En son Mathers. tarafından Paz Mart 17, 2013 8:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
Hazel
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Cuma Mart 01, 2013 1:51 pm
Beni hikayene koyduğun için çok teşekkür ederim. Takipteyim. Seni seviyorum,hemde çok.
Reason&.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Cuma Mart 01, 2013 10:08 pm
Halley Lovato *Setenay Ay yerim yerim yerim. Kankam başla çok meraklandım. :kalp:
Chelsea
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Cuma Mart 01, 2013 10:57 pm
Hazel& demiş ki:
Beni hikayene koyduğun için çok teşekkür ederim. Takipteyim. Seni seviyorum,hemde çok.
Rica ederim aşkım, ben de seni çok seviyorum.
Reason&. demiş ki:
Halley Lovato *Setenay Ay yerim yerim yerim. Kankam başla çok meraklandım. :kalp:
Ben de yerim kankam. Yalnız yorum yok khfsekgrkhr
Reason&.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds C.tesi Mart 02, 2013 2:14 pm
Lan olsun hadi sen başla, meraklardayım :sırıtankız:
Chelsea
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds C.tesi Mart 02, 2013 3:49 pm
Kızlar önce bi açıklama yapayım. En başta yazılan yazılar ve Italik olanlar geçmişten yazılar. Her bölümün başına koymaya çalışacağım.
Bölüm 1-Plan "Beni rahat bırak Logan!" "Bana adımla seslendin." "Çünkü beni kızdırdın!" "Özür dilerim Mathers." "Yalnız kalmak istiyorum." Son cümlemi diğerlerine göre oldukça alçak sesle söylemiştim. Belki de geçen sefer olduğu gibi beni bırakıp gitmesinden korkuyordum. "Pekala, buralarda olacağım." "Umarım." Lerman'ın odadan çıkışını izledikten sonra gözyaşlarımı serbest bıraktım. Bunu yaptığına inanamıyordum, beni yine bırakacağına inanamıyordum.
Amerika, New York "Kalkıyorum Halley!" "Nihayet!" "Geçe kaçta yattın sen?" Merakla bana bakan Nancy'e baktım. "Sanırım 3." "Aferin Candice." Dorrit'in ses tonu beni korkuturken bir an önce bu gergin ortamdan kurtulmam gerektiğini fark ettim. "Ben yüzümü yıkayayım!" Odadan kaçarmış gibi yürürken kızlar arkamdan kahkaha atıyordu. "Kahvaltı hazır, yüzünü yıkadıktan sonra mutfağa gel!" Arkamdan bağıran Barbara'ya "Tamam" diyerek karşılık verdim. Soğuk suyu yüzüme çarptığımda yorgunluğumu yeni fark ediyordum. Belki de şu plan inceleme işini bırakmalıydım, sonuçta kızlarla yeterince bu konuya zaman ayırıyorduk. Ama ben o kadar hırslanmıştım ki, her gece sabaha kadar planı inceliyordum. Başımı sağa sola doğru sallayıp aklımdaki düşüncelerden kurtulmak isterken yüzümü bir kez daha yıkayıp havluyla kuruladım. Burnuma gelen krep kokusu başımı döndürüyordu. "Krep!" Mutfağa gittiğimde masadaki tabakta üst üste duran krepleri görünce sevinçten ellerimi birbirine vurdum. Paris krebinden bir ısırık daha aldıktan sonra Barbara'ya döndü. "Bugün yine döktürüyorsun Barbara!" Barbara yan dairedeki kokananın taklidini yaparak Paris'e cevap verdi. "Her zamanki halim şekerim." Bunun üzerine hepimiz kahkaha attık. "Bugün ne yapıyoruz?" Dorrit'in sorusu üzerine hepsi bana baktı. "Hazırız kızlar, artık hazırız." Halley ve Dorrit sevinçle birbirlerine bakarken, Barbara bana bakıp muzırca güldü. Nancy verdiğim cevaptan memnun kalınca keyifle kahvesini içiyor, Paris de heyecanla bir şeyler düşünüyordu.
İngiltere, Londra "Kokusunu bile özlemişim." Havaalanında bulduğumuz taksiyle, yeni evimize giderken gözlerimi eski ülkemden alamıyordum. "Burada çok anın vardır." Dorrit'e baktım, tüm sevecenliğiyle bana bakıyordu. "Gereğinden çok hem de." Dorrit gülümseyerek cevap verirken ben de ona gülümsedim ve tekrar camdan Londra'yı izlemeye başladım. "Candice, iniyoruz." Halley'in dürtmesiyle kendime geldim ve toparlandıktan sonra taksiden indim. Taksiciye doğru baktığımda bagajdan valizlerimizi çıkarıyordu. Daha sonra Nancy'den parasını alıp gaza bastı. "Aman Tanrım! Burası harika!" Soran gözlerle Paris'e baktım. "Bunu nasıl başardın?" "Anlamadım?" "New York'tayken Londra'da bu kadar güzel bir villa tutmaktan bahsediyorum Paris." "Senin kötü planların varsa, benim de her yerde adamlarım var hayatım." Paris'le kahkaha atarken, diğerleri valizleri kapının önüne taşımıştı. Paris'le kol kola girip diğerlerinin yanına gittik. "Anahtar?" Dorrit dikkatle Nancy'e baktı. "Paris alacağını söylemişti." Gözler Paris'e çevrilince, Paris itiraz etti. "Barbara'ya vermiştim!" Bunun üzerine Barbara Halley'i gösterdi. "Kaybederim diye Halley benden aldı!" "Candice'e vermiştim!" "Kızlar, masanın üstüne koymuştum. Unutmamak için ama sanırım." "Hadi canım!" "Bravo Candice!" "Plan incelemekten beynin bulandı!" Bu gibi cümlelere daha fazla dayanamayacağımı anlayınca anahtarı cebimden çıkardım ve gözlerinin önünde salladım. "Her şey daha yeni başlıyor, en baştan hata yapamam." Kızların kötü bakışlarını üzerimde hissedince artık içeri girmemiz gerektiğini fark ettim. "Hadi artık içeri girelim!" Valizimi kenara bırakıp kapının önüne geçtim. "Bu planı beraber yaptık, en ince ayrıntısına kadar. Benimle olacaksınız değil mi?" "Ne olursa olsun." "Her zaman." "Asla pes etmek yok!" "Her zaman burada olacağız hayatım, senin için." Bu gibi cümleler beni hem memnun hem mutlu etmişti. Kapıyı açtım ve geçmelerine izin verdim. Valizlerle beraber içeri girdiğimizde kapıyı kapattım ve ağzımdan üç kelime döküldü. "Sizi seviyorum kızlar." Bunun karşılığında beni sıcak gülümsemeler karşılamıştı ve tabii bir de grup sarılışımız.
-GEÇİŞ BÖLÜMÜ GİBİ BİR ŞEY OLDUĞU İÇİN BÖYLE SAÇMA OLDU, BELKİ DE HİÇBİR ŞEY ANLAMADINIZ AMA BUYURUN KANKAMLAR. YAZIM HATAM VARSA, KUSURA BAKMAYIN!
Auburn
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds C.tesi Mart 02, 2013 6:11 pm
OMG!! Harikaymış bu! Ben çok beğendim <3 Anlatımın çok güzel. Ayrıca yazım hatası da görmedim hiç. Sormuşun ya. :, Devam et bebek, sabırsızım :oley:
Reason&.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds C.tesi Mart 02, 2013 7:14 pm
Geçmişten olan yazının güzelliği :( Krep mi? Abi bu sabah yedim, tesadüfe bak :kihkihkih: Anahtarlı olan yere nasıl güldüm varya sdffgjkkhf :kahkaha: Geçiş bölümü olmuş diyorsun ama gayet güzel aşkım. Ayrıca kafam karışmadı hatta adlarmızı bile ezberledim sanırım. Bak ben Halley, sen Candice, Duygu Dorrit, Bensu Barbara, Pınar Paris, Naz Nancy. Ve ben bunları cidden kafamdan yazdım! Doğrumu birazdan bakıcam?! :D Öyle yani, devam et süper :sırıtankız:
Chelsea
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Paz Mart 03, 2013 3:00 pm
Auburn demiş ki:
OMG!! Harikaymış bu! Ben çok beğendim <3 Anlatımın çok güzel. Ayrıca yazım hatası da görmedim hiç. Sormuşun ya. :, Devam et bebek, sabırsızım :oley:
Oha Damla, yerim seni. Teşekkür ederiiim <3 Yazım hatam yoksa sorun yok :D
Reason&. demiş ki:
Geçmişten olan yazının güzelliği :( Krep mi? Abi bu sabah yedim, tesadüfe bak :kihkihkih: Anahtarlı olan yere nasıl güldüm varya sdffgjkkhf :kahkaha: Geçiş bölümü olmuş diyorsun ama gayet güzel aşkım. Ayrıca kafam karışmadı hatta adlarmızı bile ezberledim sanırım. Bak ben Halley, sen Candice, Duygu Dorrit, Bensu Barbara, Pınar Paris, Naz Nancy. Ve ben bunları cidden kafamdan yazdım! Doğrumu birazdan bakıcam?! :D Öyle yani, devam et süper :sırıtankız:
Teşekkürler kankam, krep tesadüflüğü :O Anahtarlı olan yer de bir anda geldi aklıma, dedim bi heyecan katıyım :D Oha, ezberlemişsin! Bir daha ki sayfada yeni bölüm?
Reason&.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Paz Mart 03, 2013 3:14 pm
Evet ezberledim, hadi bölüm o zaman! <3
Chelsea
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Paz Mart 03, 2013 3:19 pm
2 kişi yorum yaptı olm :(
BornToDie#
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Ptsi Mart 04, 2013 1:01 pm
Üç oldum ki, naaaaaaber! :D Saçma oldu da boş ver sen onu okumamış say. :D Ben bayıldım yahu buna. Sendeki yazma sevdasından az da bana göndersene şarj olayım. :D Hadi devam devam. :)
Hazel
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Ptsi Mart 04, 2013 3:47 pm
Oha kalite bir şey bu ya!
Chelsea
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Salı Mart 05, 2013 2:09 pm
Beyza, Set ve Bensu sizi yerim.
Bölüm 2-İlk Aşama "Artık seni bırakıp gitmeyeceğim." "Geçen sefer de böyle söylemiştin," Dudaklarımı yalayıp, gözyaşlarımın akmamasını engellemeye çalışırken devam ettim. "Ama gittin." "Bana güvenmiyor musun?" Bunu söylemesiyle hızla öne atıldım. "Elbette güveniyorum." "O zaman bana inanıyorsundur, değil mi?" Yanaklarımda olan ellerini rahatsız etmeden başımı salladım. "Sana inanıyorum Lerman," Yüzüme buruk bir gülümseme yerleştirdim. "Sana her şeyden ve herkesten çok inanıyorum."
"Barbara! Kahvaltı hazır değil!" Kızlarla Barbara'nın odasını basarken bir yandan da bağırıyorduk. "Açlıktan ölüyoruz Barbara!" Şikayet eden Paris'e baktım. Alt dudağını bükmüş Barbara'ya bakıyordu. "Londra seni çok değiştirdi Barbara, çok." Halley'in söylediği cümleye gülen Dorrit'e baktım. Bir de Halley'i onaylayan Nancy'e. "Açız Barbara, uyan artık!" Sinirle yorganı çektim. "Gidin hazırlayın o zaman, mutfak orada!" "Ama içi boş!" Halley'in verdiği cevabı tebrik eden Nancy'e baktım ve kıkırdadım. "Alışveriş yapacağını söylemiştin, erkenden kalkıp!" Kızlar beni onaylarken Barbara tekrar yatağına yatmış ve yorganı elimden alıp kafasına kadar çekmişti. "Unutmuşum." "Demek unuttun ha?" Dorrit'in uyarıcı ses tonu, hepimize ne yapmamız gerektiğini anlatmıştı. Elini havaya kaldıran Halley'e baktım. Parmaklarıyla 3-2-1'i gösterdiğinde hepimiz yatağa atlamış ve yorganı yeniden aşağıya çekmiş, Barbara'yı gıdıklıyorduk. "Yeter, kızlar." Kahkahalarının arasından zar zor cümle kurabilmiş Barbara'ya baktım. Kızlara "Yeter" işareti yaptığımda durdular. "Hemen bir şey bul, açız." Kızlarla aynı anda ellerimizi göğüs hizasında bağladık ve gözlerimizi Barbara'ya kilitledik. Barbara, biraz düşündükten sonra heyecanla yerinden sıçradı. "Hadi Londra'daki ilk kahvaltımızı dışarıda yapalım!" Hepimiz heyecanla çığlık atarken Nancy bizi durdurdu. "Paramızı tutarlı harcamalıyız kızlar." "Bir kahvaltıdan ne zarar çıkabilir ki Nancy?" Nancy'i ikna etmeye çalışan Dorrit'e baktım. "Hadi ama Nancy!" Ellerini birleştirip çenesinin altına koyan Halley Nancy'nin omzuna yatmış yalvarmaya devam ediyordu. "İyi ama ilk ve son!"
Londra’nın Canary Wharf semtindeki ufak bir mahalle pub’ı olan hubbub'ı denerken kızlar oldukça heyecanlıydı. Bu yemekle büyüdüğüm için, pek de heyecanlı sayılmazdım ama tadını çok özlemiştim. "Bence oldukça iyi." Dorrit'i onaylarken gülümsedim. "Çok iyi!" "İştah açıcı." Paris yemeğini tüm hızıyla yemeye devam ederken ona bakıp kıkırdıyorduk. "Bana bakmayı kesin, bu çok lezzetli!" Barbara ellerini iki yana açmış ve Paris'e cevap vermişti. "Tamam, bir şey demedik." "Bugün ne yapıyoruz?" Nancy'nin sorusuyla yine tüm gözler bana çevrilmişti. Artık bu klasik bir soru olmuştu, her kahvaltıda sorulan bir soru. "Alışveriş!" Verdiğim cevapla ellerini birbirine vuran kızlara baktım. Nancy'nin bakışlarındaki kötülüğü hissedince, verdiğim cevaba ufak birkaç kelime daha eklemiştim. "Ama paramızı tutarlı harcayarak." Kızlar cümlemin bittiğini anlayınca Nancy'e baktı. Nancy tüm sevecenliğiyle gülünce, kimse ona kızamadı. "Hadi kalkalım!" Nihayet kahvaltımızı bitirmiştik. Para ödeme işlerini Nancy hallediyordu, sanırım aramızda en büyük o olduğu için bu görevi üstlenmişti. Çantalarımızı alıp kafeden çıkarken karşımıza küçük bir kız çıktı. "Merhaba, bir dakikanızı bana ayırır mısınız?" Saçları alev renkli, yüzü çillerle kaplı olan 4-5 yaşlarındaki kız çocuğuna hayır diyemezdim. "Elbette." Bunu söylememle küçük çantasından birkaç kağıt çıkardı. "Yarın gece One Direction'un konseri var, gelmek ister misiniz?" Heyecanla bana uzattığı kağıdı elinden aldım ve bana şaşkınca bakan kızlara döndüm. "Tabii ki geliriz." Küçük kıza cevap veren Halley, merakla ona baktı. "Neden bu kağıtları dağıtıyorsun, One Direction ekibi konser duyurusu yapmadı mı?" "Elbette yaptı. Onları çok seviyorum, eğer konsere fazla kişi gelirse onlar çok mutlu olurlar." Sevinçle elindeki kağıtları tekrar küçük çantasına soktu ve bize el salladıktan sonra koşmaya başladı. "Çok sevimli." Kızı izleyen Dorrit'e baktım. Aramızda tek çocuk aşığı vardı: Dorrit Watson. "Şanslıyız, konser sonrası kulise hayran alımı var." Kağıdı inceleyen Nancy'e baktım. "Ve siz o kulise girmek zorundasınız." Ciddi ses tonuyla kızlara baktım. Hepsi beni onaylarken yürümeye başladık.
Londra'yı iyi bildiğim için kızlara rehber oluyordum. Alışverişimizi yapmış, taksiyle eve dönüyorduk. Hepsi çok yorgun olduğundan şikayet ederken Halley'in sorusu üzerine hepsi sustu. "Bilet işini ne yapacağız? Konser yarın ve biletler çoktan tükenmiştir." Yanımda oturan Paris'e döndüm. "Sen ayarlayamaz mısın?" "Sanmıyorum ama denerim." Sıkıntıyla nefesimi verirken kızların da morali bozulmuştu. "Hadi ama! Daha ilk aşamada bu kadar karamsar olamayız değil mi?" Barbara uyarıcı ses tonuyla hepimizi süzerken kaşlarını çatmıştı. "Haklısın, hemen pes edemeyiz." Barbara'ya arka çıkan Nancy'e baktım. "Bilet işi ben de, kesin halledeceğim." Paris'e baktım ve gülümsedim. "Bunu yapacağını biliyoruz, dimi kızlar?" Hepsi "Evet" derken taksici anlamsızca bize bakıyordu. Bunu sadece Halley ve ben fark etmiştik, kıkırdadık. "Geldik bayanlar." Taksiden sırayla inerken parayı yine Nancy ödemişti. "Bir de parayı tutarlı harcayacaktık, elimizdekilere bakın!" Sanırım Nancy haklıydı, biraz fazla abartmıştık. Dorrit itiraz etti. "Ama yarın konser var!" "Hadi ama, biri kapıyı açsın!" Barbara'nın şikayeti üzerine zorlukla çantamdan anahtarı bulmuş ve kapıyı açmıştım. Kızlar içeri girer girmez elindeki çantaları yere bırakmış ve koltuklara yayılmışlardı. "Paris, 5 bilet ayarla. Ben konsere gelmeyeceğim." "Neden?" Merakla bana bakan Halley'e döndüm. "Benim Lerman ile ilgilenmem gerek, One Direction üyeleri sizde." Hepsi beni onaylarken gülümsemişlerdi.
-OLAYLAR SANIRIM BİR SONRAKİ BÖLÜMDE BAŞLAYACAK, YAZIM HATAM VARSA ÜZGÜNÜM. BUYURUN YENİ BÖLÜM KANKAMLAR, YALNIZ HİKAYEDEKİ KARAKTERLER BİLE OKUMUYO, ÇOK ÜZÜLÜYORUM :8((((8
Spring.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Salı Mart 05, 2013 4:35 pm
Bebeğiiiim! Sonunda okudum şu bölümü. Bayıldım. Çok tatlıyız bence klsjdklgf Ya çokzeeeel devam et. Ben de hemen bütün isimleri ezberledim. Naz Nancy Sen Candice Ben Paris Duygu Dorrit Set Halley Bensu Barbara
böylee skfl devaaam et yeriiiim, çokzel ya ayy
Auburn
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Salı Mart 05, 2013 7:44 pm
Bak, bazen insnalar kısa ve gayet öz açıklamalar yaptığında hikaye daha değişik bir çekiciliğe bürünüyor. İşte ben bunu yapamıyorum. Bensu'da, Naz'da ve bir de sen de var. Genellikle kelime oyunlarıyla, ayrıntılı betimlemeyle falan çekicilik kazandırılıyor yazılan şeye. Ama bazen biri gelip yalınlıkla öyle bir güzel yazıyor ki ne eksiği ne fazlası oluyor. Yapmayı çok denedim ama olmadı. Sanki çok şey biliyorumda bir şeyler yazmakla ilgili, konuşuyorum. Boşver, okuyucu gözüyle yorumladım. İyi yazıyorsun ve çooooooooook güzel hikaye <3 Meraklandırıyorsun beybi. Devam <3
My_quınn
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Çarş. Mart 06, 2013 6:08 am
ÇOK GÜZELLLLL!!!! Çok güzel yazıyorsun!! Bayıldım ve diğer bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.<3 <3 :bounce:
Hazel
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Çarş. Mart 06, 2013 10:44 am
SENİN YAZDIKLARINI YİYEBİLİR MİYİM? ÇÜNKÜ SEN BENİM HER ŞEYİMSİN.
Reason&.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Çarş. Mart 06, 2013 3:19 pm
OHA OLUM ÇOK EĞLENCELİ BİR BÖLÜMDÜ!!!!! KONSERE Mİ GİDİYORUZ DIPTIS DIPTIS LIAM!!!!! :sırıtankız: AY ÇOK HEYECANLI AŞKIM LAN DEVAM :love: "Benim Lerman ile ilgilenmem gerek, One Direction üyeleri sizde." Hepsi beni onaylarken gülümsemişlerdi. BURAYA ÇOK GÜLDÜM :kahkaha: :kahkaha:
Chelsea
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Çarş. Mart 06, 2013 9:05 pm
Spring. demiş ki:
Bebeğiiiim! Sonunda okudum şu bölümü. Bayıldım. Çok tatlıyız bence klsjdklgf Ya çokzeeeel devam et. Ben de hemen bütün isimleri ezberledim. Naz Nancy Sen Candice Ben Paris Duygu Dorrit Set Halley Bensu Barbara
böylee skfl devaaam et yeriiiim, çokzel ya ayy
Bence de çok tatlıyız ldkhgkjrfhks Oha lan yeriiiiiim :')
Auburn demiş ki:
Bak, bazen insnalar kısa ve gayet öz açıklamalar yaptığında hikaye daha değişik bir çekiciliğe bürünüyor. İşte ben bunu yapamıyorum. Bensu'da, Naz'da ve bir de sen de var. Genellikle kelime oyunlarıyla, ayrıntılı betimlemeyle falan çekicilik kazandırılıyor yazılan şeye. Ama bazen biri gelip yalınlıkla öyle bir güzel yazıyor ki ne eksiği ne fazlası oluyor. Yapmayı çok denedim ama olmadı. Sanki çok şey biliyorumda bir şeyler yazmakla ilgili, konuşuyorum. Boşver, okuyucu gözüyle yorumladım. İyi yazıyorsun ve çooooooooook güzel hikaye <3 Meraklandırıyorsun beybi. Devam <3
Oha lan, böyle düşünmene çok sevindim, gerçekten çok teşekkür ederim Damla. Teşekkürler aşkısııııııııııım <3
My_quınn demiş ki:
ÇOK GÜZELLLLL!!!! Çok güzel yazıyorsun!! Bayıldım ve diğer bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.<3 <3 :bounce:
Teşekkür ederiiiim :')
Hazel& demiş ki:
SENİN YAZDIKLARINI YİYEBİLİR MİYİM? ÇÜNKÜ SEN BENİM HER ŞEYİMSİN.
ELBETTE YİYEBİLİRSİN. ÇÜNKÜ SEN DE BENİM HER ŞEYİMSİN, BİR DE İMZANI YERİM.
Reason&. demiş ki:
OHA OLUM ÇOK EĞLENCELİ BİR BÖLÜMDÜ!!!!! KONSERE Mİ GİDİYORUZ DIPTIS DIPTIS LIAM!!!!! :sırıtankız: AY ÇOK HEYECANLI AŞKIM LAN DEVAM :love: "Benim Lerman ile ilgilenmem gerek, One Direction üyeleri sizde." Hepsi beni onaylarken gülümsemişlerdi. BURAYA ÇOK GÜLDÜM :kahkaha: :kahkaha:
Tabi gidiyonuz olm, kopcanız :sırıtankız: Bir yorum daha gelirse yeni bölüm o zaman aşkısım?
Reason&.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Cuma Mart 08, 2013 5:40 pm
Oha 1 yorum dedi, hemen! Devam et aşkım lan of sghdfhjk
eowyn.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds Cuma Mart 08, 2013 6:19 pm
Ben daha yeni gördüm yemin ederim ve tepkim şu; HASSSS...... Olm la nasıl kaçırırım la ben bu hikayeyi?! LAN?! Hof kankim harikasın ya vallahi, aşık oldum hikayeye! Hehe yaktık sizi çocuklar :sırıtankız: Oha Emma olmuşumi yerim kendimi şhljgkjfh :')) Devam et kanks ya la, nolur çok heyecanlı :(:(:(
Chelsea
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds C.tesi Mart 09, 2013 6:43 pm
Bölüm 3-Changing Roles "Hayatımı mahvettin Lerman." "Üzgünüm," Dudaklarını diliyle ıslattı ve devam etti. "Seni özleyeceğim Mathers." "Lütfen beni özleme Lerman, artık unut beni," Patlayacağımı hissettiğimde ondan bir adım uzaklaştım. "Çünkü ben seni beklemekten sıkıldım. Her gittiğinde delilerce ağlamaktan, seni delilerce özlemekten, kendimi aptal hissetmekten bıktım. Her geldiğinde sevinçten deliye dönmeyi beklemekten bıktım!" Akan gözyaşlarımı sinirle ve hızla elimin tersiyle silerken bağırmaya devam ediyordum. "Artık beklemeyeceğim!" Yanağımı kavrayan elini sinirle ittim. "Uzak dur benden!" "Mat-" "Kes şunu! Bana soyadımla seslenmeyi kes! Bana soyadımla seslenen tek erkek var," Gözlerimi gözlerine diktim. "Aşık olduğum Lerman, her hareketiyle beni mutlu eden Lerman, ağlamama dayanamayan Lerman."
"Ya her şey istediğimiz gibi gitmezse?" Barbara az önce marketten aldığımız yiyecek ve içecek dolu poşetleri boşaltırken bir yandan da karamsarlık ilkesini savunuyordu. "Bu elbette olacak, planı dört dörtlük yapsak da bir şeyler birbirine uymayacak. Ama biz pes etmeyeceğiz." Elinden aldığım abur cuburları herhangi bir dolaba tıkadım. "Umarım ciddi sorunlar çıkmaz." "Umarım." diye onayladım. "Biletler tamam!" Paris elindeki telefonu kapatır kapatmaz bize iyi haberi vermişti. Kızlar sevinmeye devam ederken ben ardından gelecek olan kötü haberi bekliyordum. Paris'in mimikleri bana kötü haberin olduğunu anlatıyordu çünkü. "Ama kulis biletlerinde sorun çıktı, John o kadarını yapamayacağını söyledi." "John?" Halley merakla Paris'e baktı. "Bize bu içi dolu evi tutan adam. Benim Londra'daki elim, ayağım." Halley başını salladı ve kattle'deki sıcak suyu içi kahve tozlarıyla dolu olan bardağa boşalttı. "E peki kulise nasıl gireceğiz?" Dorrit'e döndüm. "Gizlice." "Eğlenceli olacak." Birbirimize baktık ve kahkaha atmaya başladık.
Büyük gün. Konser günü. İlk aşama. Aralarından birini seçersiniz, çünkü hepsi bugüne uygun başlıklar, keyfinize göre takılın. Yatağımdan doğruldum ve elimle saçlarımı sol omzumda topladım. Komodinin üzerindeki telefonumu alıp saate baktım. Tam 11'di. Nancy dün gece küçük kızdan aldığımız kağıda bir kez daha bakmış ve konser saatinin akşam 8'de olduğundan emin olmuştu. Yataktan çıkıp telefonu yatağa fırlattım ve duşa girdim. Duştan çıktığımda burnuma yine krep kokuları geliyordu. Bu Barbara uyandı, demekti. Hızla üstüme kot şortumu ve kareli gömleği geçirdim ve saçlarımı ellerim yardımıyla düzeltip odadan çıktım, kurutmakla uğraşmadan. "Günaydın!" Mutfağa girdiğimde Dorrit tüm pozitifliğini etrafa yayıyordu. Paris ve Halley'e baktığımda ise heyecandan önlerinde yemekleri bile yiyemiyorlardı. Nancy gayet sakin bir şekilde kahvesini yudumluyordu, bu klasik Nancy hareketiydi. Barbara ise masada eksik olup olmadığına bakıyordu. "Günaydın!" diye karşılık verdim Dorrit'e. "Büyük gün, hazır mısınız?" Halley ve Paris birinin konuyu açmasını bekliyormuş gibi bir anda konuşmaya başladılar. "Elbette heyecanlıyım, onu göreceğim, acaba ne kadar değişti, beni tanıyacak mı, tanıdığında tepkisi ne olacak" gibi cümleler birbirini takip ederken Dorrit bundan sıkılmış gibi yüzünü buruşturdu. "Sakin olun kızlar." Nancy kahkaha atıp kızları izliyordu. "Artık kesin, konuşmamız gerek." Barbara tüm ciddiyetiyle ikisine bakarken Halley ve Paris susmuştu. "Tam olarak ne yapacağımızı bilmiyoruz Candice." Halley dudağını ısırarak bana bakıyor ve Paris'i onaylıyordu. Bunun üzerine diğerleri de bana dönmüştü. "Elbette ne yapacağınızı biliyorsunuz kızlar. Şimdi kahvaltımızı yapsak, sonra konuşsak?" Hepsi kafasını sallayıp yemeklerini yemeye devam ettiler.
"Konser saati 20:00." Nancy bir kere daha konser saatine bakmıştı. "Peki şu an saat kaç?" Dorrit, Barbara'nın sorusu üzerine telefonuna baktı. "11.58, 12 diyelim." "6'da evden çıkmamız gerekiyor." Paris'i onayladım. "Kesinlikle, 6'ya kadar hazırlanmalısınız." "Giyeceklerimiz hazır, duş da aldık. Sadece makyaj ve saç kalıyor." Halley'e baktım. "Makyajlarınızı ben yaparım. Saç işinde de birbirinize yardım edersiniz, böylece daha çabuk biter." "Pekala. Taksiyle gideceğiz dimi Nancy?" Paris'in sorusu üzerine Nancy başını salladı. Kızlara baktım, oldukça heyecanlılardı. Hepsi çocukluk aşkıyla yeniden karşılaşacakları için oldukça heyecanlılardı. "Sakin olun kızlar," derken hepsinin gözlerinin içine sırayla bakmış ve devam etmiştim. "İlk aşamayı başarıyla atlatacağız. Konsere gidecek ve istediğiniz kadar eğleneceksiniz. Daha sonrada bir şekilde kulise gireceksiniz." Dorrit araya girdi. "Ne şekilde?" "Bunu orada düşünürüz." Barbara Dorrit'e cevabını vermiş ve devam etmemi isteyen bir bakış atmıştı. "Kulise girdiğinizde hayranlarıymış gibi davranacaksınız. Eğer sizi tanırlarsa -ki kesinlikle tanıyacaklardır birine benzettiklerini iddia edeceksiniz." "Bunda bir gariplik olduğunu hissedeceklerdir." Barbara sinirle araya girdi. "Bunların hepsini daha önce konuştuk zaten. Onları ikna edeceğiz! Bizi tanımayacaklar, yeniden hayatlarına gireceğiz. Ama bu sefer rollerimiz değişecek; onlar bizim değil, biz onların hayatlarını mahvedeceğiz." Barbara'yı onaylarken gülümsedim. Azmine, hırsına aşıktım.
-YAZIM HATAM VARSA ÜZGÜNÜM, İYİ OKUMALAR!
Reason&.
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds C.tesi Mart 09, 2013 7:34 pm
Olm Allah ya ben bu bölüme yeminle yorum yapamıycam. HARİKAYDI, MÜKEMMELDİ, ÖLDÜM MÜBAREK İNSAN OLM AĞLICAM MÜKEMMEL, DEVAM!
Hazel
Konu: Geri: Revenge *6-Lovebirds C.tesi Mart 09, 2013 7:56 pm
OHA OLM BÖLÜMÜNÜ YAZIŞINI SENİ YERİNG YA YERİM YA HARİKA YAZIYORSUN! ÇOK HIRSLIYIMDIRS HANY