Konu: Just Want to Love. Ptsi Ağus. 27, 2012 7:07 pm
TANITIM*
Başkarakterler: Essence Rogers Harry Styles
Yardımcı Karakterler: Maggie Rogers-Set: Essence'nin kız kardeşi. Nora Rogers-Demet: Essence'nin kız kardeşi. Priscilla Rogers-Su: Essence'nin ablası. Shelby Rogers-Nazlı: Essence'nin kız kardeşi. Griswold Goldberg: Essence'nin kuzeni. Giselle Goldberg: Essence'nin kuzeni. Niall Horan Zayn Malik Liam Payne Louis Tomlinson
Sadece beş kardeştik, yalnız bırakılmış beş kız çocuğu. Versty ordusu ile başa çıkan ya da çıkmaya çalışan beş kız kardeş. Kendi ordumuzu yaratacak ve herkesi kurtaracaktır. Peki her şey planladığımız gibi mi gidecekti?
Versty ve Cens'ler yüzyıllardır beraber yaşarlardı. Ta ki Kaptan Jow isyan edene kadar. Biz Versty cinsindeki vampir topluluğuyduk. Cens'ler bize adice davranıyor ve tüm iğrenç işlerini bize yaptırıyorlardı. Kaptan Jow'un oğlunu öldürmeleri üzerine isyan başlamıştı. Artık Versty ve Cens beraber değillerdi; artık düşmandık. Dişi sağlam bir toplulukla düşmandık.
"Uyan Es." Duyduğum sesle gözlerimi araladım. Maggie başımda dikilmiş, telefonuyla uğraşıyordu. "Sorun ne?" "Sevgili kuzenimiz Griswold Goldberg başını yine belaya sokmuş." "Lanet çocuk." diye fısıldarken yataktan kalktım. "Günaydın uykucu!" Nora'ya dil çıkarırken banyoya girdim. Yüzüme soğuk suyu çarptığımda dünkü yorgunluğumu hatırlamıştım. Dün pek de iyi geçmemişti, özellikle Shelby için. Dün anne ve babamızın bizi terk ettiği 63. yıldı ve Shelby yine ağlamaktan gözleri şiş bir şekilde eve dönmüştü. "Es, biraz acele etsen?" "Geliyorum Pris." "Bu sefer ne yapmış?" dedi uykulu ses tonuyla Shelb. "Bar, kızlar, yatak ve ta-tam kan krizi." "Ahmak." derken gözlerimi devirdim. "Giselle nerede Tanrı aşkına? İkizinin pisliklerini biz mi toplayacağız?" "Sakin ol Shelby. Buradayım, ikizimin pisliklerini toplamak için." "Artık çıkalım?" dedi kaşlarını kaldırarak Maggie. "Umarım bir gün araları düzelir." diye fısıldadı Maggie bana bakarak. "Umarım." derken ayakkabılarımı giyiyordum. Giselle ve Shelby'nin arası yıllardır böyleydi. Shelby aramızda anne ve babamıza en düşkün kişiydi. Her zaman bizim için geri döneceklerini düşünüyordu. Giselle ise rüya gördüğünü ve bunun hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir rüya olduğunu söylüyordu. Bu yüzden Giselle ve Shelby hiç anlaşamazlardı. Giselle ve Griswold de anne ve babası nam-ı diğer teyzem ve eniştem tarafından çok küçük yaşta terk edilmişti. Gis ve Gris anne ve babasından her zaman nefret etmişlerdi. Evet, onlar ikizdi!
"Bundan sonra bar yok!" diye yineledi Priscilla en büyüğümüz olarak. "Ama-" "Ama kelimesini de duymak istemiyorum Gris!" diye çıkışırken cümlesini yarıda kesmişti. "Lanet olsun." "Fazla üstüne gitmiyor musun?" dedi Maggie, Gris odasına çıktığında. "Cinsimizi tehlikeye atıyor Mag. Yani, hayır. Fazla ileri gitmiyorum." dedi emin bir ses tonuyla Pris. "Sizde duydunuz mu?" Bu söz üzerine hepimiz Nora'ya bakmıştık. "Neyi?" dedim gözlerimi kısarak. "Bu sesi." dedi tekrar hepimiz ona döndüğümüzde. "Burada kalın, ben bakarım." "Ben de geliyorum Pris." dediğimde itiraz edecekken vazgeçti. Çünkü o ne derse desin, yine de peşinden gideceğimi biliyordu.
-BİRAZ KÖTÜ VE KISA MI OLDU SANKİ İLK BÖLÜM?
En son Mathers. tarafından Ptsi Eyl. 24, 2012 11:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sexwithjensen Midnight Memories
İsim : ŞİMŞEK Mesaj Sayısı : 3800 Nerden : GAFAM GİRSİN HERYERE Kayıt tarihi : 29/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (150/50000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 4:26 pm
Çok güzeel *-*
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 4:35 pm
Madisonia' demiş ki:
Çok güzeel *-*
Teşekkür ederim bebeğim *-*
Hazel
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 5:01 pm
cuppa cuppa süper <3
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 5:04 pm
Styles. demiş ki:
cuppa cuppa süper <3
Cuppa cuppa teşekkürler o zaman asdfg <3
Hazel
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 5:08 pm
cuppa cuppa ne demek <3
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 5:09 pm
Styles. demiş ki:
cuppa cuppa ne demek <3
E bilemiyorum canım, senin izindenim asdfg <3
#BratQueen Midnight Memories
İsim : Ebren :P Mesaj Sayısı : 3246 Nerden : Meltem Kayıt tarihi : 20/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (50/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 6:23 pm
Biraz kısa ve çok güzel olmuş *-*
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 6:25 pm
ForeverYoung demiş ki:
Biraz kısa ve çok güzel olmuş *-*
İlk bölüm diye kısa oldu ama beğenmene sevindiim *-*
Lullaby*
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 6:26 pm
Sanırım tek en iyi yazan ben değilim <3<3
Kısa evet ama gayet guzel <3
Reason&.
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 6:26 pm
Çok değişik ve güzel olmuş aşkım <3 devam et *-*
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 6:28 pm
Kaptan*12 demiş ki:
Sanırım tek en iyi yazan ben değilim <3<3
Kısa evet ama gayet guzel <3
O-a Naz, senden bu yorumu okumak :crying: Teşekkürleer <3
Reason&. demiş ki:
Çok değişik ve güzel olmuş aşkım <3 devam et *-*
Oy yerim bebeğimi <3
+1 yorumdan sonra devaam :atankalp:
PartOfMe.
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 6:44 pm
Çok harika ! Devam *-*
Reason&.
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 6:44 pm
Ve bir yorum!!!!!!!!! devam aşkım!!!!!!! :atankalp:
Mary Jo FOUR
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 7:25 pm
Gerçekten süpeer
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 7:41 pm
PartOfMe. demiş ki:
Çok harika ! Devam *-*
Çok teşekkürler!
Reason&. demiş ki:
Ve bir yorum!!!!!!!!! devam aşkım!!!!!!! :atankalp:
Tamam aşkım!!!!!! :atankalp:
KingofCarrot demiş ki:
Gerçekten süpeer
Teşekkürler :A
ÇOK SAÇMA BİR BÖLÜM OLDU, SIRF +1 YORUMDAN SONRA DEVAM EDECEĞİMİ SÖYLEDİĞİM İÇİN GECİKTİRMEDİM. KURGUYU MAHVETTİM SANIRIM, TAMAM VURMAYIN :(
Bölüm 2-Mom and Dad
"Ses mutfaktan geliyor." dedim mutfağa doğru bakarken. "Burada beklemeni söylesem yine de benimle geleceksin değil mi?" "Tam üstüne bastın Pris." Gözlerini devirdi ve yanımdan geçerek mutfağa doğru yavaş adımlarla yürüdü. "Gerçekten mi?" dedi gözlerini irice açarken. "Neler oluyor orada?" dedim yanına giderken. "Shelb?!" "Efendim Pris?" "Oscar'ı dışarıda bıraktığını sanıyordum, hatta onu evden uzaklaştırdığını da sanıyordum." derken ellerini göğüslerinde birleştirdi. "Sanırım evin yolunu bulmuş olmalı." "Bana yalan söyleme Shelb. O henüz 2 yaşında bir köpek yavrusu." "Demek ki yavrular daha sadık." dedi gülerken. "Mutfağın haline bak!" "Üzgünüm Pris. Ben hallederim ama lütfen Oscar kalsın." dedi iki elini birleştirip yalvarır pozisyonunu alırken. "Ona yardım ederim Pris." dedim birden. "Pekala." Pris gittikten hemen sonra Shelby kollarını boynuma sardı. O çok narindi, narin bir vampirdi.
"Nora, bu filmi daha ne kadar izleyeceğiz?" "Yaşadığımız müddetçe Gris." Bunun üzerine Gris oflayarak arkasına yaslandı. "Ben biraz hava alacağım." "Tamam, fazla geç kalma Es." Pris'in bu lafı üzerine kafamı sallayarak telefonumu cebime sıkıştırdım.
Bar-sahil ikilemesinde kalırken telefonumun titrediğini hissettim. "Efendim?" derken sahil yolunu yürümeye başladım. "Merhaba, kiminle görüşüyorum acaba?" "Ben Essence Rogers." "Merhaba," diyen ses bir müddet durdu ve devam etti. "Kızım." Boğazımda oluşan yumruyu hissediyordum. Başım dönüyor ve ellerimi hissetmiyordum. "Efendim?" dedim zorla. Karşımdakinin duyduğundan bile şüpheliydim. "Şaşırdığını biliyorum, ben Mady Rogers. Annen." Ne diyeceğimi bilemiyordum. Kapatmalı mıydım? Yoksa bunca senedir nerede olduklarını mı sormalıydım? Ellerim benden izinsiz çalışmış ve telefonu Mady'nin yüzüne kapatmıştı. Mady, Mady Rogers'in yüzüne. Annemin yüzüne. Hızlı adımlarla banka oturduğumda gözlerimin karardığını fark ettim. Lanet olsun. Onlardan nefret ediyordum, ikisinden de. Beni bu kadar etkilememeliydiler. "İyi misin?" Duyduğum sesle irkildim. Yeşil gözlü kıvırcık gözlerini bana dikmiş sorarcasına bakıyordu. "Ben," dedim ve yutkundum. "Sanırım, iyiyim." "Öyle görünmüyorsun." dedi yanıma oturduğunda. "Bilmiyorum." "Sorun ne?" Dudaklarımı bir şeyler söylemek için araladığımda tekrar düşündüm. Ona anlatmalı mıydım? Henüz 2 saniye önce gördüğüm bir adama yıllardır anne ve baba hasretimi anlatmalı mıydım? "Bana anlatabilirsin." dedi güven dolu bir sesle. "Bunu neden yapayım?" "Rahatlarsın?" dedi gözlerini irice açarak. "Ben, iyiyim. Bir şeyim yok." dedikten sonra ayağa kalktım. Tanrım, baş ağrısı vücudumu ele geçirmiş durumdaydı. Ayaklarımın beni taşıyamayacağını anladığımda yere çöktüm. Göz yaşlarım sanki bu anı bekliyormuş gibi birden yanaklarımdan süzülmeye başladılar. Yeşil gözlü kıvırcık beni kollarımdan tuttuğunda ona yaslandım. "Bilmiyorum." dedim nefes nefese kaldığımda. "Neyi?" "Ne yapacağımı." "Anlat bana." dedi beni kendine bastırırken. "Annem ve babam. Yıllar önce beni, bizi terk eden anne ve babam. Şimdi döndüler." Delice ağlıyordum. Neler oluyordu bana? Hayatımda ilk defa acınası hissediyordum, aptal hissediyordum. "Shh. Ben buradayım."
En son Mathers. tarafından Ptsi Eyl. 24, 2012 11:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
#BratQueen Midnight Memories
İsim : Ebren :P Mesaj Sayısı : 3246 Nerden : Meltem Kayıt tarihi : 20/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (50/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 7:47 pm
Harry beni nasıl aldatırsın *-* :S :W :\'( Devam :\'(
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Ağus. 28, 2012 7:50 pm
ForeverYoung demiş ki:
Harry beni nasıl aldatırsın *-* :S :W :\'( Devam :\'(