Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapı*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

He is my true love? *13-Tiyatro

+7
beyourself`
seymaalan
Lullaby*
sendies#
Reason&.
Biakarm
Chelsea
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

İsim : Setenay
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 7uke3n5000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Tjpp25000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (5000/5000)
Uyarı Seviyesi: 0
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Şub. 21, 2013 7:26 pm

Oy kankam, devam et
https://onedirectionfan.forumdizini.com/
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

İsim : dilara
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 7uke3n0/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Tjpp2125/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Şub. 21, 2013 7:33 pm

etmicem, yorum istiyorum been :(
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 7uke3n5000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (5000/5000)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Tjpp25000/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Şub. 21, 2013 7:40 pm

Ben yapıyorum :(((((
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 7uke3n0/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (0/0)
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Tjpp2125/5000He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (125/5000)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Şub. 21, 2013 7:51 pm

Sadece 2 kişi yaptı. Çaktırmıyorum ama çok üzülüyorum olm.
Biakarm
Up All Night
Up All Night
Biakarm

İsim : Ebru*
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Tjpp20/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (0/0)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Şub. 21, 2013 7:53 pm

yuh aha sanane be slk naptın bee :O gerçekten iyisin kabul et x_x
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Şub. 21, 2013 8:21 pm

Mathers. demiş ki:
Haklısın kankam bende öyle oluyorum, ama biz seni çok seviyoz :((
BornToDie#
What Makes You Beatiful
What Makes You Beatiful
BornToDie#

İsim : Beyza
Kadın

MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Şub. 21, 2013 8:39 pm

Hemen devam etmelisin çünkü, yeni okuyucu geldi!
Yoruma başlarken öncelikle senden ve kendimden özür dilemem lazım. Seni benden, beni hikayenden nasıl mahrum bıraktım da okumadım ben senin hikayeni?! Gerçi bölümü tamamlayamayınca uzun süre hiç bir hikayeye girmedim ama şimdi orasını karıştırmayalım. Anlatışına, kurguya, karakterlerine, her bir şeyine bayıldım ben bu hikayenin. Candice zaten güzellik tanrıçası mübarek, gördüğümde kendimden utanıyorum yani. Bir de Ediz'i Logan yapmışsın ya, orada bittim ben. Logan benim aşkım, canım, rüyalarımı süsleyen çocuk... Sırf mimiklerini yeniden görmek için filmlerini iki-üç defa geri sardığımı bilirim ben. Her neyse konuyu saptırdım sanırım biraz. Kızların arkadaşlıklarına gıpta ettim. Logan ve Justin'i basketbol oynarken hayal edince de kendimden geçtim yani. Ayrıca şu Mısra'dan da nefret ettim. Civciv lakabı çok hoştu yalnız. Neyse çok uzattım ben, noktayı kayayım artık. Lütfen kendini üzme okunmuyor falan diye. Çok güzel yazıyorsun. Yeni bölümü heyecanla bekliyorum. Öptüm. :*
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Şub. 22, 2013 12:27 pm

Biakarm demiş ki:
yuh aha sanane be slk naptın bee :O gerçekten iyisin kabul et x_x
Teşekkür ederim olm :')

Reason&. demiş ki:
Mathers. demiş ki:
Haklısın kankam bende öyle oluyorum, ama biz seni çok seviyoz :((
Seni yerim Set :(((

BornToDie# demiş ki:
Hemen devam etmelisin çünkü, yeni okuyucu geldi!
Yoruma başlarken öncelikle senden ve kendimden özür dilemem lazım. Seni benden, beni hikayenden nasıl mahrum bıraktım da okumadım ben senin hikayeni?! Gerçi bölümü tamamlayamayınca uzun süre hiç bir hikayeye girmedim ama şimdi orasını karıştırmayalım. Anlatışına, kurguya, karakterlerine, her bir şeyine bayıldım ben bu hikayenin. Candice zaten güzellik tanrıçası mübarek, gördüğümde kendimden utanıyorum yani. Bir de Ediz'i Logan yapmışsın ya, orada bittim ben. Logan benim aşkım, canım, rüyalarımı süsleyen çocuk... Sırf mimiklerini yeniden görmek için filmlerini iki-üç defa geri sardığımı bilirim ben. Her neyse konuyu saptırdım sanırım biraz. Kızların arkadaşlıklarına gıpta ettim. Logan ve Justin'i basketbol oynarken hayal edince de kendimden geçtim yani. Ayrıca şu Mısra'dan da nefret ettim. Civciv lakabı çok hoştu yalnız. Neyse çok uzattım ben, noktayı kayayım artık. Lütfen kendini üzme okunmuyor falan diye. Çok güzel yazıyorsun. Yeni bölümü heyecanla bekliyorum. Öptüm. :*
Bu yorumu okurken o kadar mutlu oldum ki. Yerim olm seni! Her cümlene cevap vermek istiyorum ama beceremicem galiba djfkghrjk
Öncelikle hoş geldin yeni okuyucu! Gerçekten çok teşekkür ederim, senin de nasıl hikaye yazdığını biliyoruz şimdi, birbirimizi kandırmayalım lütfen. Ve evet, Loganaşkım. Justin ve Logan'ın basket oynayışı? Cidden iyi olurdu. Civciv lakabı da bir anda geldi aklıma öhgherjk O zaman senin şerefine yeni bölüm?

He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Kcl61

Bölüm 7-Esmer Tanrı
"Merhaba Mısra, naber?"
Sahte gülümsememi yüzüme yerleştirdikten sonra Mısra'ya döndüm.
"Sizi gördüm, iyi oldum."
Ceren ve Mine bu komutu bekliyorlarmış gibi Mısra cümlesini bitirdikten hemen sonra kahkaha atmaya başladılar. Önce Selenle birbirimize baktıktan sonra Civcivlere döndük. Ben alayla onlara bakarken Mısra'nın itici sesi koridorda yankılanmaya başladı.
"Nereye böyle?"
"Neden sordun? Yoksa artık bizimle mi takılmak istiyorsun?"
Selen alayla Civcivlere baktı, burunlarından soluyan Civcivlere.
"Kızlar!"
Hepimiz koridorun başına baktık, Mert bize doğru koşuyordu.
"Sanırım seçilmiş." dedikten sonra kıkırdadım.
"Seçildim!" derken Selen'e ve bana sarılmıştı. Bu halimize güldükten sonra kolumu beline doladım.
"Çok sevindim!"
"Ben de öyle."
Beni onaylarken sesi o kadar iyi geliyordu ki bu gülümsememe yol açmıştı. Basketbol ciddi anlamda Mert için önemliydi. Basketbol ve önemli kelimelerini yan yana getirince birden aklıma Ediz geldi.
"Peki ya Ediz?"
"Bundan sanane."
Ceren'e dudaklarımı birbirine bastırıp bakarken Mert'in cevabı üzerine yeniden gülümsedim.
"Tabii ki seçildi, adam çok iyi oynuyor!"
"Berk?"
Selen'in Mısra'ya olan bakışları beni dahi korkutmuştu.
"O da seçildi!"
"Şu an neredeler?"
Selen'in sorusu üzerine Mert biraz düşündükten sonra cevap verdi.
"Ediz seni," derken işaret parmağıyla beni gösteriyordu. Çığlık atmamak için dişlerimi dudaklarıma bastırmıştım.
"Berk de seni arıyordu." Bu sefer işaret parmağı Selen'e kaymıştı. Selen zaferle gülümseyip Mısra'ya bakarken Mısra çoktan olay yerini terk etmiş, civcivlerinin kendisini avutmasını bekliyordu.
"E bunu kutlayalım!"
"Bu fikir senden mi çıktı gerçekten?"
Anlamsızca Selen'e baktım, bu tür fikirler hep benden çıkardı. Bunda şaşılacak ne vardı Allah aşkına? Ah, belki de şaşılacak bir haftalık cezadır ha?
"Lanet olsun. Her şey mi üst üste gelir?"
"Aslında benim daha iyi bir fikrim var."
Kaşlarımı kaldırıp Mert'e baktım.
"Bunu sizde kutlayalım!"
"Bu harika olur!" derken Mert'in boynuna atladım.
"Merhaba."
Mert'ten ayrıldığımda Ediz'in bana baktığını fark ettim.
"Merhaba." deyip gülümsedim.
"Mert, Berk'i bulmamda bana yardımcı olur musun?"
Selen yine iş başındaydı: Yalnız bırakma operasyonu. Kıkırdadım ve Mert'e baktım. Tam ağzını açacakken Selen cevap vermesine fırsat vermeden Mert'i kolundan çekmiş, koridorun sonuna doğru yürümeye başlamıştı bile.
"Seçilmişsin."
"Evet." derken gülümsedi. Gülümsemesi tüm mutluluğunu anlatıyordu.
"Çok sevindim."
"Ben de öyle." dedikten sonra gözlerini yere dikti. Bir şeyden çekiniyormuş gibiydi.
"Bir sorun mu var?"
Bunu sormamla hızla başını kaldırdı ve etrafına baktı.
"Hayır, ne gibi bir sorun olabilir ki?"
"Bilmem, tuhaf davranıyorsun."
"Ha-"
"Ada Eymen?"
Bana doğru gelen sarışın, çilli kız çocuğuna baktım. Sonra da boynundaki nöbetçi kartına.
"Evet?"
"Müdür bey sizi çağırıyor."
Anlamsızca bir Ediz'e bir de nöbetçi kıza bakıyordum.

"Evet Ada, doğru duydun."
"İyi de hocam ben koca bir grubu nasıl kontrol edebilirim ki?"
"Yaparsın bir şeyler kızım, resim öğretmenin Ece hanım tiyatroda çok yetenekli olduğunu söyledi. Ayrıca liderlik yönünün baskın olduğundan da bahsetti."
"Okulda kimse tiyatro yapmak istemeyecektir, bir de siz yarışmadan bahsediyorsunuz."
"Zaten Ece öğretmenin seni bu yüzden yardımcısı olarak istiyor. Sen öğrencileri teşvik edeceksin."
"Ama ho-"
"Daha fazla ama lafı duymak istemiyorum. Ece öğretmeninin tiyatro yarışması için hazırladığı oyunda asistanısın o kadar. Gereken şeyleri Ece öğretmeninle konuşursun, şimdi çıkabilirsin."
Gözlerimi devirip müdürün odasından çıktım.
"Kötü bir şey mi?"
Selen ve Mert şaşkınca bana bakarken çığlık atmamak için kendimi zor tutuyordum.
"Artık Ece hocanın asistanıyım!"
"Resim öğretmeni olan mı?"
Mert'e alayla baktım.
"Kaç Ece var okulda Mert?"
"Bu çok saçma."
"Asıl bombayı bilmiyorsunuz." derken Selen'in dikkatini yeniden üzerime çekmiştim.
"Yarışma için tiyatro hazırlayan Ece hocanın asistanıyım!"
"Hadi canım!"
Mert ve Selen aynı tepkiyi verince ister istemez kıkırdadım.
"Kesin şunu."
"Tamam tiyatroda yeteneklisin ama yarışmalardan nefret edersin."
Mert'in cümlesini tamamladım.
"Ki hala da ediyorum."
"E ne yapacaksın?"
"Hiçbir fikrim yok."
"Eğlenceli olur belki, takma kafana."
"Hiç zannetmiyorum." derken Mert'e baktım.
"Anneni aradın mı?"
Şaşkınlıkla kaşlarımı kaldırıp Selen'e baktım.
"Ne için?"
"Bu gece sizdeydik ya hani!"
"Ah, doğru. Hemen arıyorum."
"Bahçeye inelim."
Mert'in teklifi üzerine sırıttım.
"Hazal mı orada?"
Selen kahkaha atarken Mert gözlerini kaçırdı.
"Bununla dalga geçeceğinizi biliyordum."
"Sa-"
"Efendim?"
Annemin telefonu açması üzerine Mert'e vermek istediğim cevap yarıda kesilmişti.
"Nasılsın anneciğim?"
Merdivenlerden inerken Selen ve Mert bana bakıp sırıtırken gülmemek için yanaklarımın içini ısırıyordum.
"Neler oluyor Ada?"
Ben kahkaha atarken Selen ve Mert şaşkınca beni izliyordu. Annem mi? Telefonu kulağından uzaklaştırdığına dair yemin edebilirdim.

"Cezan hala devam ediyor, biliyorsun değil mi?"
"Evet baba."
Yemek masasındaki gerginlikten sıkılmıştım.
"Ellerine sağlık anne, size afiyet olsun. Ben odama çıkıyorum."
"Ama çok az yedin kızım."
"Okuldan geldikten sonra bir şeyler atıştırmıştım."
"Peki, öyle olsun."
Yanımda oturan kardeşimin yanağını ısırdıktan sonra sandalyemden kalktım.
"Abla bir daha beni ısırma!"
Sinirle kaşlarını çatmış, bana bakıyordu. Kıkırdadım ve cevap verdim:
"Pekala! Ben de başka kardeşlerin yanağını ısırırım!"
Onu taklit edip kaşlarımı çattım.
"Şaka yaptım!"
Anne ve babamın kahkahasına katılırken merdivenin başında durdum.
"Şey, gece için-"
"Evet, teyzenlerdeyiz. Ama 1'de gelirim ona göre."
Babama öpücük yolladıktan sonra hızla merdivenlerden çıktım. Bora'nın arkamdan anneme "Ben de onlarla kalmak istiyorum!" dediğini duyabiliyordum. Bora tam bir Mert delisiydi. Çok iyi anlaşırlardı, sanırım bu Bora'nın Mert'in elinde büyümesinden kaynaklanıyordu. Odama çıktığımda üstümdekilere baktım. Siyah bir Nirvana tişörtü ve siyah bir şort ha? Gözlerimi devirip dolabımın başına geçtim. Elbise mi giymeliydim yoksa spor şeyler mi? Bunu düşünürken dolabımdan beyaz elbisemi, buz mavisi, kolsuz gömleğimi ve beyaz kot şortumu çıkarıp yatağıma attım. Üstümdekilerden kurtulduktan sonra beyaz elbisemi üzerime geçirdim. Boy aynamın karşısına geçtiğimde elbisenin boyu dikkatimi çekmişti. Biraz fazla kısaydı ve ben bugün rahat davranmak istiyordum. Rahat davranmaktan kastım, tüm gece boyunca eteğimi kollamak değildi elbette. Elbiseyi üzerimden sıyırdıktan sonra gömleğimi elime alıp düğmeleriyle uğraşmadan başımdan geçirdim. Altına şortumu giydiğimde ikisinin uyumu gözüme çok şeker görünmüştü. Yine de kararsız kalıp Selen'e mesaj attım.
"Sence bu gece için buz mavisi kolsuz gömleğim ve beyaz kot şortum iyi olur mu?"
Mesajı yolladıktan sonra karşıma baktım. Pencerenin dışında gördüğüm gerçekten Ediz miydi? Hani şu Ediz Doruk Erez olan? Karşı pencerede beni izleyen Esmer Tanrı'dan bahsediyorum. O ne zamandan beri oradaydı?

-MERHABALAR KAMKİLER. 3 KİŞİDEN YORUM GELMESİNE RAĞMEN YENİ BÖLÜM YAZDIM, HEM YENİ OKUYUCUM İÇİN HEM DE ÇOK YAZASIM VARDI. BU ARADA MERT KARAKTERİ İÇİN İLK SAYFAYA GİDERSENİZ SEVİNİRİM, KARAKTER TANITIMINA NİHAYET ONU DA EKLEDİM DE ÖGHKEJRJKER
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Şub. 22, 2013 3:32 pm

Civcivlerin canı cehenneme dostum :D

"Peki ya Ediz?"
"Bundan sanane."

Ceren'i döverim!!

Selen yine iş başındaydı: Yalnız bırakma operasyonu.

Ahahah yerim :')

Vay hoca asistanı oldu kızımız :))))))))))

Ahahaha dur ben daha ısırcam :M

Mesajı yolladıktan sonra karşıma baktım. Pencerenin dışında gördüğüm gerçekten Ediz miydi? Hani şu Ediz Doruk Erez olan? Karşı pencerede beni izleyen Esmer Tanrı'dan bahsediyorum. O ne zamandan beri oradaydı?
OHA LAN AHAHA NASIL MUTLU OLDUM ZAAAAAAAAAAAA DİYE BAĞIRDIM XDXD

OLM HARİKAYDI LAN BAYILDIM BU BÖLÜME AŞKIM HEMEN DEVAM
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Şub. 22, 2013 8:42 pm

Reason&. demiş ki:
Civcivlerin canı cehenneme dostum :D

"Peki ya Ediz?"
"Bundan sanane."

Ceren'i döverim!!

Selen yine iş başındaydı: Yalnız bırakma operasyonu.

Ahahah yerim :')

Vay hoca asistanı oldu kızımız :))))))))))

Ahahaha dur ben daha ısırcam :M

OHA LAN AHAHA NASIL MUTLU OLDUM ZAAAAAAAAAAAA DİYE BAĞIRDIM XDXD

OLM HARİKAYDI LAN BAYILDIM BU BÖLÜME AŞKIM HEMEN DEVAM
SET AŞIĞIM YORUMLARINA LAN
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Şub. 22, 2013 9:12 pm

BENDE SENİN YAZIŞINA KANKİM
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

İsim : Şeyma
Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Tjpp20/0He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Vbjs  (0/0)
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 12:42 pm

Selen zaferle gülümseyip Mısra'ya bakarken Mısra çoktan olay yerini terk etmiş, civcivlerinin kendisini avutmasını bekliyordu.
Ahahahah :kahkaha:
O ne zamandan beri oradaydı?
OHA :O

Şimdi dün okuycaktım.Sınav vardı okuyamadım sonunda,nihayet bugün okuyabildim.
Allam bu ne güzel bir bölümdür!!!
Oh olsun o civcivlere :D
Diğer bölümü gerçekten çok çok çok çok merak ediyorum.
Hadi hayırlısı :D
Çabuk yazzz!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 12:43 pm

YAZIŞIM? HİKAYE YORUMDAN ÖLCEK, ONDAN KORKUYORUM YANİ SETAŞKIM?!

seymaalan demiş ki:
Selen zaferle gülümseyip Mısra'ya bakarken Mısra çoktan olay yerini terk etmiş, civcivlerinin kendisini avutmasını bekliyordu.
Ahahahah :kahkaha:
O ne zamandan beri oradaydı?

Şimdi dün okuycaktım.Sınav vardı okuyamadım sonunda,nihayet bugün okuyabildim.
Allam bu ne güzel bir bölümdür!!!
Oh olsun o civcivlere :D
Diğer bölümü gerçekten çok çok çok çok merak ediyorum.
Hadi hayırlısı :D
Çabuk yazzz!
Teşekkür ederim kamkam, bu arada düzenli okuyucularımdan olduğun için de teşekkür ederim gerçekten.

En son Mathers. tarafından C.tesi Şub. 23, 2013 8:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 2:16 pm

Ya böyle bir hikaye ye kim düzenli olmaz ki?
Harika bi hikaye :))
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 2:23 pm

ooooy, teşekkür ederiiiim :')
BornToDie#
What Makes You Beatiful
What Makes You Beatiful
BornToDie#

İsim : Beyza
Kadın

MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 7:21 pm

Bölüm gelmiş, yehhuuuuuu!
Şimdi Mısra'ya yapılan kapak çok tatmin ediciydi, bayıldım.
Sonra cam olayına da bittim ben, habersiz aşk yaşıyorlar haberleri yok. River Song'un Melody olduğunu öğrendiğimde nasıl bir şok-mutluluk geçirdiysem bu da aynı öyleydi. Tamam bu biraz mantıksız bi cümleydi ama her neyse. Hemen devam yaz, ölürüm yoksa ben burdaaaa. Öpt. :*

(Bu arada imzana da öldüm ben. ADAM SEXY LEVİNE! Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!)
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2013 8:20 pm

BornToDie# demiş ki:
Bölüm gelmiş, yehhuuuuuu!
Şimdi Mısra'ya yapılan kapak çok tatmin ediciydi, bayıldım.
Sonra cam olayına da bittim ben, habersiz aşk yaşıyorlar haberleri yok. River Song'un Melody olduğunu öğrendiğimde nasıl bir şok-mutluluk geçirdiysem bu da aynı öyleydi. Tamam bu biraz mantıksız bi cümleydi ama her neyse. Hemen devam yaz, ölürüm yoksa ben burdaaaa. Öpt. :*

(Bu arada imzana da öldüm ben. ADAM SEXY LEVİNE! Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!)
İmza yorumun için teşekkür ederim hayatııım.
Bölüm yorumun için de, gerçekten senin yorumlarını çok seviyorum. Teşekkür ederiiiim.

2 yorumcuktan sonra yeni bölüm?
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Şub. 24, 2013 7:17 am

Anam 2 yorum !!
2 yorum lan yok mu bi 2 yorum yapacak yiğit :D
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Şub. 24, 2013 11:29 am

Ama ben bölümü sabırsızlıkla bekliyorum aşkım!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Şub. 24, 2013 6:49 pm

OLM YORUM YOK?!
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Şub. 25, 2013 11:56 am

Flood için üzgünüm, resmen 3 kişi için hikaye yazıyorum, gerçekten çok kırıcısınız.

He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Kh779

Bölüm 8-İki Dakika
Onu gördüğümü görünce el salladı. Bense hala şaşkınlıkla ona bakıyordum. Nihayet gülümsemeyi akıl edebilmiş ve ben de ona el sallayabilmiştim. Tabii beynimi kemiren tek soru vardı: Ben üstümü değiştirirken orada mıydı?
Pencereyi açtığını görünce, ben de pencereye doğru ilerledim ve camı açtım.
"Merhaba."
"Merhaba." deyip gülümsedim.
"Bence bu iyi."
Anlamsızca ona baktığımda üzerimdeki kıyafetleri gösteriyordu. Beynimi kemiren sorudan kurtuldum millet! Kesinlikle oradaydı!
"Sen beni ne zamandan beri izliyorsun?"
"Dünden beri."
"Ne?"
Sesimi fazla yükselttiğimi fark edince elimle ağzımı kapattım.
"Neden bundan haberim yok?"
"Aslında şimdi görmeseydin, haberin olmamaya devam edecekti."
Sinirle ona baktım.
"Sanırım sonra konuşsak iyi olacak, çok kötü bakıyorsun."
Bakışlarımı taklit edince ister istemez güldüm.
"Kes şunu."
"Ama seni gülerken görmek hoşuma gidiyor."
Az önce indirdiğim başımı, bunu söylemesiyle kaldırdım. Gözlerinde takılı kalmak hoşuma gitmiyordu, bu üzerimde inanılmaz bir etki bırakıyordu.
"Aa, ben aşağıya gitmeliyim." derken pencereyi kapatıp tülü hızla çektim.
Bu yaştan sonra pencere aşkı mı yaşayacaktım yani? Bu yaş derken? 17 yaşında olan biri için fazla yaşlı konuşuyordum. Pencere aşkı ha? Bu hem eğlenceli, hem de tuhaf olacak.

"Tamam baba, içki yok."
Kapıyı kapattığımda rahat bir nefes vermiştim. Nihayet annem, babam ve sevgili -hiç gitmek istemeyen kardeşim teyzemlerin yolunu tutabilmişlerdi.
"Ne zaman gelecekler?"
Yarım saat önce gelen Selen'e merakla baktım.
"Yarım saate burada olurlar."
"O zaman şu abur cubur olayını halledelim."
Kıkırdayıp yerinden kalktı.
"Sen bana bir şey mi söyleyeceksin?"
Sürekli yerinde kıpırdanıp duran Selen'e baktım. Bir yandan da kapı tarafındaki dolaptan tüm abur cuburları tezgaha koyuyordum.
"Aslında evet."
"Dinliyorum."
Cipsleri alıp koca kaselere koymama yardım ederken söyleyeceği şey için hazırlanıyordu.
"Hadi ama Selen!"
"Babana içki yok dedin ya, yok mu gerçekten?"
"Onlara gelirken içki alın mesajı atmadığını söyle!"
Kaseyi sertçe tezgaha bıraktım.
"Ama bu babanla konuşmadan önceydi."
"Bravo Selen!"
"Onlara içkilerin iptal olduğunu söyleyebilirim."
"Evet iyi fikir, sonra ben Ediz'e rezil olurum?"
"Ne alakası var?"
"Kolay bir kız gibi görünmek istemiyorum, hanım evladı gibi de ya da süt bir kız çocuğu gibi. Artık aralarından seçersin!"
"Özür dilerim."
"Ama babamın güvenini kaybetmek de istemiyorum. Parti olayının üzerinden de çok bir zaman geçmedi!"
"Tamam, içkiler iptal."
"Selen, ha-"
Telefonunu alıp koşarak merdivenlerden çıktı. Onu takip ettiğimde artık çok geç olduğunu anlamıştım, çünkü odama girip kapıyı kilitlemişti.
"Selen, hayır dedim!"
"Alo, nerdesiniz, tamam içki almayın, almayın dedim işte Mert, hayır Ada'yla alakası yok sadece ben bugün içemeyeceğim, Mert ben içemezsem kimse içemez, içemem işte Mert, sonra anlatırım, tamam görüşürüz, hayır bir şeye ihtiyacımız yok, bay bay"
Selen sırayla bu cümleleri sıralarken rahatlamıştım. Kapının kilidini açıp bana baktı.
"Gel buraya." derken kollarımı boynuna sardım.
"10 dakikaya buradalarmış, hadi salonu hazırlayalım."
"Tamam" anlamında kafamı sallarken aşağıya iniyorduk.
Tekrar mutfağa geçtik.
"Sen şunları al."
Elimdeki koca iki cips kasesini Selen'e uzattım. Selen elimdekileri aldıktan sonra, diğer iki koca kaseye diğer cipsleri boşalttım. Ben kaselere abur cuburları koyarken Selen de onları salona taşıyordu.
"Bardakları ben götürdüm."
Ona uzattığım bardakları görünce verdiği tepki hoşuma gitmişti. Selen böyle şeyleri pek beceremezdi, bardak götürmek bile aklına gelmezdi.
"O zaman şu jelibon kaselerini al."
"Tamam." derken kaseleri tezgahın üzerinden alıp mutfaktan çıktı.
Kıkırdayıp patlamış mısır dolu kaseleri alıp ben de onu takip ettim.
"Önce film mi izleyeceğiz?"
"Bilmem ki, çocuklar gelince karar veririz."
"O zaman sen yine de dvd'yi kur, ben içecekleri getireyim."
Onu onaylarken bir yandan da dvd'yi kurmaya çalışıyordum.
"Selen, telefonun!"
İçecekleri masanın üzerine bırakır bırakmaz telefona sarıldı.
"Berk arıyor!"
"Siz ne ara numaralarını aldınız?"
"Canım siz bunun için geç kaldınız, biz erken davranmadık."
Elbette "siz" kelimesinden kastı Ediz ve bendik.
"Efendim, sen miydin Mert, niye kendi telefonun varken Berk'ten arıyorsun, dalga geçmeyi kes Mert, evet kardeşim niye aradın, demek Hazal,"
Son cümlesini söylerken muzırca gülümseyip bana baktı. Bense çoktan dvd'yi ayarlamış, filmleri televizyonun yanına bırakmış ve koltukta yayılmış Selen'i izliyordum.
"Bilmem ki Ada'ya sormam gerek," Telefonu kulağından uzaklaştırıp tekrar bana baktı.
"Mert Hazal'ı da çağıralım diyor."
Beraber kahkaha attığımızda Mert'in telefondan isyan ettiğini duyuyordum. Kafamı sallayıp gelmesini söylerken Selen de telefonu tekrar kulak hizasına getirmişti.
"Gelebilir diyor, tamam görüşürüz Aşık Çocuk"
"Aşık çocuk ha?"
Selen'in Mert'e taktığı lakaba gülerken zil çaldı.
"Bu kadar erken gelemezler değil mi?"
"Bilmem ki."
"Ben bakarım." derken koltuktan kalkmış aslanlı panduflarımı ayağıma geçirmiştim.
"Cenk, burada ne işin var?"
Kapıda duran Cenk'e şaşkınca baktım.
"Beni okulda dinlemiyorsun, belki evde dinlersin diye geldim."
"Cenk git buradan."
"Beni dinlemezsen gitmem."
"Cenk lütfen."
"Ada neden bana iki dakika bile ayıramıyorsun?"
"Çünkü sana ayırdığı o iki dakikayı bile deli gibi kıskanacağımı biliyor."
Cenk'in arkasında duran Ediz'e baktım. Son cümleyi söyleyen o muydu yoksa yine Selen'in oyunlarından biri miydi?

-ALIN SEVGİLİ 3 OKUYUCUM LKERYGKHRJEWRH SANIRIM BU BÖLÜM SİZİ ÇOK ACIKTIRACAK RKLJFERKLHYTYREU
seymaalan
Yazar
Yazar
seymaalan

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Şub. 25, 2013 2:16 pm

Tabii beynimi kemiren tek soru vardı: Ben üstümü değiştirirken orada mıydı?
Aha :DDD
"Dünden beri."
:O
Ahahaha :D Cümleye bak :D
Cenk'in arkasında duran Ediz'e baktım

Sanırım en çok oha dediğim bölümdü :D
Ama harika olmuş ediz&ada falan :D
Lan okuyun şu güzelim hikayeyi kızı üzmeyin döverim bak :D :@
Tamam sakin :D
Evet çok acıktım lan ben mutfağa gidiyom :D
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Şub. 25, 2013 2:41 pm

seymaalan demiş ki:
Tabii beynimi kemiren tek soru vardı: Ben üstümü değiştirirken orada mıydı?
Aha :DDD
"Dünden beri."
:O
Ahahaha :D Cümleye bak :D
Cenk'in arkasında duran Ediz'e baktım

Sanırım en çok oha dediğim bölümdü :D
Ama harika olmuş ediz&ada falan :D
Lan okuyun şu güzelim hikayeyi kızı üzmeyin döverim bak :D :@
Tamam sakin :D
Evet çok acıktım lan ben mutfağa gidiyom :D
Teşekkür ederiiim, afiyet olsun bu arada kljghksergkjer
Evet olm okuyun :(
Reason&.
Kurucu
Kurucu
Reason&.

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Şub. 25, 2013 9:18 pm

Oha seni izliyormus kıyamam, ay ama yerim ya oyyyyyyyyy <3 <3 <3
Olum Seleni yerim ya hahahah sghfsghjf

Oha çok güzel lan...........................

Abi keşke bunun diziside olsa hahaha :DDDDDDdd
ay aşkım harika ya bayıldım of of of <333333333
devam et biz okuyoruz :((((((
Chelsea
Yazar
Yazar
Chelsea

Kadın

Kişisel Sayfa
Kullanıcı Seviyesi:
Rep Seviyesi:
MesajKonu: Geri: He is my true love? *13-Tiyatro   He is my true love? *13-Tiyatro - Sayfa 4 Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2013 6:12 pm

Reason&amp;. demiş ki:
Oha seni izliyormus kıyamam, ay ama yerim ya oyyyyyyyyy <3 <3 <3
Olum Seleni yerim ya hahahah sghfsghjf

Oha çok güzel lan...........................

Abi keşke bunun diziside olsa hahaha :DDDDDDdd
ay aşkım harika ya bayıldım of of of <333333333
devam et biz okuyoruz :((((((
Evet olmomomlmlmlm
Keşke olsa kankam ldfgwejrhjke
Sağol aşkım, bu arada sayfa 11 olmadan devam etmiyorum :)))

He is my true love? *13-Tiyatro
3 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
 Similar topics
-
» Just Want to Love.
» I Just Wanna Love You *5-Surprise
» This is not a love story, yeah.
» This Love!-Bölüm 3-Summer.