Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?

+8
Grenade
Lullaby*
sendies#
Reason&.
#rain
Chelsea
#BratQueen
Adelia
12 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

İsim : Selen*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n0/0Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp2250/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (250/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Empty
MesajKonu: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:22 pm

Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Jyy9x

-Kan-

Kan. Bu kelimeden nefret ediyorum. Belki sizde nefret ediyorsunuzdur. Hatta kendi kanınızı gördüğünüzde bile bayılıyor olabilirsiniz. Her neyse umurumda değil.
*-*-*-*-*
Kendi kanım. Kendi vücudum. Kendi ailem. Hepsinden nefret ediyorum.
*-*-*-*-*
Aşk. Eğer aşıksan zayıfsın demektir. Zayıf insanlar umurumda değil ancak ben zayıf değilsem.
*-*-*-*-*
Güç. Güç her şeydir. Eğer güçsüzsen ezilirsin. Peki ya ben? Ben tabi ki de güçlüyüm.
*-*-*-*-*
Popülerlik. Ah evet işte onu seviyorum. Ona sahibim. Kısacası bu şehrin bu okulun kraliçe arısı benim. Herkes beni tanır. Eğer tanımıyorsan tanırsın.
Ben Adelia Elizabeth Goldwyn. Goldwyn’lerin tek varisi. Bu ismi unutmayın. Belki bir gün cenazeye sizi de çağırabilirim. Kim bilir ?
Neyse
Görüşrü-
Görüşemeyebiliriz de. Gerçi çok ta umurumda değil zaten.

En son Endless. tarafından Paz Mayıs 26, 2013 6:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 19 kere değiştirildi
#BratQueen
Midnight Memories
Midnight Memories
#BratQueen

İsim : Ebren :P
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n0/0Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp250/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (50/5000)

MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:23 pm

Oha Selen2in hikayelerini yirim oy <3
Çokzel olacak buu <3333
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp2125/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:25 pm

Sonunda! İlk bölüm ne zaman gelir knk?
#rain
Süper Moderatör
Süper Moderatör
#rain

İsim : Meltem
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n500/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (500/5000)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp21255/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (1255/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:29 pm

Vampirler :O

"Elizabeth" adı bana hep çekici gelmiştir olum çok beğendim devam takip edicem
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n5000/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp25000/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:30 pm

Abi gif ararken yaşadığım gerilim..
Aynen sonunda! Başla aşkım <3
https://onedirectionfan.forumdizini.com/
#BratQueen
Midnight Memories
Midnight Memories
#BratQueen

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp250/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (50/5000)

MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:31 pm

Bölüm yazmazsan kapına geliriyoruz
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp2125/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:36 pm

BENCE DE, BÖLÜM GELMELİ!
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n5000/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp25000/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:37 pm

Bence de abi, devam devam!
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp2250/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (250/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:40 pm

hımm bölümü yazmadan önce sizi yemeyi planlıyoruum :bisiklet: yumyumyum

canlar öncelikle bu gece bölümü iyice kurgulayacağım yarın sabah yazmaya başlayacağım planlarım o yönde. Bu hikayede hemofili genç bir kızın hayatını anlayacağım bu arada bilginize!!
xx
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:46 pm

Niye söyledin olm? KAÇTI TÜM HEYECAN. BEN GİDİYOM YEA. ŞAKA!
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:47 pm

Buralara kadar hepsini biliyoruz zaten,yarın ola hayrola! Yehu! *-*
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:51 pm

Mathers. demiş ki:
Niye söyledin olm? KAÇTI TÜM HEYECAN. BEN GİDİYOM YEA. ŞAKA!

asdgfgf dalga geçmeyin lan öm göndermediklerimde okur yani okur umarım asdfgh öyle mal gibi kalmam..

#BratQueen
Midnight Memories
Midnight Memories
#BratQueen

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:

MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:54 pm

Kimse bana teşekkür etmiyi böyle dünyada yaşayamam ben......
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 9:57 pm

Kalmazsın olm korkma :D
sendies#
Yönetici
Yönetici
sendies#

İsim : Şevval
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n4000/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (4000/5000)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp2830/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (830/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2013 10:40 pm

Oldu o zaman biz kalkalım yani.
http://justinbieberturkey.forum0.net/
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

İsim : Captain*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n0/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp2500/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 9:54 am

bok musun selen <3
bu arada bu yazmam der seksen güne yazar abiler
http://dylanobrien.turkforumpro.com/
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 1:41 pm

Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Jzn16

-1-

Güç, sahip olduğum birçok şeyden bir tanesi. Biliyorsunuz insanlar güç için delirirler. Ama ben asla öyle birisi olmadım. En ummadığım anda bana geldi. Daha doğrusu o zaten içimdeydi. Her zaman, benimleydi. Sanırım önemli olan şey ne zaman dışarı çıkaracağını bilmek.

Benim gücüm insanlara istediğim şeyleri yaptırmak. Ben bir itaatkârım. Ama psişik yön ile değil tabi ki. Şantaj, tehdit, popülerlik vs ile. İşe yarıyor. Ben en güçlüyüm. Ben kraliçe arıyım. Ölmek üzere olan bir kraliçe arı. Bunu kimsenin öğrenmemesi gerekiyor.

Ben hemofiliyim. Kanım bir kere aktı mı hiç durmaz. Ben bir kızım ve adet olduğum zaman öleceğim. 15 yaşında hemofili bir kız. Ne kadar da acınası değil mi? Bunu sadece siz biliyorsunuz ve sır saklayabilirsiniz umarım. Bu sizin iyiliğiniz için diyebilirim çünkü çok şey biliyorum. Bu bildiklerimin bazıları da seninle ilgili ve insanların bunu öğrenmeleri hiç iyi olmaz.

Hiç mi sırrın yok? O da basit. Benim için yapmadığın bir şeyi yapmış gibi göstermek çok basit. Yani benimle oynamak ateşle oynamak gibidir.

Yanmanıza çok az kaldı sürtükler.

Buradayım.

Ve sizi her zaman bekleyeceğim.

*-*-*-*-*

Sabah hizmetçi odama girip masamın üzerine haplarımı ve su koydu. Bundan nefret ediyordum.

Kanımdan da, her sabah içilen o lanet olası haplardan da, o hizmetçiden de nefret ediyordum.

Ama kalkıp haplarımı içtim. Kıyafet odama girip dün benim için hazırlanmış özel koleksiyon olan kıyafet ve ayakkabılarımı giydim. Saçlarım doğal haliyle bile çok güzeldi.

Sanki ruhsuzmuşum gibi aşağı inip arabama doğru yürürken annem ve babamın benim kahvaltı yapmam için bağırtılarını yok sayıyordum.

Arabama bindim ve artık yollar beni bekliyordu.
Üstü açık arabamda hız yaparken saçlarımın rüzgârda dalgalanması harika bir şeydi. Hız, rüzgâr ve gücü resmen saçlarımda ve yüzümde hissediyordum. Bu beni mükemmel hissettiriyordu.

Ama artık okula gelmiştim. Bu sıkıcı insanların arasına yine gelmiştim. Dur bir dakika Andrew vardı. O sıkıcı değildi.

“Hey bebek hoş geldin. Bu gün gelmezsin diye düşünmüştüm.”

Gülümsedim. Alaycı bir gülümsemeydi.

“Dün gece ki partide biraz dağıtmış olabilirim tatlım ama unuttun mu ben mükemmelim.”

Andrew elini omzuma attı.

“Bunu unutmam söz konusu bile olamaz prenses.”

Tabi ki de unutamazdı. Ben Kraliçe arıydım. Bunu hiç kimse unutamazdı. Unutturmazdım!

O sırada Ian geldi.

“Hey günaydın Adelia bu akşam benim evimde parti var. Dün gecekinden daha büyük olacak. Gelir misin?”

Çocuk bana resmen yalvaran gözlerle bakıyordu. Şuan için çok popüler bir çocuk değildi. Eğer partisine gidersem, herkes giderdi. O anda BAM! Çocuk anında popüler. İnsanlar üzerinde böyle bir etkim vardı. Ama o partiye gidemeyecektim. Çünkü akşama geleneksel Goldwyn aile yemeği vardı.

“Gelemem Ian işim var.”

Ona yapmacık bir gülümseme attım. Andrew ile biyoloji sınıfına doğru yürüdük. Herkes bana bakıyordu. Tabi ki de. Andrew ile beraber yerimize geçtik.

“Hey prenses öğleden sonra şehir merkezine ufak bir gezinti yapalım diyorum ne dersin?”

Sandalyemi ona doğru yaklaştırdım ve kulağına doğru eğildim.

“Şimdi gitmek varken neden sonraya erteliyoruz? Zaman değerlidir Andrew bunu hiçbir zaman unutma.”

Sonra geri döndüm. Zaman elbette ki değerliydi. Her an, her dakika cehenneme gidebilirdim.
Andrew bana gülümseyerek döndü.

“Çünkü diğer ders kurtarma sınavım var prenses ona girmem şart yoksa seneye çömlerle okumam gerekecek.”

Güldüm.

“Hey sen hala geçen seneden kalma derslerini vermedin mi yoksa?”

Andrew utanmış gibi yaptı.

“Herkes senin gibi mükemmel olamıyor işte.

Andrew haklıydı herkes elbette benim gibi mükemmel olamıyordu. Tam eğilip Andrew’e bir şeyler söylecekken Bay Brown içeri girdi ve girer girmez konuşmaya başladı.

“Evet gençler bugün kanın yapısını inceleyeceğiz. Herkes parmağını az sonra dağıtacağım küçük iğnelerle delecek ve onu mikroskopta inceleyecek.”

Bay Brown bunları dedikten sonra elindeki küçük kutudan küçük iğneleri önümüze koymaya başladı. Sıra bana geldi. Bay Brown bana gülümseyerek önüme iğneyi koydu ama ben ona hayatında görüp görebileceği en soğuk bakışı atınca direk arka sıraya geçti.

Herkes parmağını delmeye başladı. Sonra da onları mikroskoba koyup inceleyeceklerdi. Ama ben?
Evet bayan mükemmel şimdi ne yapacaktım?

Aslında cevap oldukça basitti. Ya parmağımı kesip hastalığımı herkesin öğrenmesini bekleyecektim ya da bu sınıftan defolup gidecektim.

Hem de bir an önce.

En son Endless. tarafından Paz Şub. 10, 2013 1:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
#BratQueen
Midnight Memories
Midnight Memories
#BratQueen

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:

MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 1:50 pm

Sen bu hikayeyi kitap yapsana ? Bak çok güzel olurdu ciddiyim.
Grenade
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi
Grenade

İsim : sinem
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n750/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (750/5000)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp2760/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (760/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 1:54 pm

oha cok cok cok ıyıydı ya bayıldııımmm,cıddı cıddı kıtap okur gıbı okudum
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

İsim : Captain*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? 7uke3n0/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Tjpp2500/5000Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 2:00 pm

çok güzel olmus lan ikinci bölümü geciktirme :)
http://dylanobrien.turkforumpro.com/
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 2:12 pm

Oha dedim Selen oha oha oha oha. Ben bayıldım buna ya, DEVAM ET!
Abi mükemmel olmuş bu ya cidden, of çok meraklandım.
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 3:44 pm

olm götümü çok kaldırdınız saolun asdfgfhg
umarım II. bölümü yazabilirim malum

bugün var yarın yoğum
-Tatil..
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 4:05 pm

Bir şey söyliyim mi? Biliyosun ben Bakire F-hişe'yi yeni bitirdim, en baştan başlayarak okudum ve sonra bu hikaye: Acayip profesyonelleşmissin Selen. ABARTMIYORUM!
Adelia
Çevirmen
Çevirmen
Adelia

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 5:13 pm

Oha ısırırım seni Dilaraa çok teşekkür ederiim <3 :love:

Bf evet Kan'dan kötü evet orası bir gerçek :D
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?   Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız? Icon_minitimePaz Şub. 10, 2013 5:14 pm

Kötü değil, daha profesyonel :D

Kan. -8- Kilitleyip arşive atar mısınız?
1 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki