Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 6:10 pm
Süper kuzum ama evet daha uzun olsun <3<3
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 6:13 pm
Kaptan*12 demiş ki:
Süper kuzum ama evet daha uzun olsun <3<3
Teşekkürler bebeğiiim <3 Dediğim gibi, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Bir de dünden beri hiç uyumadım, beynim durdu :S
Colorfullife'
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 06, 2012 8:26 pm
Kısa ama güzell :L Uzun bölümü bekliyorum <3
Reason&.
Konu: Geri: Just Want to Love. Cuma Eyl. 07, 2012 7:43 pm
özür dilerm kanka yeni okdum :(
Ashley'i dövek (tisdale'sini seviyom ben) jsdgdfg :kahkaha: ay rüyamış beğ dfjkgdfj :S part 2 pilis <33
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 10, 2012 2:40 pm
Bölüm 7&Part 2-Lykora Stone
"Son 4 gün." Hepimiz Ora'a anlamsız gözlerle bakarken Ora gözlerini devirdi. "Calla? Emma?" "Ah," Hatırladığı şeyin üzerine gözlerini bize dikti. "Bilmiyor musunuz?" "Neyi?" Pris, şaşkın gözlerle Emma'a bakıyordu. "Taşı?" "Artık şifreli konuşmayı bırakır mısınız!" Bundan sıkıldığı için bağıran Mag'e bakıp kıkırdadım. Asla sıkıya gelemezdi. "Lykora taşı." "Kısacası Lyko taşı." Ora, Calla'ı tamamlamıştı. Soran gözlerle Emma'a bakınca, konuyu biraz daha açtı. "Tanrım, siz bizden eski vampirlersiniz. Bunu bilmeniz gerekiyor! Her neyse." Oturduğu koltukta biraz daha toparlandıktan sonra devam etti: "Lykora taşı Versty kurucularının ailesindeki cadılar tarafından yapılmış bir taş. Yeryüzündeki en güçlü taş olarak biliniyor." "Cadı eli değdi sonuçta." Böbürlenerek Emma'nın sözünü kesen Ora'a baktık. Emma gözlerini devirdi ve devam etti: "Taş, Versty kurucuları öldüğünde kaybolmuş. Yüzyıllardır cadılar, vampirler ve kurt adamlar bu taşı arıyor. Özellikle Cens topluluğundakiler. Eğer taş bir Cens üyesine geçerse bu dünyanın sonu demektir." "Neden?" "Bu taşı yapan cadılar, eğer taş bir Cens üyesine geçerse kullanımı iptal olsun diye bir büyü yapmaya çalışmış." "Ancak, büyü ters tepmiş." Emma'dan sözü alan Ora konuştu ve Calla araya girdi. "Ve, ters tepen büyüler asla düzelmez." "Yani, taş eğer bir Cens üyesine geçerse; Cens üyesi, Versty üyesinin taştan elde edeceği gücün 2 katını elde edebilir." Gözlerimi kıstım ve bana onaylayan bakışlarla bakan Emma'a bakmaya devam ettim. "2 kat olduğundan bile emin değiliz, daha fazla olabilir." "Taş en son bir Versty üyesi tarafından bulunmuş, bu semtte." "Ne zaman?" Gris, merakla Ora'a baktı. "20 yıl önce." "Aman Tanrım! Bunu neden bilmiyoruz?" "Belki de başımızda aile bireylerimiz olmadığındandır." Giselle'den cevabını alan Pris ofladı. "Taşı bulmalıyız." Anlamayan gözlerle bana bakan ev halkına baktım. "Ne yani? Ashley'i öldürdük ve abilerinin peşimizde olup olmadığını bilmiyoruz. Ya taşı onlar bulursa?" "O, haklı." Bana arka çıkan Ora'a bakıp gülümsedim. "Taşın gücünü tahmin edemezsiniz. Bir cadı değilsiniz." "Eğer bir Versty cadısı, taşı bulursa yine de Cens üyesinden daha az güç mü elde eder?" Ora masumca başını salladı. "Ama taşı Versty cadıları yapmış. Yani, bu çok saçma?" Yüzünü buruşturan Nora'a baktım. "O taşı gerçekten bulmalıyız ve yardıma ihtiyacımız olacak." Sorarcasına Pris'e baktım. "Kızacağınızı biliyorum, özellikle de sen Es. Ama mecburuz." "Artık sadede gel Pris." Giselle, gözlerini devirip tekrar Pris'e baktı. "Annem ve babam." "Hayır!" diye bağırırken gözlerimi irice açmıştım.
"Hey, burada ne işin var?" "Bilmiyorum," dedi ve dudaklarını yaladı. Bunu karşımda yapmamalısın, Styles! "Sadece seni görmek istedim." "Ah," deyip gülümsedim. "Merhaba, acaba Mag burada mı?" Kafasını Harry'nin sol tarafından sarkıtan Liam'a bakıp kahkaha attım. "Arka bahçede." "Teşekkürler." Gülümseyip arka bahçeye gidişini izledim. "Peki ya Nora?" Bu sefer de Harry'nin sağ tarafından kafasını sarkıtan Louis'e baktım. "O da Mag'in yanında." "Teşekkür ederim Es." "Pekala, artık bir taraflarından arkadaşların gelmeyecekse konuşmamıza devam edebilir miyiz?" Harry kahkaha attı ve saçlarını karıştırdı. "Tabii ki. Sanırım diğerleri evde." "Güzel." deyip dudaklarımı yaladım. Bu dudaklarıma bakmasını sağlamıştı. Tekrar gözlerime baktığında onu izlediğimi fark etti. Lanet olsun! İkinci kez yakalanmıştım. "Şey, içeriye geçmeye ne dersin?" dedim ve kapıyı biraz daha açtım. İçeriye baktığını fark ettiğimde açıklama ihtiyacı duydum. "Bizimkiler dışarıda. Sadece Mag ve Nora var." "Sanırım onlar da meşguller." Söylediği şeyle ikimiz de kahkaha atarken, Harry eve girmiş ve ben de kapıyı ardından kapatmıştım. "Hey, bir şey sorabilir miyim?" Henüz koltuğa yeni oturan Harry, evi göz ucuyla inceledikten sonra bana doğru döndü. "Tabii ki." "Pris'in bir erkek arkadaşı var mı?" İrice açılan gözlerimi fark edince düzeltti. "Zayn için." Kahkaha attığımda, bir müddet sonra o da bana katıldı. "Yok ama Pris, ciddi bir tiptir. Sanırım bu en büyüğümüz olduğu için. Ah, bir de anne ve babamın yokluğunu hissettirmemek için." Başıyla onayladı. "Bilirsin, büyükler böyle yapar." "Evet." dedikten sonra çalan telefonunu cebinden çıkardı.
"Taş hakkında her şeyi öğrendik!" İçeriye neşeyle giren Shelby, Harry'i görünce durdu. "Taş derken?" Harry'nin soran gözlerini üzerimde hissediyordum.
-O KADAR KÖTÜ OLDU Kİ, KİMSE YORUM YAPMADI. BU ARADA BİRKAÇ BÖLÜM SONRA PRIS VE SHELBY'I ÇIKARACAĞIM. ÇÜNKÜ NAZ VE SU OKUMUYOR, ÜZÜLÜYORUM :S HA BİR DE YORUM YAPANLARIN YORUMUNU YERİİİM, SİZİ SEVİYORUM!
En son Mathers. tarafından Ptsi Eyl. 24, 2012 11:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Lullaby*
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 10, 2012 2:48 pm
okuyorum ya kızım nasıl okumuyorum ben :W ayıp ediyorsun wallaha :crying:
bu arada hayal gücüne hayranım hogwarts ta gibi hissettim kendimi j.k. rowling tadında bir yazarsın çok güzel olmuş devam devam devam
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 10, 2012 2:53 pm
Kaptan*12 demiş ki:
okuyorum ya kızım nasıl okumuyorum ben :W ayıp ediyorsun wallaha :crying:
bu arada hayal gücüne hayranım hogwarts ta gibi hissettim kendimi j.k. rowling tadında bir yazarsın çok güzel olmuş devam devam devam
Seni çok seviyorum lan Naz. Höh, benzetmene ölürüm ama ona yetişemem <3 Teşekkürler aşkıım.
Lullaby*
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 10, 2012 2:55 pm
ben ora değil miyim kızım rahat üç dört bolumdur hep ben varım ben akıl hocasiyim ayiks süper ya wallaha hayri pitir gibi hissettim<3<3<<3<3
seni cok seviyorum lan :W
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 10, 2012 2:59 pm
Kaptan*12 demiş ki:
ben ora değil miyim kızım rahat üç dört bolumdur hep ben varım ben akıl hocasiyim ayiks süper ya wallaha hayri pitir gibi hissettim<3<3<<3<3
İsim : Ebren :P Mesaj Sayısı : 3246 Nerden : Meltem Kayıt tarihi : 20/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (50/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 10, 2012 3:13 pm
Harry *-* Sakinim tamam ^-^ Güzeldi hoştu devamini bellerim ^^
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 10, 2012 3:22 pm
ForeverYoung demiş ki:
Harry *-* Sakinim tamam ^-^ Güzeldi hoştu devamini bellerim ^^
Teşekkürler bebeğiim <3
Reason&.
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 10, 2012 8:38 pm
"Artık şifreli konuşmayı bırakır mısınız!" Bundan sıkıldığı için bağıran Mag'e bakıp kıkırdadım. Asla sıkıya gelemezdi. aynen be üf slklar sadete gelin .s.s.s.s
"Merhaba, acaba Mag burada mı?" Kafasını Harry'nin sol tarafından sarkıtan Liam'a bakıp kahkaha attım. ahaha nasıl sırıttım bilemezsin lan, ay valla ısırırım seni olm :C
"Arka bahçede." "Teşekkürler." Gülümseyip arka bahçeye gidişini izledim. gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak sdgfddngdf :kahkaha: :zıp zıp:
Bu sefer de Harry'nin sağ tarafından kafasını sarkıtan Louis'e baktım. "O da Mag'in yanında." ahaha koptum amk ahgafgfvds rahat bırakmıyolar sizi :kahkaha:
"Pekala, artık bir taraflarından arkadaşların gelmeyecekse konuşmamıza devam edebilir miyiz?" :H :H :H :H
ay dudaklarınızı yalaya yalaya bişey oldunuz gızfgfgfh :kahkaha:
"Bizimkiler dışarıda. Sadece Mag ve Nora var." "Sanırım onlar da meşguller." ahahah oha ahahahahhaha :kahkaha: :kahkaha:
"Taş hakkında her şeyi öğrendik!" İçeriye neşeyle giren Shelby, Harry'i görünce durdu. "Taş derken?" Harry'nin soran gözlerini üzerimde hissediyordum. aman tanrım!!!!!!!!!!!! :O
harikaydı aşkım bayıldım, yirim seniğ <3 <3
Grenade
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Eyl. 11, 2012 9:49 am
ayy cok guzell,cok guldum cok eglendıım devamm
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Salı Eyl. 11, 2012 2:53 pm
Reason&. demiş ki:
"Artık şifreli konuşmayı bırakır mısınız!" Bundan sıkıldığı için bağıran Mag'e bakıp kıkırdadım. Asla sıkıya gelemezdi. aynen be üf slklar sadete gelin .s.s.s.s
"Merhaba, acaba Mag burada mı?" Kafasını Harry'nin sol tarafından sarkıtan Liam'a bakıp kahkaha attım. ahaha nasıl sırıttım bilemezsin lan, ay valla ısırırım seni olm :C
"Arka bahçede." "Teşekkürler." Gülümseyip arka bahçeye gidişini izledim. gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak sdgfddngdf :kahkaha: :zıp zıp:
Bu sefer de Harry'nin sağ tarafından kafasını sarkıtan Louis'e baktım. "O da Mag'in yanında." ahaha koptum amk ahgafgfvds rahat bırakmıyolar sizi :kahkaha:
"Pekala, artık bir taraflarından arkadaşların gelmeyecekse konuşmamıza devam edebilir miyiz?" :H :H :H :H
ay dudaklarınızı yalaya yalaya bişey oldunuz gızfgfgfh :kahkaha:
"Bizimkiler dışarıda. Sadece Mag ve Nora var." "Sanırım onlar da meşguller." ahahah oha ahahahahhaha :kahkaha: :kahkaha:
"Taş hakkında her şeyi öğrendik!" İçeriye neşeyle giren Shelby, Harry'i görünce durdu. "Taş derken?" Harry'nin soran gözlerini üzerimde hissediyordum. aman tanrım!!!!!!!!!!!! :O
harikaydı aşkım bayıldım, yirim seniğ <3 <3
Beğenmene çok sevindim canıım. Ayrıca ben de seni yerim k5 Aynen, bi rahat bırakmadılar :S
Grenade demiş ki:
ayy cok guzell,cok guldum cok eglendıım devamm
Teşekkürler meleğiiiim <3
+2 yorum sonra yeni bölüm o zaman?
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:15 pm
Flood için üzgünüüm.
Bölüm 8-I'm a Vampire
"Vampir olmayı seviyorum, 2 saniye içinde evdeydik!" Shelby'nin arkasından gelen Ora yüksek sesle konuşmuştu. "Burada neler oluyor?" Olayı toparlamak için bir şeyler düşünmeye çalışıyordum ama olmuyordu. Tanrım, nasıl bir senaryodayım ben? "Ee.." Sesli bir yutkunmanın ardından aklıma gelen ilk yalanı söyledim. "Ora, tiyatrocu." Ora şaşkın gözlerle bana bakıyordu. "Neler oluyor?" Bahçeden salona doğru giren Mag, şaşkınca kalabalığa bakıyordu. "Es. Bir açıklama bekliyorum." "Dediğim gibi, Ora bir tiyatrocu ve rolüne çalışıyor." "Taş?" "Hangi taş?" Harry gözlerini devirerek sinirle soludu. "Onun içeri girerken bahsettiği taş." İşaret parmağını takip ettiğimde Shelby'i gösterdiğini fark ettim. "Ben de Ora'a yardım ediyordum." "Anlamadım?" Harry, bu sefer şaşkın gözlerle Shelby'e bakıyordu. "Ora'nın tiyatrosunda gizemli bir taş var ve ben de ona oyuna daha iyi girebilmesi için yardım ediyordum." Kafasını sallayan Harry, son kez bana doğru uzunca baktı. Gözlerimi kaçırdım ve bakışlarımı yere sabitledim. "Bu kadar yorulacağımı düşünmüyordum. Gerçekten yaşlanıyorum." "100 yaşına basacaksın sevgilim, yorulman gayet normal." Emma ve Gris ikilisi sanki birbirlerini duymuyormuş gibi bağıra bağıra salona doğru gelirken kendi aralarında şakalaşıyorlardı. İkisi de içeri girdiklerinde Harry, Liam ve Louis'i görünce dondular. "Hadi ama! Hepiniz mi Ora'a yardım ediyorsunuz?!" "Sakin ol Harry." Liam, Harry'nin yanına gelmiş ve onu az önce sinirden kalktığı koltuğa oturtmuştu. "Burada neler oluyor?" Louis de Harry ve Liam'ın yanına gelirken kollarını göğsünde birleştirdi. "Artık söyle Es." "Hayır!" Maggie'e karşı çıkan Pris öfkeli bakışlarını bana dikti. "Harry, benimle bahçeye gelir misin?" Liam endişeyle bana bakarken bakışlarımı tekrar Harry'e çevirdim. Louis Harry'e gitmesini işaret ettikten hemen sonra Liam'ın öfkeli tavrıyla karşılaştı. "Liam." Liam, bakışlarını Mag'e çevirdiğinde Mag'in onu çağırdığını fark etti. Bahçeye doğru yavaş adımlarımı atarken Harry de beni takip ediyordu. Nefesini hissedebiliyordum, çünkü oldukça hızlı ve sesli nefes alıp veriyordu. Bu da oldukça sinirli olduğunu dışa yansıtıyordu. "Seni dinliyorum?" Yer minderlerine oturup karşıma oturmasını işaret ettim. Dediğimi yapıp oturdu ve tekrar bakışlarını yüzüme dikti. Gözlerini kırpmadan bana bakıyordu, ya da ben abartıyordum. Şu an inanın bunu bile düşünemezdim. İlk defa bir insana vampir olduğumu açıklayacaktım. Aman Tanrım! Yalancı öksürüklerindeki imayı anlamıştım. Derin bir nefes aldım ve bir çırpıda söyledim. Tamam, sadece içimden söylemiştim. "Hadi Es." "Tamam," dedikten sonra dudaklarımı yaladım ve devam ettim: "Biliyorum, bu tuhaf ama az sonra söyleyeceğim şeyden sonra yüzüme bakmayacaksın. Benden korkacaksın ya da deli olduğumu düşüneceksin -ki haksız sayılmazsın." Bakışlarındaki "Artık söyle." düşüncesini kaptığımda artık kaçacak bir deliğimin kalmadığını üzüntüyle sizlerle paylaşıyorum millet! "Lanet olsun, ben bir vampirim." Anlamsız ifadelerle beni süzüyordu. "Ah, tabi. Kanıt istiyorsun. Pekala Styles," Kalkıp etrafa göz gezdirdim. Bir şey bulamayınca tekrar ona baktım. "Ne yapmamı istersin?" "Bak, gerçekten neler olduğunu bilmeliyim. Dalga geçmeyi bırak ve-" "Bana sadece vampirlerin yaptığı bir şeyi yapmamı söyle." Düz bir sesle söylediğim cümlenin arkasından ona baktım. "O zaman.." dedi ve biraz düşündü. "Bahçe kapısının oraya doğru git." Bahçe kapısına baktıktan sonra tekrar ona döndüm. Anlamsız ifadelerimi fark ettikten sonra devam etti: "Ne? Her gün bir vampirle karşılaşmıyorum. Üzgünüm. Hem vampirler hızlı gider. Tıpkı Ora'nın söylediği gibi." Gözlerimi devirdim ve: "Pekala." dedim. "Buna inanamıyorum!" derken ayağa kalkmış ve bahçe kapısının hemen dibinde biten bana doğru bakıyordu. "İnanmalısın." derken burnunun dibinde bittim. Geldiğimi yeni fark ettiğinde bir adım geriledi. "Benden korkacağını biliyordum." Sesimdeki hayal kırıklığı onu gülümsetti. "Senden korkmuyorum. Sadece, bu çok tuhaf tamam mı?" derken bana yeniden bir adım daha yaklaşmıştı. "Bana zarar vermeyeceğini biliyorum." Parmak uçlarını saçlarımda gezintiye çıkardığında gözlerimi kapatıp gülümsedim. "Bunu yaptığıma inanamıyorum." Sorar gözlerle bana baktı. "Bir insana vampir olduğumu söyledim." Sırıttı. "Ben de bir vampirle konuştuğuma inanamıyorum." Gülümsedim. "Bana her şeyi anlatmanı istiyorum." Başımı onaylarcasına salladım ve tekrar yere oturduk.
"Taş hakkında neler biliyoruz?" Pris rahatsızca yerinde kıpırdadı. Haklıydı da, sonuçta aramızda resmen üç insan vardı: Liam, Louis ve Harry. "Onlardan mı öğrendiniz?" Mag anlamsızca bana bakıyordu. "Onlardan işte." "Anne ve baba, Es. Artık bu kavramları öğren." Shelby gözlerini devirdi. Ona dil çıkardım ve tekrar Mag'e döndüm. "Tek çaremiz buydu Es." Elimi sıkan Harry'e baktım. "Ben buradayım." diyordu gözleri. Gülümsedim ve omzuna yaslandım. "Ona çok yaklaşma." Harry ile aramıza giren Gris, tehditkar bakışlarını Harry'nin üzerinde gezdiriyordu. "Derdin ne?" "Kapa çeneni, Es." Gözlerimi devirdim ve Harry'e baktım. Gris'e yumruk atmamak için kendini zor tutuyordu. Yani bunu yumruk haline getirdiği sol elinden anlayabilirdiniz. Tekrar bana baktığında dudaklarımla belirgin bir şekilde "Sakin ol." dedim. Başını salladı ve tekrar Pris'e döndü. "Lykora taşı, yani kısaca Lyko taşı biliyoruz ki Versty cadıları tarafından yapılmıştı-" "Versty?" "Sizin cadı olanlarınız da mı var?" Liam'ın sorusundan hemen sonra lafa karışan Louis olmuştu. "Bunu size sevgili kız arkadaşlarınız daha sonra anlatır baylar." Ora sıkıldığını belli eder gibi cümlesinin ardından ofladı. Bunun üzerine Maggie'den bir yastık yedi. "Lyko taşı, 20 yıl önce buralarda görülmüştü-" "Hayır kızım, 15 yıl önce." Şaşkınca bahçe kapısından giren anneme ve babama baktık. "Burada ne işiniz var?"
-SANIRIM FİNAL OLACAK YA DA SEZON FİNALİ. HERKES YAVAŞ YAVAŞ SİTEDEN AYRILDIĞI İÇİN OKUNMUYOR YENİ BÖLÜMLER. TAMAM, BEN KENDİMİ BÖYLE AVUTUYORUM. LÜTFEN YORUM YAPIN ARTIK :S AYRICA YAZIM HATALARI VARSA ÜZGÜNÜÜM.
En son Mathers. tarafından Ptsi Eyl. 24, 2012 11:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Reason&.
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:32 pm
Of Harry sakin ol bi kanki ya :S
"Lanet olsun, ben bir vampirim." Anlamsız ifadelerle beni süzüyordu. ay buraları okurken heycanımı görsen of :S
Ay Harry ile olan son çokzeldi ayayayay <3333333333
"Hayır kızım, 15 yıl önce." Şaşkınca bahçe kapısından giren anneme ve babama baktık. "Burada ne işiniz var?" oha şok oldum amk :O :O
süperdi aşkım aynen istemem ama sezon finali yap çünkü bende giremiycem artık pek :S <3 bölüm mükemmeldi, eline sağlık :atankalp:
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:33 pm
Reason&. demiş ki:
Of Harry sakin ol bi kanki ya :S
"Lanet olsun, ben bir vampirim." Anlamsız ifadelerle beni süzüyordu. ay buraları okurken heycanımı görsen of :S
Ay Harry ile olan son çokzeldi ayayayay <3333333333
"Hayır kızım, 15 yıl önce." Şaşkınca bahçe kapısından giren anneme ve babama baktık. "Burada ne işiniz var?" oha şok oldum amk :O :O
süperdi aşkım aynen istemem ama sezon finali yap çünkü bende giremiycem artık pek :S <3 bölüm mükemmeldi, eline sağlık :atankalp:
Hiç sorma lan, ben bile yazarken heyecanlandım :S Teşekkürler bebeğiiim, yerim oğlum seni <3
Lullaby*
Konu: Geri: Just Want to Love. Çarş. Eyl. 12, 2012 6:39 pm
ora toyatrocu ayiks lan süperdi be Slk harry vampiriz ışte eziq insan Zuhahha :kahkaha: mal mal mal harry çok eğlendim :kahkaha: oğlum ne finali doyamiyorum ben buna cidden en sevdiğim vampir hikayesi hem işler karışıyor zzz ilk kez kız vampir erkek insan Zuhahha fark var!!!! vampir olmak süper eve hızlı geliyoruz haklısın ora ben de bunu istiyorum :W no walk!!!
beyourself`
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 13, 2012 6:42 am
ayyy harry ya ddfdgfdg aynen çok güzeldi de final falan yapma lan! :( çok seviyorum beğenerek okuyoom o.o devam kanki no final. :)
Auburn
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 13, 2012 10:04 am
Ben bu hikayeyi daha önce neden okumadım lan!!!??? :Z Bayıldım!! yeah: Gerçekten çok güzel canım, devam et :halay.:
Reason&.
Konu: Geri: Just Want to Love. Perş. Eyl. 13, 2012 11:09 am
benim bugün son günüm, bir daha bakamıycam hikayeye...
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 24, 2012 11:21 am
DyLouNas*12 demiş ki:
ora toyatrocu ayiks lan süperdi be Slk harry vampiriz ışte eziq insan Zuhahha :kahkaha: mal mal mal harry çok eğlendim :kahkaha: oğlum ne finali doyamiyorum ben buna cidden en sevdiğim vampir hikayesi hem işler karışıyor zzz ilk kez kız vampir erkek insan Zuhahha fark var!!!! vampir olmak süper eve hızlı geliyoruz haklısın ora ben de bunu istiyorum :W no walk!!!
Aynen kankam asdfg Kabul et Harry, biz vampiriz *-* Yerim lan seni. Ama okunmuyor ki :S Farkım, tarzım ;)))
beyourself` demiş ki:
ayyy harry ya ddfdgfdg aynen çok güzeldi de final falan yapma lan! :( çok seviyorum beğenerek okuyoom o.o devam kanki no final. :)
Teşekkür ederiiim <3 Yerim seni de o zaman <3
Auburn demiş ki:
Ben bu hikayeyi daha önce neden okumadım lan!!!??? :Z Bayıldım!! yeah: Gerçekten çok güzel canım, devam et :halay.:
Neden, bilmem ki?!?!?!?! Teşekkürler <3
Reason&. demiş ki:
benim bugün son günüm, bir daha bakamıycam hikayeye...
Bakcaksın...
SEZON FİNALİ Bölüm 9-Lake Perta
"Bunu bizsiz yapamazsınız, kabul edin." Annemin hemen arkasından lafa karışan babam, her zaman ki gibi kibirliydi. Gözlerimi devirip Pris'e baktım. Bana "Burayı nereden öğrendiklerini bilmiyorum." derken dudaklarını okumuştum. "Emin olun, yapabiliriz. Bizi terk ettiğinizden beri yaşamayı başardık." Maggie, alayla onlara laf yetiştirirken sadece olanları izliyordum. "Bunu insan türleriyle mi yapmayı düşünüyorsunuz sevgili kızlarım?" Babamın gözleri Harry-Liam-Louis üçlüsünü gezdikten sonra yine Mag'i bulmuştu. "Defolun." Gayet düz bir sesle olaya müdahale ederken hiç de nazik olmaya çalışmamıştım. "Bizi dinlemek zorundasınız." "Hayır, değiliz." Olaya karışan Giselle de son sözü söylemek istermiş gibi dişlerinin arasından tıslamıştı. "Onları ben çağırdım." Hepimiz Shebly'e şaşkın gözlerle bakarken babam kahkaha attı. "Bu demek oluyor ki; bize mecbursunuz." "Böyle konuşma." Annemin uyarıcı ses tonu babama doğru iletilirken annem şefkatle bize baktı. Sinirle kahkaha attım ve tekrar anneme döndüm. "Bize böyle bakma, hakkın yok." "Es, bırak da bize yardım etsinler?" Shelby'e doğru hızla döndüm. "Yardım etmek? Onlar en büyük yardımı bizi terk etmekle yaptılar zaten sevgili kız kardeşim." "Bize. Yardım. Etmeyekler." Gris, kelimeleri tane tane ve üstüne basarak söylerken gözleri babamın gözlerine sabitlenmişti. Gris, babamdan oldu olası nefret etmişti. Neden mi? İnanın hiçbirimiz bunu henüz bilmiyoruz. "Sadece taşla ilgili birkaç şey anlatmamıza izin verin." "Bu doğru olabilir." Harry'nin fısıldayan sesini sadece ben duymamıştım elbette. "Buna karışmayın!" Gris sesini yükseltirken Harry onu önemsememiş ve bana bakmaya devam etmişti. Bilmediğim bir nedenden dolayı Harry'i dinlemek istiyordum. Onun dediğini yapmak istiyordum. "Tamam, sizi dinliyoruz." Tekrar yerime oturduğumda herkesin gözü benim üzerimdeydi. Kararımı değiştirmeyeceğimi anladıklarında oflayarak yerlerine oturdular ve sert bakışlarla Süper İkili'yi (!) dinlemek için hazırlandılar. Annemin Harry, Liam ve Louis'e bakışlarını fark ettiğimde araya girme ihtiyacı duydum. "Sorun ne?" "Onlara güvenebilir miyim?" "Elbette." Annemin sorusuna cevap veren Mag, hızlı davranmıştı. "Pekala. Yanlış bir tanı var. Lyko taşı, 20 yıl önce değil; 15 yıl önce burada görüldü. Versty kurucularının ailesindeki cadılar tarafından yapılmış bir taş." "Bunu zaten biliyoruz." Giselle, anneme "Bizi bilmediklerimizi anlat, moruk." bakışları atarken kıkırdadım. Annem gözlerini devirdi ve konuşmaya devam etti. "Taşın gücünü biliyorsunuzdur." Hepimiz kafamızı salladığımızda devam etti: "15 yıl önce Chuck More adında 240 yaşındaki bir adam tesadüfen taşı bulmuş." "Nerede?" "Bilmiyoruz, yani bunu kimse tam olarak bilmiyor. Emin olamıyoruz." Babam Giselle'nin sorusunu cevapladı ve lanet çenesini kapattı. "Sanırım Chuck, sarhoştu-" "Bunu biliyorsunuz ve nerede bulduğunu bilmiyor musunuz?" Gris alayla güldü. "Kitaba göre böyle anlatılıyor." "Hangi kitap?" Soruma Ora cevap vermişti: "Çerk kitabı. Cadıların özel kitabı olarak da biliniyor. Kitabı sadece cadılar görebilir. Sadece Versty cadılar." "Siz bir cadı değilsiniz. Çerk kitabını nereden biliyorsunuz?" Louis, sorduğu soruyla böbürlenirken Liam güldü. "300 yaşıma girmek üzereyim insancık. Elbette cadı arkadaşlarım olacak." Louis'in böbürlenmesi babamdan aldığı cevapla biterken babam sinir bozucu kahkahalarından birini attı. "Her neyse. Devam etmemi istiyorsanız artık bölmeyin." "Pek de meraklı değiliz." Annemin isyanına karşılık veren Nora gözlerini devirdi. "Devam et." Gris, kaba bir tavırla anneme emir verirken gayet mutlu görünüyordu. "Chuck, taşı bulduğunda sarhoştu ve önce taşı önemsemedi. Taş eline alıp biraz inceledikten sonra göle attı." "O zaman göl kenarında buldu." Annem, Ora'ı başıyla onayladı ve devam etti: "Göl ışıkla parlarken Chuck taşın ne olduğunu nihayet anlamış ve onu bulmak için göle atlamış. Taşı alıp eve dönerken birkaç serseriye denk gelmiş." "Zaten sarhoştu. Serserilerle başa çıkamadı ve serseriler Chuck'ı soyarken taşı da elmas zannedip Chuck'tan aldılar." "O günden beri taş bir daha görülmedi." "Bu yüzden insanlara güvenmiyoruz." Babam son cümlesini Harry, Liam ve Louis'e bakarak söylemişti. "Kapa çeneni." Mag, sert bir ses tonuyla babama doğru döndü. "Tamam, artık taşı nasıl bulabileceğimizi konuşalım; insanlara olan güven problemimizi değil." Araya giren Pris olmuştu. "Göl kenarına bakmalıyız." "Bu semtte tek göl var: Perta Gölü." Giselle zafer dolu bakışlarını üzerimizde gezdirirken ben pek de umutlu değildim ne yazık ki.
"Gelmek istiyorum," Harry dudaklarını büzüp bana baktı. "Lütfen." "Hayır Harry." Düz bir sesle ona doğru döndüm. "Geleceğim." Bakışlarıyla meydan okurken bu ses tonuna da yansımıştı. "Neden uslu bir çocuk olmuyorsun?" Harry yüzünü buruşturdu. Ne dediğimi farkına vardığımda kahkaha attım. "Nasıl uslu bir çocuk olabilirim?" "Mesela," Biraz düşündükten sonra devam ettim: "Git yaşıtlarınla flört et, ne bileyim. Bira partileri düzenle." "Bunu gerçekten ister misin?" Biraz düşündükten sonra verdiği cevap da ima vardı. "Sanırım hayır. Ama parti vermen konusunda ısrarcıyım. En azından şu lanet olayı atlatana kadar." "Yanında olmak istiyorum." "Neden bunu yapıyorsun?" "Neyi?" Kaşlarını kaldırmış, dudaklarını aralamıştı. "Neden yanımda olmak istiyorsun? Benden neden korkmuyorsun? Lanet olsun, ben insan kanıyla besleniyorum. Senin kanınla. Benden korkman gerekir. Bu bir oyun değil." "Bana asla zarar vermezsin." Elini sağ yanağıma dokundurdu. "Bunu nereden biliyorsun?" "Biliyorum işte." Gözlerimi devirdim. "Hadi, bizi bekliyorlar!" Harry, elimden tutup hızla beni odadan çıkardı. Hangi oda mı? Az önce bizimle gelmemesi gerektiği konusunda onu ikna etmek için soktuğum oda. Sonuç mu? Tabii ki, Styles kazandı!
"Burası olduğundan emin misin?" Nora babama doğru baktı. "Tabii ki." "Hey, bu ses de ne?" Ora'nın cümlesi üzerine hepimiz susmuş ve o sesi duymaya çalışıyorduk. Harry'nin elini sıkıca tuttum. Ona doğru döndüğümde bana gülümsüyordu. "Ben bakacağım." "Hayır!" Harry, teklifimin üzerine gayet sesli bir şekilde bağırırken ses yeniden duyuldu. "Bakacağım." Elimi bırakmak istemeyen Harry'e Maggie yardımcı olurken ses yine duyuldu. "Burada ne işiniz var?"
-EVET KANKAMLAR, ARTIK SEZON FİNALİ ŞARTTI. MADEM FİNAL OLMASIN DİYOSUNUZ, SEZON FİNALİ OLSUN O ZAMAN. NE ZAMAN SİTE ESKİ HALİNE DÖNER. O ZAMAN GELİR YENİ SEZON. LÜTFEN OKUYUN, SİZİ SEVİYORUM AŞKLARIM. İYİ OKUMALAR! BU ARADA YAZIM HATASI VARSA ÜZGÜNÜM <3
En son Mathers. tarafından Ptsi Eyl. 24, 2012 11:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Auburn
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 24, 2012 11:30 am
Hiç hata görmedim :D Kesinlikle çok güzeldi bölüm. Sezon finaline üzüldüm ama :'(
Chelsea
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 24, 2012 11:33 am
Auburn demiş ki:
Hiç hata görmedim :D Kesinlikle çok güzeldi bölüm. Sezon finaline üzüldüm ama :'(
O zaman sevindim :D Teşekkürler bebeğim, okunmuyor ama :S
Auburn
Konu: Geri: Just Want to Love. Ptsi Eyl. 24, 2012 11:36 am
Bence okunmayı en çok hak eden hikayelerden biri :)