Konu: Untimely 2. Bölüm Sayfa 5 Ptsi Şub. 18, 2013 7:28 am
İşte yeni hikayem ve ben kısaca tanıtımı yaptım. Değişiklik olsun diye tanıtımı resim olarak yaptım :başı dönmüş: Bundan sonra baş karakterlerin tanıtımını yapacağım. :, Umarım bu hikayeye devam ederim ve umarım beğenirsiniz. :sırıt: Gerçekten diğeri gibi olmayacak iyice tasarladım bu sefer. ^^: Belki adını değiştirebilirim belli olmaz salya: Yorumları bekliyorum. :M
En son #rain tarafından Paz Şub. 24, 2013 3:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Chelsea
Konu: Geri: Untimely 2. Bölüm Sayfa 5 Ptsi Şub. 18, 2013 11:14 am
Fantastik ha? Merhaba, ben ilk okuyucu!
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Hepiniz hoş geldiniz beğenmenize sevindim :oley: Kızlar hikayeye birilerini aldığım zaman herkes girmek istiyor bende kalıyorum öyle çok karakter olunca yazamıyorum ilerleyen bölümlerde yavaş yavaş alabilirim belki şimdi 2-3 önemli karakterle başlayacağım sonradan ilk olarak sizi alıcam söz Mathers. Unbroken. sendies# KingofCarrot ama biraz yazmam gerek kızlar çok karıştırıyorum :sırıt: karakter tanıtımını birazdan göndereceğim Ay mutlu oldum gene :oley:
Unbroken. FOUR
Mesaj Sayısı : 4098 Kayıt tarihi : 17/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (1200/5000) Rep Seviyesi: (535/5000) Uyarı Seviyesi: 0
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Oha olum lan daha hiç birşey yazmadım kısacık bir tanıtım of yirim senide :başı dönmüş:
#rain
Konu: Geri: Untimely 2. Bölüm Sayfa 5 Salı Şub. 19, 2013 5:42 am
Hepinize merhabalar. Öncelik olarak size kendimi tanıtayım. Ben Rain McRey 17 yaşındayım Los Angeles'ta yaşıyorum Soğuk kanlı biriyim. Yeni insanlarla tanışmayı hiç sevmem. Sıradan bir öğrenciyim.
Angela Lesth Kuzenim 19 yaşında En iyi anlaşabildiğim tek kişi bazen... Aslında gerçek evi Miami'de ama genellikle Atlanta'da olur. Deniz-kum-güneş ve tabi ki yakışıklılar... Belki orada olmasının başka sebebleride olabilir neyse.
Justin Bieber Onu tanıtmama gerek olduğunu sanmıyorum. Onu herkes tanır.Özelliklede kızlar yani hayranları
Annem ve Babam: Katie& Austin McRey
Özetle benim asosyal olmamdan memnun değiller Annem bir erkek arkadaşımın olmasını istiyor Ama babam bu konuda çok rahat bunlarla uğraşmayacağımı biliyor.
---------------------
Hikayenin 1. veya 2. bölümünden itibaren daha fazla kişi var ama şimdi bunlar en önemli olanları. Hikayeyi bazen rainin ağzından bazen de yazarın ağzından anlatıcam anladınız işte :, :oley:
En son #rain tarafından C.tesi Şub. 23, 2013 11:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Biakarm
Konu: Geri: Untimely 2. Bölüm Sayfa 5 Salı Şub. 19, 2013 10:41 am
çok meraklandım bende bende aşkım ellerine sağlık meltem çok iyisin devamm
Angela Lesth ben miyim aşkım? Hikayenin 1. veya 2. bölümünden itibaren daha fazla kişi var ama şimdi bunlar en önemli olanları. Angela bensem, demek ki önemliyim yeey sevindim :D Kankim artık başla, çok meraklandım ben ya <3