Bölüm 3-Summer."Ne yapıyorsunuz Tanrı aşkına?"
Logan ve Harry başını kaldırıp aynı anda konuşan bana ve Hazel'e baktı.
"Televizyon, koltuğun arkasında çocuklar."
Niall bizim yerimize sorunu iki budalaya bildirirken diğerleri kahkaha atmaya başladı. Bense gözlerimi devirdim ve Hazel'e baktım. Ona baktığımı hissetmiş olacak ki -bunu hep yapardı, bana bakıp sırıttı.
"İtiraf et, hoş çocuklar. Özellikle Logan."
Elimdeki yastığı alırken yanımda biraz oyalanmış ve az önce okuduğunuz kelimeleri tek tek kulağıma fısıldamıştı. Elimdeki yastığı alıp giderken arkasını dönüp bana baktı, dil çıkardım.
"Hadi biraz mola verelim!"
"Açım!"
Emily'e bakıp sırıttık.
"Biliyoruz!"
Auburn Emily'nin gözü önünde sandviçleri yavaş yavaş millete dağıtırken inatla elini uzatan Emily'e vermiyordu. Sırıtarak onları izliyordum. Auburn'un elinden bana uzattığı sandviçi alırken Emily'e baktım. Bana kedi bakışlarını fırlatırken sandviçten bir ısırık aldım ve ağzımda yavaşça öğüttüm.
"Çok kötüsünüz kızlar!"
"Hey."
Emily'i arkasını döndüğünde Niall, elindeki sandviçi Emily'ye uzatıyordu.
"Şaka dimi!"
"Kamera nerede!"
"Niall Horan, sensin değil mi?"
"Aman Tanrım!"
Çocuklardan bu gibi cümleler yüksek sesle dile getirilirken anlamsızca onlara bakıyorduk.
"Abartmayın çocuklar," Tekrar Emily'e döndü ve hala elinde olan sandviçi gösterdi. "Bugün alırsın dimi?"
Emily'nin yüzünde belli belirsiz bir gülümseme oluşurken şu an utangaçlıktan öleceğinden emindim. Sırıttım ve onları izlemeye devam etti.
Hazel*"Yardıma gerek var mı?"
"Aslında," Elimdeki beze bakıp suratımı buruşturdum. "Evet!"
Harry gülerek yanıma geldi ve elimdeki bezi aldı.
"Neresi silinecek patron?"
Ciddi tavrına uyum sağlamaya çalışırken gülmemek için yanaklarımın içlerini ısırıyordum. Küçük sehpaları gösterirken dayanamayıp kahkaha attım.
"Emredersiniz!"
Elindeki bezle çömelip sehpaları tek tek silmeye başladı.
"Hazel?"
Duyduğum kadife sesiyle, saçlarına bakmayı bırakıp yüzüne baktım.
"Harry?"
"Her yaz geliyor musun?"
"Tabii ki, hepimiz geliyoruz. Burası kızlarla buluşma noktamız, tüm kış bunun hayalini kuruyoruz."
Gereğinden fazla konuşma adetimi köreltmeli, hatta yok etmeliydim. Evet de, geç işte Haz!
"Neden seni hiç görmedim?"
"Bilmem, benim de seni görmemem tuhaf."
"Görsem, unutamam."
Gözlerini gözlerime dikti. Tanrısal yüz hatlarıyla beni inceleyen bir adet Harry ve utanmaktan baygın düşecek Hazel.
Candice*"Ona sandviçini verdi!"
"Bunun neresi tuhaf Tanrı aşkına?"
Angel, Liam'a tuhafça baktı.
"Niall'ın birine yemeğini vermesi, ondan hoşlandığı anlamına gelir küçük hanım!"
Tuhaf bakışlardan sıkılan Liam, Angel'ın tam yanına oturup gülümsedi. Sırıttım ve Ocean'a baktım, tam tahmin ettiğim gibi o da bana bakıyordu.
"Her neyse, şu an neredeler?"
Angel etrafa bakındı.
"Bahçede."
Sky gözleriyle bahçeyi işaret etti.
"Neden?"
Zayn çocuklara baktı ve bir anda kahkaha attılar.
"İğrençsiniz."
"Hayır, değiliz."
Zayn, inatla Sky'a baktı. Sky ise gözlerini devirdi.
"Sandviç?"
Herkes hep bir ağızdan "İstiyorum!" diye bağırınca Ocean gözlerini irice açtı.
"Tek başıma taşıyamam Can, benimle geliyorsun."
Oturduğum koltuğa biraz daha yayıldım.
"Ya, Sky gelsin!"
Parmağımla Sky'ı işaret ettim.
"Hayır, Angel gelsin!"
"Ha-"
Louis Angel'in sözünü kesti ve ayağa kalktı.
"Ben gelirim, zaten su içecektim."
Sırıtıp Sky ve Angel'a baktım.
"Auburn nerede, onun evini taşınıyoruz ama hanım efendi ortalarda yok!"
"Justin ile markete gittiler, temizlik malzemeleri için."
"Ah pekala, peki Hazel nerede?"
"Harry ile üst kattalar."
"Neden?"
Bana cevap veren Logan'a öldürücü bakışlar attım.
"Bilmiyorum ve bana öyle bakmayı kes, korkuyorum."
Herkes kahkaha atarken yalancı gülümsememi suratıma yerleştirip koltuğa daha çok yayıldım. Artık gözlerimin kapanmasına engel olamıyordum; hoşça kal uyuduğum için beni boğazlayacak Ocean, hoşça kal sandviç ısırığı için ona yardım edecek olan Emily, hoşça kal onlara engel olmaya çalışacak sevgilim Hazel, hoşça kal kirli üstüm ile yeni koltuklarda uyuduğum için Hazel'in engel olmasına engel olacak Auburn, hoşça kal her şeyden bi' haber Angel, hoşça kalın çocuklar ve hoşça kal güzel gözlü çocuk. Bir saniye, zaten onu çocuklar kısmında söyledim?
-NASIL Bİ BÖLÜM OLDU, HİÇBİR FİKRİM YOK. ÖZELLİKLE SON PARAGRAF KERJHSELRJKHKEJRG YAZIM HATASI VARSA ÜZGÜNÜM KAMKİLER, DAMLA YORUMUNU YERİM. İYİ OKUMALAR!