Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Feel the Heart of Me?

+10
Mrs.Malik♥
Beyzayn.
sweetebru
sexwithjensen
Hazel
Reason&.
beyourself`
Unbroken.
Lullaby*
Chelsea
14 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 7uke3n5000/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp25000/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (5000/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 03, 2012 9:22 pm

Oha süper olmuş kanki lan bayıldım <3
sizdeyim kuzen bugün xd
gelsin one direction ay liam falann aman allahım :halay.:
devam! <3
https://onedirectionfan.forumdizini.com/
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 7uke3n0/0Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp2125/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 6:24 pm

Gel kuzen Set :D

Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Cncv0

Bölüm 2-I fought with Harry Styles!

"Aptal Matematik!" derken kalemi masanın üstüne fırlattım ve arkama yasladım.
"Kimyadan iğrenç olamaz."
"Kimyadan da iğrenç, Tess." dedim gözlerimi devirerek.
Tess'in telefonu çalınca meyve suyumdan bir yudum aldım ve Tess'i dinlemeye başladım.
"Sakin ol, Grace. Tamam geliyoruz."
Telefonu kapatıp bana baktığında kaşlarımı kaldırdım.
"Sun Cafe'e gelmemizi istiyor kızlar."
"Marissa da mı?" derken ağzımı açmış ve kaşlarımı kaldırmıştım. Ders çalışmamız için kafamızı patlatacak olan kız, şimdi bizi Sun Cefe'e mi davet ediyordu? Hazır olun millet, kıyamet yaklaşıyor!
Kafasını salladı ve kalkmam için elini salladı. Kitapları toplayıp odama çıkarttığımızda beyaz elbisemin hiç de fena fikir olmadığını fark edip üstümü değiştirmedim. Toz pembe çantamı da koluma alıp Tess ile beraber evden çıktık.

"Gerçekten mi?"
"Evet!" dedi heyecanla Grace.
"Senin için zor olacak. Yani hem vizelere çalışıp hem de bu etkinliğin organizatörü olmak?"
"Sıkıcı." diye tamamladım Serena'nın cümlesini.
"Bence eğlenceli olacak. Vize kısmını atlarsak."
"Yapma Grace, eğlenceli olmayacak."
"Bana destek olmaya ne dersiniz?" derken hepimizin yüzüne tek tek baktı.
"Bunu başaracaksın." dedim umut dolu bir sesle ve elini tuttum. Bana bakıp gülümsedi ve elimi sıktı.
"Kesinlikle başaracaksın!"
"Teşekkürler Serena."
"Organizatör Kraliçe!" dedik hep bir ağızdan. Utanarak gülümsedi ve hepimize tek tek öpücük yolladı.
"Ee, şu grup hakkında ne düşünüyorsunuz?" Bu cümle üzerine hepimizin gözü Harmonie'e kaydı.
"Ben birkaç şarkılarını dinledim."
"Yani ders çalışmadın mı Serena? Sana inanamıyorum!" derken sinirle arkasına yaslandı Marissa. Kıkırdadım ve bakışlarımı yeniden söz alan Serena'a çevirdim.
"Şarkıları 3 dakika sürüyor Mar, yani en fazla 10 dakika ders çalışmadım." dedi gözlerini devirerek ve devam etti: "Niall'ın sesi beni rahatlatıyor."
Gözlerimizi irice açmış Serena'a bakıyorduk.
"Bana öyle bakmayın, dinleyin." dedi ve cep telefonunu çıkardı.
"Tanrım! Bir de şarkılarını mı indirdin?" diye kahkaha atan Tess'e hepimiz eşlik ettik. Serena ise sadece gözlerini devirip telefonunu ortaya koydu.
"Bu şarkılarının adı: More Than This."
Hepimizin gözleri telefona kilitlenmişti. O anda ses tonu yumuşak olan bir çocuk şarkıya başladı.
"Aman Tanrım, harika.." diye fısıldadı Tess telefona adeta Meryem Ana'ymış gibi bakarken.
O sırada başka bir ses tonu duymamla bakışlarımı Tess'ten ayırıp tekrar telefona kilitledim. Ses oldukça iyiydi. Tamam, çok iyiydi.
"10 dakika ayırmama deymiş öyle değil mi?" derken biten şarkının ardından telefonunu tekrar çantasına attı Serena.
"Kesinlikle deymiş." diye mırıldandı Harmonie.
"Çok iyiler. Hatta birkaç fotoğraflarını bile buldum." derken çantasını açıp telefonunu bulmaya çalışıyordu.
"Çok şekerler." diye mırıldandı Marissa. "Bu çocuğun adı ne?"
"O Louis Tomlinson. Grubun şebeği." derken Marissa'a bakıp sırıttı Serena.
"Peki ya bu?" diye sordu telefonu eline alan Tess.
"Liam Payne."
"Fazla şeker."
"Ben de bakmak istiyorum." Tam telefonu Tess'ten alırken telefonum çalmaya başladı. En azından Hey Jude'i seslendiren Paul Mccartney öyle söylüyordu.
"Efendim?" diye mırıldandım masadan kalkarken.
"Naber güzellik?"
"Adım, Evanna abi." derken gözlerimi devirdim.
"Ah, demek iyisin. Vizeler nasıl gidiyor?"
"Daha başlamadı ama sanırım yarından itibaren başlıyor."
"İyi çalışırsan seni görmeye gelebilirim. Hatta tatilini burada geçirebilirsin!"
"Şaka yapıyorsun, değil mi?"
"Ben ciddiyim."
"Aman. Tanrım!" dedim heyecanla kelimeleri tane tane söylerken. Çığlık atmamak için elimi ağzıma götürdüm.
"Hem, Hayley seni çok özlemiş."
"Ben de onu!"
"Tamam, sonra görüşürüz. Yarın tekrar arayacağım ve her vizenden sonra mesaj at."
"Yani sınav raporu gibi bir şey mi?"
"Tam üstüne bastın güzellik."
"Görüşürüz Mimik Surat!"
Her an havalara uçabilirdim.
"Mimik Surat geliyor!"
"Şaka yapıyorsun!" derken Tess üstüme atladı.
"Yani vizelerim iyi sonuçlanırsa beni görmeye gelecek, hatta tatilimi Amerika'da geçireceğim!"
"Bu harika bir haber!" dedi Harmonie ve o da sarıldı.
"Senin adına çok sevindim bebeğim."
"Teşekkür ederim Grace."

"Berbattı."
"Hadi ya?" dedim ve elimi omzuna götürdüm.
"Kimyadan neden anlamıyorum ben Eva?"
"Sanırım Kimya çok ahmak bir ders Tess."
Güldü ve koluma girdi.
"Sanırım Biyoloji'den geçeceğim!" Ellerini çırparak yanımıza gelen Grace'in yüzündeki gülümsemeyi görmeliydiniz. Ah, bu kıza bayılıyorum.
"Sanırım ben de Tarih'ten!"
"Kızlar Sun Cafe'de bekliyorlar." diyen Grace oraya gitmemiz gerektiğini anlatmaya çalışıyordu.
"Ah, Elvin'i aramalıyım. Hem şu kitapları da dolabıma bırakmalıyım. Size yetişirim!" dedim ve koridordan sağa döndüm.
Hızlı adımlarla yürürken hem Elvin'e mesaj çekiyordum, hem de dolabıma gitmeye çalışıyordum.
"Tarih sınavım harikaydı! Uçak biletini hazırla Mimik Surat! Seni seviyorum.
-E"
Mesajın gittiğini gördüğümde çantama attım ve tam o sırada önümde duran bir insan varlığına çarptım.
"Teşekkür ederim." derken yere düşen kitaplarımı topluyordum.
"Üzgünüm." demiş ve hatta yanıma eğilme zahmetinde bile bulunmuştu. Bunları bile geçin, kitaplarımı topluyordu!
"Sorun değil." derken ayağa kalkmış ve elinden kitaplarımı almıştım.
"Ben," dedi ve yüzüme dikkatlice baktı.
"Sen?" derken kaşlarımı kaldırmış onu izliyordum.
"Ben, Bay Cook'un odasını arıyordum."
"Koridorun sonunda." dedim sırıtarak ve yürümeye devam ettim.
Arkamda bağırdığını duyduğumda döndüm ve yeniden ona baktım.
"Teşekkürler!"
"Rica ederim!" dedim ve el sallayıp sonunda dolabımın önünde durdum.

"Harry Styles, Bay Cook'un odasındaymış!"
Kızların yanına giderken yanımdan geçen kızın cümlesi olduğum yerde durup ona dönmemi sağladı.
"Hey, baksana!"
Kız arkasını döndü ve "Bana mı diyorsun?" bakışlarını üzerimde gezdirdi. Yanlarına gittim ve esas soruyu sordum.
"Harry Styles, şu grubun üyelerinden biri mi?"
"Evet."
"Dış görünüşünü biraz tarif eder misin?"
"Onu tanımıyor musun?" diye alayla güldü yanındaki kızla beraber.
"Üzgünüm, The Beatles varken yeni yetmeleri dinlemeyecek kadar harika bir müzik zevkim var."
"Tamam, her neyse." dedi gözlerini devirerek ve devam etti: "Kıvırcık saçlı, yeşil gözlü ve uzun boylu. Ayn-"
"Bu kadar yeter, teşekkürler." deyip hızla yanlarından ayrılırken arkamdan bana deliymişim gibi bakmalarını umursamadım.
"Sanırım az önce Harry Styles ile çarpıştım!" dedim kızların yanına gittiğimde.
Hepsi şaşırmış bir surat ifadesiyle bana bakıyordu. Eh, haksız da sayılmazlardı değil mi?
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 7uke3n5000/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp25000/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 6:42 pm

Oysa ki ben kimyaya bayılırım normalde ahaha :kahkaha: :kahkaha:

"Aman Tanrım, harika.." diye fısıldadı Tess telefona
adeta Meryem Ana'ymış gibi bakarken.

liam liam aşkım bebeğim :aaaaaa:
meryem ana :kahkaha:

"Peki ya bu?" diye sordu telefonu eline alan Tess.
"Liam Payne."
"Fazla şeker."

evet fazla şeker :duvar:

Elvin geliyo oley :love:
Oha Harry ile çarpıştın! :zıp zıp:
ay abi mükemmel olmuş lan ay yaz bugün yaz hemen hemen!!!!!!! <3
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 7uke3n0/0Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp2125/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 6:43 pm

Oğlum yorum gelmiyor ki, üzülüyorum sonra :S
Yorumunu yerim Seet! <3
Hazel
Yönetici
Yönetici
Hazel

İsim : Bensu
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 7uke3n4000/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (4000/5000)
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp23000/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (3000/5000)
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 6:44 pm

Ayy çokzel olmuş,kraliçe benim uzayım bb skdfhjdk -.-
Süper aşkım süpeer!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 6:44 pm

Yerim, teşekkürler meleğiim!
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 7:00 pm

hadi devam aşkım lan <3 :crying:
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 7:03 pm

Farklı bir kişi be Set'im :S
Beyzayn.
Emekli Üye
Emekli Üye
Beyzayn.

İsim : Beyza
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 7:03 pm

Devammmm.<3
https://onedirectionfan.forumdizini.com
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 7:06 pm

Aha geldi <3 :kahkaha:
bölüm için neler yaptırdın be, hadi yaz!!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 7:50 pm

Bu bölümü Set'ime hediye ediyorum. Sırf yeni bölüm gelsin diye, Beyza'ya yorum yaptırdığına inanamıyorum! :D

Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Cnk9g

Bölüm 3-Stupid Question

"Buna inanamıyorum!" Sonunda aralarından biri konuştuğunda bu kişinin Harmonie olduğunu fark ettim.
"Olayın şokunu hala atlatamadım."
"Bunun farkındayım Grace." derken sırıtıyordum.
"Bu ders Fizik sınavım var, bana şans dileyin." dedi ve hepimizi öpüp sandalyesinden kalktı Marissa. Tam giderken arkasını dönüp söylediği laf donmamı sağladı:
"O çocukla aranızda bir şeyler olacak, bunu hissediyorum Eva."
Marissa bir şey hissediyorsa, o her zaman doğru çıkardı.
"Rüyanda görürsün!" Cafe'den çıkmış Marissa'nın arkasından sonunda söyleyecek bir şeyler bulmuştum. Ama sanırım artık çok geçti.
"Hadi, artık kalkalım. Benim de Matematik sınavım bir sonraki ders. Bu ders tekrar gözden geçireceğim konular var."
"Kütüphaneye mi gideceksin Tess?"
"Evet."
Masadan kalktığımızda okuldaki çığlıkları duyduk. Tanrım, neler oluyor?
"Aman Tanrım! Şu an kütüphanedeler!"
"Hey, kim kütüphanede?"
Serena, birini kenara çekmiş sorguluyordu.
"One Direction!"
Hepimizin gözlerinin açıldığını hissediyordum.
"Kütüphaneye girmem imkansız! Burası da çok gürültülü! Nerede çalışacağım ben Tanrı aşkına?"
"Kütüphanede." diye sırıtırken aklıma gelen planı kızlara biraz geç anlatmayı düşünüyordum. Onları meraklandırmak çok eğlenceli!

"Bize inanamazlar Eva."
"İnanacaklar."
"Benzemiyoruz ki!"
"Sen de zaten Eva olduğunu söylemeyeceksin. Onun yerine geldiğini söyleyeceksin. Benim sınavım olduğunu da eklemeyi unutma ya da midemin bulandığını. O kadarını da sen düşün, ha kuzen?"
"Of, tamam."
Evet, planımızı açıklamamı isteyen kaç kişi var millet? Kızları derslerine yollayıp Tess ile kütüphaneye gelmiştik. Kütüphanede gözde görevliydim. Kitaplarla aramın iyi olduğunu biliyordunuz, değil mi? Ah, artık öğrendiniz! Bayan Lorw, beni yardım için kütüphaneye çağırmıştı. Biz de bir şey uydurup benim yerime Tess'in bugünlük kütüphanede görevli olmasını sağlayacaktık.
"O zaman midenin çok kötü olduğunu söyleyeceğim. Sınavının olduğunu söylersem ders programından yalanımızı yakalar."
"Sen bilirsin, kuzen." deyip kartımı ona verdim ve kütüphaneye gidişini izlemeye başladım.
Arkasını dönüp bana tereddütle bakarken elimle gitmesini işaret ettim.
"Şey," dedi kapıdaki koca adamlara. "Beni Bayan Lorw çağırdı, kütüphane görevlisiyim."
"Kartın?"
Ürkekçe kartı korumalara uzatırken içinden Tanrı'ya yalvardığını hissedebiliyordum.
"Bu resimdeki sen misin?"
"Bayan Lorw'u buraya çağırır mısınız?"
Koca adamlardan teki istediğini yapıp Bayan Lorw'u çağırmıştı.
"Bayan Lorw, ben Tess Bullock. Evanna'nın kuzeniyim. Evanna'ı yardım için çağırmışsınız sanırım, midesi çok kötü olduğu için beni yolladı. Hem Matematik sınavım için sessiz bir yere ihtiyacım var."
Tipik Bayan Lorw hareketi: önce gözlük üstü bakış, sonra biraz düşünme ve kafa sallama.
"Geç bakalım. Umarım Evanna'nın mazereti gerçekten önemlidir."
Tess'i de içeri soktuğumuza göre artık aptal Biyoloji sınavıma girebilirim!

-Tess Bullock'un ağzından.

Kapıdan girdiğimde bana bakan 5 çift gözle karşılaştım.
"Bu Tess Bullock. Yardımcım, bu da One Direction. Onları buraya saklamak zorunda kaldık. Malum yeni nesil genç kızları fazla gürültülü." deyip yanımızdan ayrılan Bayan Lorw'a baktık.
Gözlerimi devirip yeniden bana bakan gözlere döndüm ve onu gördüm: Liam Payne.
"Merhaba," dedim heyecanla.
"Nereye imza atmamızı istersin?" Esmer'e kaşlarımı kaldırmış bakarken Liam'ın sesini duydum.
"Çok kabasın Zayn."
"Ben, sadece sınavıma çalışmak için geldim." dedikten hemen sonra onlardan uzak bir masaya doğru yürümeye başladım.
Sandalyeyi çekip oturduğumda birisinin beni izlediğini hissettim. Yeniden onlara baktığımda Liam'ın harika gözleriyle buluştum. Bu konularda fazla utangaç olduğumdandı sanırım, hemen gözlerimi kitaplarıma kaydırmak.

"Aptal soru." 5 dakikadır çözemediğim Matematik sorusunu çözmeye çalışırken bir ses duydum.
"Yardım etmemi ister misin?"
Başımı kaldırıp baktığımda kirpiklerinin arasından beni utançla süzen Liam'a baktım.
"Yani, senden 1 yaş büyüğüm. Belki çözebilirim."
"Neden olmasın?" derken gözlerimle yanımdaki sandalyeyi işaret ettim.
"Bir bakalıım."
Elimdeki kalemi ona doğru uzatırken soruyla o kadar meşguldü ki, bunu çok sonra fark etti. Gülümsedikten sonra elimdeki kalemi alıp tekrar soruya döndü. O soruyla boğuşurken onu izliyordum. Boynundaki doğum lekesi ona çocukluk havası katarken mimikleri olgun bir adamı andırıyordu. Takıldığı yerlerde elindeki kalemin sapını dişlerinin arasında gezdiriyor ve tekrar kağıt üzerinde kaydırıyordu.
"5."
"Anlamadım?"
"Cevap diyorum, 5."
Utançla güldükten sonra tekrar bakışlarımı ona sabitledim. Soruyu nasıl çözdüğünü anlatırken onu dinlemiyordum. Sadece onu izliyordum.
Tanrım! Bir sonraki ders sınavım var ve ben bir çocukla flört etmeye çalışıyorum! Yerimde rahatsızca kıpırdandım ve Liam'ı kaldığı yerden dinlemeye devam ettim.

-Evanna Gray'in ağzından.

"Buna inanamıyorum!" derken çığlık atmamak için kendimi zor tutuyordum.
Tarih öğretmeni: Bay Vond hemen sınav sonuçlarını okumuş ve A+ almıştım.
"Grace!" Koridorda yakaladığım Grace'e ulaştığımda hızla boynuna sarıldım.
"Neler oluyor?"
"Tarihten A+ almışım!"
"Senin için çok sevindim bebeğim! Biyoloji nasıldı?"
"Bilmiyorum. Ne iyi, ne kötü." Somurturken Grace ellerini yanağıma getirip yanaklarımı sıkmıştı.
"Somurturken çok şeker oluyorsun."
"Yanaklarımı sıkmandan hoşlanmıyorum." derken ikimizde kahkaha atıyorduk.
"Tess ne yaptı?"
"Ah, ders arası onu almamı söylemişti. Tess'i kütüphanede unuttum!"
Grace ile beraber kütüphaneye doğru koşarken kütüphanenin önündeki kalabalık tüm hevesimizi kaçırmıştı.
"Oraya ulaşmak biraz zor olacak."
"Biraz?"
"Çok zor olacak Eva."
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 8:01 pm

Oha bayıldım bayıldım bayıldım!!!! <3
Çok sağol aşkım, ay sonunda valla muradıma erdim
dicemde liam'ıma erdim dfjgdf :kahkaha:
ay süperdi ya <33 ders nasıl dinlerim o varken :S
allah yandım sınavda agtdjg :S
liam ayayay valla ayayya yeminle ay süper :S
aşkım liam lan valla hayal etmesi çok güzel :( <3
süpersin aşkım süperrrrrrrrrrrrrr <3 !!!!!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 8:03 pm

Reason&amp;. demiş ki:
Oha bayıldım bayıldım bayıldım!!!! <3
Çok sağol aşkım, ay sonunda valla muradıma erdim
dicemde liam'ıma erdim dfjgdf :kahkaha:
ay süperdi ya <33 ders nasıl dinlerim o varken :S
allah yandım sınavda agtdjg :S
liam ayayay valla ayayya yeminle ay süper :S
aşkım liam lan valla hayal etmesi çok güzel :( <3
süpersin aşkım süperrrrrrrrrrrrrr <3 !!!!!
Beğenmene çok sevindim bebeğiiiiim!
Sen de haklısın, nasıl dinliceksin :S
Sensin aşkım lan :muck:
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 8:04 pm

artık yarına baskımı saklıyorum <3 :H
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 8:05 pm

Reason&amp;. demiş ki:
artık yarına baskımı saklıyorum <3 :H
Ben de o zamana kadar birkaç kurgu ekleyeyim salya:
sexwithjensen
Midnight Memories
Midnight Memories
sexwithjensen

İsim : ŞİMŞEK
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp2150/50000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (150/50000)

MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 8:09 pm

Setenay udıosjs İşin zor git ders çalış ueıj

Bekliyooz bölümü kuzuum <3
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 8:10 pm

Madisonia' demiş ki:
Setenay udıosjs İşin zor git ders çalış ueıj

Bekliyooz bölümü kuzuum <3
Yarın geliyorum can yarııım <3
Beyzayn.
Emekli Üye
Emekli Üye
Beyzayn.

İsim : Beyza
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2012 8:41 am

Liam çok şeker. Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 766489422
Hikayeni çok sevdim.<3
Devammm.<3
https://onedirectionfan.forumdizini.com
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

İsim : Captain*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 7uke3n0/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp2500/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2012 12:35 pm

2. bölüm
Marissa da mı?"
beğenemediniz mi lan :@

"Yani ders çalışmadın mı Serena? Sana inanamıyorum!"
sana inanmıyorum kızım ya şaka gibi

"Çok şekerler." diye mırıldandı Marissa. "Bu çocuğun adı ne?"
"O Louis Tomlinson. Grubun şebeği." derken Marissa'a bakıp sırıttı Serena.
grubun değil benim şebeğim o :W

[b]The Beatles varken yeni yetmeleri dinlemeyecek kadar harika bir müzik zevkim var
Beatles :atankalp:

3.bölüm
Marissa bir şey hissediyorsa, o her zaman doğru çıkardı.
Aynen öyle

Liam set aşkına bayıldım nokta :L

Muhteşemdi elelrine sağlk devvammm :atankalp:
http://dylanobrien.turkforumpro.com/
Mrs.Malik♥
Gotta Be You
Gotta Be You
Mrs.Malik♥

İsim : Büşra
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp20/0Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (0/0)
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2012 1:03 pm

Devam canım :)
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2012 3:18 pm

Beğenmenize çok sevindim kızlaar.
Naz hissediyorsa, doğrudur uu.
+2 yorum sonra yeni bölüm o zaman? :M
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2012 3:34 pm

hadi bekliyoruz aşkıms <3 :kalp: bende yazdım bölüm,bak dsgdf
Lullaby*
Yazar
Yazar
Lullaby*

İsim : Captain*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 7uke3n0/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (0/5000)
Rep Seviyesi:
Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Tjpp2500/5000Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Vbjs  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2012 7:24 pm

bölüm weriz
http://dylanobrien.turkforumpro.com/
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2012 7:38 pm

ve bölüm pilis :3
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: Feel the Heart of Me?   Feel the Heart of Me? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2012 7:42 pm

Bölüme, 6. sayfa devam edeceğiiim *-*

Feel the Heart of Me?
2 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 Similar topics
-
» Listen to your HEART.