kız ona döndü.
-Özür dilerim.
David gözünü açıp kızla gözgöze geldi. Jeff buna gülüyordu.
-Önemli değil. David Patterson.
Kız elini sıktı.
-Kate Mirculus. -Bu da Jeff.
Jeff gülümsedi, kız da ona güldü.
-İlk senen mı Kate?
Kız başını salladı. Simsiyah lüle lüle saçları sanırım kicina vuruyordu. Gözleri iri iki mavi top gibiydi. Yanakları orjinal kırmızı ve kusursuz bembeyaz bir teni vardı. Jeff onu da kıskandı, tek ergen kendisi miydi?
Ve bir haftalık yolculuk bitti zaman, haritada adı bile olmayan ama buyuculerin Wardhaft diye çağırdığı adaya vardılar, Okul da adını adadan alıyordu. Limanda tüm çocuklar indiler ve orada tek boynuzlu atların çektiği faytonlara binip, emsali gorunmemis guzellikteki okullarina doğru yola çıktılar. ..
gamze.
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 1:41 pm
3lü dostluklar falan harry potter gibi mi ilerleyecek merak ettim aslında Jeff ne demek gitmek istemiyordu seni öldürürüm jeff senin yerine ben giderim jeff sşdlg
Lullaby*
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 1:43 pm
bu biraz farklı, tamam ucu dost olacak ama bambaşka konu
gamze.
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 1:44 pm
Çok merak ettim gerçekten harika yazıyorsun naz Bensu ve sen neden kitap çıkartmıyorsunuz ki Çoğu yazardan daha iyisiniz
Chelsea
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 4:10 pm
Abi bu hikaye müthiş bişey oldu ya, hani komple HP'den almamışsın, üstüne baya eklemişsin! Çok iyi kanka, devam <33
Auburn
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 4:53 pm
bornvoard. demiş ki:
Bi' şey diyim mi, okumadım şu an ama HP gibi lan bu, çığlık attım hallah! Dur okuyup geliyom:D:D
edit: nazım okudum, allahım sana geliyom! abi lan harry potter lan harry potter! lan allahım buna bugün başlar mısın? nolursun başla lan, allahım bari karakterleri yaz! :((
AYNISI. AYYY-NISI!
Lullaby*
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 4:55 pm
komple hp yazmazdim zaten olmaz yani direkt copy paste benim kitaplarim var gamzem de basilmadi daha parami kazaninca ilk isim onları bastirmak
Hazel
Konu: Geri: Wizardings -X- Paz Mayıs 19, 2013 5:20 pm
Naz dediğim gibi yine harika bu ikinci bölümüm zaten ahdjsjhd Gamze şuan ilk kitabımı yazıyorum