Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

He is my true love? *13-Tiyatro

+7
beyourself`
seymaalan
Lullaby*
sendies#
Reason&.
Biakarm
Chelsea
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
YazarMesaj
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 7uke3n0/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Tjpp2125/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (125/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi Mart 16, 2013 11:19 am

Çok sağol kamkam, evet başlıyo maalesef :(
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

İsim : Şeyma
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 7uke3n0/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Tjpp20/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (0/0)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi Mart 16, 2013 2:22 pm

Oy anam yerim harikaydıııı <3
O küçük ada ne kadar tatlıymış <3
Bora Ada
Ediz Ada
:DD Azkaban Tutsağı kitabı bölümü de harikaydı :D
Sınavlardan nefret ediyorum :@
Neyse sen en yakın zamanda yaz <33
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Tjpp2125/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi Mart 16, 2013 2:48 pm

Oy çok sağool, ben de nefret ediyorum -.-
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimeSalı Mart 19, 2013 12:00 pm

He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 L758d

Bölüm 13-Tiyatro
"Ada, misafirin var!"
Kravatımı bollaştırıp çantamı sırtıma geçirdim ve hızla aşağı indim. Selen'i bir kere daha bekletirsem bana uçacağından emindim.
"Ediz?"
Gözlerimi irice açmış, kapının önünde bana gülümseyen yakışıklıya baktım. Kıkırdadım ve yanına gittim.
"Haberin var, dimi?"
Annem soruma kafasını sallayarak cevap verirken dil çıkardım. İkisine de.
"Annen de planım için yardım etti, sağolsun."
Ediz, elini annemin omzuna atıp sırıttı. Şaşkınlıkla onları izliyordum, bu ikisi ne ara bu kadar yakın olmuştu? Ben bile çocuğu daha dün tavlamışken.
"Alışveriş bahaneydi yani, sana inanamıyorum anne!"
İkisi kahkaha atarken salak yerine konulmanın verdiği rahatsızlıkla suratımı buruşturdum.
"Hadi, geç kalacaksınız!"
Annem eliyle "Gidin" mesajını verirken, Ediz'in koluna girip evden çıktım. İkimiz de anneme el salladıktan sonra yürümeye başladık.
"Selen!"
Aceleyle geri dönüp Selen'in evine doğru yönelirken yumuşak bir el bileğimi kavradı.
"Berk'le gittiler."
"Demek Berk'le ha?"
Kıkırdadım.
"Sence aralarında bir şeyler olacak mı?"
Ediz'in sorusu üzerine kaşlarımı kaldırdım.
"Elbette olacak!"
Kıkırdadı ve yolu izlemeye devam etti.
"Ediz," İsmini duyunca bana döndü. "Annemi bir şekilde hallettin, tamam ama anahtarıma nasıl ulaştın?"
"Selen." derken sırıtıyordu.
"Tahmin etmeliydim." dedikten sonra kıkırdadım. Elini omzuma atıp beni kendine yasladı ve saçlarımdan öptü. Her şey çok güzeldi ve umarım böyle devam ederdi.

Hani her şeyin güzel olacağını söylemiştim ya, unutun o işi millet! Elimdeki listeyle sınıf sınıf dolaşıyor, tiyatro grubu için öğrenci arıyordum. Edebiyat dersinden yırtmak güzeldi ama sevgilimden ayrı kalmak değil.
"Bu sınıf son."
Selen'in gösterdiği sınıfın tabelasına baktım: 11-B. Selen'in anlamsız sırıtışına anlamlar yüklerken sırıttım. Elbette ki bu görev için bir yardımcıya ihtiyacım vardı ve ben de yanıma Selen'i almıştım. Kapıyı tıkladıktan sonra içeriden "Gir" sesini beklemeden kapıyı açtım. Şanslıydım, Sarışın Tanrı'nın dersiydi ama neden spor salonunda değil de buradaydılar?
"Merhaba hocam."
"Hoş geldin Ada, hoş geldin Selen!"
"Merhaba hocam."
Sırıtan Selen'e baktım. Gözlerimi sınıfta gezdirince ona bakan Berk, Mısra'yı umursamıyordu.
"Noldu?"
Elimdeki kağıtları sallarken Sarışın Tanrı'ya cevap verdim.
"Duyuru."
Bıkkın ses tonuma karşılık kahkaha atınca sırıttım.
"Sınıf senin."
Eliyle sınıfı gösterdikten hemen sonra yeniden bana döndü.
"Arkadaşlar okulumuz bu yıl bir tiyatro yarışmasına katılacak. Resim öğretmenimiz Ece Özberk'le beraber. Ece hoca bana birkaç isim verdi ve yetenekli olduklarını söyledi." Kağıda göz gezdirdikten sonra 11-B sınıfını bulunca devam ettim. "Aslı Demir ve Özge Yılmaz."
İki kızda yanıma gelirken Selen'e baktım. Berk'le birbirlerine işaretle bir şeyler anlatıyorlardı. Sırıttıktan sonra devam ettim.
"Peki başka katılmak isteyen var mı?"
Sınıftan ses çıkmıyordu, bu işin yürümeyeceğini biliyordum.
"Selen de tiyatroda!" dediğim an Berk elini kaldırdı. Ardından da Mısra. Berk'in elini kaldırdığını gören Selen sevinirken Mısra'nın elini havada görünce somurttu.
"Gelin bakalım."
İkisi de yanıma gelirken izin kağıtlarını Sarışın Tanrı'ya verip sınıftan çıktım.
"Konferans salonuna inin, herkes orada."
Aslı ve Özge salona doğru giderken Berk'in yanımızda durduğunu gören Mısra gitmekten vazgeçti.
"Siz nereye?"
"Salona Mısra, ya sen?"
Selen dişlerini birbirine kenetlemiş konuşurken Berk elini tutup onu salona doğru çekmeye başladı. Bunun karşısında sevinçten deliye dönen ama belli etmeyen Selen, sinir küplerine binen Mısra ve sırıtmaktan ağzı kulaklarına gelen ben.

"Talep çokmuş gerçekten!"
Ece hoca kinayeli sözleriyle sahnedeki grubu süzüyordu, ben de yanında oturmuş Ediz'i izliyordum. Sırf benim için tiyatroya katılmış ve bu eziyeti göze almıştı. Ona baktığımı görünce sırıttı.
"Hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz, 10 ve 11. sınıfsınız ve artık birbirinizi az da olsa tanıyorsunuzdur. Eğer tanımıyorsanız artık tanımak zorundasınız. Konu müzikal olacak arkadaşlar."
Bunun üzerine herkes ellerini birbirine vurmaya başladı.
"Ama öğretici bir müzikal."
"Roller ne zaman belli olacak hocam?"
"Araya girmezsen sıra ona da gelecek Mısracım."
Selen ve ben kıkırdarken Ece hoca devam etti.
"Bugün martın 19'u. Yarışma iki ay sonra bugün. Kısıtlı bir zamanımız var, sizi derslerden alacağım ve öğleden sonra okulda kalacaksınız. Hatta hafta sonları bile gelmek zorunda kalabilirsiniz. Zaten dersleriniz henüz doğru düzgün başlamadı, sınavlarınız da büyük ihtimalle biz yarışma işini hallettikten sonra olacaktır. İyi bir oyun çıkarmamız gerekiyor. Senaryoyu edebiyat öğretmeniniz Funda hoca yazdı, senaryoyu çoğalttıktan sonra Ada'ya vereceğim ve Ada hepinize dağıtacak."
Hepsi bana baktıktan sonra başlarını salladı.
"Rollere gelince," dedi ve Mısra'ya baktı. Bunun üzerine Selen ile yeniden kıkırdadık. "Bir daha ki toplanmamızda rolleri dağıtacağız. Toplam 14 kişiyiz ancak elimizde 12 rol var. Pek de yetenekli olmayan iki kişiyi maalesef tiyatrodan çıkaracağız."
"Bir daha ne zaman toplanacağız hocam?"
Ece hoca soruyu soran Cenk'e cevap vermek için ona döndü. Evet, doğru duydunuz! Cenk de tiyatrodaydı. Bir Mert ve Hazal eksikti, ah bir de Civcivler.
"Yarın herhangi bir derste canım."
Cenk kafasını salladı ve bana baktı. Gülümsediğinde gülümsedim ve istemsiz olarak gözüm Ediz'e kaydı. Cenk'e bakıyordu, gözleri benimkilerle buluşunca gözlerimi kaçırdım.

"Noluyor Ediz?"
Yanımda o kadar aptal espriler yapmama rağmen gülmeyen Ediz'e baktım.
"Hiçbir şey."
Her zaman oturduğumuz bankta kahvesini içerken verdiği cevap hoşuma gitmemişti.
"Evet, var bir şey."
"Hayır, yok."
"Evet, var!"
"Tamam, var!"
"Sorun ne?"
"O çocuğun sırf sana yakın olmak için tiyatroya girdiğinden eminim Ada ve bu fikir delirmeme sebep oluyor!"
"Gözünün önünde olacağım Ediz."
"Evet öyle ama yine de rahatsız oluyorum."
Yanaklarımı sıkıntıyla şişirirken kahvemi hemen bankın yanındaki çöpe attım.
"Özür dilerim."
Elleriyle bedenimi sararken başımı göğsüne yasladım.
"Sadece çok kıskanıyorum, o kadar."
"Ya, o kadar."
Cümleme sırıtarak cevap verirken ellerinden kurtulup kahvesini aldım.
"Az önce gaza gelip kahvemi çöpe attım ve kahven müthiş kokuyor."
Ben kahvesini içerken o kahkaha atıyordu.

-FİNAL YAKLAŞIYOR, BİRKAÇ OLAY DAHA ÇIKARIP BİTİRCEM KAMKİLER. OKUNMUYO ZATEN, FİNAL OLMASI PEK SIKINTI OLMAZ O YÜZDEN. NEYSE, İYİ OKUMALAR!
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 7uke3n5000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Tjpp25000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimePerş. Mart 21, 2013 12:17 pm

Oha bölüm çok hoşuma gitti aşkım ya :D
Selen ve Berk huh çok sevindirik oldum, sizde sakın küsmeyin sdfghj
Ve final mi? Hikeyeyi kilitlemek mi? HAYIR! ÖKÜZ MÜSÜN?
Devam et kankam
https://onedirectionfan.forumdizini.com/
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Tjpp20/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (0/0)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi Mart 23, 2013 5:57 am

OHA YA SAÇMALAMA BU HİKAYE NASIL BİTERR??
OLMAZZ ABİ OLMAZ!!
Bak çoğu kişinin yazılısı vs. sınavı var. O yüzden okunmuyor olabilir .
Lütfen bitirmeeee :S
Bu arada bölüm süper olmuş
Tiyatroda da ne olacağını çok merak ediyorrum :D
Hadi hayırlısı
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi Mart 23, 2013 12:52 pm

OLM SİZİ YERİM, +1 YORUMA YENİ BÖLÜM?
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi Mart 23, 2013 2:33 pm

+1 yoruuuuum <3
Yok mu bi +1 yoruum? :S
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi Mart 23, 2013 3:10 pm

16'da devam fröçmerjhrkj
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 7uke3n5000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Tjpp25000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 7 Icon_minitimePaz Mart 24, 2013 12:10 pm

Dilara dersleri dolayısıyla kilitlememi istedi, kilit.
https://onedirectionfan.forumdizini.com/

He is my true love? *13-Tiyatro
6 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Just Want to Love.
» I Just Wanna Love You *5-Surprise
» This is not a love story, yeah.
» This Love!-Bölüm 3-Summer.