Ohaaa ne zamandır bekliyorum bu bölümüü! İmzamda bile vaar! Ve inan bana beklediğimden çok daha fazlası var! Mükemmeeeel! Devam devam devam devam!! :crying:
Çok teşekkürler şuan salak salak gülüyorum mutluluktan :D Herkese nazın derslerine katılmasını öneririm :D Karakterleri yavaş yavaş araya koymak istiyorum Yeni bölümü yazağım bu akşam yada yarın akşam Ayıp olmasın diye saçmamalamaya çalışıyorum :D Çok teşekkürler irem imzan için :D
Yelena Midnight Memories
İsim : irem Mesaj Sayısı : 3649 Yaş : 26 Nerden : Denizli Kayıt tarihi : 15/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (0/0) Uyarı Seviyesi: 0
Joe : " Emin değilim baba. Belki doğru değildir. Belki yoktur böyle birşey " dedi evin içinde dolaşırken. Telaşlıydı . Ölümsüzlüğü bulmuşken , tekrar ölmeye niyeti yoktu. Babası Robert ise Joe ya göre daha kendinden emindi . Oturduğu koltuktan kalktı ve oğluna baktı:
"100 yıl geçti Joe,tam 100 yıl . Avcılar bizi öldürmek için gelecek ve kaç kişi olacaklarını bilmiyoruz. Kurbanların ruhu yeryüzüne düştü bile. Bu kadar yaşamamız gerekiyordu,yok olmamız için herşeyi yapacaklar herşeyi
"Düşmüş ruhların olayın içindeki yeri ne peki , işimize yarayabilirler mi ?"
"Biz öldüğümüz an onlarda huzura kavuşacaklar, tekrar ölecekler ." Joe elini saçına gö türdü.
"Belkide onlar tekrar ölmek istemiyorlardır,ittifak kurabiliriz" Robert ise ittifak konusunda aynı şeyi düşünmüyordu sonuçta kendileri yüzünden ölmüşlerdi,destek çıkacaklarını sanmıyordu
"Şanslılarsa şuan onları bir psişik bulmuştur bile. Düşmelerini uzun zamandır bekliyorlar . Onların tarafını tutanlar tabi Joe içinden düşünmekten kendini alamıyordu,cümlelerini özenle seçiyordu.Bizi öldürmek için onları kullanacaklar.Kısa süren bu sessizliği bozan ise kapı zili olmuştu. Joe kapıya yöneldi . Kapıyı açtığında rahatlamıştı ocean .. Kocaman gülümsedi
"Ocean , tam zamanında ! "
Ocean Joe 'nun aksine gülmüyordu , gergindi . İlk sözleri ise gayet açıktı
"Şanslısınız,tek avcı var" Robert'ın konuşmasına izin vermeden konuşmasına devam etti.
"Ama yıllardır vampirler hakkında eğitim görüyor"
Robert'ın kafası karışmıştı , daha güçlü birini bekliyordu . Ocean'a baktı
"Yıllardır mı ? Kaç yaşında bu adam Tanrı aşkına?"
Ocean içini çekti ve evin içinde gezinmeye başladı . Cümlelerine başlayacağı an durdu
"20li yaşlarda . 10 yaşından beri eğitim alıyor.Kökenleri öldürebilecek silahlar geliştiriyorlar."
Geride duran Joe babasının yanına yaklaştı ve Ocean'a baktı
"Öldürülebilir yani" yakalayabilirsek
Ocean ise olaya daha ciddi bakıyordu nede olsa sadece bir psişikti ve doğa üstü güçleri fazla yoktu
"Adam avcı olmak için doğdu . Özellikleri varsa bile henüz bilmiyoruz,bunları öğrenebildik sadece.Bir de ismi Tyler. Aralarına adamda almıyorlar henüz
Bölüm üç/2
Dylan ormana girdiğinde Tyler okla atış yapıyordu. Dylan elindeki su ve yiyecek paketini ağacın dibine bırakıp Tylerın yanına geçti. Tyler Dylan'ın geldiğini hissetmişti.Oklarını yere indirdi ve Dylan'a baktı
"Hayır. Çok hızlı olacaklar.Onlar için geleceğimizi biliyor olmalılar . Bir planları olmalı . Tek yakalayıp kıstıracağız. Senin şu kız Ocean . Emin misin , yeterince güvenilir mi ?
"Elbette , kıstırmamıza yardımcı olacak o benden daha güçlü"
Dylan asıl konuyu unutmuştu . Hemen konuya girmeliydi
"May halam kızları bulmuş." Tyler okunu bıraktığı yerden aldı. Çabuk hareket etmelilerdi
"Gidelim o zaman" derken kendini tam avcı gibi hissediyordu. zamanı gelmişti
NOT : açıklama yapmayı unuttum Tyler seçilmiş avcı , harry ise avcıya destek olmak için psişik aynı zamanda yakın arkadaşlar Ocean ise aracılık yapıyor işte Joe ve Robert köken zaten May hala ise esmer kilolu yüzükleri olan kadın demiştik o işte kızlar ise düşen ruhlar yani mina ve maya
En son gamze. tarafından Perş. Haz. 20, 2013 8:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Ya tek, bir şey anlamayan ben miyim? :D Anlatımın çok iyi Gamze :D Sen kendin yazıp kendin kurguladığın için anlıyorsundur Ben anlamadım :D Ama anlatımın çok iyi. Bu kadar çabuk koyup beni bekletmediğin için çoook thanks :D Ya bak bişiy diycektim unuttum :( Neyse, böyle devam bebeğim ;) <3
Haklısın açıklama yapmayı unuttum Tyler seçilmiş avcı , harry ise avcıya destek olmak için psişik aynı zamanda yakın arkadaşlar Holland ise aracılık yapıyor işte Joe ve Robert köken zaten May hala ise esmer kilolu yüzükleri olan kadın demiştik o işte kızlar ise düşen ruhlar yani mina ve maya Oldumu şimdi :D
#BratQueen Midnight Memories
İsim : Ebren :P Mesaj Sayısı : 3246 Nerden : Meltem Kayıt tarihi : 20/07/12 Kişisel Sayfa Kullanıcı Seviyesi: (0/0) Rep Seviyesi: (50/5000) Uyarı Seviyesi: 0