Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 03, 2012 10:14 pm
Oha mükemmel olmuş aşkım, ay inanmıyorem sonunda tanıştık :L <3 <3 koluna mı girdiim oley dsgsdfhg :kahkaha: gözlerim kilitlenir tabi <3 :C süperdi lan süper süper <333333333333333
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 03, 2012 10:15 pm
Reason&. demiş ki:
Oha mükemmel olmuş aşkım, ay inanmıyorem sonunda tanıştık :L <3 <3 koluna mı girdiim oley dsgsdfhg :kahkaha: gözlerim kilitlenir tabi <3 :C süperdi lan süper süper <333333333333333
Teşekkürler aşkıım. Evet, sonunda :D Yeriiim <3
Lullaby*
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 03, 2012 10:31 pm
Evet louis o çocuk bi de benim aşkım :L
Bi de çok güzel olmuş devmmm <3
beyourself`
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Eyl. 04, 2012 8:01 am
Ovvv olaylaar kızışıyoooorr. <3 Final yapma ya ben çok seviyorum, çok güzeeel. :) Emeğine sağlık yavyum en kısa zamanda devaaaaamm. :oley:
harrylove
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Eyl. 04, 2012 8:30 am
bencede final yapma okuyucularını düşün
Colorfullife'
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Eyl. 04, 2012 11:46 am
Süperr olmuş :L Ellerine sağlık ^^:
Mary Jo FOUR
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Eyl. 04, 2012 7:53 pm
Neler kaçırmışım öyleee. Çok güzel birtanem :L
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:02 pm
Kaptan*12 demiş ki:
Evet louis o çocuk bi de benim aşkım :L
Bi de çok güzel olmuş devmmm <3
Teşekkür ederim canıım <3
beyourself` demiş ki:
Ovvv olaylaar kızışıyoooorr. <3 Final yapma ya ben çok seviyorum, çok güzeeel. :) Emeğine sağlık yavyum en kısa zamanda devaaaaamm. :oley:
Aynen öyle <3 Teşekkür ederim ama yorum yok ki :S
harrylove demiş ki:
bencede final yapma okuyucularını düşün
Pekala o zamaan.
Colorfullife' demiş ki:
Süperr olmuş :L Ellerine sağlık ^^:
Teşekkür ederim canım :M
KingofCarrot demiş ki:
Neler kaçırmışım öyleee. Çok güzel birtanem :L
Teşekkürler canıım :M
Bundan sonra +5 yorum gelmeden yeni bölüm gelmeyecek :S
Bölüm 6-Mrs. Tomlinson
"Harry, arkadaşlarının yanına döner misin?" Harry nedenini sormak istercesine kaşlarını kaldırmış beni izliyordu. "Lütfen," diye mırıldandım. "Seni yalnız bırakmayacağım." "Ah, ne kadar da aşk dolu!" Çığlık atarmışçasına konuşan Cens, sinirimi bozmaya devam ediyordu. "Harry, hemen git." "Neler oluyor?" "Soru sorma ve lütfen git." "Harry," Bu Mag'di. "Benimle gelir misin?" Mag'e minnet dolu bakışlar yollarken Harry hala beni izliyordu. "Harry, bu önemli. Lütfen." "Yeniden geleceğim." dedikten sonra Mag'i takip etmeye başladı. Gözden kaybolduklarını gördüğümde hemen ayağa kalkıp aptal Cens'in burnunun ucunda bittim. "Sen. Kimsin?" diye tısladım dişlerimin arasından. "Beni tanımamana şaşırdım, tatlım. Kaç kişi kardeşini gözlerinin önünde öldürdü ki?" "Ashley..." diye mırıldandım. "Burada ne arıyorsun, seni sürtük?" Arkamı dönmüş ellerini göğsünde kenetlemiş Gris'e baktım. "Kendine koruma mı tuttun yoksa?" derken şaşırmış pozu verebilmek için ellerini ağzına götürdü. "Hayır, onlar benim ailem." dedikten hemen sonra Pris, Nora, Shelby, Giselle, Maggie, Emma, Calla ve Ora görüldü. "Ve biliyor musun? Seni öldürürken büyük zevk alacaklar." Ben yarım ağız gülerken o ise korku dolu bakışlarını üzerimizde gezdirdi. "Seni bulabilmek için tam 20 yılımı harcadım. Ayağıma kadar geleceğini bilseydim, vakit kaybetmezdim." Benden kaçacağı sırada Emma önüne çıktı. "Daha yeni geldin, tatlım. Partilerimiz eğlenceli olur." dedi yapmacık bir gülümsemeyle. Emma'dan kaçarken Mag'e takıldı. "Yoksa sıkıldın mı?" Dudaklarını büzüp kollarını göğüs hizasında birleştirdi. "Seni kendi ellerimle öldüreceğim vampir bozuntusu." dedikten sonra hızla yanına yaklaştım. Boynunu kırdıktan sonra Gris, Ashley'i kollarından tutup sürüklemeye başladı. "Siz burada kalın, biz Gris'le karşıdaki ormanda onu yakacağız." "Tamam, Pris." Pris ve Gris karanlıkta kaybolurken diğerleri de içeriye giriyorlardı. "Ona ne söyleyeceğim?" "Harry?" "Doğru tahmin, Mag." "Adımın geçtiğini duydum." Gamzelerini belli edercesine gülerek yanımıza yaklaşan Harry'e baktım. "Ben içerideyim." Mag, bize el sallayıp içeriye girdi. "Kimdi o?" "O," dedim ve sesli bir yutkunmanın ardından aklıma gelen ilk yalanı söyledim. "Eski bir dost." "Ne istiyor?" "Bilmiyorum." "Her neyse, nerede kalmıştık?" derken sırıtıyordu. Birden ona sarılma isteğimi bastıramadım. Son hatırladığım: yeşil gözlü kıvırcık'ın bana sarılan kolları.
"Harikaydı!" derken çığlık atıyordu Nora. Maggie ile Nora'nın bu haline gülüp onu dinlemeye devam ettik. "Sonra gözlerimin içine baktı. Tanrım, gözleri bir harika!" "Telefonunuz çalıyor, Bayan Tomlinson." dedi Gris bıkkın bir ses tonuyla. "Bayan Tomlinson" kelimesinin üzerine Mag ile koca bir kahkaha attık. Nora telefonuyla meşgulken odasına doğru yürüyordu. Tam o sırada Pris içeri girdi. "Bensiz halledemeyeceğinizi zaten biliyordum." derken etrafa göz atıp gözlerini devirdi. "Kaldırın bir taraflarınızı da şuraları toplayalım." Herkes of'larken Emma ile Gris kapıya doğru yürüyorlardı. "Siz de bize yardım edeceksiniz gençler." Gris, Pris'e göz atıp "Ben böyle iyiyim bebeğim." dedi ve Pris'e öpücük yolladıktan sonra Emma'nın elinden tutup dışarı çıktılar. "Bu haksızlık!" "Kesinlikle!" diyen Ora, Calla'a katılıyordu. "Neden biz buraları toplarken onlar dışarı çıkıyor?" Başımı sallarken çatık kaşlarla Maggie'i onaylıyordum. "Aman Tanrım!" Hep birlikte çığlık atan Shebly'i izlerken, Shelby ise leopar desenli sütyenini yerden alıyordu. "Bunun burada ne işi var?" Ona baktığımızı fark ettiğinde yanakları kızardı ve sütyenini içine sokmaya çalıştı.
"İşte yorgunluk kahvelerimiz geldi!" Nora, elindeki kahvelerin birini bana, diğerini de Ora'a verirken aramıza oturdu. "Sen içmeyecek misin?" "Ben sade kahve sevmem Ora. Mag, kendine ve bana sütlü kahve yapacak." derken sırıtıyordu. Kıkırdadım ve esas soruyu sordum. "Bay Tomlinson, Bayan Tomlinson'u neden aramış?" "Elindeki kahveye şükret, sevgili kız kardeşim." Yüzündeki yapmacık gülümsemeyle kahkaha attım. "Her hafta parti vermeliyiz!" "Parti kızı Ora, vaov!" diye sırıttı Nora. "Kimmiş parti kızı?" Elindeki kahvelerle bahçeye giren Maggie, meraklı gözlerle bize bakıyordu. Nora ile aynı anda "Ora Earle!" dediğimizde Mag, "İyi değilsiniz." bakışlarını üzerimizde gezdirdi. "Louis ne diyor?" Kendini yer yastıklarına atan Maggie, kahvesinin dökülmemesine özen gösteriyordu. "Partinin harika olduğunu falan işte." "Sadece parti yani." dedim imalı imalı bakarak. "Ne bekliyorsunuz?" "Seni özlediğini söylemedi mi yani?" diye sırıtan Ora'a, Mag ile eşlik ettik. "Liam neler yapıyormuş? Bir daha ki içkiyi ne zaman içiyorsunuz Mag?" dedi ve meydan okuyan bakışlarını bana çevirdi. "Ya Harry? O da seni özlemiş olmalı. Sarılacak biri de lazımdır şimdi." "Çok kötüsün." Omzuna vurdum. "Sizden kötü olamam."
En son Mathers. tarafından Ptsi Eyl. 24, 2012 11:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Hazel
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:04 pm
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:25 pm
gerçekten harika tatlım
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:28 pm
harrylove demiş ki:
gerçekten harika tatlım
Teşekkürler canıım.
Mary Jo FOUR
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:35 pm
oyoyoyoyooyoyoyoyoy çok güzel bayıldıım. Yeni bölümü hemen goygoygoygoygoygoy :D
Reason&.
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 05, 2012 6:37 pm
"Harry," Bu Mag'di. "Benimle gelir misin?" kurtarıcınım kankam <3 :bisiklet:
"Yoksa sıkıldın mı?" Dudaklarını büzüp kollarını göğüs hizasında birleştirdi. hahah çok pis dalga geçiyoms vuu :zıp zıp:
İsim : ŞİMŞEK Mesaj Sayısı : 3800 Nerden : GAFAM GİRSİN HERYERE Kayıt tarihi : 29/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (150/50000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 8:07 am
Gris
Çok güzeldi bebeğiiim <3 Devam
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 8:52 am
Madisonia' demiş ki:
Gris
Çok güzeldi bebeğiiim <3 Devam
Teşekkürler canııım <3 Sayfa 8'de yeni bölüm o zaman :M
Colorfullife'
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 3:52 pm
Süper olmuş bayıldım!
Devamm :atankalp:
beyourself`
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 4:12 pm
AYYYYYYYYYYYYYYYYY ÇOK GÜZELDİİİİİİİİİİİİİİİ AMA 2 SAYFA OLMUŞ HALA DEVAM ETMİYİRSIN! :OOOOOOOOOOO DEVAAAAAAAAAMM KANKİİİİİİİ. :) <3<3<3<3<3
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 5:59 pm
Beğenmenize çok sevindim, yorumlarınızı da ayrı bir yerim!
Bölüm 7&Part 1-Fucking Nightmare
"Es," Yutkunduktan sonra tekrar bana baktı. "Kurtar beni." "Dayan, Sage!" Bakışlarımdaki hüznü saklamaya çalışırken Sage'i boğazından tutan Ashley'e baktım. "Benden kurtulamayacaksın." derken tıslarcasına konuşuyordum. Sert bakışlarım, anlaşılan küçük sürtüğe işlemiyordu. "Hayır, Sage!" diye çığlık attım.
"Ah, lanet kabus." Ashley ile karşılaştığımız günden beri bu aptal beni yine esir almıştı. Alnımdaki terleri elimin tersiyle silip, enseme yapışan uzun saçlarımı sağ omzumda topladım. "Neler oluyor?" diye odaya daldı Nora. "Ne gibi?" "Çığlık atıyordun, Es." "Ah, yine o kabusu görmeye başladım." "Sage?" Onaylarcasına başımı salladım. "Artık bitti, intikamını aldık." "Ama bu, Sage'i geri getirmedi." Göz yaşlarımın dökülmemesi için gözlerimi açık tutuyordum. Nora ile uzunca sarıldıktan sonra odadan çıktı. Aklımda tek şey vardı: duşa girmek. Hemen üstümdeki geceliği sıyırdım ve soğuk suyu açtım. Vampirler hissederdi, dizilere ya da filmlere aldırmayın. Özellikle de sıcağın acısını fazlasıyla hissederdi. Soğuk su vücudumu gerip, rahatlamasını sağlarken yüzüme anlamsız bir gülüş yerleştirdim.
"Ashley olayı burada çözülmeyecek." Pris'e bakıp ofladım. "Farkındayım." Yine hep beraber koca salonda oturmuş Ashley'i konuşuyorduk. "Ashley ile çok yakındın Shelby?" Hepimizin gözleri Shelb'e döndü. "2 abisi vardı ve bir de ablası. Ama ablası öldürülmüştü, bir Versty cadısı tarafından." "Abileri peşimize düşecektir." "Abilerinden kaçmış olabilir. Onlarla iyi anlaşamıyordu. Hatta benimle arkadaşken bile onlardan kaçmak için plan yapıyordu. 20 küsür sene önce." diye karşılık verdi Shebly, Gris'e. "O zaman rahatlayın." diyen Emma Gris'in elini tutup omzuna yaslandı. "Zaten korkmuyoruz." diye sırıttı Gris. "Ben biraz hava alacağım." Hepimiz Pris'e Tamam, bakışları yollarken Ora aniden ayağa fırladı. "Kim kahve ister?" Hep bir ağızdan heyecanla "Ben!" sesi yükselirken Ora sorduğuna pişman gibiydi. "Yardım etmemi ister misin?" Sevimli bakışlarımla Ora'ı süzüyordum. "Harika olur!" Koluma yapıştı ve beni mutfağa çekmeye başladı. Kıkırdadım ve beni çekmesine izin verdim.
-FARKINDAYIM, ÇOK İĞRENÇ VE KISA BİR BÖLÜM OLDU AMA AKLIMA HİÇBİR ŞEY GELMİYOR. KURGUYU HEYECANLI TUTMAK İSTİYORUM AMA OLMUYOR. BUNU 7. BÖLÜMÜN PART 1'İ OLARAK KABUL EDİYORUZ VE YARIN PART 2 UZUN BİR ŞEKİLDE GELİYOR! SIRF SİZE 8. SAYFADA DEVAM EDECEĞİMİ SÖYLEDİĞİM İÇİN YAZDIM. SİZİ SEVİYORUM, TAKİPTE KALIN!
En son Mathers. tarafından Ptsi Eyl. 24, 2012 11:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
sexwithjensen Midnight Memories
İsim : ŞİMŞEK Mesaj Sayısı : 3800 Nerden : GAFAM GİRSİN HERYERE Kayıt tarihi : 29/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (150/50000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 6:04 pm
Çok güzeldi kanka <3 Olsun, yine de çook güzeel <3
Part 2'yi bekliyoruuz <333
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 6:08 pm
Madisonia' demiş ki:
Çok güzeldi kanka <3 Olsun, yine de çook güzeel <3