Ayyyyy anam harika :D Ama kısa kısa olmuyo böle :!: Bakalım bu yaz napacaklar? :D
Mary Jo FOUR
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Oh oh oh oh kaç kişi olduk kızlar hemen hepinizi sokamam hikayeye karışsın istemiyorum diğeri gibi Set sensin o istersen ol istersen olma yani daha sonrada sokabilirim başka alda sen bilirsin :D
Mary Jo FOUR
İsim : Demet Mesaj Sayısı : 4326 Yaş : 27 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 18/06/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (200/5000) Uyarı Seviyesi: 0
Oh oh oh oh kaç kişi olduk kızlar hemen hepinizi sokamam hikayeye karışsın istemiyorum diğeri gibi Set sensin o istersen ol istersen olma yani daha sonrada sokabilirim başka alda sen bilirsin :D
bak set istersen angela sen ol ben onu normal olarak yazmıştım. Ama istersen olmayabilirsin de daha sonra kızları sokarken senide sokabilirim hikayeye onlarla beraber Eğer sen olcaksan liamı ona göre sokacam hikayeye olmıcaksan senide kızları soktuğum zaman sokarım hikayeye işte sana kalmış yani :D
Kızlar daha 1 bölüm yazdım hepinizi almaya çalışıcam ama daha hemen olmaz hem bana ayrım yapıyon deme :D önce alacaklarım belli 1. sayfada yazıyo önce onları alcam sonra sıradan yavaş yavaş alırım okey yeni bölüm birazdan
#rain
Konu: Geri: Untimely 2. Bölüm Sayfa 5 Paz Şub. 24, 2013 1:59 am
"Angela yoldan geldiği için baya yorulmuştu. Yaklaşık 1 saat sonra falan uyumuştuk."
----
"Uyuyordum.Arkamdan bir ışık süzülüyordu. Arkamı döndüm ve gözlerimi açtım Önemli bir şey değildi sadece sabah olmuştu ve birisi perdeleri açmıştı Aslında daha uyumak istiyorum ama Angela ile takılmalıyız... O zaten çoktan uyanmıştı.Normalde ben daha erken uyanırdım ama"
"Rain elini yüzünü yıkadıktan sonra aşağı indi. Katie,angela,emily kahvaltı ederken bir şeyler konuşuyorlardı."
Angela:Ah günaydın tatlım
Rain: Günaydın.Ne konuşuyorsunuz bakalım
Katie:Hiç tatlım aynı şey-
"derken Angela Katienin sözünü kesti"
Angela:Aslında biraz farklı şeyler. Yani sen -
Rain:Yani ben ve asosyal yaşantım. Ben daha 17 yaşındayım neden bu kadar büyütüyorsunuz ki Bir erkek arkadaş,havuz partileri veya gizli gizli alkol partilerine gitmek istemiyorum.
Emily:Tatlım bazen senin şey olduğunu düşünüyorum.
Rain:Ne ? lezbiyen mi ? Bir erkek arkadaşım yok diye yani öyle mi Evet itiraf edebilirim ben lezbiyenim ve kuzenime aşığım
Emily:Kızma bu olabilecek bir şey yani kadınla kadının erkekle erkeğin evlenmesi yasal bir şey Ama tamam ben susuyorum.
Angela:Anne lütfen saçmalama Sana bunları yap demiyoruz zaten. Alışverişe çık,arkadaşlarınla konsere git. Mesela geçen yaz kaptanlık kursuna gitmiştin. Çok eğlenceli değilmiydi.Acemi olarakda olsa bir belgen var.
Katie:Tatlım eğer istersen bu yazla ilgili bir kaç bir şeyler düşündük Yani gerçekten istersen.Angelanın yanına gidebilirsin.
"Angelanın yanına gitmek mi bunu annemden duymak ilginçti. Babam ne diyordu acaba"
Rain:Ne yani bu yaz onunla kalabilir miyim? Miamide mi
Angela:Aslında genelde Atlantadayım.
Katie:Evet eğer istersen.
"Aslında çok heveslenmiştim ama bunu onlara gösteremezdim."
Rain:Olabilir yani bilmiyorum.
Emily:Atlantada onunla olman çok iyi olur Belki biraz onu sex hayatından kurtarabilirsin.
"Angela ve katie emily'e ters bir bakış atmışlardı."
Angela:Aslında o kadarda düzenli bir sex hayatım yok
Emily:Aa evet tabi babanla 20 senedir evliyiz ama benden daha çok tecrübeli olduğunu biliyorum
"Rain artık gerçekten utanmıştı ve katie konuyu değiştirdi."
Katie:Tamam hanımlar... Gidiyorsun dimi?
Rain:Tamam gidiyorum.
Angela:Tamam o zaman eşyalarını toplayalım hadi.
Rain:Ne Hemen mi ? Bunu önceden planlamıştınız dimi
Angela:Evet 1 ay kadar önce hadi yukarı çıkalım
"Eşyalarımı süper bir hızla toplamıştık. İlk kez annem ve babamdan bu kadar uzun süre ayrı kalacağım. Yani bir tek 1 aydan kısa süre kampta kalmıştım Onlarla anlaşamıyorum ama bu onları her şeyden çok sevdiğim gerçeğini değiştirmez"
"Rain ve angela eşyaları topladıktan sonra yeni açılan alışveriş merkezine gittiler. Angela yine milyonlarca gereksiz kıyafet almıştı"
Rain:Çok yoruldum eve gidip uyumak istiyorum.
Angela:Sinemaya gideriz diye düşünmüştüm Neyse boşver zaten yoruldun yarın yola çıkacağız eve gidelim
"Eve geldiğimizde duş aldım ve yatar yatmaz uyudum"
"Angela katie ve emily yine aşağıda konuşuyorlardı"
Emily:Bilmesi gerekenler var yarın onunla konuşabilirim
Angela:Ne bilmesi gerekiyor ?
Emily:McRey ailesinin geçmişini ve onun kim olduğunu
Katie:Böyle bir şey yok emily biliyorsun
Emily: O kitabı gördünüz ve untimely'e sizde gittiniz kuralları biliyorsunuz hala sende değil mi?
Angela:Evet tavan arasında bir yerlerdedir bilmiyorum olabilir mi diye düşüyorum hep
Emily:Kitapta yazanlar gerçek Neden inanmak istemiyorsunuz anlamıyorum
Katie:Ah emily bu güne kaç kere büyü yaptın untimely dışında
Emily:Bunu hiç araştırmadık kitaptakileri hiç ciddiye almadınız belkide onları denemeliydik
Angela:Ben yatıyorum malum yarın yolculuk var
Emily:Tamam bizde yatalım ama ona bundan bahset yani bahsetmeliyiz bence
Katie:İyi geceler emily !
"Angela saat 10 gibi uyanmıştı.Rain hala uyuyordu"
Angela:Hadi kalk bakalım. Bir kaç saat sonra uçağımız var
"Kalktım ama yüzüm asıktı Gözlerim dolmuştu gerçekten ilk kez birinin yanında ağlıyordum"
Angela:Ah tatlım Neyin var gelmek istemiyor musun yoksa
Rain:Sadece onları çok özleyeceğim. İlk kez onlardan uzun süre ayrı kalacağım Yani kendimi böyle uzun bir yolculuk için hazırlamamıştım hiç
"Angela açıkcası benden böyle bir tepki beklemiyordu Gözlerini devirmiş sadece bana bakıyordu Gözlerimi sildim"
Rain:Ne bana öyle bakma
"Kapı çaldı ve gelen babamdı"
Austin:Tatlım biraz konuşabilir miyiz?
"Angela 'siz konuşun ben çıkıyorum dercesine bir gülücük attı' ve odadan çıktı Ben hala yatağın içindeydim."
Austin:Demek bu yazı ayrı geçireceğiz. Senin eğlenmeni mutlu olmanı ve mükemmel bir hayat yaşamanı her şeyden çok istiyorum inan ama sadece kendine çok dikkat etmenide istiyorum.
"Yine dayanamadım ve o mükemmel gözlerim yaşlı sarılışlarımdan birini yaptım Bunu daha önce yine yapmıştım.Kamp zamanı Evet itiraf ediyorum Önünde ağladığım tek insan angela değildi bir de babam vardı tabi
"Bu duygusal olaydan sonra valizlerimi aşağı indirdik Annem ve babamdan ayrılmak zor olduğu için hava alanına gitmek için taksi çağırdık bizi babam bıraksaydı annemde gelecekti ve yo hayır olmaz boşver. Taksi geldi eşyalarımızı yerleştirdik Anne ve babama o kadar sıkı sarılmıştım ki Yine o duygusal an geliyordu ama bu sefer iyi dayanıyordum
Katie:Hayatım kendine dikkat et Lütfen oradayken gez dolaş tatilin keyfini çıkart ve dikkatli ol
"Babamla yukarıdaki konuşmamızdan sonra bana aşağıda bir şey demedi. Sadece alnıma ufak bir öpücük kondurdu ve dikkatli ol dercesine baktı"
Angela:Tamam gidebiliriz.
"Bir yanımda mükemmel bir mutluluk hissi diğer yanım ise hüzünle kaplandı Evimiz hava alanına yakında kısa bir süre sonra oradaydık
İlk kez evimden ayrılıyordum yalnız değildim ama yinede korkuyordum"
Kızlar öncelikle bu bölümü yazarken zorlandım çünkü çok hastayım gerçekten ama işte yazmaya çalıştım bir şeyler Geciktiği için üzgünüm Ayrıca belirtmek istiyorum. Hikayeyi yazarken bazen rainin ağzından bazende yazarın ağzından yazıyorum bunu söylemiştim zaten Siyah olanlar yazarın ağzından mavi olanlar rainin ağzından 2. bölüm hayırlı olsun :başı dönmüş: Çok yorum bekliyorum
seymaalan
Konu: Geri: Untimely 2. Bölüm Sayfa 5 Paz Şub. 24, 2013 7:10 am
OHA harika olmuşşşşş!! Ben yeni bölümü çoook merak ediyom. O kitap falan :D Rain sonunda bi tatile gidiyor :DD Hemen devammm
sendies#
Konu: Geri: Untimely 2. Bölüm Sayfa 5 Paz Şub. 24, 2013 9:19 am
ay bence çok güzel olmuş yalnız bunlar ne kadar rahatlar mk annesinin dediğine bak ya djsakdflsdşfisf hemen anlatsın şu kitabı da büyüler müyüler devam bebiş
Reason&.
Konu: Geri: Untimely 2. Bölüm Sayfa 5 Paz Şub. 24, 2013 11:39 am
Tamam Angela ben olayım, ay Liam'ı getir o zaman sjhgfsdgsdf
Evet itiraf edebilirim ben lezbiyenim ve kuzenime aşığım Ahahaha ölürüm len <3 shgfsdsdh
Emily:Atlantada onunla olman çok iyi olur Belki biraz onu sex hayatından kurtarabilirsin. Höst lan ahaha :D
OLM GEZİLİM EĞLENELİM AĞLAMA KORUM SÜMSÜĞÜ, EHEHE AŞKIM SÜPER SÜPER DEVAM AYAYAY <3