Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

He is my true love? *13-Tiyatro

+7
beyourself`
seymaalan
Lullaby*
sendies#
Reason&.
Biakarm
Chelsea
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
BornToDie#
What Makes You Beatiful
What Makes You Beatiful
BornToDie#

İsim : Beyza
Kadın

He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Şub. 27, 2013 7:48 pm

"Çünkü sana ayırdığı o iki dakikayı bile deli gibi kıskanacağımı biliyor."
Bu cümleyi okurken Logan'ın bana da bunları dediğini hayal ettim ve delirdim.
Cenk'e de iyi kapak oldu yanlız.
Berkle Selen işi ilerletmişler vallahi, oh.
Ediz'le Ada cam kuşları olduuu, yuppiiii! :D
Devam hadi, çok bekletme bizi. :)

SAYFA DA YAPTIIIIM! :D
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

İsim : Şeyma
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 7uke3n0/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Tjpp20/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (0/0)
Uyarı Seviyesi: 0
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 5:14 am

Ahahah Beyza Başkan :DDD
11 oldu bölüm bekliyoruzz :muck:
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 7uke3n0/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Tjpp2125/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 11:22 am

BornToDie# demiş ki:
"Çünkü sana ayırdığı o iki dakikayı bile deli gibi kıskanacağımı biliyor."
Bu cümleyi okurken Logan'ın bana da bunları dediğini hayal ettim ve delirdim.
Cenk'e de iyi kapak oldu yanlız.
Berkle Selen işi ilerletmişler vallahi, oh.
Ediz'le Ada cam kuşları olduuu, yuppiiii! :D
Devam hadi, çok bekletme bizi. :)

SAYFA DA YAPTIIIIM! :D
Çok hoş oluyo dimi k5
Ediyorum kankam Şeyma jrkhgjk

He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Klb72

Bölüm 9-Tanıdığım Ediz
"Yeni çocuk ha?"
Cenk önce Ediz'e sonra bana baktı.
"Git buradan Cenk, lütfen."
"Ona yalvarma," derken Ediz çoktan yanıma gelmiş, elini belime yerleştirmişti. "Zaten gidecek." derken tehditkar ses tonunu fark etmek pek de zor değildi ha?
Cenk belimde olan Ediz'in eline baktıktan sonra gözlerini yeniden benimkilerle buluşturdu. O an gözlerindeki duyguyu fark ettim. Gerçekten farklı bakıyordu. Belki de şu an benimle konuşmaya ihtiyacı vardı? Ediz'in elini belimden çekerek çoktan bizim bahçeden çıkan Cenk'in peşinden koşuyordum.
"Cenk, bekle!"
Arkasını dönüp bakmıyordu bile.
"Sana beklemeni söylemiştim."
Nefes nefese kalmış Cenk'in kolundan tutuyordum. Nefes alış-verişim normale dönene kadar orada öylece durduk. Ona bakmamaya çalışıyordum aslında.
"Hala konuşmak istiyor musun?"
Cenk şaşkınca bana baktı.
"Evet." dedikten sonra gülümsedi.
"O zaman bizim bahçeye gidelim."
Gözlerimle bizim evi gösterdiğimde kapının önünde bizi izleyen Ediz'i fark ettim. Biraz sinirli gibiydi, hatta birazın fazla ilerisindeydi.
"Fark etmez." derken yine gülümsemiş ve bana geçmem için yol vermişti. Ellerini cebine yerleştirdikten sonra yanımda yürümeye başladı.

"Buna gerçekten çok üzüldüm Cenk."
"Aslında ben de en başta çok üzülmüştüm ama bir zaman sonra insan alışıyor."
"Buna alışamazsın, bu çok hassas bir konu."
"Bilmiyorum." derken oturduğumuz sallanan bahçe koltuğumuzda arkasına yaslandı.
"Artık gitsem iyi olacak, hem seni de gecenden alıkoydum."
"Sorun değil." derken onun gibi ayağa kalkmıştım.
Evet, en zor kısma gelmiştik. Acaba sarılsa mıydım, öpse miydim yoksa el sıkışmak yeterli olur muydu? Allah'ım ne düşünüyordum ben? Çocuk ailevi problemlerini bana anlatıyor, bense hala sarılma öpme derdindeyim. Elbette sarılacaktım, şu an ona en iyi gelecek olan birinin ona sarılmasıydı. Başımı kaldırdığımda beni izlediğini fark ettim. Daha fazla göz göze gelmemek için ellerimi boynuna doladım. Bunu bekliyormuş gibi eliyle belimi kavradı ve beni vücuduna bastırdı. Benden ayrıldığında yine gözlerindeki o duyguyu gördüm ya da biraz daha değişini. Minnettarlık? Evet, bana minnettar olmuş gözlerle bakarken gülümsedim.
"Yarın görüşürüz."
"Görüşürüz."
Bahçe kapısından çıkına kadar arada arkasını dönüp bana el sallıyordu. Her döndüğünde bu şey biraz daha komikleşiyor, bu nedenle kahkahalarımın artmasına neden oluyordu. Nihayet karanlığa karıştığında kolumdaki saate baktım. 11:30? Cenk'le bir buçuk saattir burada oturmuş konuşuyor muyduk yani? Vay canına! Babamlar gecikmeli 1:30'da gelse, 2 saatimiz var demekti. Bunun verdiği rahatlıkla yavaş adımlarla eve doğru yürüdüm ve eve girdim.
"Sonunda Ada!"
Selen bıkkın bir ses tonuyla beni sinir ederken herkesin gözü benim üzerimdeydi.
"Sayende film izleyemeyeceğiz."
Mert'e baktığımda Hazal'ın tam dibinde oturuyordu. Berk ve Selen yer minderlerinde, Ediz ise tekli koltukta yayılmış bana bakmıyordu bile. Onu kırmıştım, hem de çok kırmıştım.
"Of, tamam. Özür dilerim ama gerçekten konuşmaya ihtiyacı varmış."
"Neyi varmış?"
Hazal merakla bana baktı.
"Bunu anlatsam mı bilmiyorum ama anlatmamak daha mantıklı geliyor."
Hazal anlayışla başını sallayıp arkasına yaslanırken ben hala Ediz'in gönlünü nasıl alacağımı düşünüyordum.
"Aa, kolamız bitmiş!"
Boş kola şişesini elime alıp salladım.
"Ediz, bana yardım eder misin?"
Nihayet bana bakabilmişti.
"Neden kolayı buraya getirip doldurmuyorsun?"
"Neden çok konuşuyorsun?"
Öfkeyle Mert'e baktım. Ediz ise yorumsuz kalmış, eline üç bardak alıp mutfağa doğru yürümeye başlamıştı. Geriye kalan bardakları alıp onu takip ettim. Mutfağa girdiğimde ellerini tezgahın kenarlarına dayamış beni bekliyordu. Ona bakmamaya çalışarak önünden geçtim ve bardakları tezgaha bıraktım. O ise beni inatla izliyor, utanmama aldırmıyordu. Kolayı buzdolabından çıkarıp sinirle tezgahın üstüne koydum. Hızla Amerikan tarzı mutfağın pencerelerini kapattım ve ona döndüm.
"Şunu yapmayı kes."
"Neyi?"
Alayla bana baktı. Derin bir nefes verdim, kızacak durumda mıydım gerçekten? Onun kalbini kırmıştım.
"Özür dilerim."
Alaycı bakışlarını sürdürürken inatla cevap vermiyordu.
"Ediz bana böyle bakma, özür diledim işte."
"Sana nasıl bakıyorum Ada?"
Bunu söylerken bana doğru yaklaşıyordu. Beni tezgahla arasına sıkıştırdığında nefesimin kesildiğini hissettim.
"Sana nasıl bakıyorum?"
Son cümlesini tekrarladığında nefesinin alkol koktuğunu fark ettim. Evet, içmişlerdi. O yüzden film konusunda çok tepki göstermişlerdi, bunu anlamalıydım. Dudaklarımın üzerindeki dolgun dudakları hissetmemle düşüncelerimden sıyrılmıştım. Ediz alt dudağımı kemirirken ben tepkisizdim. Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyordum. Günlerdir bu anı beklemiyor muydum? Bunun hayaliyle uykuya dalmıyor muydum? Sanki karşılık verirsem birine ihanet edecekmişim gibi hissediyordum. Peki kime? Cenk'e mi? Ben hala aptal düşünceler diyarındayken Ediz bu sefer belimi kavramıştı. Onu ittim ve dudaklarımı sildim.
"Ah, ona ihanet etmekten mi korkuyorsun yoksa?"
Kahkaha attığında Ediz'i çok yanlış tanıdığımı fark ettim.
"Hayır, bunun daha özel olmasını istiyorum! Mutfak köşelerinde, sarhoşken değil! Bir hırs uğruna değil!"
Sanırım cevap verememesinden güven almış olmalıyım ki, sesimi daha da yükselterek devam ettim.
"Bu gerçekten benim tanıdığım Ediz mi? Bu kadar aptal olduğum için özür dilerim!"
Omzuna çarparak yanından geçerken hala tepki vermediğini fark ettim. Salona girdiğimde tüm gözlerin üzerimde olduğunu biliyordum. Ağlamamaya çalışarak merdivenlerden hızla çıkmaya başladım. Elbette bizi duymuşlardı. Bunu önemsemeden odama girdiğimde gözyaşlarımı serbest bıraktım. Yastığıma sarılmış ağlarken kapının açıldığını duydum.
"Ada?"
"Efendim?"
Burnumu çekip yastıktan başımı kaldırdığımda kapıda duran Selen ve Hazal'ı gördüm.
"İstersen çıkabilirim yani eğer yalnız konuşmak isterseniz?"
"Sorun değil Hazal, elbette kalabilirsin."
Kapıyı kapatıp yanıma geldiler ve yatağa oturdular.
"Şey, gitti."
Selen'e baktım.
"Cehenneme kadar yolu var." dememle ikisi de kahkaha attı.
"Senin yüzünden Berk de gitti!"
"Selen!"
Sinirle ona bağırırken ikisi de kahkaha attı.
"Şaka yapıyorum, gel buraya."
Selen kollarını açmış bana bakarken kollarımı boynuna sardım.
"Sen de gel buraya!"
Selen Hazal'a doğru elini uzatırken Hazal gülmüş ve ikimize birden sarılmıştı.
"Grup sarılışınızı bölüyorum sanırım ama aşağıda tek kaldım."
"Yanına Hazal'ı yollayabilirim."
Bunu dememle Hazal anlamsızca bana baktı. Selen kahkaha atıyor, Mert'se sinirle bana bakıyordu. İyi ki varlardı. Bu aptal dönemlerinizde yanınızda en yakın dostlarınızın bulunması çok iyiydi. Gülerek Mert ve Selen'e bakarken onları ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha fark ediyordum.

"Geliyorum Selen!"
Tahmin edeceğiniz gibi dün Selen bizde kalmıştı. Annemler gelmeden her yeri toplamış, Selen'in ailesine haber vermiş ve çoktan yatağa girmiştik. Bir güzel dertleşmiş ve beraber ağlamıştık. Eğer birimiz ağlıyorsa diğeri de ağlar, dayanamazdı. Dün bu rolü, Selen üstlenmişti. Annemler geldiğinde yine uyuyor numarası yapmış ve onlar yattığında tekrar kalkmış dertleşmeye devam etmiştik. Şu ansa bizim evden çıkmış, Selenlere gidiyorduk. Malum başımızda okul kıyafeti diye bir illet vardı.
"Anne biz çıkıyoruz!"
"Tamam kızım, akşam görüşürüz!"
Annemi yanağından öptükten sonra evden çıktık.
"Biraz daha iyisin değil mi?"
"Evet ama onu görmeye hazır değilim."
"Bence okula gelmeyecek."
"Umarım."
"Kızlar!"
Arkamızı döndüğümüzde bize doğru koşan Berk'i görmüştük.
"Nasılsınız?"
"İyiyiz sen?"
Selen benim yerime de cevap verirken buna kızmıyordum. Açıkçası şu an Berk'ten çok utanıyordum.
"Ben de iyiyim. Okula gelmiyor musun?"
Berk Selen'in üzerine bakarken Selen olayı sonradan fark etmişti.
"Geliyorum. Dün Adalarda kaldım da, şimdi eve üstümü giymeye gidiyorduk."
"Ben de sizinle gelsem sorun olur mu? Ediz bugün gelmeyecek, Mısra evi basmadan önce evden uzaklaşmalıyım."
Ediz ile ilgili olan kısımda bana bakmasından rahatsız olmuştum.
"Evinin adresini mi biliyor?"
"Nereden öğrendiği hakkında en ufak bir fikrim bile yok."
Selen başını salladı. Bense bu muhabbetten sıkılmıştım.
"Artık gitsek?"
İkisi de bana dönmüş, sonra da kafalarını sallamıştı.

"Ne yapıyorsun Berk?"
Berk'le Selenlerin kapısının önünde Selen'in hazırlanmasını beklerken Berk'in yaptığı yüz ifadelerine bakıyordum.
"Seni güldürmeye çalışıyorum Ada."
"Neden?"
"Çünkü seninle tanıştığımız günden beri ilk kez seni gülümsemiyorken görüyorum ve bu halini hiç sevmedim."
Bunu demesiyle dişlerimi göstererek güldüm. Berk de bu halime gülerken, evden çıkmış Selen anlamsızca bize baktı.
"Ne yapıyorsunuz?"
"Ben gülüyorum, Berk de bana gülüyor."
"Siz iyi değilsiniz." derken Selen de bize katılmıştı.
"Her yerde sizi arıyorum!"
Mert sinirle bize bakarken gülmemek için kendimizi zor tutuyorduk. Mert bize biraz daha baktıktan sonra kahkaha atmaya başladı, biz de ona katılırken Ediz'i gördüm. Kapısının önünde bizi izleyen Ediz'i.

-BUYURUN YENİ BÖLÜM. BİR SONRAKİ BÖLÜM O GÜZELİM YORUMLARINIZDAN SONRA VE BİR SONRAKİ SAYFADA OLACAK. YAZIM YANLIŞIM VARSA KUSURA BAKMAYIN. BİR DE BU BÖLÜM İÇİME HİÇ SİNMEDİ. AKLIMDA BÖYLE BİR BÖLÜM YOKTU, YAZARKEN BÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI ORTAYA. YANİ BEN BU BÖLÜMÜ HİÇ BEĞENMEDİM LKRHTGKLHRGISYERI

En son Mathers. tarafından Perş. Şub. 28, 2013 4:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
BornToDie#
What Makes You Beatiful
What Makes You Beatiful
BornToDie#

İsim : Beyza
Kadın

MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 12:26 pm

Ediz var ya seni ben .....
Her neyse keşke Ada orda Cenk'in peşinden gitmeseydi.
Ne biliyim kötü oldum ben hep Ada&Ediz forever love havalarındaydım.
Ama çoook güzeldi yine bölüm. :D
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Tjpp2125/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 12:28 pm

BornToDie# demiş ki:
Ediz var ya seni ben .....
Her neyse keşke Ada orda Cenk'in peşinden gitmeseydi.
Ama çoook güzeldi yine bölüm. :D
Biraz ekşın katıyım dedim krjhskerhserkg
Oha lan, sevdim bu Ada&Ediz forever love olayını hfksegrjörfhgjkserhk
TEŞEKKÜR EDERİM BEBEĞİİİM!
Biakarm
Up All Night
Up All Night
Biakarm

İsim : Ebru*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Tjpp20/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (0/0)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 2:06 pm

BornToDie# demiş ki:
keşke Ada orda Cenk'in peşinden gitmeseydi.

aynenn kanki okumayı unutmuşum kusura bakma
çok güzel olmuş
ısırırım
allahın emri peygamberin kavliylee
çok güzel olmuş gerçekten en çok seninkini beğendim senaryolarda
ekşınnn :O asdfgh
devam kamkim
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 2:15 pm

Biraz sinirli gibiydi, hatta birazın fazla ilerisindeydi.
Kıskanıyo abi :D
Minnettarlık? Evet, bana minnettar olmuş gözlerle bakarken gülümsedim.
Ay anaaam ağğ:
Onu ittim ve dudaklarımı sildim.
:Z
"Çünkü seninle tanıştığımız günden beri ilk kez seni gülümsemiyorken görüyorum ve bu halini hiç sevmedim."
:D Ahaaha
biz de ona katılırken Ediz'i gördüm. Kapısının önünde bizi izleyen Ediz'i.
Bu da hep izliyo ??

Abi Ediz ne biçim bişeymiş yaaağ?
Nese ama harikaymış her zamanki gibi ^^:
Ama ben Cenk i de yeriiim :D
İçine sinmemiş ama benim çok hoşuma gittiiii
Evet hemen bölüm bekliyozz
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 2:33 pm

Biakarm demiş ki:
BornToDie# demiş ki:
keşke Ada orda Cenk'in peşinden gitmeseydi.

aynenn kanki okumayı unutmuşum kusura bakma
çok güzel olmuş
ısırırım
allahın emri peygamberin kavliylee
çok güzel olmuş gerçekten en çok seninkini beğendim senaryolarda
ekşınnn :O asdfgh
devam kamkim
Sorun değil canııım, ayrıca hikayemi sevmene çok sevindim!

seymaalan demiş ki:
Biraz sinirli gibiydi, hatta birazın fazla ilerisindeydi.
Kıskanıyo abi :D
Minnettarlık? Evet, bana minnettar olmuş gözlerle bakarken gülümsedim.
Ay anaaam ağğ:
Onu ittim ve dudaklarımı sildim.
:Z
:D Ahaaha
biz de ona katılırken Ediz'i gördüm. Kapısının önünde bizi izleyen Ediz'i.
Bu da hep izliyo ??

Abi Ediz ne biçim bişeymiş yaaağ?
Nese ama harikaymış her zamanki gibi ^^:
Ama ben Cenk i de yeriiim :D
İçine sinmemiş ama benim çok hoşuma gittiiii
Evet hemen bölüm bekliyozz
Cenk'i ben de yerim cidden ya lerhgklsrhgske
Çok teşekkür ederim kankam :')
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 3:52 pm

Evet 12 de devam ediyon demiii? :D
12 yapalım millet :D
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 4:24 pm

Evet, 12'de yeni bölüüüm :D
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 4:32 pm

Evet millet işte 12 :DD :ıslık:
:oley:
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 6:07 pm

Daha Set falan okumadı ama o.o
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 7uke3n5000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Tjpp25000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:15 pm

YETİŞTİM. He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 1284334261
"Ona yalvarma," derken Ediz çoktan yanıma gelmiş, elini belime yerleştirmişti.
Oha yerim lan, çok mutlu oldum ay sevişin hatta :')
Oha Cenk ve sen...
Bunu söylerken bana doğru yaklaşıyordu. Beni tezgahla arasına
sıkıştırdığında nefesimin kesildiğini hissettim.

Oha lan, kız elden gidiyo dhsfs
OHA ÇOK İYİ YAPTIN, HLL SPR DVM!!
Olm ben bu bölümü çok sevdim ehehe <33<3<3 devaaam

bu şarkıyla iyi gitti :love:
https://onedirectionfan.forumdizini.com/
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:19 pm

Set yorumunu okurken yarıldım olm bildiğin, harbi diyorum kjserhfklsjerl
Bi yorum daha gelsin, flood olmasın. Malum, site kuralları önemli :sırıtankız:
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 7uke3n5000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Tjpp25000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2013 8:28 pm

Yarıl aşkım huhoho :sırıtankız: al sana yorum, forum kurallarına uyuşunu yediğim eheh.
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 02, 2013 2:04 pm

He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Knqu0

Bölüm 10-Nihayet
"Hadi artık gidelim, yoksa geç kalacağız."
Okul kravatını takan Selen'e baktım. Daha sonra da Ediz'e. Selen de bakışlarımı takip etti ve tekrar bana baktı.
"Bence konuşmalısın."
Mert ve Berk önden yürümeye başlamıştı.
"Hazır değilim."
"Hiçbir zaman hazır olmayacaksın. Okulda kendi kendini yiyeceğine, şimdi Ediz'le konuşup hallet şu işi."
Edizlerin oradan geçerken Selen beni o tarafa doğru itti. Mert ve Berk şaşkınlıkla bakarken Selen onları sırtlarından iterek yürütüyordu. Ediz ise başını eğerek gülmüş ve ellerini cebine koyarak yanıma gelmişti.
"Özür dilerim."
İki dakikalık sessizlikten sonra konuşan o olmuştu, konuşması gereken de oydu zaten.
"Gerçekten özür dilerim. Bana ne olduğunu bilmiyorum Ada, sana öyle davrandığıma inanamıyorum."
"Sarhoştun."
"Evet, bu bir bahane sayılmayacak belki ama sarhoş olduğum için sana öyle davrandım sanırım. Yoksa sana öyle davranmayacağımı biliyorsun."
"Artık bilmiyorum, yani artık seni tanıdığımdan bile şüpheliyim."
"Ada, lütfen."
Ses tonu o kadar sıcak geliyordu ki, şu an ona deli gibi sarılmak istiyordum.
"Ediz, sonra konuşsak? Okula geç kalıyorum."
"Tamam, okul çıkışında burada bekleyeceğim."
"Neden okula gelmiyorsun?"
"Beni affetmenin yollarını bulmalıyım."
Gülümsediğimde dudaklarının kıvrıldığını gördüm.

"Ada?"
Kantinden kahve alırken adımın söylenmesiyle arkamı döndüm.
"Efendim Cenk?"
"Naber?"
"İyi sen?"
"Bana da bir kahve." dedikten sonra tekrar bana döndü. "Ben de iyiyim."
"Bahçeye çıkalım mı?"
Kahvelerimizi almış kantinden çıkarken sunduğu fikirle yüzümü buruşturdum.
"Dersim var."
"Ekemez misin?"
"Ben uslu bir kızım Cenk."
"Sen?" dedikten sonra kahkaha attı. Sanırım kimseyi uslu bir kız olduğuma inandıramayacaktım.
"Kes şunu, ben gidiyorum." derken kıkırdıyordum.
"Görüşürüz."
El sallayarak karşılık verdim ve sınıfın yolunu tuttum.
"Mısra'ya laf atıyorsunuz ama ondan kalır bir yanınız yok."
Merdivenlerde benimle beraber yürüyen Ceren'e baktım.
"Ne saçmalıyorsun sen?"
"Hem Cenk, hem Ediz. Eğlenceli olmalı."
"Kes sesini Ceren, sana bir şey açıklamak zorunda değilim."
"Evet, zorundasın. Madem Cenk'le ilgileniyorsun, Ediz'i rahat bırak."
"Buna sen mi karar veriyorsun?"
"Ada."
Arkamı dönünce Berk'le karşılaştım. Soran gözlerle ona baktım.
"Bir gelsene."
Ceren'e sert bir bakış attıktan sonra Berk'in yanına gittim.
"Sorun ne?"
"Sorun Selen."
Anlamsızca ona baktım.
"Aslında sorun, Selen ve ben."
"Konuş artık Berk."
"Ondan hoşlanıyorum!"
"Nihayet!"
"Söylediğime inanamıyorum!"
Elimdeki kahveyi merdivene bırakarak alkışlamaya başladım.
"Sağolun, sağolun. Beni sizler yarattınız." deyip etrafı selamlıyordu.
"Ee, Selen'e ne zaman söyleyeceksin?"
Merakla Berk'e baktım.
"Bilmiyorum, aslında senden yardım almayı düşünüyordum."
Merdivendeki kahvemi alıp içtikten sonra Berk'e baktım.
"Ne yardımı?"
"Ona açılırken yapacağım sürpriz için."
"Selen romantik şeylerden hoşlanır."
"Bir yemekte açılabilirim yani?"
"Romantik şeyler ama sıradan şeyler değil."
Yüzünü buruşturdu.
"Ne yapabilirim ki?"
"Bunu sen düşün Sarı Çocuk."
"Çok gıcıksın." derken bana yetişmiş ve beraber sınıfa doğru yürümeye başlamıştık.

"Ada, sana diyorum."
Matematikçinin adımı seslenmesiyle -ki bence Selen'in dirseğini boşluğuma geçirmesiyle başımı kaldırdım.
"Buyurun hocam."
"Ah, canım. Nasılsın diyorum, moralin bozuk gibi?"
"İyiyim hocam, bir şeyim yok."
"O zaman soru seni bekliyor tatlım."
Oflayarak yerimden kalktım ve tahtaya doğru ilerledim. Matematik tek yapabildiğim dersti ama ben elimde tebeşirle beraber anlamsızca tahtadaki sayılara bakıyordum.
"Bakışmanız bittiyse soru, Ada."
Bu kadına ne olmuştu böyle? Son hatırladığımda oldukça sevimli biriydi. Ah, sanırım son sınavında kurduğum geniş çaplı kopya planından dolayı böyleydi.
"Otur yerine Ada, seni yok yazmadığım için şanslısın. Dersi dinle."
Tebeşiri yerine bırakıp yerime doğru yürürken Ceren ve Mine'nin bana bakarak aptalca sırıttığını fark ettim. Ben de onlara sırıtıp Matematikçiye döndüm.
"Hocam, Ceren soruyu yapabileceğini söyledi."
Bakındığı kitaptan başını kaldıran Funda hoca şaşkınca Ceren'e baktı.
"Sen mi Ceren? O zaman tahtaya gel bakalım."
Ceren ayağa kalkarken ben de tüm sevincim ile yerime oturuyordum. Selen bana bakıp "Az değilsin." derken, arkamızda oturan Mert ve Hazal da bana bakıp alkışlıyorlarmış gibi yapıyorlardı. Kıkırdadım ve soruyla cebelleşen Ceren'e baktım.
"Yapmak istediğin sorularda böyleysen, istemediklerini düşünemiyorum Ceren."
Funda hoca cümlesinin ardından Ceren'e sırasını gösterirken tüm sınıf kahkaha atıyordu. Ceren sırasına giderken bizim gruba hiç bakmamış, hızlı davranıyordu.

"Bilmiyorum Selen."
Arka bahçedeki banklardan birinde Selen'le otururken konumuz yine Ediz'di. Onunla tanıştığımdan beri konumuz hiç güncellenmiyordu zaten.
"Ne hissediyorsun?"
"Ediz'den hoşlanıyorum, bunu inkar edemem. Ama dün gece yaptığı çok acımasızcaydı. Cenk'e yardım etmek istiyorum ama bağlanmasından korkuyorum. Yani ona karşılık verdiğimi zannedecek ve bu sefer beni hiç rahat bırakmayacak. Ayrıca Ediz'in Cenk'ten nefret ettiğini biliyorsun, Cenk yüzünden Ediz'in benden uzaklaşmasını da istemiyorum."
"Ediz'le konuş ve şu konuyu halledin. Cenk ben de."
"Anlamadım?"
"Cenk'in sorunlarıyla ben ilgilenirim diyorum."
"Gerçekten mi?"
Kafasını salladığında elimdeki kahveyi yere fırlatıp boynuna atladım.
"Teşekkür ederim Selen!" diye haykırırken hala ona sarılıyordum.

"Aptal anahtar!"
Dayanamayıp çantamı yere boşalttım ama anahtarım hala yoktu. Tesadüfe bakın ki, annem de Bora'yı alıp alışverişe gittiğini mesaj atmıştı.
"Bunu mu arıyorsun?"
Hızla arkamı döndüm ve elinde aslanlı anahtarlıktan tanıdığım anahtarımı sallayan Ediz'e baktım.
"Onun sende ne işi var?"
Alt dudağını büküp bilmediğini anlatmaya çalışırken hala şaşkınca ona bakıyordum.

-BU NASIL BİR BÖLÜM, CİDDEN HABERİM YOK AMA UMARIM BEĞENİRSİNİZ. BİR DAHA Kİ SAYFADA YENİ BÖLÜM! YAZIM HATAM VARSA, ÜZGÜNÜM. İYİ OKUMALAR! BİR DE TANITIM GÜNCELLENDİ, İLK SAYFAYA BAKARSANIZ SEVİNİRİM. AYRICA SETAŞKIM KARAKTER YARDIMI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 02, 2013 2:23 pm

Ediz ve Ada'yı yemek istiyorum lan :')
Hahaha Ceren'e çok güldüm yalnız :D
Berk ve Selen huhu sonunda olacak :zıp zıp:
Oha Ediz ne yapacak çok meraklandım lan!! :kihkihkih:
Of harika olmuş ya, devam et kankam :L
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 02, 2013 2:25 pm

Reason&amp;. demiş ki:
Ediz ve Ada'yı yemek istiyorum lan :')
Hahaha Ceren'e çok güldüm yalnız :D
Berk ve Selen huhu sonunda olacak :zıp zıp:
Oha Ediz ne yapacak çok meraklandım lan!! :kihkihkih:
Of harika olmuş ya, devam et kankam :L
Sağol kankam, Berk ve Selen'i şey etcem artık ksjdfghj
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 02, 2013 3:46 pm

:kahkaha: Ahahahahah :D Hadi bide bende alkışlayım :Alkış:
Soruyla bakışma :kihkihkih:
Kıkırdadım ve soruyla cebelleşen Ceren'e baktım.
Gerçektende Ada hiçte az değil :sırıtankız:
Onunla tanıştığımdan beri konumuz hiç güncellenmiyordu zaten.
Bir sn burda kendimi buluyorum :utan:
Hızla arkamı döndüm ve elinde aslanlı anahtarlıktan tanıdığım anahtarımı sallayan Ediz'e baktım.
Ya sen sonları hep böyle bitiriyorsun ve ben evde meraktan çatlıyorum!!
Evet tabii ki harika ötesi bir bölümdü
Çok güldüm ben :D
Berk in de ne yapacağını çok merak ediyorum
Bir an önce bölüm gelsin millettt 13 yapın :D
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 02, 2013 3:55 pm

seymaalan demiş ki:
:kahkaha: Ahahahahah :D Hadi bide bende alkışlayım :Alkış:
Soruyla bakışma :kihkihkih:
Kıkırdadım ve soruyla cebelleşen Ceren'e baktım.
Gerçektende Ada hiçte az değil :sırıtankız:
Onunla tanıştığımdan beri konumuz hiç güncellenmiyordu zaten.
Bir sn burda kendimi buluyorum :utan:
Ya sen sonları hep böyle bitiriyorsun ve ben evde meraktan çatlıyorum!!
Evet tabii ki harika ötesi bir bölümdü
Çok güldüm ben :D
Berk in de ne yapacağını çok merak ediyorum
Bir an önce bölüm gelsin millettt 13 yapın :D
Ada bu, sağı solu belli olmuyo fhesrkfgjsker
Merak edin olm biraz, teşekkürler yorumun içiiiin. Hadi millet, 13 yapın! lfdsjertyutrg
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Mart 02, 2013 6:38 pm

Ayrıca karakter resimleri koyulmuş :D
Mert ağağağağ aşkım ya of :(( hazal <3
Cenk, hunter'ım :sırıtankız:
rica ederim kankim <3
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePaz Mart 03, 2013 3:25 pm

Olm yorum yapın lan, yazasım var yorum yok?!
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePaz Mart 03, 2013 3:27 pm

YORUM! YAZ ALLAHINA LAN!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePaz Mart 03, 2013 3:31 pm

Az kişi yorum yaptı ama nayak?
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 5 Icon_minitimePaz Mart 03, 2013 3:50 pm

Ben yazıyorum, boru mu?!

He is my true love? *13-Tiyatro
5 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
 Similar topics
-
» Just Want to Love.
» I Just Wanna Love You *5-Surprise
» This is not a love story, yeah.
» This Love!-Bölüm 3-Summer.