BÖLÜM ALTI
Dylan gözlerini açtığında saat 12 gibiydi . Açtırıldığında demek daha uygun olurdu çünkü kapının sesine uyanmıştı. Yataktan kalktı ve kapıyı açtı
Ocean
"Git burdan Ocean"dedi kapıyı eliyle itip kapatmayı denedi ama Ocean kapıyı tuttu.
"Beni dinlemeni istiyorum Dylan , bir şans lütfen , son bir şans" dedi Ocean yalvarırcasına
"Senin yüzünden arkadaşımı kaybediyordum ben Ocean, sana güvenmiştim , git artık burdan"
"Lütfen Dylan, sende benden mantıklı açıklama bekliyorsun eminim Dylan lütfen dinle."
Dylan kapıdan geri çekildi ve içeri girdi . Ocean ise onun arkasından içeri girdi .
"Ölmekten korktum Dylan,ölmenden korktum,onlar çok güçlülerdi bana inanmazlar sandım kafam çok karış-
"Yeter Ocean , bu saçmalıklara inanmamı bekleme benden. Sana inandım ben , güvendim şu saatten sonra daha fazlasını isteme benden git artık." derken gayet ciddiydi ve kapıyı gösterdi.
"Üzgünüm Dylan " dedi giderken son kez Dylan'ı öptü ve uzaklaştı . gitti
Ocean evden ayrılır ayrılmaz Tyler kendi odasından çıktı , Uzun saçları dağılmıştı .
"Ocean mıydı, kusra bakma dostum ama o kızdan uzak durman gerektiğini anlamışsındır umarım" dedi saçlarını düzeltirken
"Biliyorum Tyler, deniyorum da " dedi duraksadı . Bu konu konuşmak istediği en son konuydu zaten
"Peki tamam bunu sonra konuşuruz o zaman , sen şu büyü malzemelerini al . Şu işi bitirmek istiyorum artık. "
"Kızlar ve May halam buraya gelecek buradan hareket edeceğiz"
**
Kapıyı Tyler açtı .
"Hoşgeldiniz Mina , Maya , May hala . İsimleriniz tekerleme gibi gerçekten diye iç geçirdi sessizce .
"Buradan almam gereken bazı malzemeler var üçgende kimin nerde durduğu önemli değil , büyü sahibini biliyor olacak , güçlü çok güçlü bir büyü" dedi May hala
Gerekli eşyalarını buradan tamamlayıp , herkese elindeki torbayı dağıttı.
"Bunlar vampirlerin sizi algılamasını engelleyecek,kokunuzu alamayacaklar etkisi 1 saat . "
dedi ve hep beraber evden çıktılar.
May hala vampirlerin evinin birkaç km ötesine üçgeni büyü ile çizdi . Sonra kızlara seslendi
"Maya Mina üçgenin 2 köşesine geçin " dedi kızlar denileni yaptı.
May hala her kelimesinde daha gür şekilde büyüyü yapmaya devam etti ve kızları üçgene bağladı . Şimdiden yarım saat geçmişti bile. Sıra vampirleri buraya çekmedeydi . Bu görev Tyler'a aitti . Vampirleri biraz yaklaştırması yeterliydi . O sırada May hala ve Dylan büyüyü yapıp onlarıda üçgene bağlayacaktı.
Tyler eve doğru adım attı ve kapıya oklar atmaya başladı. Büyü torbasının etkisi yavaş yavaş geçmeye başlamıştı. Joe kapıya masayı fırlattı ve kapı kırıldı . Tyler ise ikinci okdan itibaren koşmaya başlamıştı bile . Robert ise hemen Joe'nun arkasından geliyordu .
May hala ile Dylan el ele tutuşup büyüyü söylemeye başlamışlardı bile . Etraftaki bütün yapraklar uçuşuyor, ağaçlar yerinden sökülecekmişcesine sallanıyordu. Üçgenin tam kenarında duruyorlardı . Üçgen sapasağlamdı . Joe ve Robert üçgene yaklaşınca büyünün etkisiyle üçgen bir kenarına yerleştiler .May hala bütün gücünü Dylan'a itmişti ve Dylan bunu kaldıramamıştı . Kulaklarından , burunundan , ağzından kanlar geliyordu . Kendisi ölmemek için Dylan'ı kullanıyordu. Tyler kendini öne attı .
"YETER KESİN ŞUNU . DYLAN ÖLÜYOR MAY HALA !"
May hala ise hala devam ediyordu . Kendi ölmektense Dylan'ın ölmesini istiyordu . Büyü bittiğinde şehit olmak yerine zaferini , onurunu kutlamak , herkese anlatmak istiyordu . O sırada ağaçlar daha kuvvetli sarsılmaya başlamıştı . Burada başka birileride vardı . Başka bir büyücü onlara meydan okuyordu . Hayır sadece Dylan'ı korumaya çalışıyordu. Dylan'ın yanına koşarak gitti ve Dylan'a yüklenen bütün gücü kendi üstüne çekip Dylan'ını kurtarmaya çalışıyordu. Gelen , onu kurtaran sevdiği , aşık olduğu kızdı
"OCEAN"