Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

I Just Wanna Love You *5-Surprise

+4
Lullaby*
harrylove
sexwithjensen
Chelsea
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 7uke3n0/0I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Tjpp2125/5000I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Vbjs  (125/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 10:01 pm

Al işte :D
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 7uke3n0/0I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Tjpp2125/5000I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Şub. 13, 2013 4:19 pm

ÖNCELİKLE FLOOD İÇİN ÜZGÜNÜM. SET'İM SANA İYİ Bİ HABERİM VAR, BUNDAN SONRA HER GÜN 1 BÖLÜM YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM. SENİN YORUM YAPMAN YETERLİ, NASIL OLSA SENİN HEDİYEN. AMA TABİ YORUM YAPMAK İSTEYENLER ÇEKİNMESİN ÖDFGBJSERGJHRJKL

I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 K2cyb

Bölüm 3, Part 2-Pink Lip
"Sen ciddi misin Anis!" diye çığlık attı Beryl.
"Evet Beryl ve ne demek istediğini hala anlamadım."
"Bunda anlamayacak ne var Tanrı aşkına? Çocuk seni gizlice izliyormuş resmen! Aman Tanrım! Liam Payne seni izliyor!"
Elimdeki yastığı Beryl'nin cümleleriyle daha çok sıkıyordum ve yüzüme yayılan o aptal gülümsemeyi durduramıyordum.
"Ama neden?"
Beryl anlamsızca baktı.
"Ah, neden olacak? Giyimini çok beğeniyor, nereden alışveriş yaptığını öğrenmeye çalışıyor bence."
"Dalga mı geçiyorsun Beryl?"
"Tabii ki dalga geçiyorum Anissa!"
"İyi de beni nereden tanıyor?"
"Gerçekten bu soruyu sordun mu? Sen Anissa Warner'sın, ünlü plak şirketinin sahibi Mark Warner'ın kızı. Sence nereden tanıyor olabilir?"
Dudaklarımı birbirine bastırarak yere bakmaya başladım. Kafam gerçekten çok karışıktı. Liam Payne beni neden takip etsin ki? Liam Payne'den bahsediyoruz millet! Yüz binlerce hayrana sahip olan grubun üyesinden. O kadar hayran arasında neden ben? Üstelik hayranı dahi değildim.
"Benim gitmem gerek, annem mesaj attı. Bu gece misafirlerimiz varmış." derken ofluyordu Beryl.
"Tamam canım, yarın görüşürüz."
Beni öptükten sonra odadan çıktı. Beryl hayatımda değer verdiğim sayılı kişilerdendi. Ne olursa olsun hep yanımda olurdu. Onu o kadar çok seviyorum ki.
Yastığı yatağıma bırakıp uzandım. Sizi tekrar düne götürme mi ister misiniz? Sizin bilmediğiniz yerlerden alsam? Aslında çok da bir şey olmamıştı. O kelimeyi duyduktan sonra gözlerimi aniden açmış ve Liam bunu görmüştü. Utanınca kızardığı yüzü aklıma gelince gülümsedim. İkimizin de zor durumda kalmaması için sarhoş numarası yapmak zorunda kalmıştım. Babamın iş partisinden önce Payne'in ağzından benimle ilgili daha fazla şey duymak istemiyordum. Beni babamın yanına götürmesi için ısrar ettiğimde nihayet pes etmiş ve partiye geri dönmüştük. O çocukların yanına giderken ben de babamı göremeyince David amcamın yanına gitmiştim ve o gece onu gördüğüm son sahneydi. Pembemsi dudaklarına kaçamak bakışlar attığım son sahne.
"Anissa?"
Annemin odaya girdiğini fark edince yatakta doğruldum.
"Efendim?"
"Misafirlerimiz var, aşağıya in hadi."
"Çok yorgunum, uyuyacağım."
"Anissa misafirlerimiz diyorum, ne uyuması Tanrı aşkına?"
"Anne yorgun olduğumu söylüyorum ve sen hala misafirlerden bahsediyorsun. Beni rahat bırak."
"Anissa, aşağıya in."
Tehditkar ses tonunu fark ettiğimde gözlerimi gözlerine kenetledim.
"Tek istediğiniz bu değil mi? Beni cici kızınız olarak herkese tanıtmak ve herkesin sizin adınız altında benden bahsetmesini sağlamak. Babamın iş partilerine gitmem yetmiyor mu Tanrı aşkına? Beni rahat bırakın!"
Tam kapıdan çıkarken aklıma gelen şeyle yeniden arkamı döndüm.
"Ayrıca Beryl'nin yanında iyi kalpli anne numaran da gayet iyi gidiyor. Ben kapıyı çarpıp çıktığımda umarım bu yeteneğini bu sorunda da kullanır ve misafirlerimize bir şeyler uydurursun."
"Anissa Warner, sınırını aşıyorsun!"
Arkamdan bağırmasına aldırış etmeden merdivenlerden inmeye devam ettim. Başımı kaldırdığımda 5 çift gözün üzerimde olduğunu fark ettim. Ama beni en çok onun gözleri ilgilendiriyordu: Payne'in gözleri.
"Liam?"
"Merhaba Anis."
"Burada ne işiniz var sizin?"
Anlamsızca çocuklara baktım.
"Baban albümümüzü çıkaracak, unuttun mu?"
Niall bir şeyler hatırlamamı sağlayacakmış gibi elini havada salladı.
"Bunu biliyorum zaten ama," Etrafıma baktım. "Burası albüm için pek de uygun bir yer değil."
Hepsi kahkaha attığında kızardığımı hissediyordum.
"Hadi ama Anissa! Çocukları ben davet ettim."
Annem arkamdan gelmiş, elini omzumun üstüne koyarken ürpermiştim. Yerimde kıpırdandığımda rahatsız olduğumu anlamış olacak ki elini omzumdan çekti.
"Hadi geç bakalım. E çocuklar, ne içersiniz?"
"Aslında bi-"
"Ne içersiniz dedim?"
Harry kibarca bir şey içmeyeceklerini söylerken annem sözünü kesmiş ve içmek zorunda olduklarını az önceki cümlesinde gayet net açıklamıştı.
"Peki, kola alabiliriz değil mi çocuklar?"
Harry çocuklara döndüğünde hepsi başını onaylarmışcasına sallıyordu.
"Peki ya sen kızım?"
Ona boş gözlerle baktığımı fark ettiğinde:
"O halde kolalarınızı getireyim." dedi.
Gözlerimi devirdim ve çocuklara bakmamaya çalışarak -ki özellikle Pembe Dudağa kapıya doğru ilerledim. Supergalarımı giydikten sonra asker desenli montumu alıp evden çıktım. Rahat bir nefes verip nereye gidebileceğimi düşünmeye başladım. Bir yandan montumu giymeye çalışırken bir yandan da yürüyordum. O sırada aklıma sahil gelmişti. Bu kafa karışıklığına sadece masmavi deniz ve dalgalar çözüm bulabilirdi. Yürüdüğüm yolun sahile ters kaldığını fark edince geri döndüm. Montumdaki son düzeltmeleri yapıp başımı kaldırdığımda onu gördüm: Pembe Dudak'ı.

-AL SETAŞKIM, OKURSUN KLJDHGIDRHTI MALUM PART 2 OLDUĞU İÇİN BU DA BİRAZ KISA OLDU. BU ARADA SANA DEDİĞİM BÖLÜM SANIRIM 4. BÖLÜM OLACAK, MCK AŞKIM, Bİ DE YAZIM HATAM VARSA KUSURA BAKMAYIN DFUYGIERHJ
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 7uke3n5000/5000I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Tjpp25000/5000I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Şub. 13, 2013 7:50 pm

Oha yerim yaz tabi nasıl sevinirim, şuan geç okudum ama toplu aile yemeği vardı özür dilerim <3
O Liam'ın tipini yerim yerim yerim yerim, dudaklara bak pembe dudak :K5

Yüzüme yayılan o aptal gülümsemeyi durduramıyordum.
Şuan cidden böyleyim. :M

"Ah, neden olacak? Giyimini çok beğeniyor, nereden alışveriş yaptığını öğrenmeye çalışıyor bence."
Ahahah :kihkihkih:
Berly kankam en birinci kankam :sırıtankız:

Pembemsi dudaklarına kaçamak bakışlar attığım son sahne.
Cidden, dudakları kadar güzel bir şey yok sanırım. 👼

"Liam?"
"Merhaba Anis."

Bebeğim :D

Asker desenli montumu alıp evden çıktım.
Rihanna'm aklıma geldi, aşkım ağğ:

Montumdaki son düzeltmeleri yapıp başımı kaldırdığımda onu gördüm: Pembe Dudak'ı.
Vay canına! İşte şimdi çok heyecanlı olacak! <3

Aşkım harika yazıyorsun, seni çok seviyorum. Okurken benden mutlusu yok,
tekrar tekrar aşık oluyorum peme dudağa :D <3 Devam et, mükemmel <3
https://onedirectionfan.forumdizini.com/
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 2:08 pm

Reason&amp;. demiş ki:
Oha yerim yaz tabi nasıl sevinirim, şuan geç okudum ama toplu aile yemeği vardı özür dilerim <3
O Liam'ın tipini yerim yerim yerim yerim, dudaklara bak pembe dudak :K5

Yüzüme yayılan o aptal gülümsemeyi durduramıyordum.
Şuan cidden böyleyim. :M

Ahahah :kihkihkih:
Berly kankam en birinci kankam :sırıtankız:

Pembemsi dudaklarına kaçamak bakışlar attığım son sahne.
Cidden, dudakları kadar güzel bir şey yok sanırım. 👼

"Liam?"
"Merhaba Anis."

Bebeğim :D

Asker desenli montumu alıp evden çıktım.
Rihanna'm aklıma geldi, aşkım ağğ:

Montumdaki son düzeltmeleri yapıp başımı kaldırdığımda onu gördüm: Pembe Dudak'ı.
Vay canına! İşte şimdi çok heyecanlı olacak! <3

Aşkım harika yazıyorsun, seni çok seviyorum. Okurken benden mutlusu yok,
tekrar tekrar aşık oluyorum peme dudağa :D <3 Devam et, mükemmel <3
Mutlu olman önemli zaten benim için, geç geldiği için de üzgünüm. Buyur aşkısım.

I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Kdx8b

Bölüm 4-Appointment With Liam Payne
"Merhaba."
O bana doğru gelirken ben olduğum yerde duruyordum.
"Merhaba."
Zorla gülümsedim. Tanrım bu çocuğun derdi neydi? Neden peşimde dolaşıyordu?
"Nasılsın?"
Anlamsızca ona baktım. Hal hatır sormak için mi peşimden gelmişti yani?
"Tamam bu biraz saçma oldu sanırım."
Kaşlarımı kaldırıp "Biraz mı?" kelimesini küçümserken Liam güldü.
"Tamam, baya saçmaydı. Sadece bir şey sormak istiyorum."
Kalp atışlarımı umursamadan başımı salladım.
"Bu gece bir şeyler yapalım mı?"

Sanırım bir buçuk saattir sahildeki bankta oturuyordum. En azından düzleşen arka tarafım bunun için bana çığlıklar atıyordu. Kalkıp biraz yürümenin iyi geleceğini düşünürken arka tarafım da bunu onaylıyordu. Gözlerimi devirip düşündüğüm şeylerin saçmalığını düşündüm. En azından bir buçuk saattir Liam'a verdiğim cevabı düşünmekten iyiydi.
Liam demişken; ona bir anda "Tabii." demiştim ve o gülümseyerek eve gitmişti, bizim eve. Bense şaşkınlıktan yerimden kımıldayamıyordum. Resmenbu gece Liam Payne ile randevum vardı! Liam Payne, bu gece, randevum. Aman Tanrım! Bu gece randevum var ve ben zamanımı sahilde geçiriyordum! Cebimden telefonumu hızla alırken eve doğru yürümüyor adete koşuyordum.
"Efendim?"
"Beryl!"
"Efendim Anis?"
"Neredesin?"
"Evdeyim, sen?"
"Hemen bize gelmelisin!"
"Gelemem Anis, unuttun mu misafirler?"
"Beryl misafirleriniz umurumda değil, ki söyleyeceğim şeyden sonra senin de umurunda olmayacak."
"Neler oluyor Tanrı aşkına?"
"Bu gece Liam Payne ile randevum var!"
"Ne?"
Beryl'nin attığı çığlıkla telefonu kulağımdan uzaklaştırdım.
"Bu harika! Hemen geliyorum!"
Telefonu kulağıma yaklaştırdığımda bu Beryl'nin duyduğum son sözleriydi, çünkü telefonu suratıma kapatmıştı.

"Elbiseyle rahat edemem Beryl."
"Ama bu elbise sana çok yakışıyor! Ayrıca bu bir randevu Anis, elbette elbise giyeceksin."
Eve geldiğimde Beryl ne giyeceğimi çoktan seçmişti ve geriye kalan tek şey bu elbise için yapacak olduğum eleştirilerdi. Beryl'nin nasıl evden kurtulduğu da merak konusuydu.
"Hayır giymeyeceğim."
"Ya bu evden bu elbiseyle çıkarsın ya da seni o randevuya çıplak gönderirim! Hem bu Payne'in hoşuna gidecektir."
Ben kahkaha atarken Beryl ciddi davranmaya çalışıyordu. Sonunda dayanamadı ve o da kahkaha atmaya başladı.
"Telefonun."
Gözlerimle yatağın üzerinde duran telefonu gösterince Beryl hızla arkasını döndü.
"Efendim, tamam anne, görüşürüz."
Kaşlarımı kaldırmış Beryl'e ne olduğunu soruyordum.
"Misafirlerin gelmesine son 3 saat. Kadın kronometreye döndü, gelecek olan misafirler çok önemliymiş falan."
"Kronometre ha?"
Beryl'nin yaptığı benzetmeye gülerken elbiseyi nihayet giyebilmiştim. Üstümdeki beyaz ipeksi elbise beni hem sevimli, hem çekici, hem de güzel gösteriyordu. Beryl haklıydı, bu elbise tam bir randevu elbisesiydi.
"Harika oldu!"
Beryl'nin yüzündeki gülümsemeye karşılık verirken, parmak uçlarımı elbisede gezdiriyordum.
"Saçını su dalgası yapmalıyız. Bu elbiseye en iyi gidecek saç modeli." derken orta çekmecemden maşayı çıkarıyordu. Maşayı fişe takıp gözleriyle sandalyeyi işaret etti. Bunun anlamı elbette ki, otur'du. Ona dinleyip sandalyeye oturdum.
"Nereye gideceksiniz?"
"Bilmiyorum beni evden alacağını söyledi."
"Vay canına! Çok havalı!"
Beryl bir yandan benimle dalga geçiyor, bir yandan da saçımı yapıyordu. Ben ise onu izliyordum. İnanılmaz bir güzelliği vardı. Sarı saçları her zaman dalgalı ve bakımlı olurdu, göğüslerinin hemen üstünde biterlerdi. Beryl bu saç modelini asla bozmazdı. Gözlerindeki çekicilik her erkeğin başını döndürecek güçteydi ve son olarak gülüşü. Beryl'nin gülüşüne ben bile aşıktım. En tuhafı da Beryl'nin erkek arkadaşı yoktu. Elbette teklif edenler çoktu ama Beryl, hiçbirinin teklifini kabul etmemişti.
"İşte bu kadar!"
"Teşekkür ederim!"
Parmak uçlarım bu sefer dalgalı saçlarımda gezintiye çıkmıştı.
"Pembe ruj sürmeliyiz."
"Kırmızı daha çekici olmaz mı?"
"Ama bu elbiseye pembe ruj daha iyi gider. Hem Pembe Dudak'la uyumlu olursunuz."
Beryl'nin söylediği cümleyle kahkaha atarken ona Pembe Dudak olayını ne ara anlattığımı düşünüyordum. Ayrıca bu moda ve kombine denen şeyden uzaktan yakından alakam olmadığını da.
"Gözlerini kapat."
Beryl'nin verdiği komutla gözlerimi kapattım.
"Hey o da ne?"
Gözlerimin üzerindeki hissettiğim ıslaklık beni rahatsız etmişti.
"Gerçekten mi?"
Beryl gözlerini irice açmış bana şaşkınlıkla bakıyordu.
"Biz kızlar buna eyeliner deriz Anis, artık sen ne dersin? Şu masanın üzerine bak! Adete kozmetik cenneti ve lütfen bunların çoğunu kullanmadığını söyleme bana!"
"Zaten gerek kalmadı, sen söyledin."
Gözlerini devirdikten sonra tekrar gözlerimi kapatmamı söyledi.
"Hazırım!"
"Emin misin?"
Beryl ayaklarımı işaret ettiğinde bakışlarım aslanlı panduflarımla buluştu.
"Müthiş uyum!"
Ben kahkaha atarken Beryl çoktan bana ayakkabı getirmişti.
"Pembe topuklu?"
"Evet."
Beryl tüm ciddiyetiyle ellerini göğüslerinin altında birleştirmiş bana bakıyordu.
"Ah, pekala."
Kazanmanın vermiş olduğu sevinçle ellerini çırptı.
"Son bir şey daha!"
Masamın üzerinde duran kolyemi bana doğru uzattı. Elinden kolyemi alıp, boynuma taktım.
"İşte şimdi hazırsın!"
Elime tutuşturduğu küçük beyaz çantaya baktım.
"İçinde evin anahtarları, telefonun ve makyajını tazelersin diye -ki hiç sanmıyorum maskara, ruj ve eyeliner var."
Beryl'e sarıldım.
"Seni seviyorum Beryl."
"Ben de seni seviyorum Anis."
Ondan ayrıldığımda yüzündeki ifadeden anladığım üzere bir fikri vardı.
"Bir fikrim var!"
"Biliyordum." derken kıkırdadım.
"Ne arıyorsun?"
Yatağımda oturmuş çekmecelerimi karıştıran Beryl'e baktım.
"Bunu!"
Elinde salladığı pembe kurdele şeklindeki tokaya baktım.
"Gel buraya."
Elimdeki çantayı yatağa bırakıp Beryl'nin yanına gittim. Sağdan ve soldan bir tutam saç alarak pembe toka yardımıyla aldığı saçları arkada birleştirdi. Beni kendine çevirip perçemlerimi düzelttikten sonra güldü.
"Kızım, misafirin var!"
"Liam olmalı!"
"Sakin ol Anis, hazırsın."
Beryl'e son kez sarılırken onu öpücük yağmuruna tutuyordum.
"Her yerim pembe ruj oldu, tebrik ederim."
Alayla beni alkışlarken bense gülüyordum.
"Çocuk aşağıda, hadi artık Anissark!"
"Beryl!"
Beryl çantamı yatağımdan alıp bana verirken gülüyordu.
"Bunun hesabını sonra soracağım."
Kötü bakışlarımla ona bakarken o hala kahkaha atıyordu.
"Pembe Dudak seni bekliyor!"
Gözlerimi devirip gülümsedim. Merdivenlerden inerken onu ne kadar çok sevdiğimi düşünüyordum.

AL AŞKISI, OKU DOYA DOYA NFGKLSREGFSJKEFGJK YAZIM HATAM VARSA KUSURA BAKMAZSIN ARTIK NBFHRHGEU
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 7uke3n5000/5000I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Tjpp25000/5000I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 3:29 pm

Oha çok mutlu oldum lan, ehehey yerim :K5

Resmen bu gece Liam Payne ile randevum vardı! Liam Payne, bu gece, randevum.
Evet, benden beklenecek tepkiler! salya:

"Ya bu evden bu elbiseyle çıkarsın ya da seni o randevuya çıplak
gönderirim! Hem bu Payne'in hoşuna gidecektir."

Oha ırıspı ya ne diyon sghdsrsdhsdf :kihkihkih:

Bence de :sırıtankız:

"Ama bu elbiseye pembe ruj daha iyi gider. Hem Pembe Dudak'la uyumlu olursunuz."

Ah, pembe dudak ağğ:

"Beryl!"

Ahahah kes lan :D Bu arada sağol kanka beni güzelce hazırladın <3

Allam bu bölüm çok tatlı olmuş, çok tatlıyız ikimizde lan :')
Ay valla seni çok seviyorum kankam, bayıldım valla ne zaman devam edersin? :L
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 8:31 pm

Reason&amp;. demiş ki:

Oha çok mutlu oldum lan, ehehey yerim :K5

Resmen bu gece Liam Payne ile randevum vardı! Liam Payne, bu gece, randevum.
Evet, benden beklenecek tepkiler! salya:

"Ya bu evden bu elbiseyle çıkarsın ya da seni o randevuya çıplak
gönderirim! Hem bu Payne'in hoşuna gidecektir."

Oha ırıspı ya ne diyon sghdsrsdhsdf :kihkihkih:

Bence de :sırıtankız:

Ah, pembe dudak ağğ:

"Beryl!"

Ahahah kes lan :D Bu arada sağol kanka beni güzelce hazırladın <3

Allam bu bölüm çok tatlı olmuş, çok tatlıyız ikimizde lan :')
Ay valla seni çok seviyorum kankam, bayıldım valla ne zaman devam edersin? :L
Tabii ki hazırlıcam olm :')
Evet Set, çok tatlıyııız :')
Ben de seni kankam, şimdi mi yazsam ki acaba? :muck:
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 8:50 pm

OHA YAZ AŞKIM LAN, HADİ LÜTFEN.
ACAİP HEYECAN YAPTIM OLM AŞKIM LAN ÖKÜZ.
yey:
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Şub. 25, 2013 12:15 pm

Sayfa 6'da yeni bölüm o zaman kankam
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Şub. 25, 2013 3:09 pm

Tamam 6 yapalım sayfayı hadi :oley:
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2013 6:07 pm

Hadi yapak oghkerjhgjerjk
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2013 7:55 pm

Hadi ya yaz nolur :( lütfen 6 olsun..
EDIT; 6 OLDU OY!!!!!!!!!!!!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2013 8:03 pm

kankam bugün cidden yazamam :(((:(:(:
maç başladı zaten :))))))
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2013 8:04 pm

Dilara'cım :))))))))))) Kankacım :))))))) Hiç :))))))))) Sorun :))))))))) Değil :))))))))
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2013 8:06 pm

el clasico ama?!?!?!!?
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2013 8:27 pm

tamam kankam git sgsdfhd
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Şub. 27, 2013 7:36 pm

Flood - Bekliyorum hala öküz müsün aşkım? :küs:
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 1:50 pm

I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Klgjx

Bölüm 5-Surprise
"Çok güzel görünüyorsun."
Kapının önünde duran Pembe Dudak, bu sözlerle yanaklarımın pembeleşmesine neden oluyordu.
"Teşekkür ederim. Sen de fena değilsin."
Son cümlem üzerine kahkaha atarken anneme el sallayıp evden çıktım. Arabanın yanına geldiğimizde kapıyı açarak önümde eğildi. Gülümserken başımla teşekkür ettim ve arabaya bindim. Kapımı kapattıktan sonra arabanın önünden dolanarak sürücü koltuğuna oturdu, ben de bu sırada elbisenin eteğiyle uğraşıyordum.
"Beni nereye götüreceksin?"
"Sürpriz."
"Şaka yapıyorsun, değil mi!"
Alayla Liam'a baktım.
"Elbette hayır." dedikten sonra önüne dönmüş ve tüm ciddiyetiyle arabayı sürmeye başlamıştı. Bense onu izliyordum. Gerçekten müthiş görünüyordu. Uzamakta olan saçları, spor kıyafetine uyum sağlamıştı. Yol boyunca yanıp sönen ışıklardan görebildiğim kadar pembe dudakları yine tüm kusursuzluğuyla gözler önündeydi. Daha fazla ona bakmamam gerektiğini biliyordum ama dayanamıyordum. Başını bana çevirmesiyle gözlerimi kaçırdım. Yanımda kıkırdadığını duyabiliyordum. Hiç bozuntuya vermeden başımı cama yaslayıp yolu izlemeye başladım.

"Liam, burası muhteşem olmuş!"
Adını bilmediğim sahile geldiğimizde ışıldayan çardak göze çarpıyordu. Çardağa ulaştığımızda ağzımdan dökülen sözler bunlar olmuştu.
"Dün bütün gün burayla uğraştım."
"Buna değmiş."
"Senin burada olman, buna değdi."
Tekrar başımı ona doğru çevirdiğinde pembe dudakların kıvrıldığını gördüm, ben de ona gülümsedim.
"Bu anı bozmak istemem ama çok açım!"
Ben el çantamı masanın üzerine bırakıp sandalyeye kendimi atarken Liam kahkaha atıyordu. Biz dalgalar eşliğinde yemeklerimizi yerken size burayı betimleme mi ister misiniz?
Kumsalın ortasındaki üstü kapalı çardağı renkli ışıklarla süsleyen Liam, bir de masayı yemeklerle donatmıştı. Kenardaki hoparlör dikkatimi çekerken Liam'a baktım.
"O ne için?"
"Görürsün."
"Bu gece hep gizemli mi davranacaksın?"
"Evet, tüm gece gizemli davranacağım."
"Öyle olsun." derken önümdeki biftekten biraz daha aldım.
Ayağa kalkan Liam'a şaşkınca baktım. Masanın üzerindeki şampanyayı eline aldı. O şampanya ne zamandan beri oradaydı? Bunu ben neden görmemiştim? Ben ve şampanyayı görememek!
"Beraber açmaya ne dersin?"
"Aslında izlemeyi tercih ederim."
"Hadi ama!"
Kahkaha atarak yanına gittim.
"Üçten geriye say."
Anlamsızca ona baktığımda dudaklarını ıslatması yetmişti. Başımı olumlu anlamda sallarken gülümsedi.
"3, 2 ve 1!"
Ben "1" der demez Liam şampanyanın kapağını açtı. İçinden çıkan içkiyle her yerimiz ıslanmıştı ve buna aldırmadan kahkahalar atıyorduk.
"Elbisemi mahvettin Liam!"
"Hala güzelsin."
"Islak elbiseyle mi?"
"Evet."
Gülerek başımı kaldırdığımda o da gülüyordu.
"Peki öyle olsun."
Bir şey söylemeden bakmaya devam ediyordu.
"Acaba şampanyayı içecek miyiz yoksa sadece gösteriş için mi açtık?"
Gülerek şampanyayı bardaklara boşalttı. Ben de yerime geçtim.

"Elbette Lebron çok iyi ama Kobe'nin eskiyeceğini sanmıyorum."
"Kesinlikle."
Beni onayladıktan sonra az önce açtığımız kırmızı şarabından bir yudum aldı.
"Sence bu sene kim kazanacak?"
"Bence yine Miami Heat alacak kupayı."
"Oklahoma'nın da şansı var."
"Oklahoma City Thunder? Geçen sene Heat neredeyse tüm maçları aldı finalde."
"Thunder için kötü bir dönemdi."
"Hayır, değildi. Finale kadar geldiler Liam, nasıl kötü bir dönem olabilir!"
Ben kahkaha atarken, Liam hala Thunder'i savunuyordu.
"NBA ile ilgilenmen hoşuma gitti."
Gülümsedim ve şarabımdan bir yudum aldım.
"Bunları kim hazırladıysa, bu işten anlıyor!"
"Desene iddiayı kaybettim."
Anlamsızca ona baktım.
"Yemekleri Hazza yaptı. Yani, Harry."
"Styles olan, sizin grupta olan?"
"Evet, yemek konusunda oldukça iyi."
"Peki şu iddia olayı ne?"
"Ben yemeklerle ilgili yorum yapmayacağını söyledim, Hazza da yapacağını hatta çok beğeneceğini söyledi."
"İddiayı kazandığına göre ödülü ne?"
"Bunu gecenin sonunda öğreneceksin."
Kaşlarımı kaldırıp ona baktım. Liam'sa yavaşça yerinden kalktı ve slow bir müzik açtı. Bu gerçekten Adele'nin Someone Like You şarkısı mıydı?
"Benimle dans eder misiniz güzel bayan?"
"Şaka yapıyor olmalısın Liam!"
Kafasını "Hayır" anlamında sallarken kahkaha atıyor, bana doğru uzattığı eline bakıyordum. Hoparlörün neden burada olduğunu artık biliyoruz millet!

-AL SET AŞKIM! ASLINDA DAHA YAZCAKTIM AMA MAALESEF ÇIKMAM GEREK :((( YAZIM HATAM VARSA, KUSURA BAKMA. KONTROL ETMEDEN YAYINLADIM :((((((
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 5:17 pm

BÖLÜMLERİNE YAKIŞIR O UZUN YORUM;
Uzamakta olan saçları, spor kıyafetine uyum sağlamıştı. Yol boyunca yanıp sönen
ışıklardan görebildiğim kadar pembe dudakları yine tüm kusursuzluğuyla gözler önündeydi.

Olum yerim, ham yaparım :C

"Dün bütün gün burayla uğraştım."
"Buna değmiş."
"Senin burada olman, buna değdi."

Oha yerim lan ay çok sevindim. ^^:

Tekrar başımı ona doğru çevirdiğinde pembe
dudakların kıvrıldığını gördüm, ben de ona gülümsedim.
"Bu anı bozmak istemem ama çok açım!"

Hahaah olm salaklığım da sınır yok :H

"Bu gece hep gizemli mi davranacaksın?"
"Evet, tüm gece gizemli davranacağım."

Vay canına, Payne :sırıtankız:

"Üçten geriye say."
Anlamsızca ona baktığımda dudaklarını ıslatması yetmişti.
Başımı olumlu anlamda sallarken gülümsedi.
"3, 2 ve 1!"

Oha ağlıcam lan çok hoş :((

"Elbisemi mahvettin Liam!"
"Hala güzelsin."
"Islak elbiseyle mi?"
"Evet."

Lan olm, kalbim....

Bir şey söylemeden bakmaya devam ediyordu.
"Acaba şampanyayı içecek miyiz yoksa sadece gösteriş için mi açtık?"

Abi, daha çok aşık oluyorum şuan shsfhs

"Bunları kim hazırladıysa, bu işten anlıyor!"
"Desene iddiayı kaybettim."
Anlamsızca ona baktım.
"Yemekleri Hazza yaptı. Yani, Harry."
"Styles olan, sizin grupta olan?"
"Evet, yemek konusunda oldukça iyi."
"Peki şu iddia olayı ne?"
"Ben yemeklerle ilgili yorum yapmayacağını söyledim,
Hazza da yapacağını hatta çok beğeneceğini söyledi."
"İddiayı kazandığına göre ödülü ne?"
"Bunu gecenin sonunda öğreneceksin."

Ay olm ne güzel lan çok sevindim!! :D jksdfhsdfdf

OHA Someone Like You'da dans ediyoruz, yerim lan oy :utan:
LAN HARİKAYDI ÖKÜZYA KISA MISA AMA ÇOK GÜZEL OF AĞLICAM LAN SGHF
HELE İLK RESİM ZATEN HARİKA AĞLICAM OYOYOYOY :(
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 6:06 pm

Beğenmene çok sevindim aşkım, emin ol diğer bölümü daha çok beğenceksin :')
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:18 pm

Oha bekliyorum o zaman, ne zaman yazarsın aşkım lan :')
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:20 pm

Bilmiyorum ki aşkım, çok hastayım lan. Bugün gitmedim okula, yarın da doktora gitcem. Bilmiyorum yani kankam.
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:29 pm

Oha geçmiş olsun kanka, neyin var :(
Yazabildiğin zaman yaz o zaman :(
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:30 pm

Yerim olm seni. Bilmiyorum kanka, başım çatlıyo, midem çok kötü, karnım da çok ağrıyo :(
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:56 pm

Bende seni yerim kankim. Çok geçmişler olsun sdfgh kimden hamilesin? Em mi? Huhu :muck:
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: I Just Wanna Love You *5-Surprise   I Just Wanna Love You *5-Surprise - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:57 pm

Abart, Em'e hayrandan fazla ötesi ama aşk değil. Babam yaşında ksjhflkser
Logan? :sırıtankız:

I Just Wanna Love You *5-Surprise
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Just Want to Love.
» He is my true love? *13-Tiyatro
» This is not a love story, yeah.
» This Love!-Bölüm 3-Summer.